Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 01:48
Originalno objavil(-a) enatu

Moj tarot,
prosim vas, če mi lahko pogledate odnos s sestro. Pred leti je doživela eno njeno osebno razočaranje (s katerim jaz nisem imela nič), ampak takrat jo je popadla neka jeza in zagrenjenost in ljubosumje, da če je ona nesrečna, pa po njeno tudi jaz ne smem biti.
In tako je polno ljubosumja, nagajanja in neiskrenosti iz njene strani, na vsak način si mi želi povzročiti bolečino, me prizadeti. ker sem se odmaknila ji ne povem nič osebnih info in tako je začela prav preko znancev vohuniti za mano, samo da bi kaj izvedela kje mi lahko kako nagaja.
Zanima me kako se bo to končalo in predvsem kdaj se bo to končalo.
Kaj lahko še jaz naredim (poleg tega, da zase držim svoje življenje).
Traja pa že precej dolgo in je zmeraj hujše. Kot bi bila obsedena se obnaša. Kdaj in kaj se mora zgoditi, da bo tega konec.

Vprašanje na str. 275.
Na prvi pogled bi rekli, da so se presenetljivo odprle razmeroma spodbudne, pozitivne karte, zagotovo nobena grda, nadležna. A v luči situacije je videti, da vajin odnos oz. vaju dve drži skupaj nekaj, kar je močnejše od vaju, odtod tudi občutek, da se situacija nikakor noče nehati. V tem pogledu se vez med vama, taka ali drugačna, ne bo zlepa kar pretrgala, tudi če poskušaš. Kljub temu pa razvoj obeta, da je sestrino moteče obnašanje njena pot očiščevanja, in kot sama praviš, tebi v breme. A ta pot se dovrši, se izteče. Zdi se, da bo sestra počasi nehala, ne toliko zaradi spoznanja, da počne neprimerne stvari, kot zaradi tega, ker jo bo zamotila neka nova stvar v življenju, namigi kart kažejo na čustva (ljubezen? novo poznanstvo? prebujena romantika? Ni nemogoče, da ji k temu, nekoliko ironično, pripomore njena 'vohunska mreža', torej njeno mreženje med ljudmi.). Časovno je težko zanesljivo reči, a kot da kaže na čas 'sončnih dni', torej morda poletje ali vsaj pozna pomlad (maj?). Zdi se tudi, da je tvoje ravnanje, kot si ga opisala v vprašanju, pravilno: filtrirati moraš sestrine posege v tvojo zasebnost, razumeti, da ona v tem stanju nima jasne slike, da najbrž vidi 'namišljeno realnost', ki je ti ne smeš kupiti.

Upam, da se razvije v dobro smer.
Lep pozdrav!
MT
***P.S. Odgovarjam le še do konca decembra 2018.***
IP IP shranjen Prijavi objavo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 01:53
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot, kako vidite najino vezo, kako bo šlo naprej? Kdaj, če, se pokaže skupno življenje? Skupaj sva pol leta. Hvala

Vprašanje na str. 275.
Po kartah se zdi, da sta z odnosom stopila na pot, ki se vama zdi prava, in ta odnos bo verjetno poganjal, cvetel dalje tudi do skupnega življenja. Ovir za to ni videti, bolj kaže, da zaenkrat še nimata vse 'razčiščeno', pa ne med vama, ampak pri sebi, da vajino spoznavanje drug drugega še ni dokončano, še vaju kaj preseneti, morda vrže iz tira, tudi daje občutek v smislu 'ali lahko zaupam'. A zdi se, da se tako obotavljanje sčasoma poleže. Zna pa se v prihodnosti odpreti med vama vprašanje otrok ali raje zanositve. Okoli tega zna priti do pomislekov, zamud, odlaganja (morda zaradi denarnih okoliščin), a vseeno kaže, da na zanositvi delata, jo načrtujeta. Časovno tole ni opredeljivo, zazna se le v smislu 'daljši časovni razpon'.

Upam, da gre v dobro smer.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 01:54
Originalno objavil(-a) penelopa

Moj tarot, bom še sama. Vpr s strani 277: razmere v službi in velika želja po spremembah in menjavi službe. En razgovor je že bil, enega še čakam, en prijatelj je ponudil eno službo (pa ne vem če je iskren). Kako naprej...

Vprašanje na str. 276.
Kaže se, da se ti bo najbolj obrestovalo čakanje. Če torej čakaš (na razgovor, rezultate prejšnjega razgovora), bo to čakanje dalo boljši rezultat (boš pričakala boljši rezultat) kot prijateljeve obljube. Ne pravim, da je s prijateljem kaj narobe, a zdi se, kot da bo dalo boljši izid tisto, kar ti je povzročilo nekoliko več skrbi, kot tisto, kar se je slišalo (pre)lepo. Obeta se ti dober izid, ki ti bo v zadovoljstvo (tudi v smislu, da boš fizično bolje izgledala - sijoče, samozavestno itd.).

Upam, da se odvije v želeno smer.
Lep pozdrav!
MT
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 08:39
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Moj tarot, kako vidite najino vezo, kako bo šlo naprej? Kdaj, če, se pokaže skupno življenje? Skupaj sva pol leta. Hvala

Vprašanje na str. 275.
Po kartah se zdi, da sta z odnosom stopila na pot, ki se vama zdi prava, in ta odnos bo verjetno poganjal, cvetel dalje tudi do skupnega življenja. Ovir za to ni videti, bolj kaže, da zaenkrat še nimata vse 'razčiščeno', pa ne med vama, ampak pri sebi, da vajino spoznavanje drug drugega še ni dokončano, še vaju kaj preseneti, morda vrže iz tira, tudi daje občutek v smislu 'ali lahko zaupam'. A zdi se, da se tako obotavljanje sčasoma poleže. Zna pa se v prihodnosti odpreti med vama vprašanje otrok ali raje zanositve. Okoli tega zna priti do pomislekov, zamud, odlaganja (morda zaradi denarnih okoliščin), a vseeno kaže, da na zanositvi delata, jo načrtujeta. Časovno tole ni opredeljivo, zazna se le v smislu 'daljši časovni razpon'.

Lep pozdrav!
MT

Hvala, glede otrok ni pravilno, sva oba prestara, ampak mogoče vidite kaj glede skupnega življenja dolgoročno? Veza je sicer lepa, je pa ena ovira kar se skupne selitve tiče.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 08:56

Vprašanje na str. 275.

Lep pozdrav!
MT

Hvala, glede otrok ni pravilno, sva oba prestara, ampak mogoče vidite kaj glede skupnega življenja dolgoročno? Veza je sicer lepa, je pa ena ovira kar se skupne selitve tiče.

Kdo bi rekel, da tudi dedki (po starosti) tukaj sprasujejo za ljubezen. Ker sicer moski do dedka (po letih skotraj) ni prestar. Ko pises, da sta oba prestara. In ce je en toliko star, raje ga pusti uzivati v svojem domu, kot pa da se bo selil s teboj. Sploh, ce ni otrok, ni nobene potrebe po tem, da skupaj zdi s teboj.Sam ima le svoj mir in svoje navade, zakaj bi se tako star prestar clovek hotel seliti s teboj in se tebi prilagajati.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 09:13
Originalno objavil(-a) Gost

Vprašanje na str. 275.

Lep pozdrav!
MT

Kdo bi rekel, da tudi dedki (po starosti) tukaj sprasujejo za ljubezen. Ker sicer moski do dedka (po letih skotraj) ni prestar. Ko pises, da sta oba prestara. In ce je en toliko star, raje ga pusti uzivati v svojem domu, kot pa da se bo selil s teboj. Sploh, ce ni otrok, ni nobene potrebe po tem, da skupaj zdi s teboj.Sam ima le svoj mir in svoje navade, zakaj bi se tako star prestar clovek hotel seliti s teboj in se tebi prilagajati.

Se res zdi, da se eni malo norcujejo iz moj tarot in si kar mekaj izmisljujejo zgodbice in tudi to da je kiksnila. Po tem se jasno vidi. Jaz takim na njenem mestu sploh ne bi vec odgovarjala.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 09:53
Pisete neumnosti.Torej,ljudje napisejo,da jim je zgresila,in si potemtakem izmisljujejo????Torej folk ne sme napisat da je zgresila?V cem jo poanta tega?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 10:19
Selena meni vecino mimo ko je ena sprasevala. Lano sicer imela prav da u enim nic nebo to je pa tudi vse. Napletla mi je take zgodbice ki se niso in se ne bodo nikoli zgodile. Draga pa k pes.

Dosti bolj realni so mi: Barbara Smarje, Maruska, nekaj iz skupine na FB in pa Verena ter Julia na 3040. Videli sta mi zelo veliko.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 10:50

Selena meni vecino mimo ko je ena sprasevala. Lano sicer imela prav da u enim nic nebo to je pa tudi vse. Napletla mi je take zgodbice ki se niso in se ne bodo nikoli zgodile. Draga pa k pes.

Dosti bolj realni so mi: Barbara Smarje, Maruska, nekaj iz skupine na FB in pa Verena ter Julia na 3040. Videli sta mi zelo veliko.

Meni Selena isto,neke neverjetne zgodbe.Mrni zaenkrat sedejo Bojan in Maruska.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 11:21
Originalno objavil(-a) gostja

Pisete neumnosti.Torej,ljudje napisejo,da jim je zgresila,in si potemtakem izmisljujejo????Torej folk ne sme napisat da je zgresila?V cem jo poanta tega?

Je čisto za razbrati iz konteksta. Da ti ena oseba napiše,da je tip prestar za otroka.
Potlej to sprašuje ena stara ženička tukaj, kdaj se bo s svojim dedkom ljubimcem preselila skupaj?
Daj no lepo prosim, taki stari redko kateri sploh računalnik imajo, ne pa da bodo šlogarce po forumih iskali.

Norce se dela - izmislila si je,da ji je svalila in si izmislila,da je prestara, zato da lahko moj tarot obtoži faljenja. Saj je polno oseb tukaj , ki jo pljuvajo.
Pa še en tip je, ki si izmišljuje različna vprašanja in potem tudi lažne odgovore daje. za tistega pa pač vem- ima osebne interese, ampak on igra neko svojo bolno igro. Njega je itak bolje ignorirat kaj pisari in sprašuje in potem odgovarja, ker je poosebljen lažnivec. laže toliko, da sam sebi verjame.
Tega osebno poznam in vem, da je tukaj gor in to počne. Pač bolnik v glavi iz nekega lastnega bolnega osebnega zadovoljstva se izživlja po forumih in laže.
temu je itak brez smisla karkoli odgovoriti, ker ima že vprašanja izmišljena, odzivi pa so potem itak tudi njegove izmišljene laži.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 12:29
Originalno objavil(-a) gost

Originalno objavil(-a) gostja

Je čisto za razbrati iz konteksta. Da ti ena oseba napiše,da je tip prestar za otroka.
Potlej to sprašuje ena stara ženička tukaj, kdaj se bo s svojim dedkom ljubimcem preselila skupaj?
Daj no lepo prosim, taki stari redko kateri sploh računalnik imajo, ne pa da bodo šlogarce po forumih iskali.

Norce se dela - izmislila si je,da ji je svalila in si izmislila,da je prestara, zato da lahko moj tarot obtoži faljenja. Saj je polno oseb tukaj , ki jo pljuvajo.
Pa še en tip je, ki si izmišljuje različna vprašanja in potem tudi lažne odgovore daje. za tistega pa pač vem- ima osebne interese, ampak on igra neko svojo bolno igro. Njega je itak bolje ignorirat kaj pisari in sprašuje in potem odgovarja, ker je poosebljen lažnivec. laže toliko, da sam sebi verjame.
Tega osebno poznam in vem, da je tukaj gor in to počne. Pač bolnik v glavi iz nekega lastnega bolnega osebnega zadovoljstva se izživlja po forumih in laže.
temu je itak brez smisla karkoli odgovoriti, ker ima že vprašanja izmišljena, odzivi pa so potem itak tudi njegove izmišljene laži.

Kdo vam daje pravico pisariti tako gnojnico glede mene!? Imate res take težave, da v vsakem postu vidite eno in isto osebo? Oba imava otroke in se bližava 50tim in ne, ne delava na naraščaju! Kakšne neumnosti pišete ene...
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 12:30
In če nimam 20 let, še ne pomeni da sem pri 47ih babica. Tukaj ste očitno iz vrtca ali kaj?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide