Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Natasa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Natasa Odgovorbullet Objavljeno: 18/November/2018 ob 21:54
Pozdravljeni,kaj pa izkusnje z karin jezovito...ugane kaj...
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/November/2018 ob 22:25
Originalno objavil(-a) Natasa

Ugane ja,mislim,kva pa pisete eni.Mas take,ki uganjujejo,ta pravi pa vidijo.
Neja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Neja Odgovorbullet Objavljeno: 18/November/2018 ob 22:47
Originalno objavil(-a) Natasa

Dobra roba se sama hvali - no ona se res zna hvalit, se v bistvu skoraj enačit s tistim tam gori... Samo meni iskreno povedano ni zadela skoraj nič. Sem bila pri njej pred več kot 5 leti in sem jo posnela.... Žalostno kako malo od napovedanega se je uresničilo. Napovedala mi je čisto drugačno življenje.

Drage moje, vam svetujem, da greste kam drugam, boste dobile isto ali bolje za precej manj denarja.
Otrok
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Otrok Odgovorbullet Objavljeno: 18/November/2018 ob 22:59
Moj tarot, ali vas lahko prosim če pogledate ali bom jaz drugo leto postal oče in če bo otrok zdrav?
Za moj tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Za moj tarot Odgovorbullet Objavljeno: 18/November/2018 ob 23:38
Pozdravljeni moj tarot. Na strani 197 ste mi odgovorili na vprasanje o ljubezni. Napisali ste mi da se bo stik z mojim prijateljem zmanjsal zaradi ali selitve ali potovanja itd. Sem si rekla takrat eh to je mimo in nemogoce. No in stvar je sledeca.. Izgubil je voznisko in mi napisal da se dolgo casa ne bova videla(razumem..pridobivanje le te nazaj itd). Sem zalostna ampak nimam kaj. Ker ste prav videli me sedaj zanima kdaj se bova zopet videla? Ter ali me pogresa.? Hvala vam oz srca za odgovor.
Za astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Za astro Odgovorbullet Objavljeno: 18/November/2018 ob 23:41
Se vpr. Za vas astro. Ali se bova z projateljem videla v novembru ? Ali decembru? Izgubil je voznisko in je najina "veza" obvisela.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 18/November/2018 ob 23:51
Originalno objavil(-a) Gostja

Se pravi potem vidite zanositev v roku 6 mesecev ali ne? Nisem najbolj razumela

Iz kart zanositve ni bilo možno razbrati nedvoumno, odprle so se tudi zločeste karte, a podprte z zelo pozitivnimi. Zato ne morem nedvoumno reči da ali ne. Po premisleku pa lahko dodam nekoliko bolj drzno interpretacijo (in ne videnje!), in sicer da zanosiš in se izkaže, da bosta dvojčka. To lahko sede v kontekst 'stresa', ki sem ga omenjala. Vendar jemlji to samo kot možnost, ne kot 100% odgovor z da.

Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 03:51
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot mi lahko pogledate kako se bo koncalo s sodelavcem pred leti sva ze imela razmerje..kako se bo to odvilo..so se custva na njegovi strani.hvala

Vprašanje na str. 221.
Zdi se, da je bilo tisto razmerje pred leti precej luštno za vaju, v igri je bilo najbrž precej telesnosti, a se zdi, da na neki iskreni čustveni podlagi. Ta podlaga je do danes še ostala, vendar se zdi, da precej razredčena. Čustva so še, a kaže se, da niso več tako enoznačna, nekako so 'izgubila sijaj', nimajo več moči, da bi bila motor vajinega razmerja (zdi se, da to velja bolj zanj). Po kartah sodeč se med vama veliko ne bo več odvijalo, nekako se je ustavilo in vaju (ali enega od vaju, njega?) to niti ne moti preveč. Mogoče trenutno niti ni pravi čas, da se z odnosom karkoli zgodi, obstaja pa namig, kot da se zaenkrat še kopiči po kapljicah in se zna kdaj v prihodnosti spet zganiti (vendar je vprašanje, kako močno).

Presodi, če je kaj na tem!
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 04:05
Originalno objavil(-a) Myah

Hvala.
Bila sem na razgovoru, ki je potekal odlično in tam sem tudi videla, da delovno mesto je zame. Opis dela je bil bolj natančen, kot na razpisu in mi je še bolj všeč, torej je drugi del vprašanja razrešen.
Naslednji teden imam drugi razgovor, drugi krog.
Gre pa za zaposlitev za nedoločen čas, z možnostjo napredovanja na kar lepo pozicijo. Vas lahko ponovno prosim za vpogled?
Sem pa razmišljala, da bi se morda na trenutnem delovnem mestu, ki je tudi dobro, v primeru, da bi bila izbrana, pogajala za višjo plačo. Izgubiti potem nimam v bistvu ničesar.

Me veseli, da je šlo dobro na razgovoru. Sporočilo prvih kart se je torej nanašalo na dejstvo, da sta dva kroga izbora in da te v prvem še niso mogli dokončno vzeti (jasen odgovor z da ali ne).
Mislim, da so zdajšnje karte pokazale povsem razumljivo: vzamejo te in greš v to službo.
Glede na tvojo situacijo pa imaš skoraj v vsakem primeru win-win rezultat.

Lep pozdrav!
MT
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 06:15
Pozdravljen Moj Tarot. 17 novembra, na strani 222, sem vas spraševal o punci, s katero nisem imel kontakta kar nekaj časa.

Zanima me ali se bova spoprijateljila nazaj oziroma ali je to možno?
Najlepša hvala v naprej
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 06:38
Moj tarot,tko bom rekla bilo je res lepo razmerje polno ljubezni iskrene...ne kr neki seks brez custev,zdaj se ne vidiva vec toliko pravi da so custva z njegove strani ostala ista vse bi oonovil vendar ga je strah da se izve...tako pravi on.je oa res problem v njem ker tudi casovno je na kratko s casom tudi zato sva prekinila...tud js sem se utrudla od cakanja...skoz nekih prosenj kdaj se vidiva itd...se strinjam z vami ce bi me imel rad tko kot pred leti bi si vzel cas kr takrat mu pa ni bil problem je pa res da ima zdaj druzino otroke prej pa tega ni bilo...hvala
Myah
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Myah Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 07:15
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) Myah

Hvala.
Bila sem na razgovoru, ki je potekal odlično in tam sem tudi videla, da delovno mesto je zame. Opis dela je bil bolj natančen, kot na razpisu in mi je še bolj všeč, torej je drugi del vprašanja razrešen.
Naslednji teden imam drugi razgovor, drugi krog.
Gre pa za zaposlitev za nedoločen čas, z možnostjo napredovanja na kar lepo pozicijo. Vas lahko ponovno prosim za vpogled?
Sem pa razmišljala, da bi se morda na trenutnem delovnem mestu, ki je tudi dobro, v primeru, da bi bila izbrana, pogajala za višjo plačo. Izgubiti potem nimam v bistvu ničesar.

Me veseli, da je šlo dobro na razgovoru. Sporočilo prvih kart se je torej nanašalo na dejstvo, da sta dva kroga izbora in da te v prvem še niso mogli dokončno vzeti (jasen odgovor z da ali ne).
Mislim, da so zdajšnje karte pokazale povsem razumljivo: vzamejo te in greš v to službo.
Glede na tvojo situacijo pa imaš skoraj v vsakem primeru win-win rezultat.

Lep pozdrav!
MT

Hvala vam najlepš za vpogled. Res si želim iti v novo službo!
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide