![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A te to zlo boli????He he he,stara,zmagas!!!!!Yeeeeeey za gost.jo gnojno motenko.Faca si,stara,res.
Crkujemo od dmeha in uživamo ob tvojem živciranju.Tipkovnica ali telefon sta še cela?No,dej se mal spemaj.Ne nam pokvarit dneva,daj no,saj znas. |
|
![]() ![]() |
|
Nataška
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
MT zanima me, če je moja hli zmanipulirana od svojega očeta, zakaj laže in prikriva. Skrbi me zanjo, ker on ni odgovoren kot starš. Pušča jo samo po več dni, stara je 14 let. Kaj lahko storim, se bo situacija izboljšala, se bo vrnila k meni hvala |
|
![]() ![]() |
|
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Vprašanje na str. 435 (28.11.2019, 22:18) Kar nekaj 'poslovnih' kart nakazuje, da se tvoja pričakovanja in upanja znotraj prostora trgovine osebi M. prevedejo v 'znano govorico strank'. Vidi se, da želiš preseči takšno razumevanje z njene strani, se pravi, popeljati vajino komunikacijo v 'zunajtrgovinski', osebni odnos. Zdi se celo, da te bo nekaj 'pičilo' (t.j. da boš dobil navdih ali dobro priložnost, da staviš na vse ali nič) in si boš upal potegniti drzno potezo (morda tudi zaradi določenih okoliščin - npr. da M. ne bo več delala v trgovini in ti bo to iztočnica za pogovor ipd.), toda kaže, da ko ti bo po izvedeni 'akciji' srce nehalo razbijati v ušesih in se ti bodo oči spet privadile na običajno svetlobo in boš spet lahko videl realni svet okoli sebe, ne bo dosti razlike. Morda se ti obeta rahla prijazna gesta z njene strani, mogoče kaj več, kot je bilo do zdaj, toda hvaležen boš moral biti samo za toliko. Če boš znal ceniti tudi toliko, ti bo toliko tudi polepšalo dan. Upam, da stvari uspejo v tvoje zadovoljstvo. Lep pozdrav! MT |
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Moj tarot prosim ce pogledate,ali bom zanosila in kdaj se kaze? Stara sem 34. Se kaze odlocitev kmalu? Jaz bi ze kar bila zato,ampak imamo malo stanovanje. Aja pa vprasala bi se,ali dobim v tej sluzbi pogodbo za nedolocen cas in ali bo to ze prihodnje leto? Hvala lepa iz srca. S.1985
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Moj tarot ti naj pove iz kart, jaz ti pa povem svoje mnenje, ne oziraj se na stanovanje. Imej otrocka. Ko je mali je itak vseskozi s teboj in ocetom, ne rabi svojega prostora. Potem boste pa ze nasli kaj vecjega. Tako bi ti kaz svetovala.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Je bil kdo bilokdaj pri Vilmi v Slovenj Gradcu.Prosim za izkusnje.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Imam vprašanje za Moj Tarot.Bi mi lahko prosim pogledali,če bom za novo leto sama ali bom s kom.Nimam nikogar,kar se tiče čustvenega področja,ampak bi rada vedela,če bom sama ali ne.MT,če mi boste odgovorili,vam bom res hvaležna.
Lp |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Mene pa zanima,kako ste zadovoljni tisti,ki vam je dala napovedi moj tarot.Se je kaj uresničilo?
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Je bil kdo se pri Zdenki iz Zapuž? Kak ste zadovoljni? Ima kdo njen kontakt??
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Oj,jaz sem bila pred cca 5 leti.Res ima kroglo,ampak napovedi so bile vse mimo.Se niti vec ne spomnim vsega,ampak vem,da sem bila razočarana.Kontakta tudi več nimam,sem ga takrat izbrisala. |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Na monu je stacionarna stevilka,ampak je iz 2010.Vprasanje,ce je se aktualna.
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Aha ker je zadnjic ena zenska pripovedivala,da ji je ta Zdenka full veliko vidla.
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |