Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 12:32
Originalno objavil(-a) Gostja

Selena meni vecino mimo ko je ena sprasevala. Lano sicer imela prav da u enim nic nebo to je pa tudi vse. Napletla mi je take zgodbice ki se niso in se ne bodo nikoli zgodile. Draga pa k pes.

Dosti bolj realni so mi: Barbara Smarje, Maruska, nekaj iz skupine na FB in pa Verena ter Julia na 3040. Videli sta mi zelo veliko.

Kakšno ceno pa ima Selena? Napisala si, da je draga. Koliko? Bi šla rada k njej.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 12:58

In če nimam 20 let, še ne pomeni da sem pri 47ih babica. Tukaj ste očitno iz vrtca ali kaj?

Bravo za tvoj post,se poponoma strinjam s tabo.
Kaj se dogaja s clovekom,da slepo obtozuje nekoga in vsiljuje svoje mnenje.Tudi meni je zgresila,bognedaj,da bi kdo napisal,da mu je astrotarot zgresila.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 12:59

Selena meni vecino mimo ko je ena sprasevala. Lano sicer imela prav da u enim nic nebo to je pa tudi vse. Napletla mi je take zgodbice ki se niso in se ne bodo nikoli zgodile. Draga pa k pes.

Dosti bolj realni so mi: Barbara Smarje, Maruska, nekaj iz skupine na FB in pa Verena ter Julia na 3040. Videli sta mi zelo veliko.

Kakšno ceno pa ima Selena? Napisala si, da je draga. Koliko? Bi šla rada k njej.

50€ za osebni obisk
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 13:18
Originalno objavil(-a) gostja

Meni Selena isto,neke neverjetne zgodbe.Mrni zaenkrat sedejo Bojan in Maruska.

Ti raje plačaš, kot da ti nekdo neke neverjetno zgodbe trobezlja, a ne.

Oh, ne, čaki! Seleni si nesla 50€ za trobezlanje!

Ker ti raje plačaš, kot da ti zastonj falijo! Hahahaha, kaka trolja!
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 13:34

50€ za osebni obisk

Hvala za odgovor, potem pa ni toliko. To je povprečje. Jo je že kdo kontaktiral preko fb, da ne kličem na 090?
Gostjaa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostjaa Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 13:53
Barbara iz Smarja se sploh ne javi :/
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 14:44
Se vedno cakam na odgovor kako bo v letu 2019 z osebo rojeno 76 leta....imela sva razmerje...
Gostjaa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostjaa Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 16:10
Verena vam je napovedala vse za prihodnost prav ? Lp
Nova
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Nova Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 20:03
Evo, cisto sveze izkusnje. Danes bila osebno pri Meti videnje. Zadovoljna zelo. Bila sem kar 2 uri; no malo sva zamesali dogovorjeno uro in je imela vec casa. Veliko je videla kaj se sedaj dogaja, osebnosti, custva...napoved pa upam da drzi....Topla, prijazna res v redu oseba. Cena pa 50€ in to z racunom.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 20:30
Originalno objavil(-a) Nova

Evo, cisto sveze izkusnje. Danes bila osebno pri Meti videnje. Zadovoljna zelo. Bila sem kar 2 uri; no malo sva zamesali dogovorjeno uro in je imela vec casa. Veliko je videla kaj se sedaj dogaja, osebnosti, custva...napoved pa upam da drzi....Topla, prijazna res v redu oseba. Cena pa 50€ in to z racunom.

Samo vprasam:ce se ti ne uresnicijo njene napovedi,ti povrne denar?
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 20:49

A ti ga je Lejla povrnila? 150€.
Kaj pa Selena? 50€.
A gremo še naštevat?
Ampak saj reeees! Ti raje plačaš, kakor da ti zastonj fali, hahahaha!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/December/2018 ob 21:10
Originalno objavil(-a) Gost.ja

A ti ga je Lejla povrnila? 150€.
Kaj pa Selena? 50€.
A gremo še naštevat?
Ampak saj reeees! Ti raje plačaš, kakor da ti zastonj fali, hahahaha!

Kaj pa tebe briga,kdo koliko placa in komu?A je tvoj denar?Pa cas bi ze bil,da se vrnes nazaj na psihiatrijo.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide