Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 02:21
Originalno objavil(-a) Nasti

Cau, Moj tarot, vprasanje, ta “moj” partner nevem sicer kar sva, dogajanje je bilo od poletja naprej, kako se kaze tu z intimo? Se bova naprej intimna? Ali se kaze kaksna selitev k njemu v hiso kr je videt zelo zadrzan, nevem pa ce je tu v igri njegova bivsa, pa dela stvari ko ni z mano? Ima se otroka od prej prej (bivse bivde) do te osebe ne goji custev, me pa skrbi da od te tazadnje pa pomoje se vedno cuti ljubezen ali se meni samo zdi. )otrok mam obvutek kot da me tud ne sprejme?) Mislim da se je parkrat tud sestal z njo in mi je (lagal), sem jaz njegova igrava zacasna ali se vidi kaksno razmerje oz veza v naprej ? Hvala

Vprašanje na str. 262.
Odgovori na to vprašanje na strani 262 ob 11:23 uri ter na strani 263 ob 11:39 in 11:58 pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot niso moji.
V mojih kartah se je pokazal precej optimističen razplet, v smislu, da se vrne k tebi 'resetiran' in bosta lahko celo začela oz. nadaljevala s precej svežimi občutki, čustvi. Tak je obet, kaže pa se, da je zaenkrat še vpet v svoje prejšnje odnose, s katerimi je hočeš nočeš povezan in ima z njimi tudi neizogibne dolžnosti. Z bivšo partnerko sta morda še povezana, in ni nujno, da samo po sili razmer, a zdi se, da ne gre več za intimno partnersko razmerje, prej kolegialno, lahko tudi zaradi nekoč skupnih zadev (denarnih? poslovnih?), ki jih je treba urediti. Ko se uredijo, zna nastopiti tisti moment 'resetiranja', neobremenjenosti, s katero se posveti tebi.

Upam, da se obrne v dobro!
Lep pozdrav!
MT
***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.***
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 08:47
Moj Tarot,
bi prosim pogledala še meni. Všeč mi je moški, malo sem zaljubljena v njega pa me zanima ali bo prišlo do zveze in kdaj? Ali bom ostala samska?

Hvala
Urshy22
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Urshy22 Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 09:30
Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a) Gostja33

Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) Gostja33

Moj Tarot ker ste redka ki mi prav pove bi vas res vljudno in iz srca naprosila, ce mi pogledate kako z nama z osebo A. Zelo se imava lepo sva v vezi ampak se kregava ker dosti hodi s kolegi na pijaco in niti me ne povabi v svoj dom. Zanima me ali nova zgladla te spore on ali me.ima resnicno tudi rad kot pravi in vcasih pokaze. Zelim.si namrec druzine on pa ke rad da gre vse pocasi in sva ves cas le pri meni doma. Se morda vidi selitev v prihodnosti k njemu v hiso ali greva cisto zase? Pa morda zanositev? Ce vam.lahko kam.posljem denar povejte ker sem kar precej vprasala. Lp

Vprašanje na str. 261.
Odgovori na to vprašanje pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot na straneh 262, 263 in 271 niso moji.
V mojih kartah se je izrisala povsem enaka situacija tej, ki jo opisuješ: ti, ki se čutiš rahlo ujeto in nelagodno, on, ki čaka, in, kot praviš, zahaja na pijačo k svoji druščini. Zdi se, da je med vama močnejša vez, kot bi se iz tvojega opisa zdelo, nekaj, kar vaju zdaj ali je v preteklosti dokaj močno pritegnilo drug na drugega. Ravno to zna biti odločilno za prihodnji razvoj, saj se kaže smer, ki si jo želiš. Karte namigujejo na nekaj, kar bo povezano ali z otroki ali s selitvijo, morda celo selitvijo zaradi otrok (zna biti, da na svoje, a to ni gotovo). Načeloma je napoved sama po sebi optimistična, a vseeno se je prikradel odtenek, ki bi znal pomeniti, da gre za 'račun brez krčmarja', zato pazi, da ti je zares jasno, kateri načrti so uresničljivi. V odnosu z A. bodi pozorna na komunikacijo, zadeve med vama naj bodo umirjene, trezne, ne prehitevaj tam, kjer ni treba. Toliko se vidi za zdaj.

Upam, da gre v željeno smer.
Lep pozdrav!
MT

Tarot najlepsa hvala. Naj se nekaj povem sedaj vidim, da je moi nick name si ena oseba izposodila, ki par postov pred tem grozi itd
Tega nisem namrec pisala JAZ ne morem verjeti, kakšna zmeda nastaja zaradi te zlobne osebe. Moja sta le ta zadnja dva posta.

Tarot naj se povem, da ste v NULO ptav videla dogajanje, ze zadnjic za sluzbene zadeve in sedaj tole, namrec napovedala ste mi povsem enako kot ena gospa, ki mi je ze tudi ogromno prav napovedala. Pa tudi napovedi mi bi nikoli ne spreminjate Tarot kar je velik plus saj pomeni, da ste pri delu dosledna in da si ne zmisljujete. Mi je pa zal, da so ljudje lahko tako zlobni. Zelim vse dobro in upam da vam bom lahko kdaj poslala v zahvalo ce boste zaupala kasn meil ali kaj podobnega. Objem*

"On bi rad počasi", a otroka že imata pišeš. OMG, tole vse skup je zelo smešno. Ne ve se več, kdo si izmišljuje.

Kira trapa. A si postudirala da ma otroka od prej zenska????? Mislim koji k si ti ena glupaca ej😂😂😂 moj sosed je tud sina posvojil pac ga je vzel za svojega ane.
Gostja339
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja339 Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 09:37
Ko je ena sprasevala glede Maruske, jaeni je ona vredu. 2 leti nazaj mi je prav videla za enega moskega da ne bova skupi da ma z bivso navezo. In je res. Sta nazaj skupaj. Napivedala mi je nekoga da ga spoznam konec 2017 je bilo vse res. In sem jo zdj 2 mesca nazaj klicala in je napovedala enako kot 2 leti nazaj pa se me mi spomnila. Pa se brezplacnoi je pogledala preko navadnega telefona. Res fer zenska. Pa na fb sta zelo dobri Julia in Verena. Dejansko v nulo trenutno stanje. Dobra mi je tudi moj tarot. Vidi definitivno. Sem pa zapravlala za Vladimirje, Dubravke, selene.... nic od nic! Pa neke janje hedzet bube, taishe vse na kosmiki...polom.od poloma... pol je se neka leja bla tud mim... milka vidla v nulo in suzi mumerologija ampak sta osebo pomesali.

Tud mira tahirovic enkrat v nulo vse vidla enkrat pa cist mimo... tako da nevem al je to odvisno od cesa...
Gostka339
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostka339 Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 09:38
Pozabipa omeniti se Barbaro Smarje pa Uros Vid. Prav tako kapo dol. Videla v nulo. Tud Jelka ni slaba. Barbara pa Maruska sta co videli starost in razliko koliko bo let.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 10:13
Darinka iz Vuzenice ne dela več ker ima redno službo v Avtriji, tako je rekla moji sestri ko jo je klicala za termin
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 12:52
Najlepsa hvala punce. Bom se odlocila za Marusko za zakup minut tako da jo bom poklicala ce pravite da je vredu.
Za barbaro iz smarij pa mislim da sam osebno dela a ne ? Lp
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 13:25
Maruska mi je nazadnje pravilno napovedala. Nazadnje bi se nekaj moralo zgoditi ta teden.. Se cakam... Ampak mi je prejsnji teden podaljsala napoved. Tako da porocam. Sprobajte tudi demetro 0904408
P
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom P Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 13:27
Moj tarot pozdrvljeni. Sem v razmerju ze 12 let. Zveza je bolj kot ne tezka. Otrok z njim nimam. Zanima me ali bom imela otroke z obstojecim partnerjem ali mi je usojen kaksen drug moski? In ce jih bom imela me zanima kdaj bi se to lahko dogajalo. Hvala vam vnaprej.
enatu
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom enatu Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 16:33
Moj tarot,
prosim vas, če mi lahko pogledate odnos s sestro. Pred leti je doživela eno njeno osebno razočaranje (s katerim jaz nisem imela nič), ampak takrat jo je popadla neka jeza in zagrenjenost in ljubosumje, da če je ona nesrečna, pa po njeno tudi jaz ne smem biti.
In tako je polno ljubosumja, nagajanja in neiskrenosti iz njene strani, na vsak način si mi želi povzročiti bolečino, me prizadeti. ker sem se odmaknila ji ne povem nič osebnih info in tako je začela prav preko znancev vohuniti za mano, samo da bi kaj izvedela kje mi lahko kako nagaja.
Zanima me kako se bo to končalo in predvsem kdaj se bo to končalo.
Kaj lahko še jaz naredim (poleg tega, da zase držim svoje življenje).
Traja pa že precej dolgo in je zmeraj hujše. Kot bi bila obsedena se obnaša. Kdaj in kaj se mora zgoditi, da bo tega konec.

Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 17:39
Moj tarot, kako vidite najino vezo, kako bo šlo naprej? Kdaj, če, se pokaže skupno življenje? Skupaj sva pol leta. Hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/December/2018 ob 17:50
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) gostja

Moj tarot in Astro,mi bodo podaljsali bolniski stalez?

Karte se nagibajo v smer odgovora 'ne'. Odprle so se načeloma pozitivne, lepe karte, a v taki kombinaciji, kjer je najbolj smiselna interpretacija ta, da odločevalci o tvojem staležu presodijo, da si dovolj v redu, da postaneš spet aktivna. Po namigu iz kart sodeč te končna odločitev najbrž niti ne bo preveč potrla, morda se bo izkazalo, da ti nepodaljšanje pravzaprav stori 'uslugo' oz. ti gre na roko.

Boš videla, kako bo!
Lep pozdrav!
MT

Javljam,da so mi stalez podaljsali.Si zelim kmalu nazaj v sluzbo,ampak nesreca mi je pustila trajne posledice,tako da ce mi ne bi podaljsali,bi bila zelo potrta,dalec od tega,da bi mi bila to usluga,ker sem dejansko telesno toliko omejena,da bi verjetno po petih minutah v sluzbi pobegnila domov.Ravno zaradi moje nezmoznosti za delo me je bilo strah,da mi ne bi podaljsali.
Vseeno se zahvaljujem za cas in prijaznost,da ste mi pogledali.
Lp

Stalez so mi podaljsali,
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide