![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Jaz sem ga kontaktirala lani poleti enkrat.Mi je zoprno pisat vedno iste stvari.Dajte punce malo same pobrskat,saj imate iskalnik. Njegove napovedi spo bile pravilne za finance,in ostale ene privat stvari,tudi za zdravje je videl prav.V glavnem,za vse to res v nulo,edino ljubezen je zgresil.Je napacno ocenil vse ze v startu,takratni partner niti slucajno ni bil tak,ko je Uros napisal,pa niti skupaj nazaj nisva prisla,cist mimo.On ima svojo partnerko,jaz pa tudi nekoga. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Gost.ja,malo se ohladi.Bolna si.Nevarna za okolico.Ne vtikuj se v vsak post.Poglej sebe,v kaksnem dreku si.
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
A mogoče kdo ve,če Marička iz Žalca gleda v kofe,pa če je bil kdo na osebnem obisku pri Jelki in Maruški.Še posebej k Maruški me vleče,pa me zanima,je bil kdo kje.
|
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Meni je Uroš Vid bil prijazen, je pa vljudno napisal za prispevek. Eno vprašanje (ljubezen) mi je pogledal zastonj, vendar ravno tako falil. Je bil pa res prijazen in obširen. Poskusite.
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Čist razumljivo,da mu plačaš,saj je to njegova veščina.Glede prijaznosti pa je tako:za to mi je vseeno,glavno,da mi pove pravilno napoved.
|
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Jst sem bila pri maricki in pei jelki,pei obeh... marusko pa sem sao peeko telefona klicala. Vse 3 so dokaj dobre ampak Marickane dela vec kokr vem jelka je pa vcasih bila v nulo dobra ampak zdj mi je vseprevec splosna... od maricke se mi se nic ni uresniclo je pa za trenutno stanje dobra. Maruska tud dobra sam casovno cist mimo... bi se ze moglo zgoditi oktobra 2018 zdaj smo pa december 2019 |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Gost.ja,še eno vprašanje zate...v čem je poanta,da lepiš spame,mislim kaj želiš povedati s tem?In zakaj imaš v glavi vedno iste besede..bipolarna motenka.Dodeč po tvojih nesmislih imaš ti monopolarno motnjo.Bolna si,psihično mislim.A si res v kakšni uszanovi,ne vem.Vem pa,da spadaš tja.Uživaj
|
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ja kako veščina, če ji je falil? |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Misljeno je na splosno.Saj ce gre nekdo na primer na osebni obisk,placas.Takrat se ne ves,da je falila.Razumes? |
||
![]() ![]() |
||
g
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Zdravo punce ali ima katera tel. št. od Vilme iz Slovenj gradca sem bila pred 3 leti pri njej in sedaj se je uresničila njena napoved čeprav sem takrat mislila da bluzi ker sem pa menjala tel. sem jo pomotoma szbisala. Hvala
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
031 456 516 Vilma SG Poročaj,ce ti bo.Meni se je nekaj že uresničilo,do potankosti je opisala eno zdravstveno stvar,ko sem dobila pošto,sem videla,da je imela prav.Je preveč konkretno,da bi lahko blefirala.Za druge napovedi moram pa še počakat. Lp |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ja, ja, seveda. Sama sebi pišeš hahaha. |
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |