Avtor |
Sporočilo |
G1
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 13:42 |
Ta teden bi se morala ursnicit maruskina napoved( ceprav mi jo je par dni nazaj spremenila in podaljsala ). Vseeno upam da bo prva napoved pravilna. Selena je kiksnila. Prav tako jozefa. In nekaj iz fbja( mi kdo pogleda v karte) so kiksnile. Od moj tarot je napoved se v zraku in od nekaj ostalih. Javim rezultate.
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 14:08 |
Originalno objavil(-a) Ss
Stvar je sla predalec. Super, fino, fajn da moj tarot in astro odgovarjata. Ampak ali zares odgovorita onidve? Vprsanja ki jih zastavljamo so delikatna. Varanje, ljubezen, zdravje... In nikoli ne bos vedel ali je odgovorila prava oseba. Razen, ce se moj tarot registrira ali astro. Vidim pa, da ti dve malo vesta o vedezevalski etiki. Kr tako odgovarjat sem in tja ni posteno. Se dela potem morda krivica ljudem o katerih sprasujemo. Treba je razmislit. |
Ah,kaksna moralna etika.Jaz temu astrotarotu ne verjamem absolutno nic,nikoli niti nisem,zame totalen nateg.Od zacetka sem se prebirala vprasanja in odgovore,zdaj raje preskocim.Kljub anonimnosti je tak nacin popolnoma zgresen,preko mejla ne gre kar tako vedezevati s tarotom.Se vidi,da ne obvlada osnov in nima razjasnjenih pojmov.
In ja,kot neki poskusni zajcki so tisti,ki pisejo.Raje grem na osebni obisk ali poklicem tiste,ki mi sedejo na 090 in raje placam,kot pa da mi hoce mozgane zastonj oprat nek amater,ki se dobesedno norcuje.Astrotarot je ista oseba,potem cel kup izgovorov,da ni ona vedezevala,da je nekdo drig,potem se neka druga tipkovnica,drug nivo,casovno ne gre nic skupaj,ceprav je vedno na forumu.Dobesedno moras bit res gnil in pokvarjen karakter,da delas ljudem kaj takega.Pokvarjenost do konca.Ce ze mora,naj si odpre svoj kontakt,na drugih forumih bi administrator takoj odreagiral.
|
IP shranjen |
|
Z
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 14:26 |
Se strinjam.
|
IP shranjen |
|
Gost.ja
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 15:07 |
Originalno objavil(-a) gostja
Stvar je sla predalec. Super, fino, fajn da moj tarot in astro odgovarjata. Ampak ali zares odgovorita onidve? Vprsanja ki jih zastavljamo so delikatna. Varanje, ljubezen, zdravje... In nikoli ne bos vedel ali je odgovorila prava oseba. Razen, ce se moj tarot registrira ali astro. Vidim pa, da ti dve malo vesta o vedezevalski etiki. Kr tako odgovarjat sem in tja ni posteno. Se dela potem morda krivica ljudem o katerih sprasujemo. Treba je razmislit. |
Ah,kaksna moralna etika.Jaz temu astrotarotu ne verjamem absolutno nic,nikoli niti nisem,zame totalen nateg.Od zacetka sem se prebirala vprasanja in odgovore,zdaj raje preskocim.Kljub anonimnosti je tak nacin popolnoma zgresen,preko mejla ne gre kar tako vedezevati s tarotom.Se vidi,da ne obvlada osnov in nima razjasnjenih pojmov.
In ja,kot neki poskusni zajcki so tisti,ki pisejo.Raje grem na osebni obisk ali poklicem tiste,ki mi sedejo na 090 in raje placam,kot pa da mi hoce mozgane zastonj oprat nek amater,ki se dobesedno norcuje.Astrotarot je ista oseba,potem cel kup izgovorov,da ni ona vedezevala,da je nekdo drig,potem se neka druga tipkovnica,drug nivo,casovno ne gre nic skupaj,ceprav je vedno na forumu.Dobesedno moras bit res gnil in pokvarjen karakter,da delas ljudem kaj takega.Pokvarjenost do konca.Ce ze mora,naj si odpre svoj kontakt,na drugih forumih bi administrator takoj odreagiral. |
Ti pa še kar kličeš nesrečo nad sebe. Te je zabolelo, a ne, tisto s tipkovnico. Nisi bila pozorna, ko si fejkala odgovore od Moj Tarot in so te razkrinkali. In to si storila iz točno tega razloga, ki ga zdaj po otročje (po infantilnem principu: To si ti, kaj sem pa jaz) pripisuješ drugim: iz karakterne pokvarjenosti! Pa še osmešila si se na polno! Poglej, kakšne si pisala: da te srat prime, ampak v resnici si pisala iz svojih lastnih izkušenj, haha!
Pri njem je to tako;poklice,opravi,gre.Svoje je opravil in dobil,konec.Popolnoma brez custev ljubezni in vsega,kar vi mislite in se slepite,da on cuti do vas. |
Ja, tvoj bivši desc te je imel za "opravek".
Mamipuliranje z okolico in konstanten strah pred izgubo in prevaro vas stalno grize in grize,tega obcutka se ne boste nikoli resili,zato cutite stalno potrebo po potrjevanju,iskanju odgovorov,preverjanju in kontroliranju ljudi okoli sebe. |
Kdo je tukaj atention whore, če ne ti? Stalna potreba po potrjevanju, ja, ja, vidimo pri tebi. In stalna potreba po odgovorih, preverjanju - ja, ja, vidimo: ti že desetletja hodiš k vedeževalkam in iščeš odgovore.
Psihicno boste tako folgo dibki,fokler boste sami to dopustili.Bom rekla tako:koliko dte bi obremenjeni,on ni.Upam,da razumete.Zacnite delati na sebi.Ko se boste zaceli ceniti in zaceli zopet "normalno " razmisljati,vam bo slo boljse in boste kot prerojeni.Vidim, kot da ste se vdali v usodo.Skoda. |
Bodite tu pozorni na čisto iste zatipkanine, ki jih v drugih postih dela ta bolna ženska!
Torej,takoj na zacetku lahko z veliko verjetnostjo recem,da se dobesedno vidi,kako je vlak odpeljal in izginja v daljavi.Stvar je zanj zakljucena,cuti olajsanje in vidim,kot da je na neki planini in koncmo diha povsem svobodno in brezskrbno.Ni videti,da bi zelel gledati nazaj,pocuti se,kot da je odvrgel neko breme. |
Evo, tukaj pa opisuješ svojega bivšega desca, ki te je načevljal (sama sreča!) in zdaj na planini diha svež zrak in se je rešil bremena - tebe, hahaha! Tebi je pa vlak odpeljal! Upajmo, da ze večne čase!
Vse tole zgoraj si ti napisala! In vse tole zgoraj je iz tvojega življenja! Beda, beda, beda! In kako pokvarjena moraš biti, da si se spustila do take primitivnosti! Točno to, kar očitaš drugim, velja ZATE!
Ti kar plačuj in plačuj in plačuj šlogarce. Gotovo kakšna prebere tudi ta forum in se ji kar oči zasvetijo, ko vidi, kakšne naivne babnice hodijo po zemlji. Na bolniški si, fehtaš podaljšanje, delala ne bi, bolniško bi pa cuzala, a ne. Dejansko si zaslužiš, da te vse Selene in Lejle tega sveta oberejo do zadnjega ficka! Potem pa spet hitro bolniško cuzat. Ne samo da si psihiatrični, si tudi socialni primer!
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 15:28 |
Originalno objavil(-a) G1
Ta teden bi se morala ursnicit maruskina napoved( ceprav mi jo je par dni nazaj spremenila in podaljsala ). Vseeno upam da bo prva napoved pravilna. Selena je kiksnila. Prav tako jozefa. In nekaj iz fbja( mi kdo pogleda v karte) so kiksnile. Od moj tarot je napoved se v zraku in od nekaj ostalih. Javim rezultate. |
Casovno je vedno tezko napovedati,se zgodi,da so zamiki.Bos bidela,kako se ti bo izslo,upam da po tvojih zeljah in planu.
|
IP shranjen |
|
G1
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 15:48 |
Ja seveda casovno se lahko zavlece. Vsebina me ne zanima toliko kot dejstvo kdaj bo se oseba pojavila. Drugace pa zgoraj je ena moj post prilepla in misli da sem jaz jeznorita. Pac post o vedezevalski etiki sem napisala jaz. In nisem jeznorita.
|
IP shranjen |
|
Gost
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 15:52 |
Originalno objavil(-a) Gost.ja
In ja,kot neki poskusni zajcki so tisti,ki pisejo.Raje grem na osebni obisk ali poklicem tiste,ki mi sedejo na 090 in raje placam,kot pa da mi hoce mozgane zastonj oprat nek amater,ki se dobesedno norcuje.Astrotarot je ista oseba,potem cel kup izgovorov,da ni ona vedezevala,da je nekdo drig,potem se neka druga tipkovnica,drug nivo,casovno ne gre nic skupaj,ceprav je vedno na forumu.Dobesedno moras bit res gnil in pokvarjen karakter,da delas ljudem kaj takega.Pokvarjenost do konca.Ce ze mora,naj si odpre svoj kontakt,na drugih forumih bi administrator takoj odreagiral. |
Ti pa še kar kličeš nesrečo nad sebe. Te je zabolelo, a ne, tisto s tipkovnico. Nisi bila pozorna, ko si fejkala odgovore od Moj Tarot in so te razkrinkali. In to si storila iz točno tega razloga, ki ga zdaj po otročje (po infantilnem principu: To si ti, kaj sem pa jaz) pripisuješ drugim: iz karakterne pokvarjenosti! Pa še osmešila si se na polno! Poglej, kakšne si pisala: da te srat prime, ampak v resnici si pisala iz svojih lastnih izkušenj, haha!
Pri njem je to tako;poklice,opravi,gre.Svoje je opravil in dobil,konec.Popolnoma brez custev ljubezni in vsega,kar vi mislite in se slepite,da on cuti do vas. | Ja, tvoj bivši desc te je imel za "opravek".
Mamipuliranje z okolico in konstanten strah pred izgubo in prevaro vas stalno grize in grize,tega obcutka se ne boste nikoli resili,zato cutite stalno potrebo po potrjevanju,iskanju odgovorov,preverjanju in kontroliranju ljudi okoli sebe. | Kdo je tukaj atention whore, če ne ti? Stalna potreba po potrjevanju, ja, ja, vidimo pri tebi. In stalna potreba po odgovorih, preverjanju - ja, ja, vidimo: ti že desetletja hodiš k vedeževalkam in iščeš odgovore.
Psihicno boste tako folgo dibki,fokler boste sami to dopustili.Bom rekla tako:koliko dte bi obremenjeni,on ni.Upam,da razumete.Zacnite delati na sebi.Ko se boste zaceli ceniti in zaceli zopet "normalno " razmisljati,vam bo slo boljse in boste kot prerojeni.Vidim, kot da ste se vdali v usodo.Skoda. | Bodite tu pozorni na čisto iste zatipkanine, ki jih v drugih postih dela ta bolna ženska!
Torej,takoj na zacetku lahko z veliko verjetnostjo recem,da se dobesedno vidi,kako je vlak odpeljal in izginja v daljavi.Stvar je zanj zakljucena,cuti olajsanje in vidim,kot da je na neki planini in koncmo diha povsem svobodno in brezskrbno.Ni videti,da bi zelel gledati nazaj,pocuti se,kot da je odvrgel neko breme. | Evo, tukaj pa opisuješ svojega bivšega desca, ki te je načevljal (sama sreča!) in zdaj na planini diha svež zrak in se je rešil bremena - tebe, hahaha! Tebi je pa vlak odpeljal! Upajmo, da ze večne čase!
Vse tole zgoraj si ti napisala! In vse tole zgoraj je iz tvojega življenja! Beda, beda, beda! In kako pokvarjena moraš biti, da si se spustila do take primitivnosti! Točno to, kar očitaš drugim, velja ZATE!
Ti kar plačuj in plačuj in plačuj šlogarce. Gotovo kakšna prebere tudi ta forum in se ji kar oči zasvetijo, ko vidi, kakšne naivne babnice hodijo po zemlji. Na bolniški si, fehtaš podaljšanje, delala ne bi, bolniško bi pa cuzala, a ne. Dejansko si zaslužiš, da te vse Selene in Lejle tega sveta oberejo do zadnjega ficka! Potem pa spet hitro bolniško cuzat. Ne samo da si psihiatrični, si tudi socialni primer! |
Ne vem, kaj mata vidve, ampak tole sranje brat, ki ga ti pišeš, zahteva strokovnjaka. Ker se že na kilometre vidi, da s tabo ni čisto vse vredu. Jaz se absolutno strinjam, da je treba počistit tale forum, astrotarot naj objavi svoj email, pa neha smetit tukaj, 100x že povedano da NAS ne zanimajo napovedi drugim, to se dela privat. To je forum o izmenjavi mnenj, pozitivnih in negativnih o jasnovidkah, vedeževalkah. In predno se človek prebije čez vso to solato do teme, kateri je ta forum namenjen, te mine. Sem pa prepričan, da se redko katera vedeževalka sama reklamira tu gor, za to so boljše reklame. Tukaj itak pišejo eni in isti, mogoče 10 ljudi, bere pa itak že dolgo noben ne, že zaradi astrotarota. Koji k...c mene briga a bo una šla na bolniško ali ne.
Blah!
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 16:01 |
Podpis za zgornji post.
|
IP shranjen |
|
Gost.ja
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 16:45 |
Podpis za zgornji post. |
A se spet podpisuješ pod samo sebe, a?
Mater, ste motene osebe prefrigane! Daj, bolnica, ostani na bolniški do konca življenja! Če pomislimo, da imamo na delavnih mestih dejansko takele psihiče in osebe z mejno osebnostno motnjo, je kar srhljivo!
A misliš, da verjamemo, da je zgornji post napisal moški??? Daj no, ko je enkrat manipulacija osebe z mejno motnjo spregledana, se je ne da več zakriti! Ti si edina, ki o Astro in Tarotu govoriš kot o eni osebi z malo začetnico astrotarot. Edina! Si mislila, da ti bo kraja identitete uspela? No, pa ti ni! In taki ljudje v realnem življenju dejansko počnejo take stvari! V službah, ko hoče kdo koga očrnit, ukrade identiteto, naredi štalo, potem pa obtožijo nič hudega slutečega drugega človeka! To so dejansko nevarne stvari!
In potem ti tukaj pišeš o karakterni pokvarjenosti in gnilobi! Taka si ti sama! In iz posta v post to dokazuješ! Ti res ne kapne, da si ti tista, ki tunkaš ta forum? Ne, najbrž res ne. Ker taki ljudje bodo tudi samega sebe v propad spravli, če le lahko za sabo potegnejo druge. Daj, ostani na bolniški za večne čase!!!
|
IP shranjen |
|
2
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 16:54 |
Ti si vtrgana prisezem
|
IP shranjen |
|
Gost
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 16:55 |
Originalno objavil(-a) Gost.ja
Podpis za zgornji post. |
A se spet podpisuješ pod samo sebe, a?
Mater, ste motene osebe prefrigane! Daj, bolnica, ostani na bolniški do konca življenja! Če pomislimo, da imamo na delavnih mestih dejansko takele psihiče in osebe z mejno osebnostno motnjo, je kar srhljivo!
A misliš, da verjamemo, da je zgornji post napisal moški??? Daj no, ko je enkrat manipulacija osebe z mejno motnjo spregledana, se je ne da več zakriti! Ti si edina, ki o Astro in Tarotu govoriš kot o eni osebi z malo začetnico astrotarot. Edina! Si mislila, da ti bo kraja identitete uspela? No, pa ti ni! In taki ljudje v realnem življenju dejansko počnejo take stvari! V službah, ko hoče kdo koga očrnit, ukrade identiteto, naredi štalo, potem pa obtožijo nič hudega slutečega drugega človeka! To so dejansko nevarne stvari!
In potem ti tukaj pišeš o karakterni pokvarjenosti in gnilobi! Taka si ti sama! In iz posta v post to dokazuješ! Ti res ne kapne, da si ti tista, ki tunkaš ta forum? Ne, najbrž res ne. Ker taki ljudje bodo tudi samega sebe v propad spravli, če le lahko za sabo potegnejo druge. Daj, ostani na bolniški za večne čase!!! |
Nisem bral celotnega posta, ker mi rata slabo. Nehaj jo že napadat, ker tisto sem pisal jaz! In jaz pišem z malo astrotarot, ker zame to ni ime. Si se nanjo spravila zarad svojih frustracij, dej zastopit da ni edina, ki ji gre na živce smetenje foruma. Mene bi tudi banal, če bi filozofiral kater avto kupit, na forumu o avtopralnicah. Mater ste ene trde!
|
IP shranjen |
|
Gost
Gost
|
Objavljeno: 10/December/2018 ob 16:59 |
Pa še to, resno razmisli da je mogoče čas, da se pogovoriš s kom ki je strokoven. Zdravnik da napotnico menda. Za tvoje dobro in ljudi okoli tebe. Umir se ženska.
|
IP shranjen |
|