Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Srečno novo leto
Gost |
Objavljeno: 01/Januar/2019 ob 01:57 | ||
Vse najboljše v letu 2019 :) veliko sreče, ljubezni predvsem zdravja pa tudi tolerance.
Moj tarot če boste imeli čas pa bi vas prosil, da mi pogledate ali se bom bom zdruzil z punco iz preteklosti oziroma kako sledi v moji ljubezni nasploh? lp |
|||
IP shranjen | |||
Jafesrit
Gost |
Objavljeno: 01/Januar/2019 ob 08:01 | ||
cbd medical
http://cannabisoil-cannabidiol.com - cannabis oil cbd oil for pain management <a href="http://cannabisoil-cannabidiol.com">cannabidiol </a> - cbd without thc for sale cbd dosage for ptsd |
|||
IP shranjen | |||
ss
Gost |
Objavljeno: 02/Januar/2019 ob 20:36 | ||
Kaksne so kaj izkusnje z marusko 090??
|
|||
IP shranjen | |||
mma
Gost |
Objavljeno: 03/Januar/2019 ob 13:20 | ||
pozdravljene, prosila bi, če ima katera telefonsko od Damire iz Črnuč. Brskala po forumu samo ne najdem, vem pa da je bila objavljena...
Hvala. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Januar/2019 ob 14:45 | ||
Klicala Bojana.Ne vem no,adijo sem danes.Videl celo mojo ljubezensko stalo,vse detajle,mislim,kako lahko ve neke stvari.Za mene do zdaj top.Sem ga klicala ze prej ene 4x za druge stvari,pa tut videl v nulo.Danes me je res sokiral,trenutno situacijo opisal tako precizno,da kr glava pece.Tut enga tipa in stvari ki jih pocne,in vse,kar je povezano z njim.Men on sede v nulo.
|
|||
IP shranjen | |||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 03/Januar/2019 ob 16:57 | ||
Jaka umetnost tebe prebrat v nulo! Dva posta napišeš in je v nulo jasno, kakšej beden lajf imaš! Ljubezenska štala, bahahaha! Ti s svojo mejno osebnostno motnjo ne boš NIKOLI imela kaj več od štale, jaka jasnovidnost! Napovedal ti je pa ta Bojan kaj? Kaj neki ti ima za napovedat drugega kot beden lajf, mejno osebnostno motnjo in štalo! Daj rajš hit še Maruško klič pa Milko pa mogoče Seleno, mogoče bo pa zdaj boljš vidla! No, daj, klič hitro! |
|||
IP shranjen | |||
S
Gost |
Objavljeno: 03/Januar/2019 ob 18:07 | ||
Moj tarot ali boste se odgivorili na vprasanka postavljena v decembru??
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Januar/2019 ob 18:45 | ||
Forumasica je napisala svojo izkusnjo,saj temu je forum namenjen, |
|||
IP shranjen | |||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 03/Januar/2019 ob 19:42 | ||
Pa si tej forumašici (=glasu v tvoji glavi) to isto povedala tudi, kadar se je ona že miljavžentič vtaknila v stvari, ki se je čisto nič ne tičejo?? In kakšna izkušnja pa je, če ti nekdo v nulo zadene situacijo? Ta forumašica je tista, ki je objavljala fejk napovedi pod nickom MojTarot, in a veš, da je nekaj celo zadela? Sicer nepomembne zadeve in feedbacki so bili takoj v smislu "to ste mi pa fejst zgrešila" (jasno, če je pa fejkala). Ampak je pa zadela tam enga tipa v Nemčiji al kaj je že bilo. Se pravi, je to že super izkušnja? Da zadeneš na slepo srečo? Kaj ji je pa Bojan dejansko zadel? Da ji bodo podaljšali bolniško in da bo operacija v januarju. Jake napovedi! Pa to ni bistveno. Bistveno je, da mogoče, bolna v glavo kakor je, enkrat le ugotovi, kako nadležna je ona s svojimi vmešavanji in vtikavanji v vsak post, ki se pojavi tukaj. Potem pa drugim svetuje, naj ignorirajo, phahaha! Sama kar iz kože skače, ko kriči tukaj po forumu, potem pa drugim svetuje "Daj na ignore". Mejna osebnostna motnja, saj pravim. Taki so ti motenci. Naredijo pizdarijo, potem se pa delajo angelčke in še svetujejo, kaj je treba storiti. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Januar/2019 ob 19:46 | ||
A ves,kaj je bajbolj zanimivo,da vse,kar pises,v bistvu opisujes sebe.Sam povem.Ti si cist zblojena.Vec ne locis med realnim svetom in svojimi blodnjami.Beka bolniska,Bojan,beka Nemcija,pismo,ce si pa ti tista,ki se vtikuje v vse in blodi.
|
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 03/Januar/2019 ob 21:05 | ||
Samo, da ti povem. To da ti je razlagal preteklost in sedanjost v nulo, popolnoma nic ne pomeni, niti najmanj ne pomeni zagotovila, da bo zato prihodnost zadel. Skoraj vsi, ki si izvezbani v branju kart znajo prebrati preteklost in sedanjost, ker ti te energije ze s seboj nosis, so se ti ze zgodile ali se ti ravno dogajajo torej so ze tu in jih oni samo preberejo. S pomocjo kart kot pripomocek je to potem se lazje. Samo to nima nobene veze z darom napovedi prihodnosti. Ker tisto kar se se ni zgodilo pravilno napovedat, tisto je umetnost in oravi dar. Ker energije tistega se niso prisotne. To znajo pa le redki z res darom napovedovanja prihodnosti. Nemalo je teh na linijah 090 ki znajo prebrati sedanjost in preteklost, to se lahko vsak nauci, samo kar velika oz. Pretezna vecina vseh teh kiksne popolnoma prihodnost. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 03/Januar/2019 ob 21:21 | ||
Pusti energije in cirule carule,nisem nic hovorila,kaj je rekel za prihodnost.Vsak ima svojo specificno zadevo,tudi jaz.Ze iz prejsnjih izkusenj z njim mi sede. Yo pa se predobro vem,da ce bekdo v nulo vidi preteklost in sedanjost,ne pomeni,da bo prihodnost taka,kot jo vedezevalec napove.Sej yo je,ker eni potem zivijo v prepricanju,okej,ce je videl vse,bo pa se tudi za prihodnost.Tko da pr meni lahko 1000% recem,da je imel prav. Lp |
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |