![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||||
Gost.ja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
HAHAHAHAHAHA!!! "Vklopi možgane", je rekla ta, ki možganov sploh nima!!! TOČNO ISTO si ti govorila enkrat, ko je Moj tarot (naj počiva v miru) eni nekako namignila, da zna bit, da jo mož res vara. Kakšen vik in krik si takrat zagnala!!! Kričala si in tulila, kako je to za prijavit na policijo pa AJPES al kaj že pa za odvetnike, ker bo zdaj ena ženska na podlagi "brezposelne šlogarce iz Štajerske" šla z nožem napadat svojega moža in se bo zgodil večkratni umor ... in podobne kozlarije si tulila tule po forumu!!! Zdaj se pa spet bipolarno delaš neko poznavalsko carico, a ne, ti, ki riti ne znaš dvignit brez navodil šlogarc!!! |
|||||
![]() ![]() |
|||||
Gost.ja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
HAHAHAHAHAHA!!! Najprej bipolarno soli pamet drugim in tuli, naj "vklopijo možgane", v isti sapi pa sama razglaša, da bo totalno brezmožgansko "še naprej iskala tako, ki res vidi", hahahahaha!!! Že to, da sploh izustiš tako bedarijo, da "iščeš vedeževalko, ki zares vidi", kaže na to, da si sama brezmožganska butara, ki naseda vsaki glupači, ki se razglasi za šlogarco!!! Ti si čisti psihiatrični primer bipolarne zasvojenke z vedeževanjem in propadle osebnostne strukture!!! |
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Ubožica... |
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Vaše izkušnje z Magdaleno, sem govorila z njo pa sem mi zdi kar verodostojna. Kako je z uresničitvijo pri vas?
|
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Res je,bravo za zapisano.Ko samo ena beseda pove vse... |
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Katero Magdaleno to mislis?Iz Dupleka,iz mariborskega konca?Ce njo,meni je bila pred 10 leti totalen nateg,dala neko blagoslovljeno vodo,da jo poskropim po postelji,je naredila samo sranje.Cimdlje od te vesce. Ce pa ni ta,potem pa ne vem,ne poznam druge. |
|||||
![]() ![]() |
|||||
gosti
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Prej si boste gor prišl, da je vse skupi loterija, bolje bo za vas.
|
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Ne vem mislim, da je bolj z mariborskega konca ja.
Gostja nimaš dobre izkušnje z njo? Jaz sem spraševala za ljubezen za določeno osebo, pa je rekla iz te moke sploh ne bo več kruha konec ende. Misliš, da se dogodki kljub temu lahko še zasučejo obratno? |
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Torej si bila osebno pri njej,predvidevam. Je ta iz Dupleka? |
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Ne po telefonu sva govorili, je pa druga oziroma tretja informacija, ki ima tendenco konca, edino Milka se mi zdi da obrača da se bo izšlo, ker vleče minute na komercialni. Kakšne narave vprašanje pa je bilo vaše če lahko vprašam, hvala za odgovor
|
|||||
![]() ![]() |
|||||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Omg pa kaj resno verjamete vedezevalkam!??? Dajte se v roke vzet ni cudno,da vas moski odrivajo vstran ko pa ste tako nesigurne v vezo.
|
|||||
![]() ![]() |
|||||
Gost.ja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Hahahaha! Bipolarna zasvojenka z vedeževanjem ima še lepe spomine ne rigajočo Magdaleno iz Dupleka!!! Verjetno ji je vse prav narigala, saj je vendar RAJE PLAČALA, KOT DA BI ZASTONJ FALILA, hahahahahahahaha!!! |
|||||
![]() ![]() |
|||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |