Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 24/Oktober/2018 ob 18:33
Originalno objavil(-a) K.

Moj Tarot hvala za odgovor. Se pravi čustva so samo pokazati jih ne zna in jih bo kasneje začel?

Ja, dejansko bi se lahko tako reklo. Izhodišče odprtih kart je bila karta, ki bi se ji lahko reklo tudi 'zadrega' (okoliščin zanjo je veliko, od obupnih do smešnih, v vajinem primeru torej v smislu čustev, odnosa), in potem iz te zadrege pride ven precej vzpodbudnih stvari. Le enoznačno ne morem z gotovostjo reči, da bo vse skupaj peljalo v partnerski, romantični odnos. Kaže se le smer (kakor si spraševala), ki obeta pozitivno razpoloženje.

Lep pozdrav!
MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 24/Oktober/2018 ob 19:01
Originalno objavil(-a) gost

Originalno objavil(-a) gostja

[QUOTE=gostja] Imam samo pomisleke glede napovedi moj tarot.Se mi zdi,da je kup nekih praznih besed,ne tic ne mis,ne da jasnega odgovora in samo neko bluzenje.Ne vem,ne mislim nic hudega,ampak jaz ko grem k vedezevalki,mi je najboljse,da mi da nedvoumen odgovor,da ali ne,tu pri tejle pa na koncu sploh ne ves,na cem si.Po moje ona sama ne zna brat kart in ne zna dat napovedi.Je vse tko zmedeno in na koncu clouk sploh ne ve,pri cem je.Sem prelistala nazaj njene odgovore in kao napovedi,pa same neke pravljice,bedaste primerjave,polno praznega besedicenja in nic konkretnega.Nisem bavajena nekega nalaganja,sama ne ve,jaj hoce povedat.Pri vseh,ki sem bila,ni nobena tolk komplicirala in bluzila,ampak sem od teh zensk vedno dobila jasne odgovore.Pa tut ce je bilo kej zgresenega.Ne vem,sem bla pri mnogih skozi leta,vse,ki so omenjene se na starmu forumu in se bi se naslo,pa do vse vsaj jasno povedale ali bo ali ne.Pa brez zamere

Tista, ki tako napoveduje, nima pojma ne o vedeževanju ne o življenju in je škoda, da zavaja naivne tete, kot si ti.

Ne,ne,nc bat,sem jo hitro skontala,mene ni nic zavedla.Da nima pojma,se pa vidi,nima njena napoved ne riti ne glave,nobenga smisla in nc.
K.
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom K. Odgovorbullet Objavljeno: 24/Oktober/2018 ob 19:22
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) K.

Moj Tarot hvala za odgovor. Se pravi čustva so samo pokazati jih ne zna in jih bo kasneje začel?

Ja, dejansko bi se lahko tako reklo. Izhodišče odprtih kart je bila karta, ki bi se ji lahko reklo tudi 'zadrega' (okoliščin zanjo je veliko, od obupnih do smešnih, v vajinem primeru torej v smislu čustev, odnosa), in potem iz te zadrege pride ven precej vzpodbudnih stvari. Le enoznačno ne morem z gotovostjo reči, da bo vse skupaj peljalo v partnerski, romantični odnos. Kaže se le smer (kakor si spraševala), ki obeta pozitivno razpoloženje.

Lep pozdrav!
MT

Moj Tarot hvala lepa :)
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 24/Oktober/2018 ob 19:56
Moj tarot,
zanima me kaj vidiš,kakšna sem oseba.Kakšno me vidijo drugi.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 24/Oktober/2018 ob 19:57
Moj tarot,
vsaka čast,delodajalca opisala v nulo.
Hvala
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 24/Oktober/2018 ob 23:02
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot,
zanima me kaj vidiš,kakšna sem oseba.Kakšno me vidijo drugi.

Ta je pa dobra! Lahko poskusimo, seveda.
Takole bom izstrelila: a si po horoskopu oven? To vprašam samo zato, ker so na prvi karti tudi ovni gor, sicer pa glede povezave kart in astrologije (v smislu, da je vsaki karti pripisana neka astrološka značilnost) nisem najbolj navdušena in večinoma tega ne upoštevam.
Takole bi šlo naprej glede osebe/osebnosti: si kontrast med trmasto/gospodovalno in družabno. Ljudje te ne vidijo kot sive miške, prej te vidijo kot rahlo dominantno, impozantno osebo. Mogoče se res tako počutiš in to ni tvoja maska, ampak kar del značaja. Hkrati pa nisi ohola, rada iščeš stike z ljudmi, rada si v družbi, rada si tudi nekoliko 'zvezdniška', ne sicer nastopaška, ampak kot da imaš rada svoj prav, okoli katerega potem zbereš ljudi, in ta svoj prav lahko braniš tudi za ceno 'gazenja pred sabo'. Ne zlonamerno, bolj v tem smislu, da skoraj ne glede na veselo družbo si hitro pripravljena iti na okope, magari sama proti vsem. Mimogrede, se ukvarjaš s plesom ali vsaj kakšno dinamično telesno dejavnostjo?

Nekaj takega bi prišlo ven iz kart. Koliko zares ustreza, pa ne vem, ker ravno značajev ljudi samih po sebi še nisem iskala v kartah. No, gotovo te je malo zabavalo!

Lep pozdrav!
MT
Natasa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Natasa Odgovorbullet Objavljeno: 25/Oktober/2018 ob 05:13
Tko bom rekla na nek nacin imate prav imava se rada vendar predvsem on nekak ne zbere poguma da bi ponovno zacela zato ker ga je strah da naju kdo dobi ...samo zato ima pa me se vedno rad...kako vi vidite moje ljubezensko zivljenje na splisno ce lahko pogledate lepo prosim...opisala pa ste situacijo v nulo..hvala
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 25/Oktober/2018 ob 07:25
Kaksne nove izkusnje z bojanom?

Je maruska komu narobe napovedala?

Je kdo sprobal petro ki jo poklices na navadni telefom pa ima 0.80 ma min?
Darja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Darja Odgovorbullet Objavljeno: 25/Oktober/2018 ob 18:14
Pozdravljeni,imela bi eno vprasanje glede službe se mi obeta kaksno drugo delovno mesto...v istem podjetju mislim
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 25/Oktober/2018 ob 21:27
A BO KDO KAJ UKRENIL OD ADMINOV GLEDE TEH SPAMOV AL SO ZE VSI DAVNO POBEGNILI.MISLIM,KATASTROFA,FORUM JE V POTOPU.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 25/Oktober/2018 ob 23:27
Originalno objavil(-a) Natasa

Tko bom rekla na nek nacin imate prav imava se rada vendar predvsem on nekak ne zbere poguma da bi ponovno zacela zato ker ga je strah da naju kdo dobi ...samo zato ima pa me se vedno rad...kako vi vidite moje ljubezensko zivljenje na splisno ce lahko pogledate lepo prosim...opisala pa ste situacijo v nulo..hvala

To dodatno pojasnilo se kar dobro ujema s kartami in mislim, da nekih bistvenih odmikov ni. Kot sem že v odgovoru napisala, obstaja "skušnjava", in zdi se, da imata (ali eden od vaju) kar konkretne predstave, kaj bi se med vama lahko zgodilo, torej nista sramežljiva najstnika, ki se šele osvajata. Seveda 'napovedi' kart ne trajajo vso večnost, tako da se lahko med vama dejansko še kaj zgodi, nenazdanje imata svojo samostojno voljo. Kažejo pa, da gredo zaenkrat stvari bolj v smer, da se sadeža ne utrga, da nekako situacija oz. okoliščine silijo vaju (oz. enega od vaju), da ne storita koraka. In mogoče je to lahko tudi nasvet, da je zaenkrat bolje tako. Zato ne bi še odpirala novih kart na tvoje dodatno vprašanje, ker je še nekoliko preveč zaznamovamo s tem, kar smo že rekli. Raje zdaj počakaj nekaj časa, da se energije malo predrugačijo in bo morda kdaj drugič tudi vprašanje bolj fokusirano oz. bo bolj organsko izhajalo iz konkretnih okoliščin.

Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 25/Oktober/2018 ob 23:41
Originalno objavil(-a) Darja

Pozdravljeni,imela bi eno vprasanje glede službe se mi obeta kaksno drugo delovno mesto...v istem podjetju mislim

Po kartah sodeč bi rekla, da se zaenkrat drugo delovno mesto ne obeta. Ampak moram dodati, da izbira besede "se obeta" ni najboljša, ker karte namreč namigujejo, da obeta se, le ne bo ga še. Mislim, da v tem je razlika. Kaže, da vsaj nekaj časa še ne bo drugega delovnega mesta (vendar res težko rečem, koliko časa naj bi to trajalo; iz namigov kart morda lahko kvečjemu špekuliram, da za časa zime oz. 'časa, ko smo večinoma zaprti notri', ko raje ne hodimo ven, vendar tega ne jemlji za suho zlato, saj s tem se strinjaš, a ne). Toda zdi se, kot da v ozadju nekaj, ne ravno vre, ampak gloda, počasi, malo po malo, da torej pride do sprememb. Zato pač lahko izpeljemo tudi nasvet, da bodi pozorna na priložnosti, ker znajo biti! Zaenkrat (čez zimo?) pa bolj kaže, da ostaneš na istem.

Upam, da se obrne na dobro!
Lep pozdrav!
MT
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide