Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/November/2019 ob 17:51
A te to zlo boli????He he he,stara,zmagas!!!!!Yeeeeeey za gost.jo gnojno motenko.Faca si,stara,res.
Crkujemo od dmeha in uživamo ob tvojem živciranju.Tipkovnica ali telefon sta še cela?No,dej se mal spemaj.Ne nam pokvarit dneva,daj no,saj znas.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Nataška
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Nataška Odgovorbullet Objavljeno: 01/December/2019 ob 23:16
MT zanima me,

če je moja hli zmanipulirana od svojega očeta, zakaj laže in prikriva. Skrbi me zanjo, ker on ni odgovoren kot starš. Pušča jo samo po več dni, stara je 14 let. Kaj lahko storim, se bo situacija izboljšala, se bo vrnila k meni

hvala

Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2019 ob 03:52
Originalno objavil(-a) Gostt

Za moj tarot
Obcasno grem po nakupih v doloceno trgovino, kjer je trgovka M. S katero sem pakrat komuniciral pa ne vem pri cem sem, ker vcasih je zelo prijazna, vcasih pa imam obcutek kot da se odmika.
Zanima me ce lahko pri njej racunam na kaksno ljubezen
Hvala

Vprašanje na str. 435 (28.11.2019, 22:18)
Kar nekaj 'poslovnih' kart nakazuje, da se tvoja pričakovanja in upanja znotraj prostora trgovine osebi M. prevedejo v 'znano govorico strank'. Vidi se, da želiš preseči takšno razumevanje z njene strani, se pravi, popeljati vajino komunikacijo v 'zunajtrgovinski', osebni odnos. Zdi se celo, da te bo nekaj 'pičilo' (t.j. da boš dobil navdih ali dobro priložnost, da staviš na vse ali nič) in si boš upal potegniti drzno potezo (morda tudi zaradi določenih okoliščin - npr. da M. ne bo več delala v trgovini in ti bo to iztočnica za pogovor ipd.), toda kaže, da ko ti bo po izvedeni 'akciji' srce nehalo razbijati v ušesih in se ti bodo oči spet privadile na običajno svetlobo in boš spet lahko videl realni svet okoli sebe, ne bo dosti razlike. Morda se ti obeta rahla prijazna gesta z njene strani, mogoče kaj več, kot je bilo do zdaj, toda hvaležen boš moral biti samo za toliko. Če boš znal ceniti tudi toliko, ti bo toliko tudi polepšalo dan.

Upam, da stvari uspejo v tvoje zadovoljstvo.
Lep pozdrav!
MT
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2019 ob 07:37
Moj tarot prosim ce pogledate,ali bom zanosila in kdaj se kaze? Stara sem 34. Se kaze odlocitev kmalu? Jaz bi ze kar bila zato,ampak imamo malo stanovanje. Aja pa vprasala bi se,ali dobim v tej sluzbi pogodbo za nedolocen cas in ali bo to ze prihodnje leto? Hvala lepa iz srca. S.1985
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2019 ob 19:59
Moj tarot ti naj pove iz kart, jaz ti pa povem svoje mnenje, ne oziraj se na stanovanje. Imej otrocka. Ko je mali je itak vseskozi s teboj in ocetom, ne rabi svojega prostora. Potem boste pa ze nasli kaj vecjega. Tako bi ti kaz svetovala.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2019 ob 10:11
Je bil kdo bilokdaj pri Vilmi v Slovenj Gradcu.Prosim za izkusnje.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/December/2019 ob 13:24
Imam vprašanje za Moj Tarot.Bi mi lahko prosim pogledali,če bom za novo leto sama ali bom s kom.Nimam nikogar,kar se tiče čustvenega področja,ampak bi rada vedela,če bom sama ali ne.MT,če mi boste odgovorili,vam bom res hvaležna.
Lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/December/2019 ob 21:10
Mene pa zanima,kako ste zadovoljni tisti,ki vam je dala napovedi moj tarot.Se je kaj uresničilo?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2019 ob 15:16
Je bil kdo se pri Zdenki iz Zapuž? Kak ste zadovoljni? Ima kdo njen kontakt??
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2019 ob 16:37
Originalno objavil(-a) Gostja

Je bil kdo se pri Zdenki iz Zapuž? Kak ste zadovoljni? Ima kdo njen kontakt??

Oj,jaz sem bila pred cca 5 leti.Res ima kroglo,ampak napovedi so bile vse mimo.Se niti vec ne spomnim vsega,ampak vem,da sem bila razočarana.Kontakta tudi več nimam,sem ga takrat izbrisala.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2019 ob 16:41
Na monu je stacionarna stevilka,ampak je iz 2010.Vprasanje,ce je se aktualna.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2019 ob 17:05
Aha ker je zadnjic ena zenska pripovedivala,da ji je ta Zdenka full veliko vidla.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide