Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 20/September/2018 ob 11:27 | |
Pa res se ne bi dalo dobit njeno številko. Pod Milica v Sežani najdem samo Milica Šutić s.p. - čistilni servis...je to ta? Kako se sploh lahko pride do njene številke? |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 20/September/2018 ob 12:04 | |
Meni napoveduje isto, kot Bojan. Drugače pa Maruška in Selena, ki sta mi sicer tudi obe dobri ... |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 20/September/2018 ob 12:33 | |
Ima kdo izkušnje z g. Toplico iz Kopra? Baje jasnovidec, reiki itd...
|
||
IP shranjen | ||
Gostka
Gost |
Objavljeno: 20/September/2018 ob 14:35 | |
Gostja,
na guglu preberi o temu goljufu. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 20/September/2018 ob 15:23 | |
Nič ne najdem na googlu razen njegovih posnetkov na youtubu... |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 20/September/2018 ob 15:26 | |
Samo posnetke sem videla. Imaš ti kakšne izkušnje z njim? |
||
IP shranjen | ||
Gostka
Gost |
Objavljeno: 20/September/2018 ob 15:27 | |
Gostja,
napisi jasnovidec Toplica. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 21/September/2018 ob 07:03 | |
Pozna kdo kaksno vedezevalko za osebni obisk v MB,razen Darje v Vetrinjski ulici in Petre,ki sta bili omenjeni.
|
||
IP shranjen | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 21/September/2018 ob 08:30 | |
Pozdravljeni vsi na forumu.
Našla vaš forum in mislim da je pravi naslov glede mojega vprašanja, ki se glasi, če ima kdo od vas izkušnje s šlogarco Mirjano iz Pivke. Kolikor sem prebrala na enem forumu, napoveduje iz fižola. Hvala za kakršnokoli informacijo. Rada bi jo obiskala, ampak je precej oddaljena od mojega kraja bivanja. Vsak komentar dobrodošel. |
||
IP shranjen | ||
gosja
Gost |
Objavljeno: 21/September/2018 ob 14:02 | |
12. apr. 2010 - Samooklicani jasnovidec in zdravilec iz okolice Valjeva v Srbiji je iz naivnih žensk več let s seksom izganjal hudiča. ...... Toplica Marković. (1). To stran ste obiskali 3-krat. Zadnji obisk: 19.9.2018 |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 21/September/2018 ob 14:13 | |
Meni je pa Sara drugačno napoved dala kot Bojan, oba sta pa v nulo videla trenutno situacijo. Bolj se nagiba razplet po Bojanovi napovedi. Maruska mi je pa totalno zgrešila, samo spraševala je in vlekla iz mene. Selena pa tko, tko.. in ja in ne. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 21/September/2018 ob 14:28 | |
Brez zamere,sploh ne zagovarjam tega kretenskega spolnega cefurja,ampak da so babnice tolk prf ....,da mislijo,da jih bo na tak nacin resil kao hudica,so si pa same krive.Ker dat noge narazen za tako stvar pa mora bit zenska res usekana v glavi.Pokvarjen dec pa itak,da proba,ocitno mu je uspevalo,da je naletel na take zabite zenske.
|
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |