Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/December/2019 ob 14:20
Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) g

Zdravo punce ali ima  katera tel. št. od Vilme iz Slovenj gradca  sem bila pred 3 leti pri njej  in  sedaj se je uresničila njena napoved čeprav sem takrat mislila da bluzi  ker sem pa menjala tel. sem jo pomotoma szbisala.
Hvala

031 456 516 Vilma SG

Poročaj,ce ti bo.Meni se je nekaj že uresničilo,do potankosti je opisala eno zdravstveno stvar,ko sem dobila pošto,sem videla,da je imela prav.Je preveč konkretno,da bi lahko blefirala.Za druge napovedi moram pa še počakat.
Lp

Ja, ja, seveda. Sama sebi pišeš hahaha.

Naceloma ne polagam racunov.Odgovorila sem gostji,ki je zelela Vilmino stevilko.
Sem prisebna,tako da vem,komu pisem in odgovorim.In ne pisat takih norij.
Ocitno sklepas po sebi.Nismo vsi sumnicavi,pokvarjeni in ne obtozujemo po krivem.Tako da drugic premisli,preden napises bedarije.Ce pa ti pises sama sebi in se pogovarjas sama s sabo,potem imas pa problem.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/December/2019 ob 17:40
Gost.ja,a lahko nehaš srat tuki s temi spemi.
Pa u bolnico pejt
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2019 ob 04:43
Originalno objavil(-a) Ena34

Moj tarot ste me izpustila, sem psiala že dvakrat prej.

Zanima me, ali bom v trenutni službi dobila pogodbo za nedoločen čas. Bo to že naslednje leto? hvala

Vprašanje na str. 438 (10.12.2019, 11:52)
Nobena karta, ki se je odprla, ni taka, ki bi dodajala karkoli očitno negativnega v napoved. Celo nasprotno, več kart kaže na 'združevanje', 'tvorjenje odnosov', 'povezovanje', 'vzajemnost', kar podpira idejo, da do pogodbe pride. A hkrati sta se na pomembnem mestu znašli skupaj karti, kjer ena kaže na 'nedoločnost' in 'počasnost' in je dobra karta za vprašanje o 'pogodbi za nedoločen čas' (vsebuje celo podobo pogodbe), druga karta pa je karta 'nezmožnosti zdržati dolgo na enem mestu', 'hitrega naveličanja', 'hitre akcije'. Obeti za pogodbo za nedoločen čas so dobri, tudi časovno se je pokrila prva polovica leta, kar lahko nakazuje, da do nje pride naslednje leto. A kot da se je prikradel tudi odtenek, da bodi previdna pri sklepanju 'zavez' in 'odnosov' (torej pogodbe), poziv, naj ne bodi prenagljena ali površna pri tem. V tem oziru je možno sporočilo kart povzeti tudi tako, da se bo o tvoji pogodbi odločalo čez pol leta, dotlej pa boš na trnih. Kot rečeno, do določene oblike 'združevanja', 'povezovanja' (ter morda menjave?) bo prišlo.

Upam, da se zadeva razvije v dobro smer.
Lep pozdrav!
MT
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2019 ob 07:58
Vilma iz SG, zguba časa. V pol leta dve različni napovedi, po telefonu tretja...nič ne za ljubezen, ne za posel.. Tudi opevani Suzana MB in Dea, različne napovedi, odvisno od tega kako zastaviš vprašanje... Isto Stanka MB in Ema Domžale...
Jaz sem sprobala, a tut končala...
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2019 ob 10:16
Men je Vilma prav videla,Suzana Maribor tut,pa Jelka Zalec mi je bila dobra,Maruska tut ok.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 16/December/2019 ob 16:46

Vilma iz SG, zguba časa. V pol leta dve različni napovedi, po telefonu tretja...nič ne za ljubezen, ne za posel.. Tudi opevani Suzana MB in Dea, različne napovedi, odvisno od tega kako zastaviš vprašanje... Isto Stanka MB in Ema Domžale...

Hm, probaj še pri Gost.ji.
Verjamem, da poleg njenega ex psihološkega , psihoterapevskega in psihiatričenga znanja, ki je na tako visoki ravni, da je že nam navadnim smrtnikom nedoumljivo in ki ga na tem forumu širokogrudno razlaga z izbranimi besedami - je obvladanje šlogarije za njo verjetno  mala malca.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2019 ob 00:32
Originalno objavil(-a) Gost

Hm, probaj še pri Gost.ji.
Verjamem, da poleg njenega ex psihološkega , psihoterapevskega in psihiatričenga znanja, ki je na tako visoki ravni, da je že nam navadnim smrtnikom nedoumljivo in ki ga na tem forumu širokogrudno razlaga z izbranimi besedami - je obvladanje šlogarije za njo verjetno  mala malca.

Mačka,bravo za tale tvoj post.Vrhunsko!!!!
Sicer se ji vedno bolj poslabšuje,ker trobi eno in isto nonstop.Bipolarna motenka,sem,tja,gor,dol.Mi je bila na začetku kr neki,ampak ženska rabi res neko strokovno psihiatrično pomoc.
Tadeja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Tadeja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2019 ob 14:30
Glede izkušenj z vedeževalci;
pred 5 meseci sem spraševala za ljubezen, zdravje, posel..
Za ljubezen so mi takratno situacijo zelo dobro videli Mojtarot, Maruška, Selena, Bojan.
Klicala sem tudi eno, ki na tem forumu ni omenjena pogosto (njo sem klicala 2x) Takratno situacijo je zelo dobro videla, opis druge osebe zelo dobro (ravno tako Maruška).
Edina, ki mi je napovedala, da se vsaj 3 mesece zadeve ne bodo premaknile nikamor, meseca decembra pa naj pričakujem spremembe.
Sama sem nekako napovedi poizkušala dati na "stan", čeprav sem si zelo želela, da bi se moja srčna želja izpolnila in bi z njim prišla skupaj...
ko je mogoče kazalo že vse na to, da bo res pravilna napoved ta, ki naj bi se realizirala decembra, se je vse porušilo...
Tako da imam očitno smolo pri ljubezni (podobno sem dala že 1x skozi) in vedno naletim na negativne napovedi in te se izkažejo za pravilne.
Tako da razplet so mi vsi trije zgoraj našteti pravilno videli.
Je pa tako, da razlog prekinitve odnosa nihče ni omenil, niti ne pričakujem takih podrobnosti.
Skratka, kar želim povedati je tudi to, da očitno se zna videti v kartah in da sem očitno tudi jaz dokaz za to, da če si nekaj močno želiš, se ne uresniči, kljub temu, da se trudiš, ne obupaš, delaš na želji.
Razumem pa nekako na način, da 2 osebi sta avtomatsko 2 energiji in če nekomu ni do nekoga..mu pač ni. Se lahko druga stran trudi do onemoglosti, pa ne bo nič.

LP, vsem.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2019 ob 17:21
Originalno objavil(-a) Tadeja

Glede izkušenj z vedeževalci;
pred 5 meseci sem spraševala za ljubezen, zdravje, posel..
Za ljubezen so mi takratno situacijo zelo dobro videli Mojtarot, Maruška, Selena, Bojan.
Klicala sem tudi eno, ki na tem forumu ni omenjena pogosto (njo sem klicala 2x) Takratno situacijo je zelo dobro videla, opis druge osebe zelo dobro (ravno tako Maruška).
Edina, ki mi je napovedala, da se vsaj 3 mesece zadeve ne bodo premaknile nikamor, meseca decembra pa naj pričakujem spremembe.
Sama sem nekako napovedi poizkušala dati na "stan", čeprav sem si zelo želela, da bi se moja srčna želja izpolnila in bi z njim prišla skupaj...
ko je mogoče kazalo že vse na to, da bo res pravilna napoved ta, ki naj bi se realizirala decembra, se je vse porušilo...
Tako da imam očitno smolo pri ljubezni (podobno sem dala že 1x skozi) in vedno naletim na negativne napovedi in te se izkažejo za pravilne.
Tako da razplet so mi vsi trije zgoraj našteti pravilno videli.
Je pa tako, da razlog prekinitve odnosa nihče ni omenil, niti ne pričakujem takih podrobnosti.
Skratka, kar želim povedati je tudi to, da očitno se zna videti v kartah in da sem očitno tudi jaz dokaz za to, da če si nekaj močno želiš, se ne uresniči, kljub temu, da se trudiš, ne obupaš, delaš na želji.
Razumem pa nekako na način, da 2 osebi sta avtomatsko 2 energiji in če nekomu ni do nekoga..mu pač ni. Se lahko druga stran trudi do onemoglosti, pa ne bo nič.

LP, vsem.

Čustev se ne da izsiliti.Lahko delaš salto mortale,pa ti ne bo nič pomagalo.Pusti energije in ostale jajce.Vsak čustva dojema drugače.Nekateri se zaljubijo na smrt,nekateri rabijo več časa,itd...in potem nekateri pričakujejo,če so sami tako čustveni in polni ljubezni,da bo tudi drug.Ne gre to tako.Plus,preveč pogrevat preteklost je bv.Če so bila čustva v preteklosti,ni nujno,da jih bo nekdo imel še dandanes.Treba sprejet in iti dalje,ne pa misliti:kako,če pa me je imel takrat tako zelo rad.Jbg,tako je.
Ela
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ela Odgovorbullet Objavljeno: 18/December/2019 ob 08:10
MT, se vasa napoved res uresniči in v kakšnem časovnem obdobju? Hvala. Zaenkrat nič napredka...

Originalno objavil(-a) Ela

Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Moj Tarot,
se pobotama in začneva na novo? Trenutno sma sprta.
Hvala.

Vprašanje na str. 332 (6.3.2019, 7:51)
Če se do zdaj še nista pobotala, se pa še bosta. Karte so pokazale tako smer razvoja, ki po razdoru obeta nov začetek (nove, mladostne energije, svežino, zaćetniško radovednost) in novo priložnost na temelju preteklih spoznanj in lekcij.

Upam, da se obrne po željah.
Lep pozdrav!
MT

Moj tarot, kdaj se pobotama?
[/QUOTE]
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/December/2019 ob 20:22

MT, se vasa napoved res uresniči in v kakšnem časovnem obdobju? Hvala. Zaenkrat nič napredka...

Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Moj Tarot,
se pobotama in začneva na novo? Trenutno sma sprta.
Hvala.

Vprašanje na str. 332 (6.3.2019, 7:51)
Če se do zdaj še nista pobotala, se pa še bosta. Karte so pokazale tako smer razvoja, ki po razdoru obeta nov začetek (nove, mladostne energije, svežino, zaćetniško radovednost) in novo priložnost na temelju preteklih spoznanj in lekcij.

Upam, da se obrne po željah.
Lep pozdrav!
MT

Moj tarot, kdaj se pobotama?
[/QUOTE]

Pikica,december je.Vklopi možgane.Zgrešila ti je.Za tolažbo,meni je usekala mimo 3x.
Ela
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ela Odgovorbullet Objavljeno: 19/December/2019 ob 08:14
gostja, vem :) Vseeno želim pojasnila MT
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide