Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 02:21 | |||
Vprašanje na str. 262. Odgovori na to vprašanje na strani 262 ob 11:23 uri ter na strani 263 ob 11:39 in 11:58 pod ukradenim vzdevkom Moj Tarot niso moji. V mojih kartah se je pokazal precej optimističen razplet, v smislu, da se vrne k tebi 'resetiran' in bosta lahko celo začela oz. nadaljevala s precej svežimi občutki, čustvi. Tak je obet, kaže pa se, da je zaenkrat še vpet v svoje prejšnje odnose, s katerimi je hočeš nočeš povezan in ima z njimi tudi neizogibne dolžnosti. Z bivšo partnerko sta morda še povezana, in ni nujno, da samo po sili razmer, a zdi se, da ne gre več za intimno partnersko razmerje, prej kolegialno, lahko tudi zaradi nekoč skupnih zadev (denarnih? poslovnih?), ki jih je treba urediti. Ko se uredijo, zna nastopiti tisti moment 'resetiranja', neobremenjenosti, s katero se posveti tebi. Upam, da se obrne v dobro! Lep pozdrav! MT ***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.*** |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 08:47 | |||
Moj Tarot,
bi prosim pogledala še meni. Všeč mi je moški, malo sem zaljubljena v njega pa me zanima ali bo prišlo do zveze in kdaj? Ali bom ostala samska? Hvala |
||||
IP shranjen | ||||
Urshy22
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 09:30 | |||
Kira trapa. A si postudirala da ma otroka od prej zenska????? Mislim koji k si ti ena glupaca ej😂😂😂 moj sosed je tud sina posvojil pac ga je vzel za svojega ane. |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja339
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 09:37 | |||
Ko je ena sprasevala glede Maruske, jaeni je ona vredu. 2 leti nazaj mi je prav videla za enega moskega da ne bova skupi da ma z bivso navezo. In je res. Sta nazaj skupaj. Napivedala mi je nekoga da ga spoznam konec 2017 je bilo vse res. In sem jo zdj 2 mesca nazaj klicala in je napovedala enako kot 2 leti nazaj pa se me mi spomnila. Pa se brezplacnoi je pogledala preko navadnega telefona. Res fer zenska. Pa na fb sta zelo dobri Julia in Verena. Dejansko v nulo trenutno stanje. Dobra mi je tudi moj tarot. Vidi definitivno. Sem pa zapravlala za Vladimirje, Dubravke, selene.... nic od nic! Pa neke janje hedzet bube, taishe vse na kosmiki...polom.od poloma... pol je se neka leja bla tud mim... milka vidla v nulo in suzi mumerologija ampak sta osebo pomesali.
Tud mira tahirovic enkrat v nulo vse vidla enkrat pa cist mimo... tako da nevem al je to odvisno od cesa... |
||||
IP shranjen | ||||
Gostka339
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 09:38 | |||
Pozabipa omeniti se Barbaro Smarje pa Uros Vid. Prav tako kapo dol. Videla v nulo. Tud Jelka ni slaba. Barbara pa Maruska sta co videli starost in razliko koliko bo let.
|
||||
IP shranjen | ||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 10:13 | |||
Darinka iz Vuzenice ne dela več ker ima redno službo v Avtriji, tako je rekla moji sestri ko jo je klicala za termin
|
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 12:52 | |||
Najlepsa hvala punce. Bom se odlocila za Marusko za zakup minut tako da jo bom poklicala ce pravite da je vredu.
Za barbaro iz smarij pa mislim da sam osebno dela a ne ? Lp |
||||
IP shranjen | ||||
Ss
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 13:25 | |||
Maruska mi je nazadnje pravilno napovedala. Nazadnje bi se nekaj moralo zgoditi ta teden.. Se cakam... Ampak mi je prejsnji teden podaljsala napoved. Tako da porocam. Sprobajte tudi demetro 0904408
|
||||
IP shranjen | ||||
P
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 13:27 | |||
Moj tarot pozdrvljeni. Sem v razmerju ze 12 let. Zveza je bolj kot ne tezka. Otrok z njim nimam. Zanima me ali bom imela otroke z obstojecim partnerjem ali mi je usojen kaksen drug moski? In ce jih bom imela me zanima kdaj bi se to lahko dogajalo. Hvala vam vnaprej.
|
||||
IP shranjen | ||||
enatu
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 16:33 | |||
Moj tarot,
prosim vas, če mi lahko pogledate odnos s sestro. Pred leti je doživela eno njeno osebno razočaranje (s katerim jaz nisem imela nič), ampak takrat jo je popadla neka jeza in zagrenjenost in ljubosumje, da če je ona nesrečna, pa po njeno tudi jaz ne smem biti. In tako je polno ljubosumja, nagajanja in neiskrenosti iz njene strani, na vsak način si mi želi povzročiti bolečino, me prizadeti. ker sem se odmaknila ji ne povem nič osebnih info in tako je začela prav preko znancev vohuniti za mano, samo da bi kaj izvedela kje mi lahko kako nagaja. Zanima me kako se bo to končalo in predvsem kdaj se bo to končalo. Kaj lahko še jaz naredim (poleg tega, da zase držim svoje življenje). Traja pa že precej dolgo in je zmeraj hujše. Kot bi bila obsedena se obnaša. Kdaj in kaj se mora zgoditi, da bo tega konec. |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 17:39 | |||
Moj tarot, kako vidite najino vezo, kako bo šlo naprej? Kdaj, če, se pokaže skupno življenje? Skupaj sva pol leta. Hvala
|
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 12/December/2018 ob 17:50 | |||
Javljam,da so mi stalez podaljsali.Si zelim kmalu nazaj v sluzbo,ampak nesreca mi je pustila trajne posledice,tako da ce mi ne bi podaljsali,bi bila zelo potrta,dalec od tega,da bi mi bila to usluga,ker sem dejansko telesno toliko omejena,da bi verjetno po petih minutah v sluzbi pobegnila domov.Ravno zaradi moje nezmoznosti za delo me je bilo strah,da mi ne bi podaljsali. Vseeno se zahvaljujem za cas in prijaznost,da ste mi pogledali. Lp Stalez so mi podaljsali, |
||||
IP shranjen | ||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |