Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 00:09
Originalno objavil(-a) sonček

Pozdravljena Moj Tarot. Sicer ste mi že odgovarjala, spraševala sem za svojo skrito razmerje..itd. Napisali ste mi, da v kolikor bi prišlo do uradnega priznanja, da bi lahko bila z njim kdaj " uradna "( zveza žegnana iz temnega konca), sedaj pa me zanima ali bo do tega prišlo kdaj? (časovno), In če bo on naredil korak ali se bo kaj zgodilo v to smer. Hvala vam za trud in odgovor. lp

Tu se pa raje vzdržim ponovnega odpiranja, ker se mi zdi, da vprašanje že tako ali tako bazira na špekulaciji od prejšnjih kart, tako da bi zdaj še dodatno špekulirali. Raje počakajmo, da se situacija razvije (kakorkoli že), ker šele potem se ustvari neka realna osnova za vprašanja. 'Uradna' zveza glede na takrat odprte karte lahko pomeni tudi 'razkrinkanje'. Na nek način, ko vsi zvedo, postane 'uradno', seveda ni pa rečeno, da smo želeli tak tip 'uradnega'. Zdelo se je, da bosta (sta?) v igri dve osebi (ženski?), ena oslabljena oz. kakor da nemočna, druga ravno nasprotno, ki ima komando v svojih rokah. Ni nujno, da gre za dve osebi, lahko za isto, ki iz enega stanja preide v drugo. Če se kaj razvije v tem smislu, bo to imelo učinek tudi na vajin odnos, in takrat boš vedela, da so se zadeve spremenile. To je morda še najbližji odgovor na vprašanje 'kdaj'.

Lep pozdrav!
MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 00:43
Spame morda spušča kakšna jeznorita šlogarca, ker se je biznis njenih nategov verjetno zmanjšal Au
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 00:46
Originalno objavil(-a) gostja

Moj tarot ,lep pozdrav,zanima me,ce bo sef v kolektiv vzel koga,mislim predvsem nekoga iz tujine ali bo pravocasno ugotovil za manipuliranje in bo spregledal.

Prav zanimivo: v vprašanju je besedica "spregledal", v kartah pa dve osebi (vsaka na eni karti) z zavezanimi očmi! Res je prisotna tudi ena lepa karta, ki pa, kot vse, ima lahko tudi svoje odtenke. Gre za karto 'Zvezda', lepo, spodbudno, prijazno, upanja polno itd. Toda tu se jo lahko interpretira tudi drzno drugače, zato vprašam nekaj čisto drugega: ali gre v primeru tujine, od koder bi prišel ta novi človek, za Izrael? ZDA? Skratka, za državo, ki ima na zastavi izrazito zvezdo/zvezde? Tudi če ne, to ni odločujoče. Niz kart interpretiram tako, da ima šef svojo vizijo, ki ji očitno sledi, tudi če je to vizija 'z zaprtimi očmi' (dve karti zaprtih oči!). Vtis je, kakor da se nekaj ne premakne, ne odloči dokončno, zato sta možnosti dve, ki pa sta sorodni: ali šef 'ne spregleda' (ne premakne svoje vizije, namere) ali pa se ne odloči dokončno in zadeva z novim človekom ostane v zraku, nerešena vsaj za nekaj časa, a ne dokončno zavržena. Če bo to drugo, potem je tudi za vaš kolektiv morda priložnost, da šefa spametuje.

Upajmo na najboljše!
Lep pozdrav!
MT
K.
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom K. Odgovorbullet Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 06:11
Moj Tarot tudi jaz bi prosila za vpogled. Zanima me za določenega moškega kakšna čustva ima do mene in kako bo šel najin odnos naprej?
Hvala lepa že v naprej za odgovor.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 08:59
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Moj tarot ,lep pozdrav,zanima me,ce bo sef v kolektiv vzel koga,mislim predvsem nekoga iz tujine ali bo pravocasno ugotovil za manipuliranje in bo spregledal.

Prav zanimivo: v vprašanju je besedica "spregledal", v kartah pa dve osebi (vsaka na eni karti) z zavezanimi očmi! Res je prisotna tudi ena lepa karta, ki pa, kot vse, ima lahko tudi svoje odtenke. Gre za karto 'Zvezda', lepo, spodbudno, prijazno, upanja polno itd. Toda tu se jo lahko interpretira tudi drzno drugače, zato vprašam nekaj čisto drugega: ali gre v primeru tujine, od koder bi prišel ta novi človek, za Izrael? ZDA? Skratka, za državo, ki ima na zastavi izrazito zvezdo/zvezde? Tudi če ne, to ni odločujoče. Niz kart interpretiram tako, da ima šef svojo vizijo, ki ji očitno sledi, tudi če je to vizija 'z zaprtimi očmi' (dve karti zaprtih oči!). Vtis je, kakor da se nekaj ne premakne, ne odloči dokončno, zato sta možnosti dve, ki pa sta sorodni: ali šef 'ne spregleda' (ne premakne svoje vizije, namere) ali pa se ne odloči dokončno in zadeva z novim človekom ostane v zraku, nerešena vsaj za nekaj časa, a ne dokončno zavržena. Če bo to drugo, potem je tudi za vaš kolektiv morda priložnost, da šefa spametuje.

Upajmo na najboljše!
Lep pozdrav!
MT

Moj tarot,pozdravlheni.Hvala za odgovor,ampak ne razumem cist jasno,ko ste napisali,da sef ne spregleda svoje vizije ali pa zadeva ostane nekaj casa v zraku,ampak ni dokoncno zavrzena.A to pomeni,da pride v kolektiv?Kako si naj to razlagam?Bo spregledal ali ne in ali bo kdaj zadeva dejansko zakljucena.Oprostite,napovedi sta obe tako podobni,da si ne znam razlozit.Bo spregledal ta 'njen nateg in manipuliranje'(se opravicujem izrazu,zaradi neprimernosti)in zakljucil zadevo ali ne?Ne,ni iz teh dveh drzav,ne vem,kaksno povezavo bi lahko imele zvezdice.To vi bolj znate verjetno interpretirati.Hvala za morebiten odgovor,upam,da se ne izgubi med spami.lp
Tjana
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Tjana Odgovorbullet Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 10:23
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) Tjana

Moj Tarot; prosim, če mi lahko odgovoriš na moje vprašanje glede ene moške osebe, s katero veza je trajala kratek čas, me je pa močno zadela; ali je še možna vrnite, nadaljevanje..Hvala

Odprle so se načeloma v redu karte, toda povezane skupaj v zgodbo dobi vsaka tudi svojo senco. Videti je mlajšo osebo, lahko da gre za tega moškega, ne nujno mlajšega po letih, pač pa tudi po energiji (iskriv, igriv; nemalokrat se pokaže prav za poseben nagajiv tip ljudi ali za videz, v tem primeru jaz temu videzu pravim 'baby-face'). Je mogoče to on? Tudi če ni neposredno on, karta sporoča istočasno še nekaj: navdušenje nad prvimi popki, poganjki! Kaže - kot sama praviš - da je bila zveza še zelo zelena, dajala je občutek svežine, novosti, obetov. In zdi se, da je ta majhen poganjek v tebi sprožil bujno vegetacijsko rast! Torej, zdi se, da si se posledično zaradi te zveze oz. tega moškega nekako razcvetela, postala ženstvena, samozavestna. Potem pa sledi ... takole bom rekla: možnost vrnitve je, celo možnost za vzpostavljanje odnosa, toda zdi se, da boš glede na svojo razcvetelost in bujnost, ki si jo doživela ob prvem odnosu, dobila usmiljenja vredno malo. Težko rečem, kako konkretno bi to izgledalo, ampak nekaj v smislu, da ugotoviš, da v taki zvezi dobivaš drobtinice. Saj dobivaš (odtod možnost, da se zgodi vrnitev oz. zveza), toda kot da te to, kar bi ti on dajal, ne bi bilo zares vredno. Če se zgodi kaj v tej smeri, boš zanesljivo vedela šele, ko boš na zadevo pogledala nazaj. Vnaprej teh stvari (zaljubljeni) človek ne razbere tako zlahka.

Bo kaj na tem?
Lep pozdrav!
MT

Hvala, je kar nekaj res, mlajši o videzu in energiji, bil je polet v nebo in hud padec, zdaj pa pri meni ne ravno razcvet, bolj čakanje na drobtinice...mislim, da bo kar držalo...Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 12:12
Moj tarot,
ali lahko zaupam delodajalcu.Zdi se mi,da je preveč izkoriščevalen.Kako kaže za naprej.
Hvala

Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 18:01
Najlepša hvala za odgovor. Res je da ponavadi ne rinem v nekvalitetne zveze...se je pa mogoče najbolj grozno slišalo - nestabilne okoliščine npr. brezposelnost...upam, da mi ne grozi kaj podobnega. lp
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 19:38

Moj tarot,pozdravlheni.Hvala za odgovor,ampak ne razumem cist jasno,ko ste napisali,da sef ne spregleda svoje vizije ali pa zadeva ostane nekaj casa v zraku,ampak ni dokoncno zavrzena.A to pomeni,da pride v kolektiv?Kako si naj to razlagam?Bo spregledal ali ne in ali bo kdaj zadeva dejansko zakljucena.Oprostite,napovedi sta obe tako podobni,da si ne znam razlozit.Bo spregledal ta 'njen nateg in manipuliranje'(se opravicujem izrazu,zaradi neprimernosti)in zakljucil zadevo ali ne?Ne,ni iz teh dveh drzav,ne vem,kaksno povezavo bi lahko imele zvezdice.To vi bolj znate verjetno interpretirati.Hvala za morebiten odgovor,upam,da se ne izgubi med spami.lp

V redu, pustimo Izrael pri miru (ta karta se mi je namreč večkrat odprla ravno takrat, ko je bilo kar od nekod kaj v zvezi z Izraelom ...).
Moj spontan odziv ob pogledu na karte je bil v smislu "ne, tole pa ne spregleda". Tudi ti bi najbrž reagirala podobno, če bi videla podobe v živo. Ampak če skušamo tudi razbrati logiko, zakaj bi človek nekaj storil oz. zakaj bi se nekaj zgodilo, potem so karte v tvojem primeru primerne skoraj za oba odgovora. Mogoče je tudi kaj na tem, da je pomembno, kdo hoče kaj od koga, torej: ali je šef tisti, ki je zainteresiran za novo osebo, da pride, ali je ona tista, ki se meče ven pri šefu. Meni se zdi, da karte namigujejo, da ima šef 'svojo vizijo', torej da želi pritegniti to novo osebo k sebi (v kolektiv) tudi zaradi kakih svojih interesov, nagnjenj ipd. in njenih manipulacij ravno zaradi svoje 'zaslepljenosti' ne razume kot manipulacije tako kot vi v kolektivu. Prepričana sem, da karte kažejo prav, le interpretacija je delikatna, ker je toliko možnosti, tudi v smislu, da šef sicer ne spregleda, a hkrati ne potegne nobene poteze, da bi oseba prišla v kolektiv (lahko iz čisto banalnih razlogov).
Recimo pač, da se vse skupaj nagiba v to, da šef ne spregleda. Ali pa to tudi dokončno pomeni, da oseba pride v kolektiv? Če bi si že drznila reči, potem bi glede na namige rekla, da pride. Mislim pa, da zadeve nasploh niso vedno jasno 50:50. Nekdo lahko nekaj dobi in je odgovor "da", naslednji dan se mu pa to pokvari in ga nima več, in bi zato odgovor bil lahko tudi "ne". Se pravi, v tvoji situaciji računaj na "da, pride".

Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 19:50
Originalno objavil(-a) Gost

Najlepša hvala za odgovor. Res je da ponavadi ne rinem v nekvalitetne zveze...se je pa mogoče najbolj grozno slišalo - nestabilne okoliščine npr. brezposelnost...upam, da mi ne grozi kaj podobnega. lp

Ne, tisto nima zveze s tako situacijo. Zdaj, ko se ti je to slišalo grozno, si lahko predstavljaš kontrast okoliščin potencialne zveze. Gre za to, da bi npr. prijateljice rekle kaj v smislu "Joj, pa od kod je tega privlekla", ali pa da se ključni moment za zvezo zgodi v kakšnem hudem nalivu, ali pa da te pelje na večerjo ... za 5 evrov itd. Vseeno je treba upoštevati malo humorja!

Upajmo na vse dobro!
Lep pozdrav!
MT
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 20:01
Moj tarot,
zanima me,ce se lahko pricakujem odgovor na vprasanje,kako bo z mojim zakonom.
Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 23/Oktober/2018 ob 20:03
Moj tarot,
kako kaze glede delodajalca.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide