Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 11:04
Originalno objavil(-a)

A je kdo govoru z Natalija Klasinc na FB? Zenska je kao full hvaljena jst sm.jo klicala in se ne morem govorir za uresnicitve. Morda jo kdo proba? Mi je pa eno osebo tok blatila da ne vem kaj si nej mislim. Ker ta oseba se zdalec ni taksna. Ima pa ta zenska baje osebne vpoglede v Mb in pa baje preko telefona tud zastonj prvo vprasanje pogleda.

Je bil pred kratkim en mejl o neki fb skupini.Isti primer,da ena vedezevalka slabo govori za nekoga,kar sploh naj ne bi drzalo.Nekdo je spraseval,ktera vedezevalka je to,pa ni zelela napisat.Mogoce nakljucje,mogoce pa gre za isto vedezevalko Tezko reci,krivice cloveku tut ne mors nardit kr tko.

Jaz nisem na facebooku,tako da teh skupin ne poznam.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 13:27
Sem mal poguglala o tej Nataliji.Mi nekako ne sede,nek life coach in te zadeve.To ni zame,jaz sem bolj za one tetke,ko gledajo v karte itd.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 15:46
Originalno objavil(-a) fmfm

A ti jo je dal na nacin ces tako pa tako se bos odlocila? Da je ze vnaprej vedu kaksno odlocitev bom sprejela? Kar vedezevalci ne smejo dajat saj je to nasa osebna odlocitev in s tem vpliva na naao usodo.

Bojanova napoved je bila, da bom zgubila bliznjo osebo, za katero sem upala, da se obstaja moznost. V tisti paniki sem bila malo odrezava, ker me je prizadela napoved. Vendar je imel prav. Pozitivno je pa opisal vse kaksne bodo okoliscine in na kaksen nacin se bo zgodilo. Vendar je bilo dosti casovnega zamika.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 16:28

A ti jo je dal na nacin ces tako pa tako se bos odlocila? Da je ze vnaprej vedu kaksno odlocitev bom sprejela? Kar vedezevalci ne smejo dajat saj je to nasa osebna odlocitev in s tem vpliva na naao usodo.

Ti pa kr neki bluzis.Cel post je cist nesmisel brez glave in repa,pametujes in kaj sploh hoces povedati????
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 17:39
Na kateri stevilki pa dela Bojan?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 18:29
Originalno objavil(-a) Gostja

Na kateri stevilki pa dela Bojan?

0904448
fmfm
Zvest član
Zvest član

Član od: 08/September/2016
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 126
Odgovori skupaj z navedkom fmfm Odgovorbullet Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 01:11
Originalno objavil(-a) gostja

Kaj vedezevalci ne smejo dajat?
Sem bila ravno prwd casom pri eni.Rekla mi je,tako in tako bo Nekaterih stvari ne mores spremenit.
Pusti neke jajce o basih odlocitvah... ja,saj se sami odlocamo,ampak ce ona vidi,da se bo nekaj zgodilo,lahko jaz delam salte in ne vem kaj se vse,pa se bo vseeno zgodilo.Ce trikrat pogleda,ker nisem mogla verjet in je bil odgovor vedno isti.

Katera je bila to?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 11:39

Originalno objavil(-a) gostja

Kaj vedezevalci ne smejo dajat?
Sem bila ravno prwd casom pri eni.Rekla mi je,tako in tako bo Nekaterih stvari ne mores spremenit.
Pusti neke jajce o basih odlocitvah... ja,saj se sami odlocamo,ampak ce ona vidi,da se bo nekaj zgodilo,lahko jaz delam salte in ne vem kaj se vse,pa se bo vseeno zgodilo.Ce trikrat pogleda,ker nisem mogla verjet in je bil odgovor vedno isti.

Katera je bila to?

Ja zakva te pa zdej to zanima,da jo sprasujes.Ti si napisala svoje pametovanje,gostja svojo izkusnjo.Kaj ti ni jasno?A bos zdej prepricevala vedezevalko kako ni imela prou?Ja res,pises neke nesmisle,pol pa neki sprasujes okol.Ce se ze delas tuk pametno,kva te pol sploh briga,ktera je bla????
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 14:40
Jaooo kak nivo komunikacije.pa ta.ena im ista oseba pa res prezi na vsak post. Pa.kdo je sploh da se vtika kaj kdo sme pa.laj me sme napisat!??? Kok more bit to zamorjena zenska 🤧🤕🤕😓😓😓
Gost9
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost9 Odgovorbullet Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 14:41
Haha to je zabarka ne zenska... ena obsedrnka ki vsak post pospuka in komandira kaj je lahko pa.kaj ne na tem forumu 😂 zaKVA kva kva
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 15:02
Originalno objavil(-a) Gost9

Haha to je zabarka ne zenska... ena obsedrnka ki vsak post pospuka in komandira kaj je lahko pa.kaj ne na tem forumu 😂 zaKVA kva kva

Ojla,sem preletela tole kregarijo.Tvoj post in primitivizem zmagata A je pomembno,od kje je kdo,na kermu koncu zivi?Kako lahko pljuvas po drugih,ce si sama katastrofa od cloveka.Pometi pred svojim pragom.Najedas,kako drugi ozmerjajo,govorijo,sama pa pocnes isto.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 15:04
Originalno objavil(-a) Gost9

Kako te ni sram?
Podpis pod zgornji post.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide