Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/Oktober/2018 ob 13:35
Moj tarot, po vsem prebranem, se opogumim tudi jaz. Vesela bom, če mi lahko napoveste kako bo z nama, najino vezo z mojim partnerjem, s katerim imava otroka. Postala sva odtujena :( Prosim, hvala.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Pupa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Pupa Odgovorbullet Objavljeno: 18/Oktober/2018 ob 18:14
hvala za vpogled!
tisti, ki pa je gledal namesto tebe, s tvojim podpisom, pa bi rad bil vsaj malo tako dober kot si ti :)
Pupa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Pupa Odgovorbullet Objavljeno: 18/Oktober/2018 ob 18:14
prejšnji post namenjen Moj Tarot, še enkrat hvala!
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 18/Oktober/2018 ob 18:48
Originalno objavil(-a) Za Moj Tarot

Moj Tarot, najprej hvala za vpoglede.
Imela bi vprašanje. Spomladi sem se ločila in začela novo zvezo. Bom ostala v tej zvezi in kako bo šla? Ali obstaja verjetnost, da bi se z bivšim možem ponovno združila?

Ko se odprejo karte, se vedno zavem, da sem jaz na tej strani, ta, ki ga problem zadeva, pa na drugi. In z druge strani je vedno drugače dojemati situacijo kot pa na tej strani kart. Ker takole pravijo: ali je ta tvoja nova zveza rahlo ... nepremišljena? Impulzivna? Ki se je razvila iz strasti? Posteljnih užitkov? Ja, kaže se močna povezanost dveh, toda ... ali je ta vez med dvema rahlo, hm, obsesivna? Materialna? Telesna? Zdi se, da nekdo nekaj obžaluje. Da sicer ni nobene prave katastrofe, torej, tvoja nova zveza je tu, z njo ni nič (?) narobe ... toda ostaja nekaj, kar gloda. In nadaljevanje zgodbe se kaže kot še ena zavrnitev, bolj v smislu neinteresa. Ali gre za to, da te tvoja nova zveza ne vznemirja toliko, kolikor si pričakovala, ali pa za to, da nekomu nekaj ni v interesu - tebi do nove zveze ali tvojemu bivšemu do vrnitve. Karte bi povzele takole: bilo je impulzivno, zdaj pa, kot da se nikomur nič več ne da. Če je v kartah tvoj bivši, potem ne, ponudba ga ne zamika.

Misliš, da res?
Lep pozdrav!
MT
Za Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Za Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 18/Oktober/2018 ob 19:42
Super interpretacija. Hja, gre za moje obžalovanje. Ne, da sem šla v to vezo, ampak to, da sem nekoga grozno prizadela. Zakon namreč ni bi slab, le določena vprašanja so naju načela. Sicer mislim, da bi lahko šlo naprej. Novo zvezo sem res začela iz danes na jutri, na vse ali nič. Pojavil se je kot strela z jasnega, ko so se v zakonu pojavile težave. Ki se mi zdaj sploh ne zdijo velike ... Preteklosti in bivšega nisem pustila za sabo in malo me skrbi ...
Loans
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Loans Odgovorbullet Objavljeno: 18/Oktober/2018 ob 21:17
credit loans guaranteed approval <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com/">credit loans guaranteed approval</a> no credit loans <a href=https://creditloansguaranteedapproval.com/>credit loans guaranteed approval</a>
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/Oktober/2018 ob 22:38
Oj,glede na to,da je zdej ful naval na astro in tarot,me zanima vas feedback.Razumem,tezko je govoriti o uresnicitvah,ampak me zanima kako se vam zdi use skupi.Je pa tko.Verjetno nisem edina,ki ji je cel kup vedezevalk trenutno situacijo videlo v nulo,prihodnost pa cist mim.
Sara
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sara Odgovorbullet Objavljeno: 18/Oktober/2018 ob 22:44
Tarot ne vem ce ste spregledala vprasanje...zanima me ce ima D sluzbo pa ce me se kdaj kontrolira po telefonu klice mislim...kaj pokazejo karte..hvala vam zlata vrednu ste.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 18/Oktober/2018 ob 22:48
Originalno objavil(-a) Za Moj Tarot

Super interpretacija. Hja, gre za moje obžalovanje. Ne, da sem šla v to vezo, ampak to, da sem nekoga grozno prizadela. Zakon namreč ni bi slab, le določena vprašanja so naju načela. Sicer mislim, da bi lahko šlo naprej. Novo zvezo sem res začela iz danes na jutri, na vse ali nič. Pojavil se je kot strela z jasnega, ko so se v zakonu pojavile težave. Ki se mi zdaj sploh ne zdijo velike ... Preteklosti in bivšega nisem pustila za sabo in malo me skrbi ...

V tej luči in pri istih kartah se sporočilo lahko izkristalizira takole: niso vsi mostovi podrti. Bivši je najbrž zdaj neodziven, toda zdi se, da na daljši rok ni zavračalen. Pustiti ga moraš, da se tudi pri njem poleže, ni pa, kot kaže, vse izgubljeno in nepovratno. Ne gre za to, da ga prosiš, naj pride nazaj. Gre za to, da če imaš v mislih ponovno zbližanje, je to možno preko iskrenega zavedanja svoje vloge v zgodovini vaših odnosov. Ne, da siliš v bivšega, ampak da se zavedaš, kje stojiš in kaj to tvoje spoznanje lahko prispeva za naprej.

Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 18/Oktober/2018 ob 23:05
Originalno objavil(-a) Sara

Hvala za lepe besede...zanima me samo se njegova sluzba..jo ima trenutno..hvala

Tvoj D. je tudi pri tem vprašanju še vedno prisoten v prvotno odprtih kartah. In tiste so pokazale, prvič, da se je v vajinem odnosu potegnil nazaj (to smo razčistili), in drugič, da trenutno v nečem ni svoboden, a hkrati ni aktiven, oziroma če je aktiven, si s to aktivnostjo težko kaj pomaga (v stilu: 'kdor nima v glavi, ima v petah'). Zdi se, da je ujet v nekih okoliščinah, ki pa niso služba. Ali te bo poklical ali ne ... tu si pa lahko privoščiš tudi malo presenečenja in pustiš, da tega ne veš vnaprej.

Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 18/Oktober/2018 ob 23:31
Originalno objavil(-a) barbi

Moj Tarot,
hvala za vaš trud. Verjetno ste moje vprašanje spregledali...

Kako nama kaže? Boma po vseh vzponih in padcih šla usklajenemu partnerstvu naproti?

Zanimivo je videti, ko se odpre karta, ki ustrezna točno tistemu opisu, ki je v vprašanju: "po vseh vzponih in padcih iti naproti (usklajenemu) partnerstvu". Ja, res se kaže, da gresta z vsemi križi in težavami v to smer! Vprašanje je le, kaj pojmuješ pod "usklajeno partnerstvo". Po kartah sodeč imaš opravka z rahlo dominantno, samosvojo, trmasto, neupogljivo osebo. A tudi če ne, gre za to, da se vajin odnos lahko vzpostavi kot 'usklajen' tako, da on kraljuje na svojem področju, ti pa na svojem. Da ima on pod kontrolo svoj revir, ki ga želi, ti pa svojega. Zdi se, da je ključ do 'usklajenega partnerstva' v tem, da drug drugemu pustita, da imata roko čez nad tem, kjer se dobro počutita v glavni vlogi (na primer: eden šef v hiši, drugi zunaj hiše). Zdi se, da gresta po tej poti, po poti, da vsak nese svoj del bremena odnosa, da začneta razumevati in spoštovati delež, ki ga nosi vsak od vaju.

Bo tako?
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 19/Oktober/2018 ob 03:23
Originalno objavil(-a) Gostj

Moj tarot pozdravljeni,
Prosim,če mi lahko pogledate kdaj je večja možnost za odhod v pokojninski 2019 ali 2020.
Hvala

Zanimivo vprašanje, in gotovo si predstavljaš, da letnice na kartah niso napisane. Me je zanimalo, kako se tu lahko kaj pokaže, če sploh. Pa se je! Na svoj način, seveda. Bi šlo pa takole: bolj ugodno za upokojitev (saj je govor o tem, a ne?) se kaže leto 2019. Zdi se, da bo takrat prehod v pokoj potekal bolj gladko. V letu 2020 bi znalo biti več nevšečnosti. Saj se dogaja, da se kdaj bolje izide iti prej, kot če se čaka in pridejo kakšne nove komplikacije.

Se kaže, da bo tako?
Lep pozdrav?
MT
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide