Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 16:49 |
Meni je Bojanova napoved zamujala pol leta, vendar se je pa danes realizirala v taksni smeri, kot jo je napovedal. Isto realizacijo je napovedala astro in Meta.
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 20:11 |
Ni pomembno,poanta je v napovedi.V vsakem primeru je pokvarjeno in orimitivno,da se ne zaveda,da s svojim neznanjem "astrologije"in Moj tarot z njenimi kartami dajeta naivnemu folku napacne napovedi.Malo prelistaj nazaj,je sama napisala,ja je belo,ce ni crno.In brat te nesmisle in nalaganje v prazno,je bebavo.In pisat o nekih 'interoretacijah' in podobnem sranju,ker ne dojame,da zgresi,dobesedno za bruhat in primitivno.Odgovori dvoumni,nejasni,neke orimerjave,sorry.Tut sama ze mam nekaj km in takega natega ni potrebno.Kaj pomaga,ce ti dve kao pogledaa zastonj,ce je vse fejk in narobe.Sta pa povrhu toliko pokvarjeni in primitivni,da ne dojameta,da obstajajo labilni ljudje,ki skepo verjameju temu krepu.Pismo,unicujejo familije,dajejo napacne info za penzion,sploh se ne zavedata posledic.Razdiranje familij in napacne razlage puncam s porocenimi moskimi ni sala.Ne vem,kaj bo potrebno,da jima nekdo odpre oci.Cist odkrito,ne vem,al sta to dejansko dve razlicni osebi al samo ena,ampak vec kot ocitno obe brez sihta,saj sta nonstop tukaj.Kot je ze nekdo napisal,sluzbe si naj babnice poiscejo,kot pa da ljudem delajo skodo in nepopravljive posledice.Al sta toliko egoisticni in ignorantski,ali pa le neumni.Kaj golju pomaga brezplacna napoved,ce je zgresena.Obe sta en velik nateg,pa je popolnoma isto sranje,al je astrologija al zija v karte.Ce nima pojma in ima forumase za poskusne zajcke,in vse mim,groza.Bi se moralo to nategovanje nehat. |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 20:13 |
Oj,a imas kontakt od Astro,ne poznam.Bojan je pa tut men prav videl,ze 2x.A je kdo Barbaro klical ali bil na osebnem obisku? Hvala,lp |
|
IP shranjen | |
gost
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 23:16 |
Oglašajo se tudi manipulantske šlogarce, ki so v krizi, saj jim seveda astrologa odjemata zaslužek. Že sam nivo komuniciranja pri teh astrologih je seveda na dosti višji ravni, kot pri teh šlogarcah, ki komunicirajio na bolj primitivni ravni. No seveda pa šlogarce za svoje natege kar dobro računajo, dočim so nasveti teh astrologov, kar je potrebno predvsem poudariti BREZPLAČNI in vsaka čast jima za to dobro voljo in lepo gesto. Sodeč po večini komentarjev, pa so tudi nasveti, predvidevanja in odgovori na podlagi astroloških zakonitosti dosti boj realna, kar se vidi po odgovorih zadovolnjih strank. Seveda pa se najde tudi kakšen kritični komentar z precej primitivnimi žalitvami, ki jih seveda dajejo v večini zavistne in jezne nategunske šlogarce, ki jim je verjetno pomemben predvsem denar. Zato Moj tarot in Astro, samo tako naprej.
|
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 30/Oktober/2018 ob 23:55 |
Vprašanje na str. 198. Najprej naj izrazim upanje, da se zavedaš, da delovnopravnih, zdravstvenih, terapevtskih, partnerskih in drugih zadev realnega življenja ne morejo reševati ne karte ne planeti ne steklene kugle ne fižolčki ne svinec ne nič, kar sodi pod kategorijo 'ljudske vraže' ali v sodobnem jeziku: 'entertainment', torej razvedrilo, in da ne sodiš med ljudi (kot se najde tudi kdo tule na forumu), ki obsedeno iščejo dobre vedeževalke in še bolj obsedeno zahtevajo točne, eksaktne, nedvoumne, direktne, stoprocentno pravilne odgovore. Takšna obsesija gotovo ni znamenje zdravega pogleda na življenje. Zatorej jemlji sporočilo kart bolj kot razmislek kot pa neko napoved prihodnosti, pred katero si nemočna. Razvoj dogajanja kaže, da te mož ne zapusti, kajti v vajinem odnosu deluje nekakšna izravnalna sila, ki vama bo v prihodnje zelo prav prišla. Karte so pokazale, da za napetostjo med vama stoji ljubezenska motivacija. Ali to pomeni, da te vara? Iskreno rečeno, po kartah sodeč je možno. Lahko pa gre le za odraz stanja vajinega odnosa, ki je v krizi tudi brez varanja. Toda katera koli ljubezen je zdaj v vajinem odnosu aktualna (ali vajina lastna ali zunajpartnerska), se zdi, da se v razvoju dogodkov močno sfiži. To pomeni, da če je posredi res varanje, to ne pripelje do ljubezenskih čustev (moža do druge), pač pa ravno v nasprotno smer: da se konča grdo, vendar se situacija izravna v prid vajinega odnosa. Ker, kot sem rekla, ta izravnalna sila, ki vaju obdrži skupaj, v vajinem odnosu še vedno deluje. Le kaže, da jo bo aktivirala šele kriza med vama (tudi v primeru, če ne gre za varanje, a se vajin partnerski odnos kljub temu poslabša do kritičnih razmer). Vsekakor pa ne pozabi: svoje partnersko življenje vzemi v svoje roke! Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 31/Oktober/2018 ob 00:04 |
Astro pozdravljeni,imam eno vprasanje pred tremi leti sem v sluzbi spoznala dosti mlajsega moskega oba sva se zaljubila imela sva se noro rada naj pripomnem on je bil samski js porocena ..skupaj sva bila dobro leto potem so se zacele tezave on se je odmaknil zdaj je ze leto in pol odkar se nisva videla...kaj pravite vi naju se vidite kdaj skupaj kot dva ki se dobivata na skrivaj..hvala vam
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 31/Oktober/2018 ob 00:22 |
Se absolutno ne strinjam.Nivo izrazanja je odvisen od vsakega posameznika,ali je to astrolog,mesar,trgovec,.... Kdo pise(kot ti trdis za vedezevalke,glede odziranja prometa),ne ve nihce.Oziroma ve le pisec,avtor sam.Po moje se ni bat,da bi bil astro ali tarot neka konkurenca,Slovenija je vseeno mala,ampak vedezevalke imajo po moje tudi svoje stranke in muhe enodnevnice ala tarot in adtro mocno dvomim,da vplicajo na to.In....kaj pomaga,da nekdo sam sebi jemlje cas in kao daje napovedi brezplacno,ce je vse zgreseno.Mi ni jasno,res ne.Tudi ce je zastonj,mi nic ne pomeni,ker je popolnoma brezveze.Okej,njej ni izguba casa,ce je brez sihta in nima drugega dela,ampak je nesmiselno.In kaj pomaga dobra volja in lepa gesta,ce si nimas z njo kaj poceti?Ni poanta v kesu,ampak raje placam,kot pa da mi pise in napoveduje znanstveno fantastiko.Sizifovo delo,nesmiselno,brezveze,brez ucinka.Malo se poglobi v njune odgovore.Popolni nesmisli,nic povezano,same neke primerjave in dvoumnosti.Sama sem obe vprasala konkretno vprasanje 2x,obakrat nasprotja.Ja,kot je nekdo bapisal,ce ni crno,je belo.Se zavedam,da nobena napoved ni ziher,ampak v teh nekaj desetletjih,odkar vsake toliko grem h kateri in sem si babrala neko kilometrino tako doma kot tudi po svetu,se takih butastih odgovorov nisem videla. Dam samo en primer:nujno moras nekam,nekdo ti ponudi avto,a je pokvarjen.Torej,kaj kahko z njim?Nic.Isto kot tele napovedi.Nekoristne in nepravilne,pa se povrh pojma nimajo o astrologiji in tarotu.Punce,ne se salit no in bit tako naivne.In glede primitivnih komentarjev:vsi,ki s(m)o napisali,da je napoved zgresena,ni bilo nobene primitivnosti ali grde besede.Le feedback o zgresenosti.Ce pa nekdo ne prenese kritike,pa to ni primitivnost.Nekomu je napisala,da lahko diskutiramo o pravilnem odgovoru.Torej ze v prvo ne da pravilnega odgovora?In ne o neki interpretaciji.Ce ne znas,ne znas.Naivni ljudje pa slepo verjamejo.Bi res bilo bolje,da si te zenske najdejo siht.Bo mogoce vec koristi. |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 31/Oktober/2018 ob 02:17 |
Ok. Zame pa je večina komentarjev za astrološke napovedi pozitivna na tem forumu. Glede šloganja pa če gledaš ves forum, tudi stari večinski del foruma , ki smo ga spremljali pa je bilo v glavnem ogromno negativnih izkušenj v večini manipulacije, nategovanja, seveda bolj ali manj uspešna ugibanja, zavajanja, bluzenja, zavajanja ipd. In to z ciljem predvsem sesanja denarja od naivnih ljudi od šlogarc požrtnih na denar. Ogromno je bilo izpovedi razočaranih, nategnjenih strank, na katere je imelo šloganje tudi velike negativne posledice. Tudi sama sem imela takšne izkušnje. Seveda pa ima pravico vsak do svojega mnenja. Vsak se bo seveda sam odločil ali bo šel k šlogarci ali astrologu.
|
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 31/Oktober/2018 ob 02:26 |
Vprašanje na str. 199. Spoznaš ga na potovanju (med potovanjem ali na cilju), verjetno v tujino, in sicer ne bi bilo nenavadno, če na letališču ali celo na letalu. Hecno se sliši, toda morda na izletu, potovanju v Egipt? Odprle so se skoraj same karte potovanja (in nekaj lovljenja, morda časa odhoda?). Boš videla, če res! Lep pozdrav! MT |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 31/Oktober/2018 ob 11:35 |
Prosim za izkušnjo z Milko iz Prezida.
Hvala |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 31/Oktober/2018 ob 11:54 |
Gostja, za astro in moj tarot napišeš vprašanje na forum.Preberi par strani nazaj.
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 31/Oktober/2018 ob 12:36 |
To je visek nesramnosti in pokvarjenosti.Kako lahko nekdo bapise v napovedi,seveda zopet dvoumno,da jo partner vara.Gnoj od cloveka,resnicno.Srcno upam,da se obema oz.ce sta ista oseba povrne vse dvojno nazaj.Prazne obtozbe,pa je,mogoce,ne,morebitno varanje,ce ne vara,halo,zenska je ba koncu z zivci,neke pokvarjene zenske pa unicujejo zivljenja.Kdaj boste vklopili mozgane?Zacnite brat cajtnge,folk dela samomore zarad zgresenih napovedi,zenske se ubijajo s tabletami in mecejo z balkona,na koncu pa se je izkazalo,da moski sploh ni bil nezvest.Kdo bo potem odgovarjal za posledice????Nihce.Moral pa bi jih nositi tisti,ki to pise in tudi tisti,ki kljub opozorilom dopusca,da se to zgreseno napovedovanje se dalje dogaja,torej admin.Upam,da ukrepajo tudi druge sluzbe.Ce so ustavili forumasa,ki je na starem forumu nekatere vedezevalke zalil zaradi narodnosti,jih obtozeval alkoholizma in narkomanstva,potem bi se moral nekdo zganiti tudi pri moj tarot in astro.Doticni osebi si baj prebereta,kaj se je pred leti zgodilo,ko je "vedezevalka"tolazila mamico in babico izginulega fanta iz Trbovelj,da je zdrav,ziv in da pride nazaj.No,potegnili so ga mrtvega iz Save.To se mora nehati,presega meje humanosti in postenosti.
|
|
IP shranjen | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |