Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Katarina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Katarina Odgovorbullet Objavljeno: 17/November/2018 ob 14:42
Govoril mi je podatke,za katere je vedel,pa ga za njih sploh nisem vprasala,dovolj casa ima,da si pise,ker je malo na liniji....res sem v zivljenju pomagala veliko ljudem in ne zelim,da bi ljudje placevali za nekaj,kar ni res!in ziveli po napovedi,ki je nateg!!!
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/November/2018 ob 15:23
Meni je tudi omenil človeka po imenu, ko sem ga klicala po določenem času, pa drugič imena sploh nisem omenila.
Katarina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Katarina Odgovorbullet Objavljeno: 17/November/2018 ob 15:42
Iz srca ti svetujem,da gres do jasnovidke Sare Memic.Do mene je bila vedno dobra in mi je svetovala za moje dobro.Ona vidi brez vsega,ker je dejansko jasnovidna.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/November/2018 ob 16:20
Ga. Sara, ne serite.
Katarina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Katarina Odgovorbullet Objavljeno: 17/November/2018 ob 16:32
Nobena Sara nisem,a zenska stara 74 let visi na forumu?ahahah
Katarina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Katarina Odgovorbullet Objavljeno: 17/November/2018 ob 16:49
Je ze tako,da hoces ljudem pomagati,da ne bi ziveli v lazi,potem te pa zabijajo.Kakor zelite,jaz sem svoj del opravila.
mira
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom mira Odgovorbullet Objavljeno: 17/November/2018 ob 18:21
Originalno objavil(-a) Katarina

Je ze tako,da hoces ljudem pomagati,da ne bi ziveli v lazi,potem te pa zabijajo.Kakor zelite,jaz sem svoj del opravila.

Ne sekirajte se za te zlobne komentarje, tudi sama sem bila osebno pr njej na Ptuju pred par leti in moram rečt klobuk dol. Res je malo ostra, vendar kar je povedala je bil pravi uvid, kasirala pa niti slućajno tako, kot jo tukaj obsojajo. Lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/November/2018 ob 19:07
Orvo kot prvo,ta cefurka ne pise sama,ker ne zna uporabljat racunalnika,niti ne zna govorit slovensko,je nekoga zmanipulirala,da pise hvale o njej in pise krivicno do drugih vedezevalk in vedezevalcev.Bojan pa si ne zapisuje,lepo vas prosim,dajte vklopit mozgane...a si boste se izmislili,da je neka Stefka iz Ljubljane vesoljka?Kake bolane pises,stamota.Ja,to bo,tavno najo vedezevalke cas,da si zapisujejo in potem pobrskajo,mislim,primitivno do konca,res.Ta memicka se nima kaj hvalit,ker nima pojma o vedezevanju in ne rabi delat ktivice drugim in pljuvat po njih.Pa se to povej,katarina,kolikokrat je ta cefurka zmetala ljudi iz stanovanja,seveda pa jim je najprej pobrala denar.Golazen cefurska pokvarjena,me zanima,ce bi upala v svoji bosni delat take piz......Ce ji pa kaj ne pase,pa mats dol,kamor spada.Ze na faci se ji vidi,da je zlobna.Pa slovenko naj se nauci,saj dobiva slovenski penzijon.Sramota
Katarina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Katarina Odgovorbullet Objavljeno: 17/November/2018 ob 19:33
Mene ni nihce zmanipuliral.Verjemi kar zelis,do mene je bila Sara vedno prijazna in mi sploh ni racunala,ko sem bila pri njej pred leti.Dejansko vidi in pomaga.Imam pa tehtne razloge,da verjamem,da Bojan in ostali,kot sem zapisala,ne znajo prerokovati.Ti pa izvoli,klici se naprej...
Katarina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Katarina Odgovorbullet Objavljeno: 17/November/2018 ob 19:57
Rekla je,da mi ne bo racunala,ker sem dobra oseba.
Katarina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Katarina Odgovorbullet Objavljeno: 17/November/2018 ob 19:59
In,ker nisem imela takrat denarja na pretek.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/November/2018 ob 20:24
Koliko pa Sara danes računa?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide