Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 11:14 | |||||
Čas se zelo hitro izteka, leto bo kmalu tu in ni videti, da bi pristala skupaj do novega leta. Vi ste se zelo navezali nanj, tudi spolnost se vidi, ki mora biti zelo intenzivna (če pa do fizične spolnosti še ni prišlo, je pa samo taka energija med vama, da se kar iskri). To vas še bolj privezuje nanj. On bolj stremi k prijateljski povezavi, rad ima svobodo v tem trenutku. Na sploh karta in najbolj čustvena. Splačalo bi se pogledati naprej v prvih mesecih prihodnjega leta ... |
||||||
IP shranjen | ||||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 11:15 | |||||
Lahko podiskutiramo in najdemo pravi odgovor. |
||||||
IP shranjen | ||||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 11:17 | |||||
Tole zelo dobro kaže. Pa saj že veste. |
||||||
IP shranjen | ||||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 11:22 | |||||
Tu je vse tako sveže in nedorečeno. Ni nujno, da traja kratek, čas, tudi, če že daljši, so te stvari, po katerih sprašujete, tako neznane. Vidi se, da gre za skrito razmerje, občasna srečanja, sex, ki je v velik užitek obeh. Nekako usklajuje(ta) svoje obveznosti s tem razmerjem. Ja, lahko naletite na koga novega, moral bi biti iz vaše bližnje okolice, tudi ni izključeno, da ste ga že srečali. Bo pa popolnoma iznenada in nepričakovano, a ne še v zelo bližnji prihodnosti. Bodite previdni glede aktualnega odnosa, da ne bo prizadet kdo, ki ni nič kriv. |
||||||
IP shranjen | ||||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 11:46 | |||||
Čustva in všečnost se nakazujejo, a so še skrita. Malo še počakajte, pa boste videli, kam bo peljalo. Trenutno so možnosti kar dobre. |
||||||
IP shranjen | ||||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 12:26 | |||||
A mi ze niste dali pravega odgovora?Ce ni crno,je belo? |
||||||
IP shranjen | ||||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 12:42 | |||||
Ni tako enostavno. V kolikor vsi vpleteni niso pravilno postavljeni, pride do napačnih interpretacij. Pri vas na primer je važno, v kakšnem odnosu ste s tem moškim, preko česa ga poznate, je vezan, ste vi vezani in še kaj.
Kakor želite. Lahko je pa tudi belo |
||||||
IP shranjen | ||||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 13:03 | |||||
Astro,katastrofa.Ne enako vprasanje sem dobila dva cist razlicna odgovora.Kot so ze bili komentarji,raje pocnite kaj drugega,kot da ljudem grenite zivljenje,jih unicujete in manipulirate.Ce ne znate interpretirati,kot vi recete oz.prebrati iz kart,se raje lotite iskanja sluzbe.
|
||||||
IP shranjen | ||||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 13:37 | |||||
He,he,vi pa ste komedijantka.Ste tut men parkrat tko brcnili v temo,da sva se oba z mozem smejala.Raje poglejte sebi,kdaj in ce sploh se boste naucili vedezevat.Verjetno nikoli,ni to za vas.In kot so rekli ze nekateri pred mano,raje se lotite pisanja prosenj,kot pa da bekaterim,ki vas jemljejo resno,unicujete zivljenje in odnose.Enako velja za Moj tarot.Isto sranje,drugo pakovanje.Po moje ste tko ena oseba,sam nick je drugi. Kako naj vas folk jemlje resno,ce napisete enkrat tko,drugic cist drgac.Ja,ce ni crno,je belo. |
||||||
IP shranjen | ||||||
Astro
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 13:50 | |||||
Hvala za povratno informacijo. :)
Vabljeni tudi v prihodnje. |
||||||
IP shranjen | ||||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 15:01 | |||||
Se moje mnenje po vsem prebranem(zgresili ste tudi meni,takoj na zacetku),dvomim,da se bo normalen,priseben clovek se pustil 'nategniti'neki nevedni,wanna be vedezevalki. |
||||||
IP shranjen | ||||||
gost
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 15:52 | |||||
Astrologija NI vedeževanje
|
||||||
IP shranjen | ||||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |