Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
nehite se vtikat
Gost |
Objavljeno: 05/September/2019 ob 22:24 | |
in zakva se ti je treba oglašat?pejt na starševski čvek pa tam moraliziraj.tle se pa nimaš kej delat lepe.se te sploh ne tiče |
||
IP shranjen | ||
Mojca
Gost |
Objavljeno: 05/September/2019 ob 22:48 | |
In zakaj je treba takoj vse negativno? Očitno pri njej neki ne štima, če jo drugi zmede. Mislim, da je že sama dovolj zmedena, ne rabi še naših negativnih nasvetov. Mogoče sta se pa našla, pač žal z vsak svojo družino. Mogoče je on le tip moškega, ki mu ego raste, ko ga še katera razen svoje ženske “porajta”. Draga... jaz ti samo želim, da v prvi vrsti vklopiš možgane in obenem poslušaš svoje srce. Namreč še zmeraj nas večina živi, kot naj bi bilo prav, kot so nas učili in kot da ne bodo drugi kaj rekli. Če čutiš, da bi blo to lahko to, ne obupaj. Jaz te obsojala ne bom, ker vsak ima maslo na glavi in vsakemu se to zgodi. Jp, tudi sama sem že marsikdaj mislila, da je to-to... pa se opekla. Zato.. vklopi najprej razum, nato srce. Srečno!🙏🏻 |
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 06/September/2019 ob 04:56 | |
Vprašanje na str. 400 (3.9.2019, 17:44) Morda se sliši nekoliko humorno, toda zdi se, da so karte pokazale prav Marjeto, in to na karti, kjer je tudi podoba pulta, kar asociira na trgovino. Kakorkoli, ta, najbrž njena, karta je obkrožena (zaradi načina moje postavitve) s kartami, na katerih - in to vseh! - so podobe moških oseb. Ni si težko zamisliti, da Marjeta srečuje še številne druge osebe, ki ji, najbrž, vsaka na svoj način dvori. Kje je torej tvoje mesto? Karte lahko obljubijo, da te čaka vsaj lep trenutek. Moral pa ga boš zares dočakati. Nastopaštvo, bučno osvajanje, pritegovanje pozornosti za vsako ceno te bodo postavili pred vrata. Potrpežljivost, iznajdljivost in ščepec skrivnostnosti pa te znajo pripeljati dlje (še posebej takrat, ko tega ne boš pričakoval). Upam, da se uresniči po željah. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 06/September/2019 ob 07:27 | |
Moj tarot, iz srca hvalaa,to se pravi, da lahko upam nanjo, ker se mi res zdi v redu oseba
|
||
IP shranjen | ||
Dejan(ni pravo ime)
Gost |
Objavljeno: 06/September/2019 ob 13:53 | |
Kaj pa moje vprašanje?
V svojem življenju imam 5 negativnih duhov, ali se jih bom rešil? Me čaka kaj novega? |
||
IP shranjen | ||
astrotarot
Gost |
Objavljeno: 06/September/2019 ob 16:27 | |
Potrpljenje je božja mast. Počasi in sigurno. Vsako leto se rešiš enga, če boš pridno vadil jogo in meditacijo.
|
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 07/September/2019 ob 04:53 | |
Vprašanje na str. 401 (4.9.2019, 7:52) Po kartah bi se predvidelo, da bosta skupaj, toda najbrž ne tako, kot si predstavljaš ali želiš, temveč bolj v smislu skupaj na on/off. Karte tu kažejo precej nestabilnosti, netrajnosti, negotovosti, in še dodatno posvarijo pred poskusi, da bi zadevo naredila za trajno, da bi nekoga (njega) privezala (nase), ga 'ukrotila'. Tudi zanj se zdi, da je tip človeka, ki rad uide, morda gre za človeka, ki se precej podreja svojim razpoloženjem: ko mu ne paše, gre, ko se spomni, da bi spet, pride nazaj ipd. To bo morda tudi vzrok, da bosta spet 'skupaj', ker bo torej spet prerazporedil svoje prioritete ... do nadaljnjega. Zaradi tega zna biti v igri več časovnih sklopov, med njimi januar-februar, tudi april in julij-avgust. Upam, da se stvari uredijo v pravo smer. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Mia
Gost |
Objavljeno: 07/September/2019 ob 06:34 | |
Moj Tarot, ali obstaja možnost, da se vrnem nazaj v zvezo z bivšim možem?
|
||
IP shranjen | ||
Dejan(ni pravo ime)
Gost |
Objavljeno: 07/September/2019 ob 16:27 | |
|
||
IP shranjen | ||
Sun
Gost |
Objavljeno: 08/September/2019 ob 02:36 | |
Moj tarot, hotela sem vam že pisati nekaj časa nazaj. Namreč rada bi vam povedala, da ste mojo situacijo dobro opisala. Res se je nepričakovano zgodil en projekt, pri katerem sva se začela bolj intezivno družiti, sam me je večkrat kontaktiral, veliko časa sva skupaj prebila na tem projektu. Ob tem sem spoznala, da mi res veliko pomeni in da me noro privlači. Ampak... na žalost sem si v štartu že sama napačno interpretirala vašo napoved... namreč nekako sem razumela, da tudi iz njegove strani izhaja privlačnost do te mere, da bi poizkusil kaj več in na žalost, ko sem mislila, da je ljubosumen, ko mi je še ena oseba pri projektu izkazovala večjo naklonjenost, kot do ostalih.... Skratka, ponudila se je priložnost, da sva na zaključku projekta čas prebila sama in takrat sem mu pač objasnila, kaj dejansko čutim do njega in koliko me privlači. Če bi lahko, bi čas zavrtela nazaj in mu nikoli ne bi priznala, kaj čutim... namreč iz njegove strani so čustva zgolj prijateljska, privlačnost sicer ni zanikal, vendar mi je jasno dal vedeti, da med nama ne bo nikoli nič, v smislu, da ga privlačim zgolj prijateljsko... trenutno sem se odaljila od njega, kar spoštuje in razume. Menim, da so se tukaj moje poti z njim dokončno zaprle in da bom potrebovala še veliko časa, da sprejmem in prebolim.... Hvala vas še enkrat za vaš čas in srečno. |
||
IP shranjen | ||
Sun
Gost |
Objavljeno: 08/September/2019 ob 02:51 | |
Moj tarot... vaša napoved je bla pravilna. Res sva delala skupaj na projektu (projekt se je zgodil nepričakovano) kjer sva se bolj zbližala, prebila sva več časa skupaj in ko se je ponudila šansa, sem mu priznala, da do njega čutim veliko več in da me privlači... očitno sem si ‘njegovo’ naklonjenost drugače interpretirala, saj mi je jasno dal vedeti, da do mene ne čuti toliko, kot jaz do njega in da ga privlačim zgolj prijateljsko.... Trenutno sem se umaknila proč od njega..bolj me žalosti tudi to, da imava še nedokončan projekt in skupno družbo, kar se mi trenutno zdi nemogoče, da dokler ga ne prebolim, žal ne morem biti v njegovi bližini. Hvala vam za vaš trud.... |
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 08/September/2019 ob 04:27 | |
Vprašanje na str. 401 (4.9.2019, 17:58) Kolikor izhaja iz kart, se bo nekaj v tvojem življenju zgodilo, toda koliko bo nenavadno, je drugo vprašanje. Zdi se, da ta 'nenavadnost' le ne bo tako nenavadna, da ji ne bi mogli najti vzročnosti ali smiselnosti v preteklih dejanjih. A kar se zna 'nenavadnega' zgoditi, bo to, da te bo od nečesa bolela glava. Ne toliko dobesedno kot v smislu, da se ti prevelik zalogaj nečesa, kar si se/se boš lotil s precej drznosti, zavzetosti ali ega, zaleti in bo treba zadevo reševati morda nekoliko bolj zoprno formalno, morda na kakem uradu, proceduralno ali ceremonialno. Morda ti bo prav prišla tvoja zmožnost jemanja zadev s humorjem ali nonšalanco. In glede BTW-ja: seveda ne vem, kdo sprašuje, a to prav bistveno ne vpliva na to, kako se karte odprejo. Upam, da se nenavadno zgodi dovolj nenavadno, da bo vredno tega imena. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |