Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 00:07 |
Se moj piskrcek.Astrotarot je fejk.Ne groxit,verjemi da te bo nekdo uspel skenslat,astrotarot.resnica boli,ce se predstavljas in fejkas vse?
|
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 00:38 |
Vprašanje na str. 292. Tule se je teža odgovora prevagala na ljubezen, zato je glede financ težje razbrati. Glede ljubezni pa so se sprva odprle skoraj vse možne karte za ljubezen, kar zelo verjetno pomeni, da se v tej smeri nekaj zgodi, morda celo tako intenzivno, da bo zadeva dobila kar resne tone. Najbrž sicer ni bistveno, a morda bo šlo za osebo, rojeno v znamenju leva, zdi pa se, da bo privlačna, čutna, podjetna. Srečanje se morda zgodi v gledališču, na kaki prireditvi, kinu, tam, kjer se nekaj gleda, a tega ne jemlji stoodstotno. Toliko se obeta 'na pol poti', torej karte kažejo, da do romantičnega ali ljubezenskega srečanja pride. Razplet pa nekako ne kaže v smeri 'partnerstva za življenje'. Mogoče karte le opozarjajo, da 'preveč lepega' najbrž ni vedno v dobro. Po kartah sodeč bi se lahko reklo, da ljubezenskemu zanosu zna slediti obdobje 'bojev'. Mogoče ne bo tako hudo, a kaže se neiskrenost, težavnost, izkoriščanje ali manipuliranje, tudi gugalnica med 'oditi' in 'ostati', čustveno izčrpavanje. Kot rečeno, v obilju lepega, ki se ti zna zgoditi na področju ljubezni, glej, da te ne zanese v prevelike načrte ali vsaj načrte brez realne podlage (ljubezenska čustva ponavadi niso dovoljšnja podlaga). Namigi glede financ pa kažejo le toliko, da zaenkrat 'donosa' (v širokem smislu) še ne bo, nekaj ali še čaka ali pa se zaključi, šele od tu sledijo novi koraki. Več se zaenkrat ne vidi. Upam, da gre v dobro smer! Lep pozdrav! MT ***Na željo uporabnic foruma odgovarjam na vprašanja še v januarju 2019.*** |
|
IP shranjen | |
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 02:04 |
Vprašanje na str. 293. Nekako se zdi, da ta "iz preteklosti" kar noče in noče odgrniti svoje tančice s sebe. Ali je bilo to med vama ali pa samo pri njej, a kaže, kot da je ona imela nekaj burnega v svojem življenju, burno zvezo, odnose, okoliščine. Zate gredo zadeve dalje, v smislu novega začetka, nove startne črte, z novimi orodji, spoznanji, interesi, preteklost pa nekako ostane v preteklosti, otožen pogled nazaj. To novo se ti zna začeti dogajati na družabnih omrežjih, tu morda o tej "iz preteklosti" tudi kaj izveš, a bolj se zdi, da stvari, ki so dokončne (morda sicer čisto navadne stvari, npr. da ona odide v tujino, v drug kraj itd.). V splošnem je torej mogoče reči: ne toliko vračanje preteklosti kot štartanje na novo, nekaj se ti na novo začenja. Upam, da bo tudi zate vse srečno v novem letu! Lep pozdrav! MT ***Na željo uporabnic foruma odgovarjam na vprašanja še v januarju 2019.*** |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 11:06 |
Astro, sem poročena 14 let. Z možem in sinom živimo pri moževih starših, kjer pa so odnosi prej slabi kot dobri zaradi tašče, ki se vedno vtikuje. Ali se nam bo mogoče že v tem letu končno uspelo preseliti v svoje stanovanje, za kar že dolgo šparama, glede na sedanje finančno stanje?
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 15:28 |
Moj tarot,
mene zanima glede zaposlitve. Sem brezposelna in me zanima, kdaj vidite mojo zaposlitev, torej da delam. |
|
IP shranjen | |
Astro
Gost |
Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 19:18 |
Zdaj pa že neka časa nisem odgovarjala tu. Upam, da nisem pustila za sabo še česa neodgovorjenega ... Tako vi, kot vaša tašča, niste v najboljši koži. Tako, kot se vi ne počutite dobro v njeni družbi, se tudi ona v vaši ne najbolje. Situacija, kot je, vztraja, ker nihče ne izstopi iz kroga. Vi ste, kot kaže karta, temu bližje. Razmišljate o selitvi oz. jo že kar planirate in to lep čas. Zaradi dogajanja prihajate v konflikt tudi z možem, ki mora miriti razplamtele strasti in zgodi ste, da ste jezni nanj, ker se ne postavlja zgolj na vašo stran, na proti mora priti tudi svoji materi, tako pač je. Vas pretežno vodijo čustva, on mora pristopiti razumsko. Možnosti, da se letos preselite, so, na vašo srečo, kar dobre. Ne bo šlo hitro, iz te karte se nakaže obdobje nekaj mesecev. Ne bi bila pa presenetljiva taščina prisiljena prijaznost, ko bi videla, da gre zares. Kaže se, da ali sumi ali ve, da selitev visi v zraku, a ne bo verjela vanjo, dokler se ne bo začela res odvijati. Takrat se zna potuhniti in hliniti prijaznost. |
|
IP shranjen | |
Za astro
Gost |
Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 20:37 |
Prosim da poveste vaso identiteto ali menjate nick. Astro je odgovarjala z horrano astrologijo z odgovori samo na da ali ne. Vas slog je popolnoma drugacen od astro. Prosim ne zavajajte ljudi.
|
|
IP shranjen | |
Za astro
Gost |
Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 20:38 |
Ce pa odgovarjate tudi drugace pa lahko tukaj napisete in tudi kaksne pripomocke uporabljate???
|
|
IP shranjen | |
Ss
Gost |
Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 20:42 |
Za astro. Prosim ce lahko pogledate se vi zame. Kdaj pride do srecanja, ki ga nestrpno pricakujem( odvzeta vozniska). Casovno, kdaj?? Hvala za odgovor. Pa tista ki se bo zopet spotaknila ob to naj ji napisem da me boli k.
|
|
IP shranjen | |
Astro
Gost |
Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 20:45 |
Sem ista in še vedno uporabljam horarno astrologijo. Vprašanja morajo biti z možnim odgovorom da ali ne, a se vseeno da povedati marsikaj o ozadju. Ostalim odgovorim ob priliki. |
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 20:59 |
Hahahahaha ti si čist opičena |
|
IP shranjen | |
Astro
Gost |
Objavljeno: 07/Januar/2019 ob 21:01 |
Tako, imam čas še za tole ... Srečanje se v bistvu nakazuje. Ne bi smelo biti časovno daleč. Boste ga pa morali vzpodbuditi vi, ker se kaže, da se drži "na svojem teritoriju". Prihajajoče snidenje se kaže kot izrazito, khm, erotično, poudarjena je seksualnost. Upam, da se ne vežete preveč čustveno na tega moškega. Prav tako se pazite deluzij, karta opozarja na izkrivljeno sliko odnosa. Gre za zelo odprt odnos. |
|
IP shranjen | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |