Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 11:14
Originalno objavil(-a)

Kaj kaze meni in fantu na s? Ali bova skupaj do konc tega leta

Čas se zelo hitro izteka, leto bo kmalu tu in ni videti, da bi pristala skupaj do novega leta. Vi ste se zelo navezali nanj, tudi spolnost se vidi, ki mora biti zelo intenzivna (če pa do fizične spolnosti še ni prišlo, je pa samo taka energija med vama, da se kar iskri). To vas še bolj privezuje nanj. On bolj stremi k prijateljski povezavi, rad ima svobodo v tem trenutku. Na sploh karta in najbolj čustvena. Splačalo bi se pogledati naprej v prvih mesecih prihodnjega leta ...
IP IP shranjen Prijavi objavo
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 11:15
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Astro

Astro,ojla,upam,da se gledate.Bo veza oz.odnos z moskim,s katerim se videvam nadaljevala in ce so njegova custva pristna.Mogoce je zadnje vprasanje nepotrebno,ker je zame naredil in uredil neke zadeve in se je resnicno zrtvoval,ceprav to ni vedno znak ljubezni,ampak cutim njegovo naklonjenost in ljubezen.Hvala in lp

Najprej hvala administratorju za eliminacijo slabih kreditodajalcev in prodajalcev Viagre.

Ravno sem hotela vprašati, če bi danes kaj pogledali. Pa poglejmo.

Mi lahko samo poveste več, v kakšni relaciji točno ste s tem moškim, da bom pravilno sklepala. Je prijatelj, sodelavec, je vezan ...?

Vezan

Tako, zdaj ga lahko pravilno postavimo.
Prav ironično je, kako se bi vidva lahko dobro razumela, pa so okoliščine take, da je to nemogoče. Njegova veza se pokaže kot močna. Ne v smislu čustev, ampak drugih dejavnikov (lastnina, status), tudi poglede na razmerje ima take, da bi se težko odločil za spremembo. Ena velika zmešnjava. Stvari gredo in ne gredo skupaj. Karta namiguje, da tudi sami že poznate vse odgovore. Videvala se bosta, ampak pravega zagona, strasti, ne bo. Boste del njegove rutine, ampak da bi se razvilo kaj resnejšega, žal ne kaže ...

Se bojim,da ne bo drzalo.Je cist kontra,kot ste opisali.Vseeno hvala.

Lahko podiskutiramo in najdemo pravi odgovor.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 11:17
Originalno objavil(-a) Sanja

Je hči srečna s svojim partnerjem? Je njen pravi?
Hvala.

Tole zelo dobro kaže. Pa saj že veste.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 11:22

Astro,a mi lahko pogledate za enga tipa,porocen,ampak imava nek odnos.Sej ne pricakujem,da bom kdaj kao uradno z njim,tut ne zelim,ker zelim vseeno svojo svobodo,ne vem,mogoce me je tut strah,da bi se na nekoga navezala.A bom spoznala kaksnega samskega oz.se kaze kaksna veza,da bom s kom.

Tu je vse tako sveže in nedorečeno. Ni nujno, da traja kratek, čas, tudi, če že daljši, so te stvari, po katerih sprašujete, tako neznane. Vidi se, da gre za skrito razmerje, občasna srečanja, sex, ki je v velik užitek obeh. Nekako usklajuje(ta) svoje obveznosti s tem razmerjem.
Ja, lahko naletite na koga novega, moral bi biti iz vaše bližnje okolice, tudi ni izključeno, da ste ga že srečali. Bo pa popolnoma iznenada in nepričakovano, a ne še v zelo bližnji prihodnosti.
Bodite previdni glede aktualnega odnosa, da ne bo prizadet kdo, ki ni nič kriv.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 11:46
Originalno objavil(-a) Kaja

Astro tudi jaz bi vprašala za enega fanta kako bo z nama, me ima rad, bova kdaj v trdni in resni vezi? Hvala

Čustva in všečnost se nakazujejo, a so še skrita. Malo še počakajte, pa boste videli, kam bo peljalo. Trenutno so možnosti kar dobre.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 12:26

Astro,ojla,upam,da se gledate.Bo veza oz.odnos z moskim,s katerim se videvam nadaljevala in ce so njegova custva pristna.Mogoce je zadnje vprasanje nepotrebno,ker je zame naredil in uredil neke zadeve in se je resnicno zrtvoval,ceprav to ni vedno znak ljubezni,ampak cutim njegovo naklonjenost in ljubezen.Hvala in lp

Najprej hvala administratorju za eliminacijo slabih kreditodajalcev in prodajalcev Viagre.

Ravno sem hotela vprašati, če bi danes kaj pogledali. Pa poglejmo.

Mi lahko samo poveste več, v kakšni relaciji točno ste s tem moškim, da bom pravilno sklepala. Je prijatelj, sodelavec, je vezan ...?

Vezan

Tako, zdaj ga lahko pravilno postavimo.
Prav ironično je, kako se bi vidva lahko dobro razumela, pa so okoliščine take, da je to nemogoče. Njegova veza se pokaže kot močna. Ne v smislu čustev, ampak drugih dejavnikov (lastnina, status), tudi poglede na razmerje ima take, da bi se težko odločil za spremembo. Ena velika zmešnjava. Stvari gredo in ne gredo skupaj. Karta namiguje, da tudi sami že poznate vse odgovore. Videvala se bosta, ampak pravega zagona, strasti, ne bo. Boste del njegove rutine, ampak da bi se razvilo kaj resnejšega, žal ne kaže ...

Se bojim,da ne bo drzalo.Je cist kontra,kot ste opisali.Vseeno hvala.

Lahko podiskutiramo in najdemo pravi odgovor.

A mi ze niste dali pravega odgovora?Ce ni crno,je belo?
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 12:42
Ni tako enostavno. V kolikor vsi vpleteni niso pravilno postavljeni, pride do napačnih interpretacij. Pri vas na primer je važno, v kakšnem odnosu ste s tem moškim, preko česa ga poznate, je vezan, ste vi vezani in še kaj.

Kakor želite. Lahko je pa tudi belo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 13:03
Astro,katastrofa.Ne enako vprasanje sem dobila dva cist razlicna odgovora.Kot so ze bili komentarji,raje pocnite kaj drugega,kot da ljudem grenite zivljenje,jih unicujete in manipulirate.Ce ne znate interpretirati,kot vi recete oz.prebrati iz kart,se raje lotite iskanja sluzbe.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 13:37

Ni tako enostavno. V kolikor vsi vpleteni niso pravilno postavljeni, pride do napačnih interpretacij. Pri vas na primer je važno, v kakšnem odnosu ste s tem moškim, preko česa ga poznate, je vezan, ste vi vezani in še kaj.

Kakor želite. Lahko je pa tudi belo

He,he,vi pa ste komedijantka.Ste tut men parkrat tko brcnili v temo,da sva se oba z mozem smejala.Raje poglejte sebi,kdaj in ce sploh se boste naucili vedezevat.Verjetno nikoli,ni to za vas.In kot so rekli ze nekateri pred mano,raje se lotite pisanja prosenj,kot pa da bekaterim,ki vas jemljejo resno,unicujete zivljenje in odnose.Enako velja za Moj tarot.Isto sranje,drugo pakovanje.Po moje ste tko ena oseba,sam nick je drugi.

Kako naj vas folk jemlje resno,ce napisete enkrat tko,drugic cist drgac.Ja,ce ni crno,je belo.
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 13:50
Hvala za povratno informacijo. :)
Vabljeni tudi v prihodnje.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 15:01

Hvala za povratno informacijo. :)
Vabljeni tudi v prihodnje.

Se moje mnenje po vsem prebranem(zgresili ste tudi meni,takoj na zacetku),dvomim,da se bo normalen,priseben clovek se pustil 'nategniti'neki nevedni,wanna be vedezevalki.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 15:52
Astrologija NI vedeževanje
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide