![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ima kdo kake nove izkusnje za povedat
|
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Je ta Bojan. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Spraševala je ena glede novih izkušenj, jaz sem na 41-13 poklicala Ano, pa me zanimajo Vaše izkušnje, za enkrat se mi zdi top, hvala za Vaše komentarje.
|
||
![]() ![]() |
||
Tina
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Za take primere dela preko e-maila ali sms oz klica. Odgovori pa vedno preko sporocila in ne klica.
|
||
![]() ![]() |
||
Tina
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Gostja za take primere dela preko e-maila ali sms oz klica. Odgovori pa vedno preko sporocila in ne klica.
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
O cem se to gre,o kom to pises. Ce odgovarjas,prilepi doticni post,da bomo vedeli za kaj se gre.Tu smo itak vsi gostje. |
||
![]() ![]() |
||
Tina
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Kaj pa tisti,ki nimamo fb,kako naj jo kontaktiramo Odgovor se nanasa kako kontaktirati vedez prihodnost z Ireno ki deluje preko fb. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Tudi jaz poznam Seleno in mi je bila super, se strinjam tudi s tem, da jo je težko dobiti na telefon. Bila sem osebno pri njej samo 1x, pa sem se vozila samo po ravnem, nobenih hribov in dolin ni bilo.??? Me pa resno zanima katere so še te, ki so tako dolgo kot ona na sceni? H takim bi šla z veseljem, ne h muham enodnevnicam. Lahko priporočilo prosim? Hvala |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Punce,a ima katera številko od Dubravke iz Rogaške,pred leti sem bila parkrat pri njej,pa mi je bila kr solidna,proti pričakovanjem.Sicer je govorila neke čudne stvari,ampak je ženska imela prav.
V glavnem,če ima katera njeno številko,bi prosila zanjo.tnx |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Kaj pa vedeževalec rok.. Kaksne izkušnje??
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Kje se pa njega da dobit? |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Zaprite in ukinite forum,vse skupaj je postalo eno samo sranje s temi virusi.Ce admin ni sposoben tega spucat,naj ga vsaj zapre.Tudi normalne komunikacije že dolgo ni več,edino kar se ena psihopatka gnoji s svojimi izpadi.
|
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |