Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 20:37
Originalno objavil(-a) Gostja33

Uh tarot cisto drugace ke kot ste napovedala. Vrjetno se spet pojavljajo fake imena. Namrec nic ne stima ne ta opis ne oni prejsnji
Lp

Gostja33, ignoriraj tisto, kar ti je napisala ta zlobna ženska s tega foruma, ki se izdaja za Moj tarot! Njen način pisanja je že razkrinkan, brez č-jev in š-jev, brez presledkov za vejicami, vsebinsko popolnoma psihotično! Poglej na stran 270, kjer sem pokazala, da gre za to osebo in citirala njene bedarije. Popolnoma enako napisano kot kadar ona piše na forum kot "gostja".
Ignoriraj! Tukaj se ta ženska na bolniški in s preveč cajta norčuje in želi diskreditirat Tarot!
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2018 ob 21:38

Originalno objavil(-a) Gostja

Moj Tarot ker ste redka ki mi prav pove bi vas res vljudno in iz srca naprosila, ce mi pogledate kako z nama z osebo A. Zelo se imava lepo sva v vezi ampak se kregava ker dosti hodi s kolegi na pijaco in niti me ne povabi v svoj dom. Zanima me ali nova zgladla te spore on ali me.ima resnicno tudi rad kot pravi in vcasih pokaze. Zelim.si namrec druzine on pa ke rad da gre vse pocasi in sva ves cas le pri meni doma. Se morda vidi selitev v prihodnosti k njemu v hiso ali greva cisto zase? Pa morda zanositev? Ce vam.lahko kam.posljem denar povejte ker sem kar precej vprasala. Lp

Lepo prosim moj tarot ali mi pogledate. Se mi je zdelo da tisti odg.ni bil vas namrec v preteklosti ste mi redka videla dogodke prav. Najlepsa hvala ua odg. Pa zanima me kako se bo ta najin zadnji.nesporazum koncal. Nekaj takega sem izjavila da sem.ga razjezila in se ne javi pa se ne vidiva nic ze nekaj dni.

Ne morem mimo tega, kakšen otrok, kakšne sanje glej jo!? Tipu je važnejša družba, niti pri njemu doma še nisi bila, ne živita skupaj in občasno ti pokaže da te ima rad? In ti razmušljaš o otroku??!! Resno?!! No, le odgovori Tarot, pa da vidimo katera ima prav. Jaz brez kart in tovrstnega znanja napovem: NIČ NE BO IZ TEGA. Pa srečno.

Prosim ce se ne vpletas. Ker res nimas ponma o pojmu. Namrec ze imava otroka in ziviva pri meni. Tako da raje ne bluzi oz fausije velja? Naredi si uslugo.

Na, to je pa še hujše! Ne, ne bosta skupaj. On si verjetno išče kakšno drugo. Dokler jo ni, boš ti dobra.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 02:04

Moj Tarot ker ste redka ki mi prav pove bi vas res vljudno in iz srca naprosila, ce mi pogledate kako z nama z osebo A. Zelo se imava lepo sva v vezi ampak se kregava ker dosti hodi s kolegi na pijaco in niti me ne povabi v svoj dom. Zanima me ali nova zgladla te spore on ali me.ima resnicno tudi rad kot pravi in vcasih pokaze. Zelim.si namrec druzine on pa ke rad da gre vse pocasi in sva ves cas le pri meni doma. Se morda vidi selitev v prihodnosti k njemu v hiso ali greva cisto zase? Pa morda zanositev? Ce vam.lahko kam.posljem denar povejte ker sem kar precej vprasala. Lp

Vprašanje na str. 261.
Odgovori na to vprašanje pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot na straneh 262, 263 in 271 niso moji.
V mojih kartah se je izrisala povsem enaka situacija tej, ki jo opisuješ: ti, ki se čutiš rahlo ujeto in nelagodno, on, ki čaka, in, kot praviš, zahaja na pijačo k svoji druščini. Zdi se, da je med vama močnejša vez, kot bi se iz tvojega opisa zdelo, nekaj, kar vaju zdaj ali je v preteklosti dokaj močno pritegnilo drug na drugega. Ravno to zna biti odločilno za prihodnji razvoj, saj se kaže smer, ki si jo želiš. Karte namigujejo na nekaj, kar bo povezano ali z otroki ali s selitvijo, morda celo selitvijo zaradi otrok (zna biti, da na svoje, a to ni gotovo). Načeloma je napoved sama po sebi optimistična, a vseeno se je prikradel odtenek, ki bi znal pomeniti, da gre za 'račun brez krčmarja', zato pazi, da ti je zares jasno, kateri načrti so uresničljivi. V odnosu z A. bodi pozorna na komunikacijo, zadeve med vama naj bodo umirjene, trezne, ne prehitevaj tam, kjer ni treba. Toliko se vidi za zdaj.

Upam, da gre v željeno smer.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 02:06
Originalno objavil(-a) Gostja3

Hej, Moj Tarot se js bi eno vprasanje prosm.
Oseba (K, 1990) se vidi kdaj se bodo stvari odvile in presle na boljse, torej se bova pogovorila in nadaljevala kot treba ? Ali ne ? Lp
Hvala

Vprašanje na str. 262.
Odgovor pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot na strani 262 ni moj.
V mojih kartah se kaže odgovor: da. Komunikacija med vama naj bi se prebudila ali stekla v bolj toplih tonih, zna biti, da velik del tudi po elektronskih / internetnih medijih. Kdaj, bi težko točno rekla, a če ne prej, skoraj že mora vsaj spomladi zacveteti.

Upam, da bo šlo po željah.
Lep pozdrav!
MT
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 08:46
Moj tarot,
zanima me , če je odgovor za odhod v invalidsko upokojitev TVOJ.
Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 08:49
Moj tarot,
zastavila sem vprašanje kako kaže s podaljšanjem bolniškega staleža.Zanima me ,če je odgovor tvoj.

Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 09:13
Moj Tarot,
prosila bi če mi lahko pogledate za fanta (D, 27.11.1976), kaj se mu plete po glavi. Vezo sva imela enkratno, super ljubeč odnos... Določene težave v službi so naju tudi pripeljale do konflikta in me zanima kako, oz če bova nadaljevala to zgodbo?

Hvala
Lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 09:32
To sploh ni pisala mojtarot,kdaj boste koncno spoznali,da je vse skupaj nateg.Odgovore spreminja kot pihne veter.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 09:34
Pozdravljeni,lepo prosim da mi odgovori moj tarot ne pa kr nekdo...zanima me kaj vidite z osebo na crko D...kako se bo razpletlo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 12:34

Pozdravljeni,lepo prosim da mi odgovori moj tarot ne pa kr nekdo...zanima me kaj vidite z osebo na crko D...kako se bo razpletlo

A ti se kr bluzis in zivis v svojem svetu.Ce te ne smirgla ze tolk casa,pozabi.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 14:43
smirglaKrohot
Gostja339
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja339 Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2018 ob 18:23
Originalno objavil(-a) gostja

Lepo prosim moj tarot ali mi pogledate. Se mi je zdelo da tisti odg.ni bil vas namrec v preteklosti ste mi redka videla dogodke prav. Najlepsa hvala ua odg. Pa zanima me kako se bo ta najin zadnji.nesporazum koncal. Nekaj takega sem izjavila da sem.ga razjezila in se ne javi pa se ne vidiva nic ze nekaj dni.

Ne morem mimo tega, kakšen otrok, kakšne sanje glej jo!? Tipu je važnejša družba, niti pri njemu doma še nisi bila, ne živita skupaj in občasno ti pokaže da te ima rad? In ti razmušljaš o otroku??!! Resno?!! No, le odgovori Tarot, pa da vidimo katera ima prav. Jaz brez kart in tovrstnega znanja napovem: NIČ NE BO IZ TEGA. Pa srečno.

Prosim ce se ne vpletas. Ker res nimas ponma o pojmu. Namrec ze imava otroka in ziviva pri meni. Tako da raje ne bluzi oz fausije velja? Naredi si uslugo.

Zdaj se pa ze enkrat odloci,kako bos se dalje lagala.Kako lahko reces,da zivita skupaj,ce si napisala,da si ga razjezila in da se ne javi in ga ne vidis nekaj dni.

Razlog vec,da astrotarot odpujsa in da si odpre svoj mail,da ne bomo brali kretenizmov in cel kup lazi.Si tipicna neumna avsa,ki deca izsiljuje z otrokom.Se ne cudim,da je raje v gostilni kot pa s tabo.Tebe poklice samo takrat,ko pac ima svoje potrebe.In...seks ni isto kot ljubezen,ne enacite ta dva pojma.Pa tut,lahko imas z njim 15 otrok,pa ti ne bo nic pomagalo,na silo nic ne gre.In z izsiljevanjem z otroci tudi ne.Zbudi se.

Se lajko ri krava debilna li nimas svojega lakfa in skaces ko kura v vsak.post nehas vpletat prosim?.prokleta kmetavzarska primktivna kura lej zadavla.bi te da te dobim. Lal se ti da????? Mars srat ma drug forum. Sem lepo povedla vse in vse stima. In ce meldo zivi skup.pomeni da.nima se druzga doma? Kaooo.
Pa ti ocitno ves za vsak post ldaj ldo mapise. A se ti blede?? Kak se ti da??? Pejt raje v kako sluzbo ker tle smo te siti vsi mislim da. Ze 1 leto serjes po forumu in mas moteno osebnost. In ka povedla sem da je falila tarot kr je vse kontra pa se vsak teden je nova napoved tako da sem zakljucila s tem sranjem tuki. Oz
Pac tista li se izdaja za tarot. Mam dve svoji slogarci ki sta top. Ju ne menjam vec.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide