Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2018 ob 12:18
Originalno objavil(-a) gostja

Jaz pa ne razumem, zakaj je za ostale jasnovidce možno podati negativne izkušnje (recimo za Violeto), za Saro Memić pa ne? Zakaj niso kriteriji za vse enaki?

?????????????Kdo pa ti brani,da napises,da nisi bila zadovoljna z njo?Pri starem forumu je na stotine kritik na njen racun.
Nekateri mislijo,ce se je pojavljala v javnosti,da je verodostojna.V resnici pa je manipulatorka in prevarantka.V cem je problem?

Kdo oz kaj ti je preprecilo,da objavis svoj post?Res ne razumem.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2018 ob 12:22
Na strani 3 te teme je obvestilo administratorja bralcem:

Obvestilo bralcem.

Bralce obveščamo, da nam lahko podajo tudi negativne izkušnje z omenjenimi jasnovidci, če hočejo, kar so nekateri tudi storili, vendar ti prispevki ne bodo dani na vpogled javnosti. Bi pa želeli, da nam povedo katerokoli izkušnjo. Vse informacije so dragocene.

Razlog, da ne bomo dajali v javnost negativnih izkušenj pa je v tem, da nočemo, da bi ta tema postala svoje nasprotje. Prav tako pa tudi ni moč preverjati negativnih izkušenj nekoga, zaradi česar je problematično navajati negativne izkušnje javno.

Seveda pa še enkrat pravimo. Bralci nam lahko posredujejo katerekoli izkušnje z omenjenimi jasnovidci in jih bomo vzeli na znanje, a negativnih izkušenj ljudi ne bomo dajali na javni ogled.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2018 ob 12:58
Originalno objavil(-a) gostja

Na strani 3 te teme je obvestilo administratorja bralcem:

Obvestilo bralcem.

Bralce obveščamo, da nam lahko podajo tudi negativne izkušnje z omenjenimi jasnovidci, če hočejo, kar so nekateri tudi storili, vendar ti prispevki ne bodo dani na vpogled javnosti. Bi pa želeli, da nam povedo katerokoli izkušnjo. Vse informacije so dragocene.

Razlog, da ne bomo dajali v javnost negativnih izkušenj pa je v tem, da nočemo, da bi ta tema postala svoje nasprotje. Prav tako pa tudi ni moč preverjati negativnih izkušenj nekoga, zaradi česar je problematično navajati negativne izkušnje javno.

Seveda pa še enkrat pravimo. Bralci nam lahko posredujejo katerekoli izkušnje z omenjenimi jasnovidci in jih bomo vzeli na znanje, a negativnih izkušenj ljudi ne bomo dajali na javni ogled.

Ah,pusti to.A si pogledala letnico???Forum je star vec kot 10 let,verjetno si nova.Ta star forum je imel,ce se ne motim, cca 3500 strani.Pozabi to,administratorji v takratnem casu niso imeli pojma in obcutka.So se lovili in enkrat pisali tako,drugic cist drugace.
Ti napisi kot zelis svoje izkusnje,cetudi so negativne.Saj zato pa je forum,da si izmenjamo vsa mnenja,tako pozitivna kot negativna.Je pa tako:ce je tebi ena vedezevalka ok,ni nujno,da bo komu drugemu tudi.Jaz vedno napisem,jar sem sama dozivela privedezevalki ali pace sem katero poklicala,nisem oa nesramna in zaljiva.Ker ni fer in lepo,da smo nekateri ze bili tukaj ozmerjani z vsemi zivalmi in ostalimi besedami.Jaz to ignoriram,nuti se ve zelim spuscati v te debate.Pred keti je bilo tukaj bolj clovesko,zadnja keta pa vcasih nevzdrzno,zato niti vec nisem tako pogosto spremljala foruma.Je bilo vcasih tako,da sem sla enjrat tedensko,pa sam kreg.Brezveze.
V glavnem,napisi,kar zelis,ampak brez grdih besed in ozmerjanja,na koncu koncev smo vsi tukaj,ki imamo tak ali drugacen problem in si skusamo pomagati.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2018 ob 13:20
Aha, okej. Sem nova, ja. Sem mislila, da bi opis negativne izkušnje izbrisali. Hvala. :)
V glavnem, sem bila pri gospe Memić. O vsebini ali točnosti napovedi: precej je bilo ugibanja in pogovora, ne toliko napovedi. Glede napovedi, čeprav sem skeptična, še ne bom kritizirala, ker še ni pravi čas. A najbolj me je zmotil odnos. Posmehovanje (meni in moji osebnosti, družinskim članom), prepričevanje, da naj se spomnim stvari, ki naj bi jih videla v preteklosti (lahko so bile pravilne, ker so bile tako splošne, da bi veljale za vsakogar), izgubljala je živce, ker pač ne govorim srbohrvaško (jaz nisem bila čisto nič nestrpna, ker ne govori slovensko). Tako slabe izkušnje še nisem imela. Ta denar bi lahko vsekakor veliko bolje porabila. Me pa zanima, če je kdo imel pozitivno izkušnjo z njo. Mogoče je zelo spremenljive volje?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2018 ob 14:21
Tale sara je ful pokvarjena in primitivna.Dvomim,da se ima kaj strank in da bi sploh se kdo sel k taki posasti,ki nateguje folk in se neprijazna do skrajnosti.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2018 ob 20:49
Ima še kdo izkušnje z Meto iz Videnje Meta?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Junij/2018 ob 02:30
Nekdo je spraseval za danijelo iz Tepanja.Men ni sedla.5 ur je govorila o sebi,20 minut se je posvetila meni,da pogleda v karte Men je dala neke nasvete,kaj baj naredim,kr tko brezveze,ceprav ni gledala v karte in ni vedela celotne situacije in potem se da nerealne nasvete.Ce lahko temu recemu nasvet.Ce bi poslusala njo,dvomim,da bi bila to dobra odlocitev,ker bi bila se v vecjem "dreku".Cist tko povedano.Kr neki govort na pamet,ce ne pozna celotne slike,je men mal mimo.Prevec govori,malo pove.Niti be da moznosti,da bi jo clovek sploh lahko kaj vprasal in razlozil neke zadeve,saj me je ravno to zmotilo,da pametuje,ce sploh ne pozba situacije.Jaz je ne bi priporocala.Pred casom jo je nekdo hvalil tuki,ampak nen ni bla OK.Ocitno vsak ni za vsakega.Pa 50€ za 5 ur njenega blebetanja mi je tut mal too much.Niti nisem mogla vprasat nornalno niti enega vprasanja,brez njenih pametovanj.V karte je pa tut gledala bolj tko.Se mi zdi,da je bolj govorila po svoje.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Junij/2018 ob 10:12
Je bil kdo pri Maruski ali Barbari ali klical kdo?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Junij/2018 ob 12:28
Kot sem napisala svojo negativno izkušnjo z Violeto naj povem še to da sem bila pred 4 leti tudi pri Sari Memić. Tako podlega  in žaljivega odnosa in nesramnosti pa še svoj živ dan nisem doživela dobesedno me je po 10 minutah vrgla ven več pa ne bom je bilo že v preteklosti tu gor zlitega ogromno gneva glede Sare Memić, tako da moje izkušnje z obema so katastofalne.

Za Meto Videnje sem pa tudi hotela it k njej pa sta mi jo prijateljici ki sta bili pri njej odsvetovali.
Hm
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Hm Odgovorbullet Objavljeno: 16/Junij/2018 ob 14:36
Jaz sem glede neke zadeve govorila z Bojanom, Maruško, Seleno, Saro in Anito in so mnenja deljena. Ozadje vidijo vsi isto, razplet različno. Malo me bega, ker so mi v preteklosti vsi (razen Bojana, ki sem ga klicala zdaj prvič) odgovarjali.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 16/Junij/2018 ob 14:43
Tudi mene zanima vec o mrni iz videnja mete?

Zakaj pa sta ti jo prijateljici odsvetovali?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Junij/2018 ob 15:10
Ja glede videnje Meta, pri obeh je trenutno stanje povedal natanko tako kot bi ga sama živela res opis vse zelo natančno samo pri obeh je bil pa rezultat na koncu čisto drugačen kot je ona napovedala.

Pri eni je bilo na ljubezenskem področju pri drugi pa ena zelo težka pravna zadeva in v obeh primerih je zgrešila pri eni je točno napoved dala samo Darinka iz Vuzenice drugi vključno s Seleno so falili na polno.

Tudi meni se je od Darinke uresničilo skoraj vse samo 3 stvari se še niso pa tudi sedaj pri eni zadevi greže v smer napovedi..
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide