Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 27/Oktober/2018 ob 23:56 |
Vprašanje na str. 225. Glede službe se zdi, da karte govorijo, da si trenutno ujeta v nekoliko nelagodno situacjjo, morda zaradi kolektiva oz. delovnega vzdušja, morda pa zaradi plače. Glavna poteza tega nelagodja je nekako v smislu 'biti v dvigalu skupaj z drugimi', ki jih pač hočeš-nočeš moraš prenašati, dokler ne izstopiš. V širšem planu karte kažejo, da se ti dejansko nekaj preobrne, ni pa gotovo, zaradi česa. Namig je, da do tebe pride nekakšna spodbuda, morda kaj čisto mimogrede (pogovor s kom od sodelavcev; informacija, izrečena v običajnem pogovoru; povabilo, da se česa udeležiš ...), morda niti ne z namenom promocije ali menjave firme, ampak zdi se, da bo ravno ta spodbuda tista odločilna, da preobrne zadeve. Bodi pozorna na predloge, ponudbe, ki jih morda dobiš, mogoče tudi na izkaze pozornosti od drugih ljudi itd., ker znajo biti ključ do preobrata, ki se kaže. Upajmo na preobrat v dobro! Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 28/Oktober/2018 ob 00:33 |
Vprašanje na str. 226. Kaže, da so karte bolj odgovorile v navezavi na podjetje kot pa specifično nate, a če si del tega podjetja, boš vse to doživljala tudi ti. Iz namigov kart morda lahko bolj ugibam kot z gotovostjo trdim, da ste poleg majhnega podjetja tudi še mlado podjetje. To sicer ni tako bistveno, a zdi se, da podjetje temelji ne toliko na dobičku kot na ljubezni do njega, na dobri ideji, na iskreni želji po podjetnosti (lahko pa v tem smislu razlagamo tvoj odnos do podjetja oz. motivacijo, da si v njem). Tak je nekak namig, ker se zdi, da se podjetje srečuje z nečim, kjer se mora obnašati drugače, kot je njegova osnovna etika, kakor da se mora nekaj boriti, nastopati ostreje, ker z mehkim pristopom ne gre več. In kaže, da se obeta precej nemirna vožnja. Zdi se, da bo podjetje nekaj premetavalo, končni izid - vsaj na tej etapi - pa je: ne propade. Dejansko se je odprla karta propada, a narobe obrnjena (to se redko zgodi, in sicer samo kadar ne opazim, da se je karta med mešanjem obrnila). Prav tako odtenki namigujejo, da po vseh pretresih pride do odločitve, da zaenkrat počakate in vidite, kako bo šlo. V splošnem torej se zdi, da pride do pretresov, morda takih, kjer bo kdo pomislil tudi na konec podjetja, a se zadeva ne finalizira in obstane, vendar ob budni spremljavi. Tvoje vloge pa nekako ne morem natančno razbrati, ker si lahko predstavljaš možnost, da podjetje obstane, ti pa ne, kakor tudi možnost, da ti sama, kljub obstoju podjetja, razmisliš, da bi šla drugam. Bolj se nagiba vse skupaj v smer, da vsaj zaenkrat ostane, kot je. Boš videla, kaj je na tem. Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Administrator
Administrator Član od: 30/Marec/2001 Država: Slovenija Tukaj: Ni tukaj Objave: 7363 |
Objavljeno: 28/Oktober/2018 ob 03:26 |
Bralcem se opravičujemo zaradi spama na strani. Očitno smo bili nekaj časa pod napadom spama. Sedaj smo zadeve povečini uredili in upamo, da ne bi več smelo biti težav. Obiskovalcem želimo prijetno uporabo foruma še naprej.
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 28/Oktober/2018 ob 03:32 |
Zaradi SPAMA na strani?????Ali zaradi MILIJON SPAMOV na vsaki strani foruma?In koliko mejlov ,prosenj in opozoril je treba poslat,preden kdo sploh ukrepa????Poglejte,koliko casa je to trajalo in kako jih je nekdo namnozil,preden ste odreagirali. |
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 28/Oktober/2018 ob 08:52 |
Zgleda niste uredili... |
|
IP shranjen | |
Majda
Gost |
Objavljeno: 28/Oktober/2018 ob 09:08 |
Moj tarot pozdravljeni,vprasanje imam glede ljubezniin sicer kako mi kaze v ljubezni nasplošno...hvala
|
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 28/Oktober/2018 ob 09:30 |
Pozdravljen tarot,
veliko vprašanj za vas vsi pričakujejo odgovor in upanje na najbolje.. dovolite mi, da vam zastavim vprašanj kako se bo končala vojna z mojo bivšo ženo, katera ne izbira manipulacij in sredstev proti meni še več izkorišča in izrablja tudi najine otroke za maščevanje meni.. hvala za vaš odgovor, če boste uspeli mi odgovoriti.Lep pozdrav vsem na forumu |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 28/Oktober/2018 ob 10:54 |
Astro,ojla,upam,da se gledate.Bo veza oz.odnos z moskim,s katerim se videvam nadaljevala in ce so njegova custva pristna.Mogoce je zadnje vprasanje nepotrebno,ker je zame naredil in uredil neke zadeve in se je resnicno zrtvoval,ceprav to ni vedno znak ljubezni,ampak cutim njegovo naklonjenost in ljubezen.Hvala in lp
|
|
IP shranjen | |
Astro
Gost |
Objavljeno: 28/Oktober/2018 ob 13:24 |
Najprej hvala administratorju za eliminacijo slabih kreditodajalcev in prodajalcev Viagre. Ravno sem hotela vprašati, če bi danes kaj pogledali. Pa poglejmo. Mi lahko samo poveste več, v kakšni relaciji točno ste s tem moškim, da bom pravilno sklepala. Je prijatelj, sodelavec, je vezan ...? |
|
IP shranjen | |
marisa
Gost |
Objavljeno: 28/Oktober/2018 ob 14:29 |
Astro pozdrav. Zanima me ali ima oseba s katero se videvam do mene ljubezenska čustva? ali je mozna uradna veza? Hvala .lp
|
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 28/Oktober/2018 ob 15:14 |
Pozdravljen uporabnik/ca moj Tarot.Zanima me kako z vami vstopiti v kontakt? imel bi uprašanja o zaposlitvi in ljubezni. Rojen sem 11. marca 1994
v naprej hvala, A. |
|
IP shranjen | |
Astro
Gost |
Objavljeno: 28/Oktober/2018 ob 15:33 |
Ja, tole ima neke možnosti, da se utrdi. On sicer malo cinca, ni čisto pripravljen oz. je osredotočen na neke druge stvari. Kot prijateljstvo je zelo dobro postavljeno, za zvezo pa še manjka. Lahko mi poveste malo več o njem, pa poskusiva še kaj ugotoviti. |
|
IP shranjen | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |