Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2019 ob 10:22
Jaz sem prej domnevala, da je Gost.ja advokat MT, ker je stalno napadala koga, če je kritiziral mnenje MT.
Zdaj bi se pa tudi jaz strinjala z nekaterimi, da je Gost.ja v isti osebi tudi MT. Pravzaprav ta njena igra dvojne vloge, kaže njeno duševno stanje.
Po eni strani igra kot filantrop to je dobrodelnež, saj daje svoja vedeževalska mnenja zastonj, po drugi strani pa je igra agresivnosti, če je  napadeno njeno torej mnenje MT.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2019 ob 11:49
Se popolnoma strinjam z zgoraj napisanim postom.V svojem življenju še nisem videla tako psihično bolne osebe kot je astrotarot oziroma Gost.ja.Res je,da se zaveda svoje bolezni,ker se že vidi iz tega,da uporablja vse možne fiagnoze za druge forumaše,ne ve pa,da je dejansko ona bolna.Na začetku se mi je še smilila,zdaj več ne,je preveč zlobna postala.Kot je nekdo napisal,bi ona res potrebovala izganjalca hudiča.Ker to ni normalno,da je nekdo 24/7 tako bolan v glavi.Pa druge besede ne pozna kot motenka....verjetno zato,ker jo dejansko njo tako klicejo in ozmerjajo.Ženska rabi strokovno pomoč,se vidi iz postov....vsi čist brez neke logike in normalnega razmišljanja.Dam rezat glavo,da so bo kmalu oglasila.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2019 ob 16:14
Originalno objavil(-a) gostja

Se popolnoma strinjam z zgoraj napisanim postom.V svojem življenju še nisem videla tako psihično bolne osebe kot je astrotarot oziroma Gost.ja.Res je,da se zaveda svoje bolezni,ker se že vidi iz tega,da uporablja vse možne fiagnoze za druge forumaše,ne ve pa,da je dejansko ona bolna.Na začetku se mi je še smilila,zdaj več ne,je preveč zlobna postala.Kot je nekdo napisal,bi ona res potrebovala izganjalca hudiča.Ker to ni normalno,da je nekdo 24/7 tako bolan v glavi.Pa druge besede ne pozna kot motenka....verjetno zato,ker jo dejansko njo tako klicejo in ozmerjajo.Ženska rabi strokovno pomoč,se vidi iz postov....vsi čist brez neke logike in normalnega razmišljanja.Dam rezat glavo,da so bo kmalu oglasila.

BAHAHAHAHA!
Tole klobasanje zgoraj je pa čista šala tedna! Ma kaj tedna, meseca, hahaha!!! O, mater, tole sem se pa zdejle zabavala kot že dolg ne!
In to govori bipolarna motenka, ki jo premetava iz ene skrajnosti v drugo in se nikol sploh ne zaveda, da enkrat trobi tako, drugič drugač! Že n-krat dokazano, zdaj pa ona pride s kronskim dokazom, da sem pa kar jaz naenkrat Moj tarot, hahahaha! Ja, to bo, ja, mhm, seveda! Imaš prav ... tako kot imajo vsi bipolarni bolniki prav, kadar jih vrže iz ene faze v drugo!!!
Govori o neki logiki, logika tukaj pa je???? Ne vem, od kod vam, da branim moj tarot?? Sem že povedala, kaj je point: iz teh odgovorov in vprašanj je razvidno, da ste v bistvu ful tumpasti in da sploh ne znate nič razmišljat! Vidi se, da sploh ne razumete, kaj vam je rečeno, potem pa tulite tukaj za vsazga: Ful mi je zgrešila! Ta je nateg, tista pojma nima, tretja sam za dnar! Niti slučajno ne branim šlogarc, ker mam tolk od tega, da bi jih, a ne, joj, kaka motena logika! Ampak kot sem rekla: ko poročate, kdo vam je zgrešil, kdo je v nulo pa take, je zdaj jasno, da v bistvu sploh same ne veste, kaj govorite! Iščete šlogarco, ki je "res dobra", ja, kak jo boste pa našle, če sploh ne razumete, kaj vam pravjo, no!!!! Na vsak način hočte imet kakega dedca in ker ga ne dobite do pike tako, kot ste nafanatazirale v glavi, je zdaj vsaka šlogarca falila??? Rekla vam je pa skor točno tko, kot se zgodi!!!
Ma kar iščite vi "kakšno ful dobro"! Je edino pravično, da vas dejansko vsaka butara oskubi za denar, ker saj vemo: raje plačam, kot da mi zastonj fali, hahahaha!!!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2019 ob 16:59
UbogaNesrečen
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2019 ob 17:15
Gost.ja a to kej boli?
kaj res ne vidite
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom kaj res ne vidite Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2019 ob 21:25

Originalno objavil(-a) a vi ne vidite

Originalno objavil(-a) Sun

Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) Sun

Moj Tarot, hvala za odgovor. V bistvu se z osebo P poznava v živo, vendar je po vsem času (tudi od mojega vprašanje dalje vam se je poznanstvo nadaljevalo) njegova komunikacija do mene dvoumna, včasih nakazuje, da bi si želel "kaj več", potem pa se umakne in me pušča v negotovosti. Ker veliko premišljujem o tem; mislim da me zadeva energetsko zelo ubija, sem prišla do spoznanja, kot ste sama dejala-je zelo negotov, ne kaže čustev, ne naredi prvega koraka in mislim, da si niti ne bi želel dolgotrajnega odnosa z menoj, plus negativne misli, ki me spremljajo, da bi me mogoče želel na nek način "izkoristiti " za svoje nadaljnje zadeve..ne vem, zato se nekako želim umakniti iz vse zadeve in iti dalje, preden doživim razočaranje.

Ko boste uspela, prosim če lahko pogledate še eno zadevo..nek notranji občutek mi pravi, da ima neko simpatijo, zaradi katere je velikokrat odsoten.... v štartu sem predvidevala, da ga najin "odnos" toliko bega, da je občasno zamišljen, sedaj pa sem vedno bolj prepričana po svojih občutkih, da ima v glavi še eno osebo, zaradi katere se velikokrat čudno obnaša. Pri tem imam veliko pomislekov, bi bila, če bi se med nama kaj razvilo lahko zaradi tega razočarana? Kot na način, da bi želel sam sebi nekaj dokazati, posledično tudi drugi osebi in bi me s tem prizadel? Ker očitno (po vsem času) gojim neka zmedena čustva do njega samo jaz iz njegove strani predvidevam, da je zgolj privlačnost, brez neke čustvene podlage.
Hvala za odgovor.

S.

Naj samo dodam, da so se tvoji občutki odslikavali že v prvotno odprtih kartah. Kjer govorim, da se zna (z njegove strani) zgoditi naklonjena reakcija (npr. na pobudo s tvoje strani, na vajin morebitni odnos), se to zna ujemati s tvojimi občutki, ki jih imaš glede njegovih namenov. Karte niso razločno pokazale česarkoli nepoštenega, a če bo on izkazal naklonjenost do tebe, boš morala sama presoditi, ali izvira iz čistih, poštenih namenov. Tudi ko pravim, da se "pokonektata", to ni nujno v smislu, da se prvič spoznata na internetu, pač pa, da prideta v najbližji možni komunikacijski stik, da bodo torej vajina sporočila, vajina komunikacija usmerjeni izključno med vama, da bo nek predmet pogovora, tematika ipd. povezala točno vaju. S tem se ti bo ponudila priložnost, da od njega marsikaj izveš ali razčistiš. V kartah se je pokazala možnost tretje osebe, a ne nujno v romantičnem smislu ali ne nujno v sedanjosti. Tudi ni nujno, da ti kaj prikriva, možno je, da se kaka zadeva pri njem še ni povsem zbistrila ali konkretizirala in bi ti zato težko sploh kaj opredeljivega odgovoril. Kot rečeno, zdi se, da se med vama (pri njem, pri tebi) razvije močna motivacija (radovednost) za 'nekaj skupnega', a bistveno bo, da boš ravno iz te vajine motivacije morala zaznati, koliko te je prepričala, da bi morda iz vsega skupaj nastalo kaj več. Karte tvoje odločitve niso pokazale, pokazale so le situacijo, v kateri se boš morala o tem vprašati in presoditi, kako se odzvati.

Lep pozdrav!
MT

Moj tarot, hotela sem vam že pisati nekaj časa nazaj. Namreč rada bi vam povedala, da ste mojo situacijo dobro opisala. Res se je nepričakovano zgodil en projekt, pri katerem sva se začela bolj intezivno družiti, sam me je večkrat kontaktiral, veliko časa sva skupaj prebila na tem projektu. Ob tem sem spoznala, da mi res veliko pomeni in da me noro privlači. Ampak... na žalost sem si v štartu že sama napačno interpretirala vašo napoved... namreč nekako sem razumela, da tudi iz njegove strani izhaja privlačnost do te mere, da bi poizkusil kaj več in na žalost, ko sem mislila, da je ljubosumen, ko mi je še ena oseba pri projektu izkazovala večjo naklonjenost, kot do ostalih.... Skratka, ponudila se je priložnost, da sva na zaključku projekta čas prebila sama in takrat sem mu pač objasnila, kaj dejansko čutim do njega in koliko me privlači. Če bi lahko, bi čas zavrtela nazaj in mu nikoli ne bi priznala, kaj čutim... namreč iz njegove strani so čustva zgolj prijateljska, privlačnost sicer ni zanikal, vendar mi je jasno dal vedeti, da med nama ne bo nikoli nič, v smislu, da ga privlačim zgolj prijateljsko... trenutno sem se odaljila od njega, kar spoštuje in razume. Menim, da so se tukaj moje poti z njim dokončno zaprle in da bom potrebovala še veliko časa, da sprejmem in prebolim....
Hvala vas še enkrat za vaš čas in srečno.

Butara,a ne vidiš,da ti je na polno zgrešila?????

da si neki bedak izmišljuje situacije in zgodbice in se norca dela tudi iz moj tarot.
Nisem jasnovidna, ampak mi je tole kristalno jasno iz teh zapisov. En in isti je okupiral forum z raznoraznimi vprašanji moj tarot v zadnjih dneh vse o ljubezni, kjer si izmišljuje raznorazne zgodbice. Bolna oseba.
Moj tarot pa pohvale za njeno prizadevnost in ukvarjanje s takšnimi bosebami.

PPHVALITI MORAŠ TUDI NJENE ZGREŠENE NAPOVEDI.ONA SE IGRAČKA NEK TAROT.BLUZI V TRI KRASNE.GOLK PA NASEDA.A za to pa ni pohval?????

če ti nekdo laže o stanju nekem, ki ni resnično in si ga izmisli v zgodbivi, tudi napovedi ne morejo biti resnične - in s tem moj tarot nič nima. Ona je odlična, ampak če si nekdo izmišljuje zgodbice in laže v njih, potem tudi karte ne morejo pokazati pravega odgovora. Karte so energija - in na zlagano vprašanje moj tarot prebere odlično in razloži karte, ki pa kažejo zlagano energijo.
ne more ti ona - pa če je še tako odlična v branju, kar tudi je dobra, priznajmo, na tvoje izmišljotine, podati pravega odgovora. laž je laž in če laže nekdo v vprašanju in se norčuje, tako energijo pokažejo tudi karte. In potem seveda se tak oglasi z drugačno razlago.
ekola
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ekola Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2019 ob 21:30

Moj tarot,pozdravljeni.Malo nujno je,zanima me odnos,ki je še "frišen".
V glavnem,ljubezensko področje z moškim na B.Trenutno je obojestransko vse kot mora biti,v sebi imam strah,ne vem,mogoče zaradi preteklosti,pač strah me je.Ko sem ga videla prvič,sem mislila,eh,pač en,ampak sem videla,da je dečko res čustven in nepokvarjen.Prosila bi,ce mi napišete,kako bo v prihodnje.Zanima me tudi,če mi vidite menjavo službe,zelo si želim nazaj,kjer sem dejansko foma,ker zadnjih 9 let zivim na drugem koncu Slovenije zaradi prejšnje ljubezni in tudi službe.Ker on živi tukaj,od kjer sem jaz in si res želim nazaj v svoje okolje.MT,hvala že vnaprej za morebiten odgovor.

Vprašanje na str. 400 (3.9.2019, 14:23)
Kar nekaj kart je s svojimi podobami parafraziralo tvoj opis ozadja: kažejo v tem trenutku zadovoljno osebo, ki se počuti udobno v svoji koži, a hkrati z določenimi obremenjujočimi mislimi, negotovostmi, spomini na konflikte v preteklosti, morda je bilo posredi tudi laganje ali varanje ali nefer igra. O vsem tem govoriš že sama. Karte za naprej nakazujejo dvoje: prvič, za konfliktni odnos v preteklosti kot da se bo zdajšnji novi odkupil s svojo stabilnostjo, umirjenostjo, treznostjo, najbrž bo tudi nekaj praktičnosti (na račun romantičnosti), se pravi, zdi se, da je oseba B. pošten, zanesljiv človek, ki zna biti tudi precej pragmatičen, morda počasen, previden - v pozitivnem smislu, le da morda ni romantičen na prvo žogo ali na osladen način. Morda je bil to vzrok, da ga sprva nisi posebej registrirala, a se je najbrž izkazal tudi za zabavnega, zadovoljnega človeka. Drugo, kar nakazujejo karte, pa je v zvezi z vrnitvijo domov: karte dajejo slutiti, da nekaj "pride naokrog", torej nekaj pride tja, kjer se je začelo. Zdi se, da bodo načrti o vrnitvi (ali vsaj o nekem premiku) postali aktualni, razvidnih ovir karte ne kažejo, le zaradi svoje razporeditve namigujejo, da boš še v največji dilemi ti sama, ko boš dejansko soočena z možnostjo, da odideš, v smislu: Kaj pa, če se uresniči, kot si želim. Iz drugih kart bi se razbralo, da bodo okoliščine tvojo odločitev podpirale oz. ji bodo naklonjene, tudi v luči odnosa z osebo B.

Upam, da se odvije v pravo smer.
Lep pozdrav!
MT

Moj tarot,živjo...ne vem,kako to,da se je vse skupaj porušilo v tako kratkem času.
Vezo sem prekinila jaz.Razlog je ta,da sem vedno vse plačevala jaz,ko sva šla na drink,jest,shopping,...na začetku tega nisem niti opazila,ker nisem nek old school,da mora plačat vse moški.Včeraj pa me je njegovo vprašanje tako presenetilo in odbilo,da sem stvar zaključila.Sebe poznam in vem,ko me na človeku nekaj zmoti in odbije,želim samo stran od njega in da ga nikoli več ne vidim.V sekundi,ko sem prebrala njegovo vprašanje za €,je minila vsa zaljubljenost in ljubezen do njega.Še rekla sem mu,ko sva še bila skupaj,da sem vesela,da ni kot ostali.

Vseeno hvala za vaš trud in čas.

tale post odgovor na napoved moj tarot je čista izmišljotina - nič takega se ni zgodilo, poznam bolnika, ki si to izmišljuje. moj tarot lahko preveriš v karte če imam prav. namen tega bolnika je očrniti z lažmi osebo, ki tudi bere ta forum in jo prikazatio v slabi materialistični luči, čeprav ni taka in čeprav je z denarjem obseden ta, ki si to izmišljuje. ja v zgodbici je tudi spole zamenjal,da se prikrije. Moj tarot lahko preko kart sama preveriš če imam prav v tem kar pišem. žal so eni ljudje zlobni in zlorabljajo za svoje zlobne namene tvojo pomoč, energijo in srčnost.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2019 ob 21:37
Moj tarot,
mene zanima zaposlitev. že dolgo sem brez, tako zelo si želim zaposlitve, da se rešim tega stresa finančne stiske in da lahko zaživim umirjeno in samostojno. A se kaže kdaj se mi uresniči zaposlitev - torej,da dejansko delam, hodim v službo. Ni besed, da izrazim kako si želim tega. Kdaj se to zgodi? Hvala za odgovor.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2019 ob 21:55
Originalno objavil(-a) ekola

Moj tarot,pozdravljeni.Malo nujno je,zanima me odnos,ki je še "frišen".
V glavnem,ljubezensko področje z moškim na B.Trenutno je obojestransko vse kot mora biti,v sebi imam strah,ne vem,mogoče zaradi preteklosti,pač strah me je.Ko sem ga videla prvič,sem mislila,eh,pač en,ampak sem videla,da je dečko res čustven in nepokvarjen.Prosila bi,ce mi napišete,kako bo v prihodnje.Zanima me tudi,če mi vidite menjavo službe,zelo si želim nazaj,kjer sem dejansko foma,ker zadnjih 9 let zivim na drugem koncu Slovenije zaradi prejšnje ljubezni in tudi službe.Ker on živi tukaj,od kjer sem jaz in si res želim nazaj v svoje okolje.MT,hvala že vnaprej za morebiten odgovor.

Vprašanje na str. 400 (3.9.2019, 14:23)
Kar nekaj kart je s svojimi podobami parafraziralo tvoj opis ozadja: kažejo v tem trenutku zadovoljno osebo, ki se počuti udobno v svoji koži, a hkrati z določenimi obremenjujočimi mislimi, negotovostmi, spomini na konflikte v preteklosti, morda je bilo posredi tudi laganje ali varanje ali nefer igra. O vsem tem govoriš že sama. Karte za naprej nakazujejo dvoje: prvič, za konfliktni odnos v preteklosti kot da se bo zdajšnji novi odkupil s svojo stabilnostjo, umirjenostjo, treznostjo, najbrž bo tudi nekaj praktičnosti (na račun romantičnosti), se pravi, zdi se, da je oseba B. pošten, zanesljiv človek, ki zna biti tudi precej pragmatičen, morda počasen, previden - v pozitivnem smislu, le da morda ni romantičen na prvo žogo ali na osladen način. Morda je bil to vzrok, da ga sprva nisi posebej registrirala, a se je najbrž izkazal tudi za zabavnega, zadovoljnega človeka. Drugo, kar nakazujejo karte, pa je v zvezi z vrnitvijo domov: karte dajejo slutiti, da nekaj "pride naokrog", torej nekaj pride tja, kjer se je začelo. Zdi se, da bodo načrti o vrnitvi (ali vsaj o nekem premiku) postali aktualni, razvidnih ovir karte ne kažejo, le zaradi svoje razporeditve namigujejo, da boš še v največji dilemi ti sama, ko boš dejansko soočena z možnostjo, da odideš, v smislu: Kaj pa, če se uresniči, kot si želim. Iz drugih kart bi se razbralo, da bodo okoliščine tvojo odločitev podpirale oz. ji bodo naklonjene, tudi v luči odnosa z osebo B.

Upam, da se odvije v pravo smer.
Lep pozdrav!
MT

Moj tarot,živjo...ne vem,kako to,da se je vse skupaj porušilo v tako kratkem času.
Vezo sem prekinila jaz.Razlog je ta,da sem vedno vse plačevala jaz,ko sva šla na drink,jest,shopping,...na začetku tega nisem niti opazila,ker nisem nek old school,da mora plačat vse moški.Včeraj pa me je njegovo vprašanje tako presenetilo in odbilo,da sem stvar zaključila.Sebe poznam in vem,ko me na človeku nekaj zmoti in odbije,želim samo stran od njega in da ga nikoli več ne vidim.V sekundi,ko sem prebrala njegovo vprašanje za €,je minila vsa zaljubljenost in ljubezen do njega.Še rekla sem mu,ko sva še bila skupaj,da sem vesela,da ni kot ostali.

Vseeno hvala za vaš trud in čas.

tale post odgovor na napoved moj tarot je čista izmišljotina - nič takega se ni zgodilo, poznam bolnika, ki si to izmišljuje. moj tarot lahko preveriš v karte če imam prav. namen tega bolnika je očrniti z lažmi osebo, ki tudi bere ta forum in jo prikazatio v slabi materialistični luči, čeprav ni taka in čeprav je z denarjem obseden ta, ki si to izmišljuje. ja v zgodbici je tudi spole zamenjal,da se prikrije. Moj tarot lahko preko kart sama preveriš če imam prav v tem kar pišem. žal so eni ljudje zlobni in zlorabljajo za svoje zlobne namene tvojo pomoč, energijo in srčnost.

Ne piši laži in nehaj z neutemeljenimi obtožbami.Jaz sem tista,ki je prosila MT za vpogled za tega moškega.Je pa res,da ne mislim polagati računov nekim ljudem,ki menjavajo nicke in pišejo take bedarije.Napisala sem svojo izkušnjo,ker se je točno tako zgodilo.Menda pa vem,kaj se dogaja v mojem življenju,ga namreč živim.Ni pa bil moj namen nikogar oblatiti,napisala sem,kar se mi je zgodilo.Ne maram pa,da mi nekdo ki me niti ne pozna,vsiljuje nek svoj,izmišljen scenarij.Očitno živite v takšnem okolju,da vam lažejo ali pa ste sami taki,da manipulirate in si izmišljujete neke butaste fore.
Nismo vsi pokvarjeni,kot si ti.
MT,vseeno hvala za vas čas in vpogled.
ekola
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ekola Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2019 ob 22:37

Vseeno hvala za vaš trud in čas.[/QUOTE]
tale post odgovor na napoved moj tarot je čista izmišljotina - nič takega se ni zgodilo, poznam bolnika, ki si to izmišljuje. moj tarot lahko preveriš v karte če imam prav. namen tega bolnika je očrniti z lažmi osebo, ki tudi bere ta forum in jo prikazatio v slabi materialistični luči, čeprav ni taka in čeprav je z denarjem obseden ta, ki si to izmišljuje. ja v zgodbici je tudi spole zamenjal,da se prikrije. Moj tarot lahko preko kart sama preveriš če imam prav v tem kar pišem. žal so eni ljudje zlobni in zlorabljajo za svoje zlobne namene tvojo pomoč, energijo in srčnost.[/QUOTE]

Ne piši laži in nehaj z neutemeljenimi obtožbami.Jaz sem tista,ki je prosila MT za vpogled za tega moškega.Je pa res,da ne mislim polagati računov nekim ljudem,ki menjavajo nicke in pišejo take bedarije.Napisala sem svojo izkušnjo,ker se je točno tako zgodilo.Menda pa vem,kaj se dogaja v mojem življenju,ga namreč živim.Ni pa bil moj namen nikogar oblatiti,napisala sem,kar se mi je zgodilo.Ne maram pa,da mi nekdo ki me niti ne pozna,vsiljuje nek svoj,izmišljen scenarij.Očitno živite v takšnem okolju,da vam lažejo ali pa ste sami taki,da manipulirate in si izmišljujete neke butaste fore.
Nismo vsi pokvarjeni,kot si ti.
MT,vseeno hvala za vas čas in vpogled.[/QUOTE]
seveda ti si bil in lažeš in se pretvarjaš, kot to počneš tudi v realnem življenju. raje napiši koliko škode in finančne izgube si ti povzročil. Sem napisala moj tarot naj pogleda v karte če imam prav in lahko preveri tudi tebe - pa naj ji karte pokažejo, ona bo že vedela. tak si pač hinavski z nekimi zgodbicami, si jih izmišljuješ samo,da bi sočloveku povzročal bolečine iz tvoje lastne zgrenjenosti, zaprtosti in posledično napadalnosti, ker ti ne zaupaš in brezveze obtožuješ ljudi in si izmišljuješ bolne zgodbice. saj moj tarot lahko sama preveri v kartah kdo govori resnico. jaz te pač prepoznam po tvoji pisavi, in izmišljotinah - preveč dolgo sem jih že deležna,da bi se ti lahko skril. Nisem pa niti pričakovala,da boš povedal resnico, napad kot obramba je bil jasen in pričakovan odziv.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2019 ob 03:49
Originalno objavil(-a) Zvezdica

Moj Tarot. Lepo pozdravljena.
Sem samska, se nikoli nisem bila v ljubezenskem partnerskem odnosu. In me zanima ali sploh kdaj bom? Hvala. Stara sem 30 let.
Hvala zelo bom hvalezna odgovora.

Vprašanje na str. 401 (4.9.2019, 21:37)
V kartah se je pokazalo polno dogajanja, kar kaže tudi na to, da napoved najbrž ni doživljenjska, kot zastavljaš vprašanje. Nedvoumnega ljubezenskega partnerskega odnosa kot končnega cilja niso pokazale, to pa najbrž zato ne, ker boš morala procesirati toliko raznolikih informacij in dogajanja, da ti ne bo uspelo takoj ovrednotiti vseh sadov določene priložnosti, verjetno za odnos z nekom, ki se ti obeta. Preboj iz samskosti je nakazan, mogoče se zgodi na kakem potovanju, izletu, tudi enostavno vožnji, ali pa s človekom, ki je pripotoval oz. potuje. Zdi se, da ti bo na nek način naklonjen, lahko zainteresiran zate ali boš imela tak občutek. Ta odnos (morda le poznanstvo) pa se zna razviti le v nekakšen stand-by. Nakazano je, da si morda niti sama ne boš najbolj na jasnem, kam zadeve peljejo in ali sploh kam. Kaže se možnost nihanja razpoloženja, od sladkih upov do obupavanja. Kot rečeno, zdi se, da boš sama še preobremenjena z določenimi strahovi, pomanjkanjem izkušenj, obrambnimi mehanizmi, da bi lahko zanesljivo rekla: To je to. Kljub temu ne pozabi, da to ni končna faza dogajanja! Karte so pokazale samo do stopnje stand-by, od tu pa vedno sledi nadaljevanje.

Upam, da se vse razvije v pravo smer.
Lep pozdrav!
MT
Zvezdica
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Zvezdica Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2019 ob 06:24

Originalno objavil(-a) Zvezdica

Moj Tarot. Lepo pozdravljena.
Sem samska, se nikoli nisem bila v ljubezenskem partnerskem odnosu. In me zanima ali sploh kdaj bom? Hvala. Stara sem 30 let.
Hvala zelo bom hvalezna odgovora.

Vprašanje na str. 401 (4.9.2019, 21:37)
V kartah se je pokazalo polno dogajanja, kar kaže tudi na to, da napoved najbrž ni doživljenjska, kot zastavljaš vprašanje. Nedvoumnega ljubezenskega partnerskega odnosa kot končnega cilja niso pokazale, to pa najbrž zato ne, ker boš morala procesirati toliko raznolikih informacij in dogajanja, da ti ne bo uspelo takoj ovrednotiti vseh sadov določene priložnosti, verjetno za odnos z nekom, ki se ti obeta. Preboj iz samskosti je nakazan, mogoče se zgodi na kakem potovanju, izletu, tudi enostavno vožnji, ali pa s človekom, ki je pripotoval oz. potuje. Zdi se, da ti bo na nek način naklonjen, lahko zainteresiran zate ali boš imela tak občutek. Ta odnos (morda le poznanstvo) pa se zna razviti le v nekakšen stand-by. Nakazano je, da si morda niti sama ne boš najbolj na jasnem, kam zadeve peljejo in ali sploh kam. Kaže se možnost nihanja razpoloženja, od sladkih upov do obupavanja. Kot rečeno, zdi se, da boš sama še preobremenjena z določenimi strahovi, pomanjkanjem izkušenj, obrambnimi mehanizmi, da bi lahko zanesljivo rekla: To je to. Kljub temu ne pozabi, da to ni končna faza dogajanja! Karte so pokazale samo do stopnje stand-by, od tu pa vedno sledi nadaljevanje.

Upam, da se vse razvije v pravo smer.
Lep pozdrav!
MT

Hvala Moj tarot za odg.
Sem imela nekaksen obcutek, da bo za vedno tako. Da bom vedno v nekaksnem stand by odnosu, nikoli pa v pravem, trdnem, partnerskem odnosu. Mi to pac ni namenjeno....

Lp.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide