Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 14/Januar/2020 ob 12:23
No, sem tudi sama skozi leta prišla do zaključka, da je/ ga ni vedeževalca/jasnovica ne vem kogar vse še, ki bi dejansko videl prihodnost. Se vidijo neke smernice, poti kam gre naše življenje, da ti pa nekdo vidi, no go. Ja, so redki, ki pa mogoče vidijo, a je to redko. Kot so napisali, možnost če ti vprašaš nekaj čist easy je itak res 50%. Torej??

Tudi tale skupinica na FB kjer bi naj bilo od šlogarc, jasnovidk, numerologov, astrologov, medijev, imam izkušnje, da mi je od tridesetih, s katerimi sem imela kontakt ( ja vem, noro), nastala ena takia mešanica, da ni za nikamor. In sem nehala, včasih si še kak kofe skuham, pa dam v skupino, mi kr vidjo dobro zadeve, ostalo sem se skulirala. Ne krivim jih, ker sem si sama kriva da sem šla se to igro. Je pa zame osebni obisk še zmeri TOP! Na Gorenjskem bila pr Zdenki, mi je vidla full, tul Jelka ni slaba, sam zadnje čase je polom, včasih mi je vse do pike vidla, zdj kr nekaj ugiba, ampak nekdaj je bila dobra.

Je pa ena skupina tudi na FB, ki je sicer Srbska, in se mi zdijo dobri,in na dva vprašanja odgovorijo gratis.

Selena je tud men enkrat v nulo videla, drugič pa čist mimo vse.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Alenka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Alenka Odgovorbullet Objavljeno: 14/Januar/2020 ob 12:49
Pozdravček
Jaz sem bila pred dvema letoma pri Elizabeti iz Lenarta.
Sem bila zelo zadovoljna, me pa zanima še Vaše mnenje in ali je gospa še dosegljiva. Ne uspem jo priklicati.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Januar/2020 ob 15:28
Jaz pa mislim,da obstajajo take vedeževalke,da vidijo.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Januar/2020 ob 18:35
Originalno objavil(-a)

No, sem tudi sama skozi leta prišla do zaključka, da je/ ga ni vedeževalca/jasnovica ne vem kogar vse še, ki bi dejansko videl prihodnost. Se vidijo neke smernice, poti kam gre naše življenje, da ti pa nekdo vidi, no go. Ja, so redki, ki pa mogoče vidijo, a je to redko. Kot so napisali, možnost če ti vprašaš nekaj čist easy je itak res 50%. Torej??

Tudi tale skupinica na FB kjer bi naj bilo od šlogarc, jasnovidk, numerologov, astrologov, medijev, imam izkušnje, da mi je od tridesetih, s katerimi sem imela kontakt ( ja vem, noro), nastala ena takia mešanica, da ni za nikamor. In sem nehala, včasih si še kak kofe skuham, pa dam v skupino, mi kr vidjo dobro zadeve, ostalo sem se skulirala. Ne krivim jih, ker sem si sama kriva da sem šla se to igro. Je pa zame osebni obisk še zmeri TOP! Na Gorenjskem bila pr Zdenki, mi je vidla full, tul Jelka ni slaba, sam zadnje čase je polom, včasih mi je vse do pike vidla, zdj kr nekaj ugiba, ampak nekdaj je bila dobra.

Je pa ena skupina tudi na FB, ki je sicer Srbska, in se mi zdijo dobri,in na dva vprašanja odgovorijo gratis.

Selena je tud men enkrat v nulo videla, drugič pa čist mimo vse.

Zdravo.

Mi lahko prosim daš kontakt te Zdenke z Gorenjske?

Hvala.
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 14/Januar/2020 ob 19:12
Kot si napisala fm stran...mi kdo pogleda v karte...leglo samoopevanih slogarc in zensk ki si kupijo karte..rabis samo dar govora in gremo...ja pa ne pozabi 20 e poslat...pa mas gori ono Larina sobica naduta u pizdo mater.. Tudo jaz sem jih dala malo morje tam gori dol...ne rabi ti bit nerodno( zgoraj ti ki si napisala da si jih preklicala malo morje)..iz te strani na fb...edino uros vid...da so se napovedi uresnicle, razen za ljubezen.pa prijateljicam je kr dosti pravilno napovedal. ..in ja pazit je treba komu placas...ker vecinoma je za zgresene napovedi..predvsem zato ker kot sem napisala si kupijo karte in gremo. Eno iz trani mi kdo pogleda v karte poznam osebno..smrklja ki nikoli ni slogala..si kupi ciganke in gremo...
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 14/Januar/2020 ob 19:19
Ja pa na tej fb strani ..mas ono Ana Marija Song...brez pripomockov odgovarja...pa full hitro, nazadnje je imela free live ..pa da vidis 100 ljudi sprasevalo ona pa odgovarjala..sicer zastojn, ampak...zakaj naenkrat..ce taksen dar..ki si te prej hodla...in kje so zagotovila da napoved drzi?? ..spet bo 50% 50%..ker ugiba.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Januar/2020 ob 00:36
Hani, točno temu, kar ti misliš, se reče zasvojenost z vedeževanjem! DING DONG!!!
Originalno objavil(-a) gostja

Jaz pa mislim,da obstajajo take vedeževalke,da vidijo.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Januar/2020 ob 13:09
Ne bodi tako kruta Gost.ja no,  morda pa je to veliko upanje za gostjo, da obstajajo tudi take vedeževalke. DONG DING!
Jelka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Jelka Odgovorbullet Objavljeno: 17/Januar/2020 ob 06:47
Spoštovane
Kakšne so izkušnje glede Milke. Sama sem jo pred 2 letoma spraševala glede neke osebe in je 2 leti sejala rožice da se stvari odvijajo točno tako kot si želim in da naj bom samo potrpežljiva. Seveda v napovedi ni bilo čisto nič res in nič se ni uresničilo. Kolegica ima dokaj slično situacijo in imam občutek da trosi in bluzi čisto isti besednjak n da zopet strelja mimo da boli, Vaše izkušnje.
Jelka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Jelka Odgovorbullet Objavljeno: 17/Januar/2020 ob 06:47
Mislim Milko na 090 44 05
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/Januar/2020 ob 17:02
moja šlogarca Ervina pa res bolše vidi, odkar ji je doktor predpisal očala z močnejšo dioptrijo.
Administrator
Administrator
Administrator

Član od: 30/Marec/2001
Država: Slovenija
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 7363
Odgovori skupaj z navedkom Administrator Odgovorbullet Objavljeno: 20/Januar/2020 ob 03:09
Članico Gost.ja prosimo, naj ne uporablja citatov, če odgovarja na objavo, ki je neposredno za njo. Torej na zadnjo objavo.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide