Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/April/2020 ob 20:08
Pardon,mislila sem Milico in ne Zorico iz Sezane.Nanasa se na zgornji post.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 19/April/2020 ob 22:07
Originalno objavil(-a) gostja

Meni je bila v preteklosti res dobra tale Duzana iz Maribora,ampak zadnja leta je niti vec ne klicem,je kar nekajkrat usekala mimo.Bi pa sla k Zibi v Menges,ko se razmete izboljsajo.Ona mi je pa res videla take detajle,da kapo dol.Pa dobra mi je bila tudi Zorica iz Sežane.Dicer ne govori slovensko,ampak zenska raztura.No,vsaj meni je res sedla.

Hahaha, bipolarna motenka spet obrača ploščo! A damo malo pobrskat po preteklih postih, kaj je govorila o "nategunskih čefurkah, ki naj se naučijo slovensk al pa naj spiz*ijo nazaj dol", a? A čmo?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/April/2020 ob 17:17
Pozna kdo kakšno vedeževalko za osebni obisk na mariborskem koncu?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/April/2020 ob 15:54
Tudi meni je Ziba, dve leti nazaj kar dosti vidla, glede čustev, glede službe pa je časovno zgrešila, sem pa le našla zaposlitev, sicer ne tako kot sem želela čez pol leta. Ko bodo razmere dopuščale jo bom, če še dela obiskala.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/April/2020 ob 18:43
Meni je bila Ziba vrhunska,top.Joooj,kaj je meni ta ženska vse videla in napovedala.Dobra,ni kaj.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 22/April/2020 ob 12:05
a poveste kakšno ceno ima tale gospa Ziba?
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 22/April/2020 ob 12:14

Meni je bila Ziba vrhunska,top.Joooj,kaj je meni ta ženska vse videla in napovedala.Dobra,ni kaj.

Ja in zakaj potem še visiš tlele in hlastaš za "kako novo"?? Bejž k tej Zibi pa daj mir!!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/April/2020 ob 12:30
Originalno objavil(-a) gost

Nima fiksne cene.Daš,koliko pač daš.Enkrat reče 35€,drugič zopet handla,kot na tržnici.Niti se ne spomnim,koliko sem ji takrat plačala,ampak je naenkrat rekla,naj ji dam še več.Sem ji rekla,da nimam.Pokazala sem ji prazno denarnico,pa res nisem imela nič keša,ker uporabljam večina kartice.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 22/April/2020 ob 12:42

Originalno objavil(-a) gost

Nima fiksne cene.Daš,koliko pač daš.Enkrat reče 35€,drugič zopet handla,kot na tržnici.Niti se ne spomnim,koliko sem ji takrat plačala,ampak je naenkrat rekla,naj ji dam še več.Sem ji rekla,da nimam.Pokazala sem ji prazno denarnico,pa res nisem imela nič keša,ker uporabljam večina kartice.

A ti je to mar problem? Saj ti tud po pošti pošlješ! Ker RAJE PLAČAM, KOT DA MI ZASTONJ FALI hahahahahahahaha!!!

Samo tale tvoja odvisnost od vedeževanja je pa res psihiatrični primer za v učbenik. Mislm, a tebe to kaj boli al kako? Je prva stvar, ko se zjutraj zbudiš, panika, katero šlogarco danes poklicat? A ti sploh znaš normalno živet, mislim tko, da greš v trgovino pa na sprehod pa to? Al moraš tud za to poklicat vedeževalko?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/April/2020 ob 18:14
Ima kdo kakšne novejše izkušnje s Seleno ali Maruško?
Hvala,lp
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 22/April/2020 ob 18:42

Ima kdo kakšne novejše izkušnje s Seleno ali Maruško?
Hvala,lp

Pa ti si dobesedno avtistična!
Par postov nazaj klamfala o Maruški, evo jo, zdaj pa spet hoče "nove informacije"??! In Selena????? Že najmanj deset let se prepucava o tej Seleni ENO IN ISTO, ampak ne: ti greš tečt še eno rundo na godziljon drugih do zdaj!!! Pa a se ti sploh zavedaš, da te psiha več kot očitno ne uboga? A se ti zavedaš svoje kronične zasvojenosti z vedeževanjem in svojega avtističnega hlastanja po enih in istih temah??? A res rabiš še miljavžentič iti skoz debato o Seleni, bože mili, o SELENI????!!!!
Mislim, resno: a se ti zavedaš, da si kronično odvisna od tega hlastanja za vedeževalkami? A si se kdaj zazrla vase pa se iskreno vprašala, kaj je narobe, da ne moreš živeti brez tega kompulzivnega hlastanja po vedeževalkah, a?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/April/2020 ob 20:03
Se kdo spomni Darinke iz Vuzenice?
Ali pa Nade iz Viča?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide