Aktivne teme Seznam иlanov Iskanje po forumu Pomoи | ||
Vиlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporoиilo | |
Marija
Gost |
Objavljeno: 02/Oktober/2019 ob 10:28 | |
Moj tarot prosim za napoved, sem samska, ali vidite kakљno resno vezo v prihodnosti? Avanture me ne zanimajo.
|
||
IP shranjen | ||
sinkopa
Reden иlan Иlan od: 19/Marec/2010 Tukaj: Ni tukaj Objave: 68 |
Objavljeno: 02/Oktober/2019 ob 17:59 | |
Moj tarot, prosim za odgovor, Moћ se daje z bratom in neиakoma za dediљиino. Bo uspel dobiti ћeljeni znesek, se bo oporoka razvrgla in ali bo to trajalo leta? Bo sin sploh kdaj konиal љolo, se zaposlil in normalno ћivel?
Hvala za odgovor |
||
IP shranjen | ||
Mira
Gost |
Objavljeno: 02/Oktober/2019 ob 19:10 | |
To je ena in ista Vilma, bila pred leti pr njej v Dupleku, pravilne napovedi, v Mariboru pa vse aut in tako kot ћe ena razlaga, prvo njene teћave... |
||
IP shranjen | ||
Z
Gost |
Objavljeno: 02/Oktober/2019 ob 20:50 | |
Kje na sokolski ste to bili ? Da vidim cr jo poznam...in kako izgleda ?
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 02/Oktober/2019 ob 22:57 | |
Cjoooj,jaz sem bila pri njej pred 5 leti.Ne se љalit no,niti sluиajno si nisem zapomnila,kako zgleda.Je pa иez 50.Prej je bila v Dupleku,potem pa je bila v eni hiљi na Sokolski.Je rekla takrat,da kao to ni njena hiљa,ampak od neke znanke in da zdaj paи ћivi tam.Ampak kapo dol,da si zapomniљ videz vseh vedeћevalk.Pred leti sem imela neke prelomnice in sem jih dala kar nekaj skozi in vsake se niti sluиajno veи ne spomnim.Иe pa te firbec matra,pa idi sama k njej,pa boљ videla,иe je poznaљ ali ne. |
||
IP shranjen | ||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2019 ob 02:11 | |
Vpraљanje na str. 415 (27.9.2019, 20:05) Zaradi dveh nepovezanih vpraљanj hkrati se tudi odgovori medsebojno zameglijo. Zdi se, da je bilo veи poudarka na vpraљanju o hиeri. Vzroka 'zakaj' ni mogoиe nedvoumno doloиiti, a niz kart je pokazal osebo, ki je 'ujeta', 'ograjena', 'odmaknjena od drugih', 'obkroћena' (npr. z ograjo, preprekami ipd.), kar najbrћ asociira na tvojo hиer. Zdi se, da se je ogradila, zaprla v svoj svet, pa tudi v svoje strahove, predsodke, nemoи. Videti je, da je doћivela bridko izkuљnjo, nekaj jo je prizadelo, potolklo, nekaj ji je 'ubilo' voljo, samospoљtovanje, samozavest. Zato vidi edini naиin, da si to povrne, tako, da izloиi zunanji svet oz. tisti svet, v katerem se je poиutila kot poraћenka. Ne ћeli pridiganja. Ne ћeli poseganja v svoja иustva, misli. Ne ћeli, da ji kdo soli pamet. A po drugi strani se zdi, da se ji ne bi bilo treba veи zapirati in odmikati, a je tako moиno prepriиana v 'krivice', da kljub zmoћnosti koraka ven noиe, ne upa storiti. Karto, ki kaћe na tak naиin ujeto osebo (ujeto v lastne strahove, иeprav niso veи realni), obdajajo karte, ki vse kaћejo na 'pogovor', 'komunikacijo', 'sporoиanje', tudi 'timsko delo'. Od teh kart ena opozarja, da bi bila najbolj obиutljiva komunikacija 'zviљka', torej nekakљno 'dopovedovanje', kako bi moralo biti, morda tudi v okviru psihoterapije, socialnega dela, posvetovanja s strokovnjaki ipd. Torej, ta naиin komunikacije bi zahteval veliko previdnosti in ne bi bil uspeљen, иe bi se ga lotili na silo, a hkrati bi znal koristiti ob pravem иasu (npr. zakonska terapija ipd., ko bi bili vsi vpleteni za to). Bolj se zdi, da situacija zahteva spontano pogovarjanje, komunikacijo preko druћenja ali morda preko skupne udeleћbe na kakљnem projektu ('timsko delo'), da se vzpostavi obиutek povezanosti, skupnih interesov, obиutek 'celosti', 'pripadnosti'. Karte torej podajajo nasvet, a hkrati se zdi, da tudi napovedujejo, da bo do sreиanj, sooиenj, pogovorov itd. (med vami) priљlo in da bodo zadevali ravno situacijo glede hиere. Nekaj dodatnih kart pa najbrћ kaћe љe na drugo vpraљanje, saj so se tudi te karte pokazale vse s podobnimi podobami na sebi, vsebinsko pa kaћejo na potek zadeve v loku od previdnega tipanja, naиrtovanja, premiљljevanja preko burnega dogajanja do - vsaj zaиasno - zadovoljivega zakljuиka (ki pa bo lahko nekje, pri nekom sproћil doloиeno protireakcijo - odtod odtenek, da bo zakljuиek dogajanja zaиasno zadovoljiv). To se najbrћ nanaљa na odnos s tisto doloиeno osebo. Иasovno (vendar ne glede na vpraљanje) znajo biti v igri zadnja tretjina novembra in december ter druga polovica maja in malo иez. Upam, da se vse zadevo uredijo prav. Lep pozdrav! MT |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2019 ob 14:02 | |
Hvala ti.potem nebom sla. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Oktober/2019 ob 14:05 | |
Moj tarot,ali mi lahko pogledate,kdaj se nam nakazuje kaksna skupna selitev in ali vidite selitev v hiso ali blok. S 85
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2019 ob 05:06 | |
Moj tarot lepo prosim ce mi pogledate ce se oseba s katero sva imela razmerje in sva se imela zelo rada se vrne nazaj v moje zivljenje...hvala
|
||
IP shranjen | ||
Gerry
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2019 ob 13:48 | |
Мы точно знаем, что онлайн-знакомства часто не дают желанного результата, по этой причине здесь мы организовали свой интернет-проект с одной идеей: сделать он-лайн-знакомства без оплаты, легкими и увлекательными ради каждого. Еще не можете найти свою другую половинку?
Теперь есть хорошая замена этому - ресурсы знакомств без учетной записи в Российской федерации. Можно в подходящее для вас лично время подыскать близкую душу без труда на представленном специализированном сайте, где сотни и сотни современных людей изо дня в день знакомятся между собой.Всего-навсего несколько минут милого обычного человеческого общения позволят изменить вашу реальность, в ней, наконец, возникнет любовь и удовольствие. Независимо от того, где вы всегда находитесь, в Российской федерации или в ином крае, у вас имеется возможность знакомиться с мужчиной либо женщиной из Рф. Для этого не нужно выполняться процедуру регистрации на сервисе, чтобы иметь доступ к базе данных. Всем известно, что онлайн-знакомства зачастую они не дают желаемого эффекта, поэтому здесь мы разработали отечественный web-сайт с единственной целью: сделать online-знакомства бесплатными, легкими и интересными в интересах всех. Абсолютно не можете встретить свою другую половинку? Кстати существует крутая замена этому - сайты знакомств без регистрации в Российской федерации. Вы сможете в любое подходящее для вас свободное время увидеть близкую душу без труда на нашем специализированном нашем сайте, где тысячи современных людей постоянно контактируют вместе.Всего-навсего пару минуток приятного разговора позволят до неузнаваемости изменить вашу личную жизнь, в ней, наконец, поселится страсть и благополучие. Независимо от того, где вы пребывайте, в Российской федерации или в ином крае, у вас есть возможность знакомиться с представителем сильного пола или дамою из Российской федерации. Для этого не требуется проходить процедуру регистрации на интернет-сайте, чтобы иметь доступ к базе данных. Все переписки и знаки внимания в виде даров остаются секретными. Если у вас великое стремление найти другую половинку намного быстрее, оформите вип страницу, на котором действует услуги личных характеристик. Для таких, кто не любит спешности в поиске близкого человека, способен наслаждаться комфортным общением. Организуйте себе шанс стать счастливым. Сайт знакомств Грозный : <a href=https://simpotka.ru>фдатинг сайт знакомств моя страница вход</a> |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2019 ob 17:15 | |
Moj tarot,ni mi v navadi,da bi nekoga gnjavila ali bi bila vsiljiva,2x ste me
ignorirali,pa ne vem,zakaj.Kako naj postavim vpraљanje,da vam bo ok.V sluzbo grem kmalu,v kolektivo so neki novi ljudje,pa me zanima,ce bo vse ok ali vidite kakљne teћave.Ker v preteklosti je bilo polno nekih иvekanj,pa me zanima,иe bo moje delo potekalo normalno ali ne in ce bo odnos z bivsim partnerjem vredu.Sva pa ze nekaj let loиena,on ima partnerko,jaz pa tudi nekaj podobnega,no,simpatijo.Res bi vas prosila ker ne vem,kako naj vas vprasam,pa ne vem,zakaj ste me preskoиili.Hvala vam. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 04/Oktober/2019 ob 23:16 | |
Ce bi te imel rad,bi bil s tabo.Za to pa res ne rabis astrotarota.Kdaj boste zenske skontale,da moski razmisljajo popolnoma drugace.Bolj ga imas rada,slabse je.Vecja bitch si,boljse je. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaљih sporoиil. Nimate dovoljenja za urejanje vaљih sporoиil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |