Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
A11
Gost |
Objavljeno: 30/September/2018 ob 16:55 | |
Klicala Bojana... Čisto mimo, kakšne je streljal.. Ni videl situacije sploh kakor je.
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 30/September/2018 ob 21:39 | |
Meni je pa Bojan videl v nulo sedanjo situacijo in tudi ze nekaj pravilno napovedal, bomo videli se za naprej. Mi je pa se dobra Tiara. Ima kdo izkusnje z njo?
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 30/September/2018 ob 21:46 | |
Glede na to,da je zadnje case ful govora o Bojanu,men je pred par leti videl v nulo,kicala sem ga pa zopet ta teden,dal dve napovedi,ampak moram pocakat,februarja imam neko zadevo in komaj takrat bom vedela,ce je imel prav.Za eno drugo stvar,je negativna,pa se tudi bojim,da bo imel prav,ker pac vem neke stvari iz preteklosti za eno osebo in vem,kaj me caka.
|
||
IP shranjen | ||
Mia
Gost |
Objavljeno: 01/Oktober/2018 ob 07:45 | |
Ja, Tiara je super. Sicer je astrologinja, ampak astrologija lahko da več odgovorov kot karkoli drugega ... |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 01/Oktober/2018 ob 10:24 | |
Bojan je vrhunski.Meni je celo trofil številko mojih šuhov in kolko kil mam, da o ostalem sploh ne govorim. Trofi prav vse.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 01/Oktober/2018 ob 12:23 | |
Stajerka,dokler ti trofi,si res uboga.Vedezevalci vidijo,ali ne.Ocitno gledas prevec kvizov in manjka ti kilometrina pri vedezevanju. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 01/Oktober/2018 ob 12:25 | |
A ima Tiara 090?Jaz ne razumem,kako lahko astrologinja tko hitro odgovori na vprasanje,ce ima 090,sej tu mora neki zracunat,to pa traja,al kako.Sam vprasam. |
||
IP shranjen | ||
Mia
Gost |
Objavljeno: 01/Oktober/2018 ob 12:29 | |
Astrološke karte se hitro naredijo in se tudi hitro vidi, če je astrolog dober.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 01/Oktober/2018 ob 12:35 | |
Torej lohka tut astrologa poklices ba linijo?Ker tut men ni jasn.Kako mislis to...hitro naredijo....ne bi rada ravno zpravila celega premozenja,reden ona men zracuna.Hitro naredijo...je relativno,ce klices 090 |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 01/Oktober/2018 ob 12:45 | |
Ja sem se zmotla oprosti, seveda je videl. Kilometrine imam že kar nekaj vendar se trudim in še iščem, da bom še našla kako , ki bo tudi dobra, predvsem za prihodnost, to mi pa niti Bojan , pa niti kira druga še ni prav vidla, da bi se uresničilo.
|
||
IP shranjen | ||
MIa
Gost |
Objavljeno: 01/Oktober/2018 ob 12:48 | |
Isto hitro, kot pri šlogarskih kartah. Astro je fajn. :) Sama se veliko bolj zanašam na to, kot na karte, ko gledam zase. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 01/Oktober/2018 ob 14:39 | |
Zase ni dobro gledat.
|
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |