Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2019 ob 07:44
Moj tarot a ste spregledala vprasanje glede sodelavca in njegovo sramezljivostjo...hvala
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2019 ob 10:09
MT je totalen nateg.Kdorkoli gleda v karte,nima pojma.Samo zguba časa in živcev,za tiste,ki verjamejo.
Gist
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gist Odgovorbullet Objavljeno: 11/September/2019 ob 00:28
Originalno objavil(-a) Mojca

Originalno objavil(-a) Gost

Pozabi,ima druzino. Pusti pri miru ce si postena in fer. Isto bo tebs varal cez cas..pust te vrste moskih🙄😳😨

In zakaj je treba takoj vse negativno? Očitno pri njej neki ne štima, če jo drugi zmede. Mislim, da je že sama dovolj zmedena, ne rabi še naših negativnih nasvetov. Mogoče sta se pa našla, pač žal z vsak svojo družino. Mogoče je on le tip moškega, ki mu ego raste, ko ga še katera razen svoje ženske “porajta”. Draga... jaz ti samo želim, da v prvi vrsti vklopiš možgane in obenem poslušaš svoje srce. Namreč še zmeraj nas večina živi, kot naj bi bilo prav, kot so nas učili in kot da ne bodo drugi kaj rekli. Če čutiš, da bi blo to lahko to, ne obupaj. Jaz te obsojala ne bom, ker vsak ima maslo na glavi in vsakemu se to zgodi. Jp, tudi sama sem že marsikdaj mislila, da je to-to... pa se opekla. Zato.. vklopi najprej razum, nato srce. Srečno!🙏🏻
ego raste? Pol vsi varajo najboljs da jim egi zraste... kiri mozgani tle ni izgivorov hallo tip je zaseden in ona tud...nima kej skakat okol zasedenga ce je normalna. Razen ce ma travme iz otrostva...pol bi se zastopu
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/September/2019 ob 00:39
Originalno objavil(-a) Gist

Originalno objavil(-a) Mojca

Originalno objavil(-a) Gost

Pozabi,ima druzino. Pusti pri miru ce si postena in fer. Isto bo tebs varal cez cas..pust te vrste moskih🙄😳😨

In zakaj je treba takoj vse negativno? Očitno pri njej neki ne štima, če jo drugi zmede. Mislim, da je že sama dovolj zmedena, ne rabi še naših negativnih nasvetov. Mogoče sta se pa našla, pač žal z vsak svojo družino. Mogoče je on le tip moškega, ki mu ego raste, ko ga še katera razen svoje ženske “porajta”. Draga... jaz ti samo želim, da v prvi vrsti vklopiš možgane in obenem poslušaš svoje srce. Namreč še zmeraj nas večina živi, kot naj bi bilo prav, kot so nas učili in kot da ne bodo drugi kaj rekli. Če čutiš, da bi blo to lahko to, ne obupaj. Jaz te obsojala ne bom, ker vsak ima maslo na glavi in vsakemu se to zgodi. Jp, tudi sama sem že marsikdaj mislila, da je to-to... pa se opekla. Zato.. vklopi najprej razum, nato srce. Srečno!🙏🏻
ego raste? Pol vsi varajo najboljs da jim egi zraste... kiri mozgani tle ni izgivorov hallo tip je zaseden in ona tud...nima kej skakat okol zasedenga ce je normalna. Razen ce ma travme iz otrostva...pol bi se zastopu

80%folka vara.Get over it.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 11/September/2019 ob 03:29
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot veliko ste zadeli ta sodelavec je zelo sramezljiv...pa vidite vi intimnost med nama če vztrajam...ker se mi zdi da sem mu vsec ..hvala

Kot rečeno, možnosti za intimnost so bile nakazane, ne pozabi pa, da s svojo voljo lahko razvoj obrneš v eno ali drugo smer. Ko bodo okoliščine prave, se bo zgodilo, ko timing ne bo primeren, s svojim vztrajanjem ne boš dosegla nič.

Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 11/September/2019 ob 03:59
Originalno objavil(-a) Barbara- za moj Taro

Imam družino, tudi on jo ima. Dvakrat sva imela intimno srečanje (2017). Pred približno 4 meseci me je ponovno kontaktiral in se želel na kavi pogovoriti z menoj, a sva morala srečanje parkrat prestaviti. No, na koncu sva se le dobila in pogovarjala o vsem mogočem, deležna sem bila tudi opravičila, da se ni oglasil prej, vendar sva kljub tej "ločitvi" bila nekako povezana, tako je bilo čutiti, redko sva se videla, a ko sva se je bil tisti očesni stik magičen. Ko sva šla končno na kavo me je na koncu močno stisnil k sebi in me za trenutek ni spustil. Potem se nekaj časa nisva videla, nato mi je spet pisal, če bi lahko zdaj med poletjem dvakrat prišla delati za 4ure v njegovo trgovino, saj je bila na dopustu, sprejela sem in prejšnji teden zaključila. Videvala sva se vsak dan, saj je on delal zjutraj in jaz popoldne, po službi sva hodila na kavo, vendar zgodilo se ni nič. Zanima me kaj lahko pričakujem od te osebe in kaj naj si mislim okrog vsega tega, kaj se dogaja, nekako od takrat ko sem ga spoznala ne morem nehati misliti nanj. Kaj se mu plete po glavi? Vem, da si želi moje družbe ampak ga ne znam prebrati v celoti. Daje mi preveč mešanih občutkov. Hvala vam iz srca za odgovor ko boste seveda lahko🙏

Karte so nakazale, da se mu v dani situaciji po glavi najbrž plete določena dilema, ki si jo morda do zdaj tudi že zaznala. Po eni strani se kaže prekipevanje čustev v kombinaciji z 'ognjenim' človekom, najbrž torej strast, ki jo občutiš ob njem. Toda ta človek se mora tej strasti tudi umikati. Takrat, se zdi, je drugačnega temperamenta, morda bolj zadržan, strog, ali pa bolj pokoren svoji družini. A spet: v odmiku premleva občutke, ki jih je deležen drugje, in kot da živi za to 'osvoboditev' (s tabo oz. ob tebi). Karte nakazujejo tak krogotok njegovih čustev, njegovih planov. Zdi se, da je tak odnos (s tabo) zanj res del plana, kako si urediti življenje. Če se česa boji, se boji posegov v ta svoj plan, razjasnitve, tega, da bi si 'prišel na čisto'. Vendar moram poudariti, da se po drugi strani tu v kartah lahko skriva dvojnost: zdi se, da ga nekaj žuli in se želi tega osvoboditi, da bi lahko polneje, bolj sproščeno zaživel - ob tebi ali pa svoji družini! A karkoli bi izbral, bi pomenilo, da ena stran odpade. Če bo nadaljeval odnos s tabo, potem lahko pomisliš, da se vrti v tem prvem krogu od čustev (strasti) preko umika do osvoditve, novih čustev in spet nazaj v umik. Če pa bo vajin odnos zamrl, potem se je 'osvobodil' na drug/ačen način. Osrednja tema sporočila kart je ravno v tej 'osvoboditvi' in ne nakazujejo, kaj konkretno od tega dvojega se bo z vajinim odnosom zgodilo. Tu bo igrala vlogo vajina svobodna volja,

Upam, da se zadeve uredijo na najboljši način.
Lep pozdrav!
MT
Neoosax
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Neoosax Odgovorbullet Objavljeno: 12/September/2019 ob 02:25
Çäĺńü âű ěîćĺňĺ çŕęŕçŕňü ęîďčţ ëţáîăî ńŕéňŕ ďîä ęëţ÷, íĺäîđîăî č ęŕ÷ĺńňâĺííî, ďđč ýňîě íĺ ňđŕň˙ ńâîĺ âđĺě˙ íŕ đŕçëč÷íűĺ ďđîăđŕěěű č ôđčëŕíń-ńĺđâčńű.

Ęëîíčđîâŕíčţ ďîäëĺćŕň ńŕéňű ęŕę íŕ ęîíńňđóęňîđŕő, ňŕę č íŕ äâčćęŕő:
- Tilda (Ňčëüäŕ)
- Wix (Âčęń)
- Joomla (Äćóěëŕ)
- Wordpress (Âîđäďđĺńń)
- Bitrix (Áčňđčęń)
č ň.ä.
ňĺëĺôîí 8-996-725-20-75 çâîíčňĺ ďčřčňĺ viber watsapp
Ęîďčđóţňń˙ íĺ ňîëüęî îäíîńňđŕíč÷íűĺ ńŕéňű íŕ ďîäîáčč Landing Page, íî č ěíîăîńňđŕíč÷íűĺ. Ńîçäŕĺňń˙ ďîëíŕ˙ ęîďč˙ ńŕéňŕ č íŕńňđŕčâŕţňń˙ ôîđěű äë˙ îňďđŕâęč çŕ˙âîę č ńîîáůĺíčé. Ęđîěĺ ňîăî, ďîäęëţ÷ŕĺňń˙ ŕäěčíęŕ (ŕäěčí ďŕíĺëü), ďîçâîë˙ţůŕ˙ đĺäŕęňčđîâŕňü ęîä ńŕéňŕ, čçěĺí˙ňü ňĺęńň, çŕăđóćŕňü čçîáđŕćĺíč˙ č äîęóěĺíňű.

Çäĺńü âű ďîëó÷čňĺ âĺńü ęîěďëĺęń óńëóă ďî ęîďčđîâŕíčţ, đŕçđŕáîňęĺ č ďđîäâčćĺíčţ ńŕéňŕ â ßíäĺęńĺ č Google.

Őîňčňĺ óçíŕňü ńęîëüęî ńňîčň ńäĺëŕňü ęîďčţ ńŕéňŕ?
íŕďčřčňĺ íŕě
8-996-725-20-75 çâîíčňĺ ďčřčňĺ viber watsapp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/September/2019 ob 12:25
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) Barbara- za moj Taro

Imam družino, tudi on jo ima. Dvakrat sva imela intimno srečanje (2017). Pred približno 4 meseci me je ponovno kontaktiral in se želel na kavi pogovoriti z menoj, a sva morala srečanje parkrat prestaviti. No, na koncu sva se le dobila in pogovarjala o vsem mogočem, deležna sem bila tudi opravičila, da se ni oglasil prej, vendar sva kljub tej "ločitvi" bila nekako povezana, tako je bilo čutiti, redko sva se videla, a ko sva se je bil tisti očesni stik magičen. Ko sva šla končno na kavo me je na koncu močno stisnil k sebi in me za trenutek ni spustil. Potem se nekaj časa nisva videla, nato mi je spet pisal, če bi lahko zdaj med poletjem dvakrat prišla delati za 4ure v njegovo trgovino, saj je bila na dopustu, sprejela sem in prejšnji teden zaključila. Videvala sva se vsak dan, saj je on delal zjutraj in jaz popoldne, po službi sva hodila na kavo, vendar zgodilo se ni nič. Zanima me kaj lahko pričakujem od te osebe in kaj naj si mislim okrog vsega tega, kaj se dogaja, nekako od takrat ko sem ga spoznala ne morem nehati misliti nanj. Kaj se mu plete po glavi? Vem, da si želi moje družbe ampak ga ne znam prebrati v celoti. Daje mi preveč mešanih občutkov. Hvala vam iz srca za odgovor ko boste seveda lahko🙏

Karte so nakazale, da se mu v dani situaciji po glavi najbrž plete določena dilema, ki si jo morda do zdaj tudi že zaznala. Po eni strani se kaže prekipevanje čustev v kombinaciji z 'ognjenim' človekom, najbrž torej strast, ki jo občutiš ob njem. Toda ta človek se mora tej strasti tudi umikati. Takrat, se zdi, je drugačnega temperamenta, morda bolj zadržan, strog, ali pa bolj pokoren svoji družini. A spet: v odmiku premleva občutke, ki jih je deležen drugje, in kot da živi za to 'osvoboditev' (s tabo oz. ob tebi). Karte nakazujejo tak krogotok njegovih čustev, njegovih planov. Zdi se, da je tak odnos (s tabo) zanj res del plana, kako si urediti življenje. Če se česa boji, se boji posegov v ta svoj plan, razjasnitve, tega, da bi si 'prišel na čisto'. Vendar moram poudariti, da se po drugi strani tu v kartah lahko skriva dvojnost: zdi se, da ga nekaj žuli in se želi tega osvoboditi, da bi lahko polneje, bolj sproščeno zaživel - ob tebi ali pa svoji družini! A karkoli bi izbral, bi pomenilo, da ena stran odpade. Če bo nadaljeval odnos s tabo, potem lahko pomisliš, da se vrti v tem prvem krogu od čustev (strasti) preko umika do osvoditve, novih čustev in spet nazaj v umik. Če pa bo vajin odnos zamrl, potem se je 'osvobodil' na drug/ačen način. Osrednja tema sporočila kart je ravno v tej 'osvoboditvi' in ne nakazujejo, kaj konkretno od tega dvojega se bo z vajinim odnosom zgodilo. Tu bo igrala vlogo vajina svobodna volja,

Upam, da se zadeve uredijo na najboljši način.
Lep pozdrav!
MT

Ampak ta napoved pa zmaga.V bistvu je astrotarot povedala to,kar ji je ona napisala,samo besede je obrnila.
Tale astrotarot je pa res "biser in presežek" znanja vedeževanja.
Dejan
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Dejan Odgovorbullet Objavljeno: 12/September/2019 ob 12:29
Imam 5 hudih duhov, čeprou včasih mislim, da je samo eden in se predstavlja kot da jih je 5, zanima me ali se jih bom kdaj rešil?
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2019 ob 02:57
Originalno objavil(-a) Mia

Moj Tarot, ali obstaja možnost, da se vrnem nazaj v zvezo z bivšim možem?

Vprašanje na str. 403 (7.9.2019, 6:34)
Karte so pokazale, da se ta možnost lahko uresniči. To so pokazale bolj s simboliko sporočila kot pa s konkretnimi podobami 'dveh, ki prideta skupaj' ipd. Simbolika kart je namreč osredotočena na 'vračanje', 'nove začetke', 'začetka z nule', 'resetiranja', in ker gre za niz kart s podobnim pomenom, se s tem možnost potrjuje. Pokazali so se tudi namigi, da nekaj negotovosti, strahu, nezaupanja bo ostalo, pomembno pa bo, kako obvladati te strahove ali nezaupanje: pretirana vnema nad 'ponovno združitvijo', torej brez zdravega premisleka, te bo lahko naredila slepo za kako stvar, morda v smislu, da bo nekdo 'profitiral' od tvoje darežljivosti, naklonjenosti. Preveliki strahovi pa te znajo blokirati. Bistvo tega namiga je, da se ne vrzi kar brezglavo v 'nov začetek'.

Upam, da se uresniči po željah.
Lep pozdrav!
MT
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/September/2019 ob 14:51
Dejan glede tvojih duhov pa se obrni na Moj tarot, da dobiš njen nasvet.
Oscartinly
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Oscartinly Odgovorbullet Objavljeno: 14/September/2019 ob 15:10
Ça Chapitre 2 Regarder Film Completment - http://streaming-2019.over-blog.com/2019/08/ca-chapitre-2-regarder-film-en-streaming-gratuit-hd-2019.html

Ça Chapitre 2 film streaming gratuit
Ça Chapitre 2 film ŕ Regarder
Ça Chapitre 2 top film
Ça Chapitre 2 Regarder film Completment gratuit en français En Ligne
Ça Chapitre 2 torrent téléchargment
Ça Chapitre 2 En Entierement en français
Ça Chapitre 2 film en entier en français
Ça Chapitre 2 Online en français
Ça Chapitre 2 entierement en français En Ligne
Ça Chapitre 2 entierement en français
Ça Chapitre 2 Regarder En Ligne
Ça Chapitre 2 télécharger gratuitment film Completment
Ça Chapitre 2 Regarder le film Complet
Ça Chapitre 2 en français streaming
Ça Chapitre 2 Regarder entierement en français
Ça Chapitre 2 En Ligne gratuitment
Voir Ça Chapitre 2 gratuit
Ça Chapitre 2 Voir gratuit en français
Ça Chapitre 2 Regarder en streaming
Ça Chapitre 2 Online streaming
télécharger film Ça Chapitre 2 gratuit
Ça Chapitre 2 Regarder VF streaming
Ça Chapitre 2 Regarder en HD gratuit
Ça Chapitre 2 Voir en ligne
Ça Chapitre 2 gratuitment en streaming
Ça Chapitre 2 Regarder gratuitement
Ça Chapitre 2 film streaming
Ça Chapitre 2 streaming VF
Ça Chapitre 2 streaming film français
Ça Chapitre 2 youtube film
Ça Chapitre 2 film en streaming
Ça Chapitre 2 film stream
Ça Chapitre 2 Regarder film
Ça Chapitre 2 Regarder film gratuitment français
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide