Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 11:04 | ||
Je bil pred kratkim en mejl o neki fb skupini.Isti primer,da ena vedezevalka slabo govori za nekoga,kar sploh naj ne bi drzalo.Nekdo je spraseval,ktera vedezevalka je to,pa ni zelela napisat.Mogoce nakljucje,mogoce pa gre za isto vedezevalko Tezko reci,krivice cloveku tut ne mors nardit kr tko. Jaz nisem na facebooku,tako da teh skupin ne poznam. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 13:27 | ||
Sem mal poguglala o tej Nataliji.Mi nekako ne sede,nek life coach in te zadeve.To ni zame,jaz sem bolj za one tetke,ko gledajo v karte itd.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 15:46 | ||
Bojanova napoved je bila, da bom zgubila bliznjo osebo, za katero sem upala, da se obstaja moznost. V tisti paniki sem bila malo odrezava, ker me je prizadela napoved. Vendar je imel prav. Pozitivno je pa opisal vse kaksne bodo okoliscine in na kaksen nacin se bo zgodilo. Vendar je bilo dosti casovnega zamika. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 16:28 | ||
Ti pa kr neki bluzis.Cel post je cist nesmisel brez glave in repa,pametujes in kaj sploh hoces povedati???? |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 17:39 | ||
Na kateri stevilki pa dela Bojan?
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 18:29 | ||
0904448 |
|||
IP shranjen | |||
fmfm
Zvest član Član od: 08/September/2016 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 126 |
Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 01:11 | ||
Katera je bila to? |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 11:39 | ||
Ja zakva te pa zdej to zanima,da jo sprasujes.Ti si napisala svoje pametovanje,gostja svojo izkusnjo.Kaj ti ni jasno?A bos zdej prepricevala vedezevalko kako ni imela prou?Ja res,pises neke nesmisle,pol pa neki sprasujes okol.Ce se ze delas tuk pametno,kva te pol sploh briga,ktera je bla???? |
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 14:40 | ||
Jaooo kak nivo komunikacije.pa ta.ena im ista oseba pa res prezi na vsak post. Pa.kdo je sploh da se vtika kaj kdo sme pa.laj me sme napisat!??? Kok more bit to zamorjena zenska 🤧🤕🤕😓😓😓
|
|||
IP shranjen | |||
Gost9
Gost |
Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 14:41 | ||
Haha to je zabarka ne zenska... ena obsedrnka ki vsak post pospuka in komandira kaj je lahko pa.kaj ne na tem forumu 😂 zaKVA kva kva
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 15:02 | ||
Ojla,sem preletela tole kregarijo.Tvoj post in primitivizem zmagata A je pomembno,od kje je kdo,na kermu koncu zivi?Kako lahko pljuvas po drugih,ce si sama katastrofa od cloveka.Pometi pred svojim pragom.Najedas,kako drugi ozmerjajo,govorijo,sama pa pocnes isto. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 15:04 | ||
Kako te ni sram? Podpis pod zgornji post. |
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |