Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 28/November/2019 ob 03:40
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot lepo prosim za vpogled v karte glede ljubezni...imam razmerje z mlajšim moškim...skupaj delava...zanima me kaj vidite vi....kako se bo končalo vse skupaj...morda se on zaljubi v drugo...hvalaaa.

Vprašanje na str. 434 (26.11.2019, 9:56)
Iz kart se ne vidi nobenih očitnih znakov, da se bo ta moški zaljubil v drugo. Mogoče je to scenarij, kakršnega si sama lahko zamišljaš v dani situaciji. Zdi pa se, da ima ta moški (ali pa okoliščine, v katerih se nahajata) kljub temu pripravljen nek svoj scenarij, ki ga bo 'potegnil iz žepa' (oz. bo zaradi okoliščin prišlo do tega scenarija), in sicer nekaj, kar morda že oba vesta ali slutita, pa si med sabo o tem ne upata ali nočeta govoriti. Točno to pa se zna zgoditi: tisto, kar je med vama zamolčano (pometeno pod preprogo), bo vplivalo na vajin odnos, bo 'zatreslo čoln', v katerem sedita (v resnici je že ves čas prisotno v tem vajinem 'čolnu', le videti nočeta ali še ne moreta). Zdi se, da bo to nekaj v zvezi z delom ali na delovnem mestu, kaj točno, je težko reči, karte kažejo sliko v širšem planu, nekaj, za kar boš lahko na koncu ugotovila, da 'se je zgodilo, ker se je moralo' ali v smislu 'Enkrat meni, drugič tebi', lahko celo 'easy come, easy go'. Kljub temu te zna ta scenarij dokaj vreči iz tira oz. ti zamešati štrene, in sicer samo tebi! Kaže, da bo nekdo (on?) precej neobremenjeno shajal dalje. Ti pa se znaš zaradi tega dogajanja zapletati, se otepati, se braniti, zapasti v konfuznost. Karte kažejo, da ti zna biti dobra opora nekdo (najbrž starejši moški), ki je značajsko potrpežljiv, radodaren, sprejemajoč. A hkrati je tu opozorilo, da če boš nepazljiva, boš izgubila oporo točno te osebe in z njo stabilnost. V splošnem, če sprašuješ, kako se bo končalo, kaže na to, da se bo nekaj kar dobro zamajalo in pretreslo, najbrž bolj v smislu notranjega dogajanja, doživljanja.

Upam, da se stvari postavijo na svoje mesto.
Lep pozdrav!
MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/November/2019 ob 07:01
In to zgoraj naj bi bil odgovor?Tale astrotarot je čist konfuzen.
R
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom R Odgovorbullet Objavljeno: 28/November/2019 ob 17:21
Forum je crkno
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/November/2019 ob 19:44
Gost.ja zmaga.Sem ziher,da ji ni para.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/November/2019 ob 21:47
Vedno nove travme.Gnojnica pa to.
To mora bit pa res groza,da clovek tako zivi.Kako pri vragu sama sebe prenasas,gost.ja?Se skregas kdaj sama s seboj?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 28/November/2019 ob 22:11
Zdravo moj Tarot,
Z neko osebo se preko prijateljice ze kar nekaj casa dogovarjamo za kavo, pa do te kave nikakor ne pride.
Ali sploh pride do srecanja in ali lahko v bodoce kaj pricakujem od te osebe glede ljubezni?
Kako mi sploh izgleda glede ljubezni vnaprej?
Se zahvaljujem za odgovor.
Lp
Gostt
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostt Odgovorbullet Objavljeno: 28/November/2019 ob 22:18
Za moj tarot
Obcasno grem po nakupih v doloceno trgovino, kjer je trgovka M. S katero sem pakrat komuniciral pa ne vem pri cem sem, ker vcasih je zelo prijazna, vcasih pa imam obcutek kot da se odmika.
Zanima me ce lahko pri njej racunam na kaksno ljubezen
Hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 29/November/2019 ob 08:33
Gnojilja Gost.ja,ce ze serjes tolk tuki,vsaj speme deletaj.Znas,bo slo?
Se mal,pa te bo dokoncno psihicno pokoncalo tole tvoje psihicno stsnje.Fak,zo pa mora nit res kriza,da clouk tko zivi in (ne)funkcionira.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 30/November/2019 ob 02:53
Originalno objavil(-a) Gost

Zdravo moj Tarot,
Z neko osebo se preko prijateljice ze kar nekaj casa dogovarjamo za kavo, pa do te kave nikakor ne pride.
Ali sploh pride do srecanja in ali lahko v bodoce kaj pricakujem od te osebe glede ljubezni?
Kako mi sploh izgleda glede ljubezni vnaprej?
Se zahvaljujem za odgovor.
Lp

Vprašanje na str. 435 (28.11.2019, 22:11)
Vprašanje je povsem razumljivo in konkretno, a zdi se, da so karte odgovorile bolj simbolično in naslojeno, kot bi pričakovali. Morda tudi zaradi naslojenega vprašanja (ali srečanje bo ter kaj lahko pričakuješ glede ljubezni in še, kako sploh kaže v ljubezni). Pod to rahlo abstraktno simboliko kart se zdi, da do srečanja slednjič pride, morda ne nujno na kavi, a poanta kart je, da se med vami oz. med vama vse zaenkrat dogaja 'na daljavo', v načrtih, namerah, pričakovanjih, ki pa ostajajo zunaj dosega roke (na pomembnih kartah glede te situacije so prizori, kjer ljudje gledajo oddaljene stvari, nekaj na visokem nebu ipd.). Te karte zaznamuje tudi precejšnja mera iluzije, 'mavričnih projekcij', varljivih prividov. Konkretno se to najbrž nanaša na neuspele dogovore za srečanje. A v ozadju so karte, ki kažejo na bolj 'realen', 'trezen' pristop, na določen poseg v to situacijo, ki bo končno ujel oba izmikajoča se konca, kar torej obeta realizacijo srečanja. (Morda bo srečanje povezano s čim, kar se gleda v zrak, navzgor.) Toda ker je tu še vprašanje, kaj lahko pričakuješ od te osebe v ljubezni, karte hkrati namigujejo tudi na to možnost: pričakuješ lahko izmikanje, neujemanje, neulovljivost, nesinhronost, torej ko bi bila ti za, on ne bo, in obratno, morda tudi kontrastnost značajev: ko je zate zadeva odločena, bo on palamudil dalje, in ko bo zanj vse urejeno, bo tebe motilo še milijon stvari, ipd. Opazuj, kako se bo situacija s kavo odvijala, in v njej boš najbrž dobila tudi namige, kaj bi si lahko obetala v ljubezni od te osebe.

Upam, da se zadeve pokrijejo, kot je treba.
Lep pozdrav!
MT
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/November/2019 ob 07:53
Originalno objavil(-a) Gost.ja

Kaka budala motena moraš ti to bit, ej!! Sam ti si pa res vredna svetovne budalosti, nč čudnega, da tako hlastaš za šlogarcami v vsaki zabačeni vasi, še po pošti jim pošiljaš denar, fak!!! A ti je kdaj kakšna napovedala pamet, a, hahaha! Tukaj z negativno napovedjo res ne bo nikoli nobena zgrešila!
Mislm, res, kolk si lahko takl bebava, a? Daj povej no. No, daj, no, povej: po kom imaš svojo bebavost? A je to genetsko? Posledica incesta? Ste se med sabo parili al kaj? Ker pri tebi so šli geni res totalno v gnoj!

[/QUOTE] [/QUOTE]

Ti si bolana,ni strokovnjaka na svetu,da ti pomaga.A se sploh zavedaš,kaj pišeš?Očitno ne.Si šla zelo predaleč s temi incesti pa to.Zamisli se,kaj pišeš.Normalen,pdihično zdrav človek tega ne more napisat,nikoli.Več kot očitno se to,kar pišeš drugim,dogaja tebi.Ti si zblaznela.Sposobna si vsega .Vsega slabega.Res upam,da narediš neko bedarijo,da te končno dobijo psihiatri v roke.In da te do smrti zaprejo na zaprt oddelek.Ključ pa vržejo stran.
GostXY
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom GostXY Odgovorbullet Objavljeno: 30/November/2019 ob 12:30
O hudo po kateri poti je skrenil forum.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/November/2019 ob 17:02
To pa že počasi presega vse meje dobrega okusa.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide