Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 29/Oktober/2018 ob 09:51 | ||
Jaz ga sicer nisem klicala,mi je pisal,sem pa bila frapirana,kako mi je vse zgresil.Ze v osnovi,trenutno situacijo.
|
|||
IP shranjen | |||
Laura
Gost |
Objavljeno: 29/Oktober/2018 ob 11:50 | ||
Tarot,najbolj mi vas odgovor ni razumljiv...napisala ste tako da ne vem kje sem. Zanima me samo ce prideva ponovno do kontaktov ker se ze leto in pol nisva videla,imela sva se noro rada ampak je on prekinil stike z mano zaradi neke tretje osebe in v njem je bla sama ena zamera brezvezna...poglejte kako se bo to koncalo z njem...hvala vam tisockrat
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 29/Oktober/2018 ob 12:03 | ||
Nikoli ne bosta skupaj. S teboj se damo ugra glede na to da ima doma gospo. Skoda casa za idiota ki ga namaka v zeno in vate fuj. Pa.si sploh ti zelis moskega ki vara????? |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 29/Oktober/2018 ob 12:21 | ||
Ufff,ja,noro.A ti si ena izmed cistunk,ki jo dec vara???Ej najboljsi sex ever imam. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 29/Oktober/2018 ob 12:35 | ||
Olgo ste eni ful hvalili,da gleda v plamen.
|
|||
IP shranjen | |||
Astro
Gost |
Objavljeno: 29/Oktober/2018 ob 15:33 | ||
Rabim točno vprašanje z možnim odgovorom da ali ne. Odgovor velja 3-6 mescev. |
|||
IP shranjen | |||
Astro
Gost |
Objavljeno: 29/Oktober/2018 ob 15:46 | ||
Tako, zdaj ga lahko pravilno postavimo. Prav ironično je, kako se bi vidva lahko dobro razumela, pa so okoliščine take, da je to nemogoče. Njegova veza se pokaže kot močna. Ne v smislu čustev, ampak drugih dejavnikov (lastnina, status), tudi poglede na razmerje ima take, da bi se težko odločil za spremembo. Ena velika zmešnjava. Stvari gredo in ne gredo skupaj. Karta namiguje, da tudi sami že poznate vse odgovore. Videvala se bosta, ampak pravega zagona, strasti, ne bo. Boste del njegove rutine, ampak da bi se razvilo kaj resnejšega, žal ne kaže ... |
|||
IP shranjen | |||
marisa.
Gost |
Objavljeno: 29/Oktober/2018 ob 15:57 | ||
ja oba sva vezana. tako, da je najino razmerje skrito. Sicer sva dobra prijatelja. Zanima me , če sploh pride lahko do pogobitve odnoisa ali bo samo skrito. Hvala AStro
|
|||
IP shranjen | |||
Natalija
Gost |
Objavljeno: 29/Oktober/2018 ob 16:01 | ||
Pozdrav Moj Tarot. Sem zelo obupana in sicer: Z partnerjem s katerim sva skupaj dobrih 20 let..sva se zadnje čase zelo oddaljila..On je zelo nezainteresiran, dostikrat pride pozno domov.. Ima sicer takšno službo , da dosti dela na terenu..Vsakič , ko ga vprašam ali ima koga je tiho ali zanika. Za vas je torej moje vprašanje.. Ali se moj partner videva s katero drugo? (če ja), ali jo ljubi in me bo morda zapustil. Hvala iz srca
|
|||
IP shranjen | |||
Astro
Gost |
Objavljeno: 29/Oktober/2018 ob 16:13 | ||
Na njegovo željo bo, kot kaže, ostalo skrito. Ni rečeno, da jo bo izrazil naglas in direktno, a vendarle tako želi. |
|||
IP shranjen | |||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 01:08 | ||
Načeloma je iz kart razbrati, da podjetje ne propade/se ne zapre. In če je tvoja zaposlitev odvisna samo od dejstva, da podjetje obstane, potem ostaneš zaposlena v njem. Žal je pa vedno tako, da nobena napoved zares ne zmanjša naše negotovosti, dokler se nekaj pač ne zgodi (npr. če čakamo na zdravniške izvide: tudi če pokličemo vedeževalko in nam reče, da bo vse ok, nismo zares pomirjeni, dokler izvidov ne dobimo).
Odgovor na vprašanje, ali se spet pojavi v tvojem življenju, je bil kar dobro razviden: da, pojavi se. Lahko da te kontaktira, je možnost, ja. Opozorila sem le, da tudi če se spet pojavi v tvojem življenju, ni rečeno, da se bo na tak način, na kakršnega si želiš (npr. ker je s kom že v zvezi ipd.). Lep pozdrav! MT |
|||
IP shranjen | |||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 02:12 | ||
Vprašanje na str. 196. Na splošno lahko rečemo, da se kaže neka naglica, vihravost, zaletavost, lahko v smislu, da nekaj (tak človek?) vihravo vstopi v tvoje življenje in te zaloti rahlo nepripravljeno, da torej ne boš slutila, da se zgodi na tak način (tako hitro, tako intenzivno, tako pompozno ipd.). Prav ta nepričakovanost zna povzročiti, da se ti (zaradi ljubezni) malo zavrti v glavi, da malo preveč zafantaziraš in vidiš več, kot dejansko je. Vendar se zdi, da ti bo to fantaziranje v veselje in ti dajalo motivacijo. Namig je tudi, da se zadeve odvijejo (vsaj deloma) virtualno, torej preko klepetov, družabnih omrežjih, portalov ipd., lahko usmerjeno tudi v tujino. Podobno velja, tudi če že imaš partnerja, s tem da se dogajanje v tem primeru loči na dvoje: vihrav odnos s partnerjem in spogledovanje z nekom / fantaziranje o nekom (po internetu ipd.). Boš videla, če je kaj na tem! Lep pozdrav! MT |
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |