Aktivne teme Seznam иlanov Iskanje po forumu Pomoи | ||
Vиlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporoиilo | |
S
Gost |
Objavljeno: 28/September/2019 ob 16:45 | |
Tudi on mi podaljsuje napoved - rok sms...
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 28/September/2019 ob 17:33 | |
Cas je zelo tezko predvidet.
|
||
IP shranjen | ||
Zarja
Gost |
Objavljeno: 28/September/2019 ob 19:25 | |
Ti vsaj dobiљ enake napovedi. Pri meni pa so se spreminjale, da adijo pamet. Иe pomislm tud za nazaj, ena stvar se mi ni uresniиila. Zdravstveno mogoиe 10%, ostalo ne vem... kot da bi ble napovedi za sosedovo Mici. Je pa tko kot ti praviљ, ker gre avtomatiиno za 2 osebi (ljubezen npr.), je pomoje zelo teћko napovedat. Ker moje mnenje je, da itak ti ne bo v kartah en videl, kdaj se greљ tuљirat, pa kakљen kruh bom jaz zdej kupla иez par dni, pa иe se bom vmes premisla, pa bom rajљ ћemljo. Ampak neke smernice se pa morajo videti. Ne da mi nekdo sam od sebe dopoveduje, da me bo nekdo kontaktiral ( иe jaz ћe v љtartu vem, da me najbrћ ne bo, ker si bo prej luknjo v kolen zvrtal, kot da bi me), mi napove ene par dogodkov, zgodi pa se niи. Al pa љe vse slabљe... sem pa na istem kot ti, s tem, da moja rana je љe sveћa. Sploh ne vem al sem ћalostna, razoиarana al ћe apatiиna nad vsem tem stanjem. Teћko je sprejet to, da bi ti za nekoga gore premikal, on pe zate ne bi niи... |
||
IP shranjen | ||
S
Gost |
Objavljeno: 29/September/2019 ob 17:26 | |
Ja grozno je to , dosti mores delat na sebi...potem avtomatsko manj mislis nanj,..se bolje pa kot pravijo klin se z klinom zbija...zacnes spoznavat nove ljudi..pa mimogrede spoznas koga ,ki je drugacen od njega..
|
||
IP shranjen | ||
Gerry
Gost |
Objavljeno: 29/September/2019 ob 21:05 | |
Когда у авто стекло трескается и надо заменить его, то вам в автосервисе два разновидности Автостекла : старое и новое. Выбирайте сами что вам больше подходит.
Авто стёкла, как и любые другие зап. части машины, делятся на уникальные и от производителей других фирм. Подлинные лобовых стёкл выполняются либо на производстве, занимающемся выпуском авто, либо у поставщиков автоконцерна, выпускающих запасные части по лицензии АВТОЗАВОДа, которые непосредственно устанавливаются в производимые автомобили. Магазин авто Фуяо Групп реализует Автомобильные стёкла по всей России. Установкой Автомобильных стёкл Занимается наша фирма. Полировка автостекл. Очень распространенным изъяном теперешнего авто по праву является утеря автостеклом прозрачности из-за потёртостей, царапин, как правило, от стеклоочистителей. В пользу собственной безопасности автопассажиров компании-производители изготавливают автомобильные стёкла из довольно мягких видов стекла, что и делает этот неисправность общераспространенным. Частые повреждения автостекл бывают: незначительные, глубокие, средние повреждения. QDK Industry устанавливает лобовые стёкла от автомобиля как на отечественные, так и на зарубежные машины а также на большие автотранспорт. Корпорация фуяо производит автостекла под заказ. Официальный дистрибьютер автостекол в Самаре <a href=https://hobook.ru/>автостекла</a> |
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 30/September/2019 ob 03:25 | |
Vpraљanje na str. 414 (26.9.2019, 10:57) Karte se v precejљnji meri ujemajo s tem, kar sama piљeљ oz. kar sama иutiљ in slutiљ. Nekaj med vama (ali pri njem) je imelo uniиujoи uиinek, ki je doloиen del vajinega odnosa, иustev, razpoloћenja za vedno izbrisal. To ni nujno slabo, saj je najbrћ odmrlo tisto, kar bi slej ko prej. V kartah se kaћe, da so posledice bolj psiholoљke, kot tudi sama opaћaљ. Moћnosti za obnovo zveze se kaћejo, toda kot da sta na izbiro dve varianti. Ena je, da bo on v obnovljeni zvezi precej zaprt, previden oz. s stalno zavestjo neиesa grenkega, kar se bo morda trudil zakamuflirati in se delati 'romantiиnega', sproљиenega, resetiranega, a bo uиinek nekako tak, kot da bi za deblo drevesa skuљal skriti roћnatega slona, skratka, veliko make-upa bi potrebovala oba. Kljuи ne bo v 'pojasnjevanju' in 'opraviиevanju', ker ravno to bo del tega make-upa, ki vaju bo oddaljeval od neposrednih иustev. Druga varianta je namreи ta, da mu pustiљ toliko иasa, kolikor ga potrebuje, da v sebi spet najde svojo osnovno igrivost, spontanost, radovednost, da spet pride v stik s svojo deљko radoћivostjo. A to bo bolj naloga zate, saj bo na tebi, da mu 'daљ dihati' in da najdeљ pravi timing, kdaj spet pristopiti oz. kdaj prepoznati, da se je spet 'odprl'. Naglica ali pa zaigrana kulskost ne bosta dala dobrih rezultatov. Upam, da se zadeve uredijo po ћeljah. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 30/September/2019 ob 06:07 | |
Moj tarot,lep pozdrav.Kako to,da ste me preskoиili.Ћe 2x. |
||
IP shranjen | ||
Lora
Gost |
Objavljeno: 30/September/2019 ob 16:57 | |
Je kdo bil pri jasnovidki ali vedeћevalki Gordani, ki prihaja veиkrat v Slovenijo iz Srbije?
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 30/September/2019 ob 18:56 | |
Lora, preberi mal nekaj strani nazaj je bilo zlitega veliko ћolиa o tej prevarantki Gordani, da nima pojma o pojmu
|
||
IP shranjen | ||
GostjaVVW
Gost |
Objavljeno: 01/Oktober/2019 ob 19:15 | |
Zanima me, ali kdo pozna Vilmo iz Mb? Pa ne tisto z Dupleka ampak ko dela na Sokolski... baje je zelo dobra
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 01/Oktober/2019 ob 21:25 | |
Meni je bila katastrofa.Sem bila pri njej pred leti,na Sokolski.Najprej je cvekala o sebi in svojih problemih ene dve uri,potem mi je vrgla karte,vmes zopet govorila o sebi,napovedi иist mimo,brez neke osnove logike,niti ne znam razloћit,ampak videla ni niи.Samo pol dneva in denar sem zgubila,niи drugega. |
||
IP shranjen | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 01/Oktober/2019 ob 21:59 | |
Moj Tarot prosim vas za vpogled glede ene uradne zadeve.
Kakљen konиni razplet vidite zame? Pozitiven ali negativen? Hvala lepa! |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaљih sporoиil. Nimate dovoljenja za urejanje vaљih sporoиil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |