Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 06:24 | |
Tarot če bote še odgovarjali, me zanima kdaj spoznam partnerja s katerim si ustvarim družino(otork). Hvala iz srca.
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 07:20 | |
Moj Tarot še jaz bi prosila za en odgovor, če je možno. Bo najin donos prešel kmalu v resno vezo? Hvala.
|
||
IP shranjen | ||
ga. Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 08:06 | |
Ojoj, no, ista vprašanja za Moj Tarot in Astro in kar ne nehate. Iščete potrditve, oklepate se bilke upanja ... Je vredno?
Ne sodim, tudi sama sem bila v taki situaciji, ko sem e spraševala, kaj bo z njim in tudi sem klicarila okrog in zmetala gore denarja. Odgovor šlgarice te poteši in da neko upanje za kratek čas, potem se pa še kar nič ne premakne in spet kličeš in iščeš neke odgovore in plačuješ zanje z denarjem, s katerim bi si lahko kupila vse živo. Ta odgovor pa bi dobila takoj in brezplačno od osebe, za katero sprašuješ gospe na 090. Vprašajte njega direktno: Kam to pelje, kaj želiš, naju vidiš skupaj ali ti je to le zabava? Ko pogledaš nazaj, ko je vse skupaj mimo (pa ne tako, kot si zdaj zamišljaš, ampak ponavadi čisto nekaj tretjega to razreši), vidiš, da mu preprosto ni bilo do tebe v smislu, da bi želel kaj resnejšega. Kateri bedak bi čakal nekaj pol leta, eno leto, v nedogled ... da bi bil s tabo? Nihče. Če mu je, se bo že podvizal, pa lahko vse napovedujejo, kako revež ne more, kako mora prej urediti službo, kako ima težave z zaupanjem zaradi neke ženske v preteklosti, kako vidijo otroka in dom in happy ending. Žal. Potem bo pa kar naenkrat lahko ustvaril zvezo, dom in družino z neko povsem tretjo žensko, v katero se bo pa takoj zaljubil in bo pripravljen storiti vse. Pa potem poskušate pretentati karte in usodo z vprašanji, če se kaže otrok in skupen dom, ker bi to pomenilo, da mu je le mar. In njega smatrate za edinega možnega partnerja in oplojevalca, ker drugega ne vidite. Je težko, ko je človek tako zaverovan samo v eno osebo in vem, dejansko ne vidi drugega človeka in v sebi ne priznava drugačnega scenarija, ker je želja po nekom tako velika ... Punce, raje si za tisti denar privoščite novo obleko, torbico, predrage čevlje, ki bodo še vedno cenejši od klicarjenja na 090. Seštejte, koliko ste skozi mesece (ali leta) zapravile za klicarjenje. Pa živci! Koliko živcev je prihranjenih, če se začnete ceniti in nehate čakati na nekoga, ki se ima brez vas čisto dobro, medtem, ko se vi žrete, mislite nanj 24/7, trpi vaša služba pa še kaj ... In samo čakate, kdaj bo priletel tisti SMS. Pa ponavadi ob sredah, pa ponavadi ob sobotah pa tiste termine ostanete rezervirane in na razpolago, če se bo slučajno pojavil. In se odrekate čemu bolj prijetnemu in koristnemu. Zakaj? Za prazen nič. Še slabše - za minus na računu. Na koncu ni ne tega človeka ob vas, ne denarja, zavrženega časa pa tudi ne gre dobiti nazaj. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 09:33 | |
Pri vprašanjih glede odnosov, ko se pojavi ta karta (Hudič), velikokrat kaže le na zvezo, ki temelji na mesenih, torej seksualnih, užitkih. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 09:37 | |
Bravo,se popolnoma strinjam.Kako se zenske ne cenijo in ne vejo in spregledajo,da jo ima moski samo za potesitev.Pismo,saj pa menda imate kaj pameti,pa vidite,al vas poklice samo takrat,al vas poklice tut,da te vrasa,kako si,gresta na kofe,spi pri tebi,se druzi s teboj.Res,vedno eno in isto sranje.Punce,kje imate pamet.Ce niste tolk sposobne poznat tipa,ne vem,kaj delate z njim. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 09:39 | |
Astro,ze par dni nazaj sem vas vorasaka za svojo mater glede njene bapacne odlocitve pri dediscini,ce obcuti jrivdo in ce njen sin manipulira z njo oz.jo nagovarja k takim grdim dejanjem.
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 10:33 | |
|
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 11:47 | |
Takole, imam ravno čas, vam pogledam zdaj. Naj pa se opravičim za naprej, še se bo zgodilo, da ne bom odgovarjala, ker pogledam občasno sem, ko sem pri volji in času. Največji užitek je početi nekaj brez obveze. :) Pa poglejmo ... Torej, vprašanje je bilo zastavljeno 13.10.2018 ob 13:56. Ja, precejšnja izguba se kaže na vaši strani. Ne govorimo samo o materialni, gre za vse vrste izgub. Dogovori (v kolikor so bili) so propadli, niste našli skupnega jezika, v pogledih se razhajate. Vse skupaj povzroča nemir med najožjimi družinskimi člani. Smešno je po eni strani, ker problem niti ni tako velik, da se ne bi dalo pogoditi v dobro vseh strani - le volje ni za to oz. določeni akterji nočejo skleniti odločitev, ki bi bile pravične za vse. Kot se kaže po tej karti, se bodo mahinacije (oz. dobesedno goljufije) proti vam še vedno dogajale. Trenja se bodo nadaljevala in trenutno nič ne kaže, da bi se začelo odvijati v vaše dobro. Počakajte še en čas, zdaj ni ugodno, morda bi se proti koncu leta dalo še kaj dogovoriti, a raje ne upajte preveč, dokler ne pride tisti čas. Takrat bi se izplačalo še enkrat pogledati (nekje od konca novembra dalje, a raje v decembru). |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 12:10 | |
Astro hvala Vam.Neverjetni ste,resnicno Vas cenim. |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 12:33 | |
Astro 2x sem vas ze vprasala kako mi kaze glede resne veze, pa nikakor ne pridem do odgovora. Nazadnje ste rekli naj vprasam bolj konkretno. Torej, sem samska in me zanima ali bom se kdaj v resni vezi oz. partnerstvu. Ce da, kdaj priblizno. Ali kako naj bolj specificno vprasam?
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 12:35 | |
Astro,
ste prosim pripravljena pogledati še meni.Kako bo z bolniškim staležem po 31.10.2018,mi podaljšajo ali ne. |
||
IP shranjen | ||
Astro
Gost |
Objavljeno: 15/Oktober/2018 ob 12:50 | |
Horarna astrologija lahko odgovori z da ali ne na krajši rok. |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |