![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gost8888
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
O moj bog kot bi bral vrtcevskega otroka...a tebi ni razumljivo,da ce te ima nekdo zarws rad enostavno nima izgovorov,niti te ne pusti cakat!? To ne rabis nobene jasnovidke zato da ti to pove. Ce bi te imel zares rad bibil s teboj vrjemi mi!!!! |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Se strinjam z zgornjim postom.Pustimo to,da se ti smeji cel forum,ampak vklopi možgane in razmisli.Če bi tipu bilo kaj do tebe,bi našel pot in način priti do tebe.Se mi res ne da igrat policajke,ne grem listat nazaj,ampak po moje že celo leto najedaš s tem vozniškim. Glej:res je,ne rabiš vedeževalke.Vsak normalen človek bi doumel.Ti ne vem,če boš kdaj.Kaj imaš od lajfa,da ti on uravnava življenje. Če bi jaz imela nekoga rada,ga ljubila,imela čustva do njega,pa da nimam vozniškega dovoljenja,najdem druge opcije.Obstajajo frendi z avtom,avtobusi,vlaki,javni prevoz.Ne mi reči,da še vedno verjameš v ljubezen z njim.Zbudi se in začni živet. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sam gost.ja pa vedno bolj nazaduje.Eno samo kokodajsanje,vedno iste besede,fraze,kako lahko to stvorenje živi sama s seboj in kaka muka mora to bit,da vse to prenaša.
|
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Da bi vsaj oplemenitila svoj besedni zaklad.Hmmm....očitno svojo diagnozo hoče na vsak način prezrcalit na druge.Bolnico dat na ignore,problem rešen.Že ko preberem samo prvih nekaj vrstic,me nekam prime.Tega ni možno do konca prebrat,vsaj meni ne uspeva.Na sreco.
|
||
![]() ![]() |
||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Vprašanje na str. 437 (10.12.2019, 6:42) Kaj je "vpliv njenega očeta nanjo" in koliko lahko "popusti", so tvoje subjektivne ocene, zato je težko reči, ali bo vpliv "popustil", ker tako ga doživljaš ti. Po kartah se prej zdi, da je dobršen del blokade na tvoji strani, lastna občutja pa potem prevagaš na pleča drugih. Zato karte morda ne govorijo samo o 'njih', ampak precej tudi o tebi. Obetajo pa 'odprtje'. Delujejo silnice, ki so v močno oporo vašim skrhanim odnosom. Kar se zdaj 'maje' med vami ali v odnosu s hčerjo, bo počasi dobivalo oporo in hkrati bo nekdo, ki je bil do zdaj 'zaprt' in 'posesiven', trmasto oklepajoč se nekega svojega 'prav' (tudi ti si lahko vključena v ta opis), vendarle 'razprl roke' in pogledal dlje od sebe. Karte v končni napovedi kažejo pozitiven razplet, in sicer, da bo konec nelagodne razpetosti med vami ali vama s hčerjo. Zdi se, da 'razpeti' ostanete, toda to bo pomenilo trezen odnos med vami, sprejemanje obeh strani, ne da bi se ti dve strani prepletali in spotikali druga ob drugo. Morala pa se boš sprijazniti, da kar je namenjeno tebi, boš tudi dobila in to morala sprejeti točno v taki obliki; kar pa bo pripadlo drugi strani (možu?), bo njeno in sprijazniti se boš morala, da tega ti ne boš imela. Karte kažejo, da se bo situacija razvila tako, da boš tako razdelitev sprejela, se z njo strinjala in jo občutila kot zadovoljivo rešitev. Kako natančno in v katerih podrobnostih se bo to zgodilo, pa je iz kart težko reči. Upam, da se stvari postavijo na svoje pravo mesto. Lep pozdrav! MT |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravljene, zanima me, ali je Uroš Vid na fb-ju komu pravilno napovedal za področje ljubezni? Meni je pravilno opisal trenutno situacijo, vendar je na forumu napisane toliko kritike na njegov račun, (da je dober za vsa področja razen za ljubezensko), da se mi zdi, da obstaja večja verjetnost, da se bo zgodilo ravno obratno od napovedanega. Hvala že vnaprej. Lp
|
||
![]() ![]() |
||
Nataška
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hvala MT Jaz sem sprejela, da ona živi pri očetu, da pa odklanja stike in noče priti niti na obisk,pač ne morem. Ta žalost me ubija, ker je moj otrok, ki sem ga nosila in rada bi imela z njo dober odnos.
|
||
![]() ![]() |
||
Gist
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Zakaj ma sploh oce otroka? Mislim ne zamerit no ampak enostavno otrok je vecina ce ni kj narobe z mamo,pri njej. Ne razumem,ce niste pijaka alu drigerasuca oz.v arestu,bi tamala z vami mirala bit
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne pisi bedarij,ce ne poznaš celotne situacije.Otrok ima pravico do obeh,če so okoliščine in starši vredu. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Meni je videl prav za finance,zdravje,neko konkretno zadevo,za ljubezen pa zgrešil že štartu |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Gost.ja....a ne znas izbrisat spamov???No,besedni zaklad ostaja isti.V bistvu pa itak opisujes sebe.Neverjetno,koliko obupa,groze,sovraznosti,brezizhodnega trplenja je v tebi.Vprasam cist resno:kaj te je pahnilo v tako grozno psiholosko stanje?
|
||
![]() ![]() |
||
D
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Jaz nikjer nisem prebrala kritik na racun uros vida..da kao kiksne za ljubezensko podrocje. Pa nikoli mi ni napisal..da mu ljudje posiljajo po 40e..niti prijateljicam...kuj nekaj no
|
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |