Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 10:59 |
Jaz pa recem tako:Gordana je navadna lazniva balkanska manipulatorka,ona je profi za take zadeve,ker ima namazan jezik in deluje zelo samozavestno.Racuna 60€ za osebni obisk.Glede astrotatota:ona pocne isto,edina razlika je,da tega ne pocne za denar.Rezultat je pa isti.Manipuliranje in nategovanje folka.In ce ze,naj se nauci odpreti svoj mail in naj pusti forum temu,cemur je namenjen.Mene mine,da se prebijem cez to gnojnico,ki jo pise astrotarot.Ce ne zna kreirati enega maila,kako bo znala vedezevati.Poleg tega,vsak ki ima vsaj malo pojma ve,da se s tarotom ne more tako vedezevati.Pa obstaja tudi neka etika,kar se tice zasebnosti.
Pa ce pogledate,vedno sprasujejo 3 iste osebe.Ker pac skoraj vsak dan zastavijo isto vprasanje v upanju,da bo astrotarot napisala to, kar cel cas zelijo slisati. In,se nekaj:vsak se sam odloca,kam bo sel na vedezevanje.Pustimo zdaj Gordano&co,ampak raje placam,kot pa da mi da nekdo zadtonj napacno napoved.Definitivno denar ni merilo za pravilno napoved,ampsk mi ni jasno,cemu toliko hvalite astrotarot,ce nima pojma in se sali z ljudmi.Casa ima pa ocitno vec kot dovolj, ce cele dneve cepi doma brez zaposlitve.Realno gledano.Zenska ne obvlada osnov vedezevanja,niti etike zasebnosti,ne zna odpreti maila,kaj sele,da bi bile njene napovedi resnicne.Ce pa ze,pa dobesedno ugane in blefira.Ker prava tetka bo videla,ne bo blefirala in uganjevala. Dejstvo je,da je velik % natega,dejanski dar za vedezevanje imajo res redki,ne pa ze vsak,za vsakim vogalom.Najboljse so tiste,ki imajo to ze v krvi in poleg branja kart imako intuicijo in na nek nacin so jasnovidne.Samo moje osebno mnenje.Neke gordane,astrotatoti,...lepo vas prosim, |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 11:06 |
Folk HLASTA? Ne me smejat.Max pet folka jo sprasuje ista vprasanja cel cas.In tu se konca.Sem povem realno stanje. |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 11:23 |
Mene ste spregledala. Prosim? |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 11:42 |
Dej nehi gnjavit in smetit tuki,ze mesece sprasujes za tega tipa.Pismo,ce te je skenslal,se sprijazni.A si obsedena al kva???? |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 11:42 |
Zakaj se spuščaš na osebne žalitve nekoga? Očitaš nekomu, da cele dneve čepi tukaj gor - ja čepi zaradi drugih, da jim odgovarja (če že govorimo o čepenju). Očitno pa ti glede na to, da bereš in pisariš tukaj tudi čepiš tukaj gor. Potlej ne vem zakaj za isto zadevo očitke mečeš drugemu. Kaj te moti če nekdo drug odgovarja in nekdo drug sprašuje. Ti nimaš nič s tem, vate nič ne posegajo, nihče ti nič noče, mirno preskoči in beri tisto kar te zanima. Veliko bolj moteči so posti žalitev in konstantnih napadov na forumaše, kot pa odgovori mojtarot. In ja, dar za vedeževanje imajo res redki. In tisti navadno nimajo odprtih 090 linij in niso po tevejih in na raznoraznih forumih, kjer se samooglašujejo svojo 090 linijo ali enormno drage osebne obiske. (to niso ala mire, suzane, gordane, bojani in vsi podobni organizirani na linijah, fb skupinah, kjer je kar naenkrat poplava vseh s kao darovi šloganja) Tisti s pravim darom ne zaračunavajo navadno - ali pa vsaj ne mastnih zneskov, vzamejo kak mali prispevek za čas in energijo. Predvsem pa res nikoli nikoli ne rečejo kaj vas zanima postavite natančno točno vprašanje - ker ne sprašujejo nič nič, ampak govorijo sami... vrže karte in govori ali vzame šalco kofeta in govori itd. itn. Poznam nekoga, ki klicari po teh linijah (ki imajo oddaje na tv) in se predstavlja za nekoga drugega, niti eden od teh vele uspešnih šlogarjev in šlogarc s tem kao svojim vrhunskim darom - še ni tej osebi rekel, vem da se pretvarjate, sprašujete za nekoga drugega z neiskrenimi in nameni... Toliko o vrhunskosti njihovi, prirojeni jasnovidnosti, itd. |
|
IP shranjen | |
Astro
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 11:50 |
Danes lahko komu kaj pogledam.
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 11:54 |
Astro meni prosim. Oseba D me zanima kako bo z nama ? L.p.
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 12:03 |
Astro in tarot je astrotatot,to je ista oseba.
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 12:09 |
Ni, ni. Astro poznam in vem, da ni.
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 12:10 |
Meni prosim. Kako se bo razvijala najina veza naprej? Hvala lepa. |
|
IP shranjen | |
Astro
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 12:13 |
Lahko vprašata bolj podrobno, sicer bo odgovor zaradi kratkega razmaka med vprašanjema za obe enak.
Npr. Ali bova postala par, se bova selila skupaj, me ljubi, ... |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 13/December/2018 ob 12:31 |
Astro bova z osebo P. spet v ljubezenskem odnosu in ali bova imela družino skupaj? Hvala
|
|
IP shranjen | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |