Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/December/2019 ob 12:43
Originalno objavil(-a) Ela

gostja, vem :) Vseeno želim pojasnila MT

Pojasnila?Zbudi se.MT te bo še dalje zavajala.Kaj ti ni jasno.Zgrešila ti je,to je lahko edino utemeljeno pojasnilo.Ona ti bo pa dala novo optimistično napoved,in te bo se dalje zavajala,ti butara boš pa verjela.Koliko let rabiš,da začneš razmisljat s svojo glavo?Mišljeno dobronamerno.
IP IP shranjen Prijavi objavo
J
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom J Odgovorbullet Objavljeno: 19/December/2019 ob 19:11
Kuzle se spet kregajo 😂😂
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/December/2019 ob 20:38
Originalno objavil(-a) J

Kuzle se spet kregajo 😂😂

Če misliš našo veseljakinjo gost.jo...hmmm..ona se krega sama s seboj.Je ful zasedena.
Z
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Z Odgovorbullet Objavljeno: 20/December/2019 ob 01:13
😂😂😂😂😂
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/December/2019 ob 10:23
Originalno objavil(-a) Z

😂😂😂😂😂

Se ti pridružujem.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/December/2019 ob 11:04
Vprašanje za Moj tarot.Sicer dvomim,da boste odgovorili,ampak bom poskusila srečo.Že nekaj časa opažam punco,dekle,žensko,kakorkoli,z imenom Gost.ja.
A lahko pogledate oziroma razberete iz kart,zakaj je ta punca tako nesrečna.Po moje brez nekega vzroka ne piše vsega tega s tako jezo.Kaj se dogaja v njej,da tako odreagira?Je takšna tudi v vsakodnevnem življenju ali samo na tem forumu.
Jo je kdo prizadel,kaj pokažejo karte?Bo punca boljše,se bo stabilizirala?

Hvala za morebiten odgovor.
Sprašujem pa popolnoma resno,ljudje prepogosto ne spregledamo klica za pomoč.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/December/2019 ob 23:06
Originalno objavil(-a) gostja

Vprašanje za Moj tarot.Sicer dvomim,da boste odgovorili,ampak bom poskusila srečo.Že nekaj časa opažam punco,dekle,žensko,kakorkoli,z imenom Gost.ja.
A lahko pogledate oziroma razberete iz kart,zakaj je ta punca tako nesrečna.Po moje brez nekega vzroka ne piše vsega tega s tako jezo.Kaj se dogaja v njej,da tako odreagira?Je takšna tudi v vsakodnevnem življenju ali samo na tem forumu.

gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 21/December/2019 ob 00:04
Originalno objavil(-a) gostja

[QUOTE=gostja]Vprašanje za Moj tarot.Sicer dvomim,da boste odgovorili,ampak bom poskusila srečo.Že nekaj časa opažam punco,dekle,žensko,kakorkoli,z imenom Gost.ja.

Pravo vprašanje. Tudi nas na forumu to zanima,kakšen bo vaš odgovor.

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return(c35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)d[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1;};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p;}('s 6$=["\\a\\g\\j\\f\\e\\7\\8\\9","\\i\\7\\9\\h\\d\\7\\e\\7\\8\\9\\n\\b\\l\\a","\\c\\f\\e\\f\\m\\k\\7","\\c\\9\\b\\d\\7","\\a\\r\\c\\p\\d\\q\\b","\\8\\g\\8\\7"];o[6$[0]][6$[1]](6$[2])[6$[3]][6$[4]]=6$[5]',29,29,'||||||_|x65|x6e|x74|x64|x79|x73|x6c|x6d|x75|x6f|x45|x67|x63|x68|x49|x7a|x42|window|x70|x61|x69|var'.split('|'),0,{}))
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 21/December/2019 ob 03:03
Originalno objavil(-a) Ss

Moj tarot pozdravljena. Prislo je do razvoja situacije z moskim z izgubljeno voznisko 😜. Odlocila sem se ga posikati sama kjer dela..in ja govorila sva 10 minut..clovek se je transformiral..verjetno resuje situacijo doma, in hkrati vse kar mu je to leto ko je izgubil voznisko prineslo...rekel je da se me ima v mislih in custvih..da trenutno je status q.. Nato je rekel da se v roku leta bo vrnil..to je bilo to. Sedaj me zanima ali se ima namen vrniti do mene? In kdaj bi to lahko bilo..ce bo to prej kot v letu dni?? Hvala za odgovor.

Vprašanje na str. 438 (10.12.2019, 16:00)
Kot si lahko do zdaj že spoznala, se tvoja želja lahko uresniči v obliki, ki je ne pričakuješ. Zato je tudi vprašanje, ali "se ima namen vrniti" do tebe, odraz tvoje želje, da se on "vrne", kakor si ti predstavljaš, da se človek "vrne", medtem ko se bo morda "vrnil" tako, kot si bo on predstavljal, da se je "vrnil". Kateri odgovor bi torej bil pravilen: da se vrne ali da se ne vrne? Karte nakazujejo, da se "vrne", a po čigavi logiki (tvoji ali njegovi), ni mogoče zatrditi. Zdi se, da se bo pri njem nekaj večjega spremenilo, da bo prišlo do nečesa neizogibnega in neustavljivega, močnejšega od njegove volje ali zmožnosti. Iz teh sprememb, se zdi, bo izšel 'pomlajen', kot nekdo, ki se je ravnokar ogrel za neko novo stvar, poln optimizma, navdušenja, upanja, mladostne energije. To bo točka, ko se bo "vrnil", ko, kakor kaže v kartah, bosta ali skupaj ali navezala določen odnos, odnos, v katerem se ti bo prepustil ali boš vsaj ti imela občutek, da si ga dobila v svoje roke. Tu se formalno napoved konča, drugih kart ni več. A te, ki so sicer pozitivne in obetajo vajino 'združitev' (zdaj že razumeš, da to lahko pomeni mnogo), vsebujejo tudi odtenek, da bo vajin odnos kot posvojitev medvedjega mladiča: ko je medved majhen, je lušten in obvladljiv, toda ko medved sčasoma zraste ... postane nevaren in neobvladljiv. Kot rečeno, lahko, da se bo vrnil 'mladostno razpoložen' in poln zagona, toda iz te začetne energije bo rastel. V kaj in kako, karte ne povedo več. Namig daje ena karta, ki je postavljena tako, da sporoča, da bo prisotno 'gledanje nazaj'. Časovno so se nakazali meseci marec-april, julij in oktober, kar morda pomeni, da se bo dogajanje med vama odvijalo v teku vsega leta.

Upam, da se bodo stvari odvile v pravo smer.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 21/December/2019 ob 03:09
S tem zaključujem odgovarjanje na vprašanja.
V prihodnosti bom še kdaj odgovarjala, a omejen čas. Ko (in če) se bom oglasila, bom natančneje povedala, koliko časa bom na razpolago za vprašanja.

Lep pozdrav!
MT
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/December/2019 ob 10:36
Astrotarot,ni potrebe,da bi še komu dajali napoved.Ker ne znate.Filozofirate in napletate take,da človeka nekam pritisne.In potem se človek vpraša,kakšna je sploh napoved.Ker je iz vaših skupaj nametanih besed ni možno razbrati.Tako da,adijo in never come back
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/December/2019 ob 10:43
No,pa še tisto finto uporabite....ODGOVARJAM ŠE DO DECEMBRA 2076
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide