Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 23:43
Ko pa vidim neka vprasanja,men je slabo.Vedno eno in isto.Obcudujem Astro za potrpezljivost,resnicno.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 23:47
Originalno objavil(-a) Gostka

Astro mwne zanima ali postanem.nosecka v roku pol leta? Se kar nasmehne ko omenim nosecnost. Zeliva si oba ampak se ne ziviva skupaj zaenkrat. Imava pa lep odnos zelo.

.ti bom jaz odgovorila.Ne,ne bos.Dream on.Cas je,da se postavis na realna tla.Niti ne zivis skupaj z decem,pa mislis,da ga bos z otrokom priklenila nase.Cloveka spoznas sele takrat,ko zivis skupaj z njim.Vse ostalo je b.sh*t.Zivis v iluziji.Smeji se ti pa zato,ker nima jajc,da bi ti direkt rekel,kolk si prfu.....
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Oktober/2018 ob 23:51
Originalno objavil(-a) Sanja

Astro pozdravljena ! Moje vprašanje se glasi ali ima moška oseba M, do mene ljubezenska čustva? da ali ne?Hvala

Ne,nima.Ce bi jih imel,bi naredil nekaj v tej smeri.Ljubezni in custev ne mores izsiliti.Zblojena si in custva so samo na tvoji strani.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 09/Oktober/2018 ob 06:13
Originalno objavil(-a) gostja

Astro mwne zanima ali postanem.nosecka v roku pol leta? Se kar nasmehne ko omenim nosecnost. Zeliva si oba ampak se ne ziviva skupaj zaenkrat. Imava pa lep odnos zelo.

.ti bom jaz odgovorila.Ne,ne bos.Dream on.Cas je,da se postavis na realna tla.Niti ne zivis skupaj z decem,pa mislis,da ga bos z otrokom priklenila nase.Cloveka spoznas sele takrat,ko zivis skupaj z njim.Vse ostalo je b.sh*t.Zivis v iluziji.Smeji se ti pa zato,ker nima jajc,da bi ti direkt rekel,kolk si prfu.....

Mislim zi si.pa resno motena oseba! Koza nevzgojena. Imbicil od babe da se vtikujes kaj kdo sprasuje!!! Jeznorita PUSTI ZE ENKRAT, DA LJUDJE SPRASUJEJO KAJ SO ZELIJO IN SE NEHAJ VTIKOVAT BUDALA JEDNA!!!! A nimas drugega kot da cwpis pa cakas na vsak post??? Pa poglej ob kakih utah slonis a ne mores spat???? Ce je kdo pefukjen si to ti!!! In upam da nikol nw dobis moskega... pa da bos sama z mackami poginla. Ker si pa poden od zenske. Pol pejt pa ma vsak post se usajat ne sam na tega. Pa se igraj pei bsakem posti admonko kaj kdo lahko vprasa pa kaj ne. Mislim zdj bomo pa tebe spraseval kaj lahko pa kaj ne primitivka ena zabita????? Zakaj te pa ravmo ta post moti? Pejt se vsajat na one ko sprasujejo ali ima ta in ta custva??? Ja pismo ja seveda to pa res lahko vsaka ve al jih ma ali joh nima glede nosecnosti pa nw more vsaka aama vedet ane.
Gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostka Odgovorbullet Objavljeno: 09/Oktober/2018 ob 06:14
Spet ena na pohodu ki odgovarja namesto Astre😂🤣😂😂😂 jaooo pa sem ze misla kak bo zanimivo tole pa vidim da ne bo smel noben nic vec vprasat. Zeh zeh..
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/Oktober/2018 ob 06:17
Zdravp Astro. Mene pa zanima, ali no moj bivsi se imel stike z najinim otrokom? Se je odpovedal zaradi partnerke. Hvala vam
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 09/Oktober/2018 ob 06:22
Tud mene je zmeri zanimala nosecnost, pa nisem recimo nikogar zelela priklenit nase. Ne razumem, zakaj nekateri mislite da se z otrokom da moslega priklenit nase. Ah kje. To ne gre. Vseeno pa imamo.pravico vprasat kaj nas zanima. Nikjer nisem.zasledila da bi ga.Astro napisala da se tega ne sprasuje. Zato pustite ljudem svobodno voljo in ne bodite zlobni. Morda je kdo radoveden in si tako zeli neke stvari da pac vprasa. Jst res ne zastopim kako ste lahko tako nesramne ene in obsojate. Kaj pa tisti ki ves cas za sluzbe sprasujejo so vam.pa ok? Bi tudi lahko reklo ja pojdi na zavod pa.si ko poisc ane.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 09/Oktober/2018 ob 06:38
Sporocam, da se vse skoraj odvija po napovedj
I Barbare in Suzane, ki ima na moznost ( vedezevanje Suzi), sem misla da je total falila ker je pomesala osebo ampak kar se tice sebine je vse tako kot je napovedala a ne s tisto osebo. Je ze takrat rekla da nekako ni sigurna da bo tista oseba. Tako da lahko recem da je videla pravilno. Selena pa Mira T. Cisto mimo.dobra se ena z meila katera vec dolgo ne dela. Tudi Milka dobra kar se vsebine tice. Opazam pa da dosti jih pomesa osebo.sem vidla da ste ene tud za bojana tko napisale da vam ni osebe vidu prav.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 09/Oktober/2018 ob 08:53
Kakšne nove izkušnje z Urošom?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/Oktober/2018 ob 08:56
Originalno objavil(-a) Gost

Originalno objavil(-a) gostja

Mislim zi si.pa resno motena oseba! Koza nevzgojena. Imbicil od babe da se vtikujes kaj kdo sprasuje!!! Jeznorita PUSTI ZE ENKRAT, DA LJUDJE SPRASUJEJO KAJ SO ZELIJO IN SE NEHAJ VTIKOVAT BUDALA JEDNA!!!! A nimas drugega kot da cwpis pa cakas na vsak post??? Pa poglej ob kakih utah slonis a ne mores spat???? Ce je kdo pefukjen si to ti!!! In upam da nikol nw dobis moskega... pa da bos sama z mackami poginla. Ker si pa poden od zenske. Pol pejt pa ma vsak post se usajat ne sam na tega. Pa se igraj pei bsakem posti admonko kaj kdo lahko vprasa pa kaj ne. Mislim zdj bomo pa tebe spraseval kaj lahko pa kaj ne primitivka ena zabita????? Zakaj te pa ravmo ta post moti? Pejt se vsajat na one ko sprasujejo ali ima ta in ta custva??? Ja pismo ja seveda to pa res lahko vsaka ve al jih ma ali joh nima glede nosecnosti pa nw more vsaka aama vedet ane.

Sam ti pa res zmagas po pokvarjenosti,resnicno.Ce ti kaj ni vsec,ignoriraj.Vsaj jaz tako naredim.In v cem je fora,kdaj kdo napise post?A ima forum odpiralni cas?
Na primr,sama sem nocna ptica in ce napisem nekaj na primer ponoci,a je potem z mano kaj narobe?Obsojas in pljuvas po drugih,sama si se pa veliko slabsa.Po pokvarjenosti in primitivnosti si res zasluzis medaljo,res sramota.Kaksen moski bi imel opravka s tako zlobnico,mi ni jasno.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 09/Oktober/2018 ob 11:16
A pogledamo kakšno danes? Kot bo pač zneslo.
Pa ne sprašujte ponovno, kar ste že pred kratkem v tej temi, ker je treba prej počakati na realizacijo, da se gleda naprej oz. 3-6 mesecev. Sicer bodo odgovori brez veze. Prosim za korekten odnos, tako spraševalcev, kot komentatorjev.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 09/Oktober/2018 ob 11:30
Ja prosim meni

Ce bova jaz in fant ki ga imam v mislih skupaj v razmerju?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide