Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 21/Januar/2019 ob 04:02
Originalno objavil(-a) gostja

Moj tarot,
mene zanima glede zaposlitve. Sem brezposelna in me zanima, kdaj vidite mojo zaposlitev, torej da delam.

Vprašanje na str. 286 (7.1.2019, 15:28)
Vprašanje samo s "kdaj", in še to za čisto specifično situacijo ("kdaj delam") je nekoliko zvito, saj bi tako lahko vprašali za vsako zadevo, medtem ko naj bi vse drugo šlo avtomatsko tako, kot si želimo. Karte sem odprla z nekoliko predelanim vprašanjem v mislih glede dela, obetov za zaposlitev ipd. Pri takem odprtju kart se zdi, da so obeti dobri. Ni toliko videti striktno situacije, da 'delaš', kot to, da se ti obeta prvi korak oz. prestop praga v novo situacijo (lahko v smislu 'prestopiti prag podjetja, organizacije' ipd.). Pokazale se je tudi zanimivo zaporedje kart, ki spominja na 'zaposlitveni intervju', vse od tvoje ponudbe preko proučevanja le-te na kadrovski do predstavitve ter morda celo novega šefa (moška oseba). Je pa to morda le izraz humorja, s katerim karte ponazorijo situacijo. Torej, potek v smeri zaposlitve se nakazuje, morda bo šlo za zaposlitev kje ob vodi (morje, jezero) ali 'čez vodo', torej tudi v tujini, in zdi se, da boš nekaj ali nekoga morala pustiti za sabo oz. bodo stiki s tem/z nekom postali redkejši. V igri zna biti čas junij-julij. Če bi pa striktno odgovorila samo na "kdaj" in upoštevala pač prvo karto, ki se je odprla, pa gre za pomladni čas (marec-maj).

Upam, da gre po željah.
Lep pozdrav!
MT
***V letu 2019 bom odgovarjala, kolikor mi bo dopuščal čas.***
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Januar/2019 ob 10:49
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) gostja

Moj tarot,
mene zanima glede zaposlitve. Sem brezposelna in me zanima, kdaj vidite mojo zaposlitev, torej da delam.

Vprašanje na str. 286 (7.1.2019, 15:28)
Vprašanje samo s "kdaj", in še to za čisto specifično situacijo ("kdaj delam") je nekoliko zvito, saj bi tako lahko vprašali za vsako zadevo, medtem ko naj bi vse drugo šlo avtomatsko tako, kot si želimo. Karte sem odprla z nekoliko predelanim vprašanjem v mislih glede dela, obetov za zaposlitev ipd. Pri takem odprtju kart se zdi, da so obeti dobri. Ni toliko videti striktno situacije, da 'delaš', kot to, da se ti obeta prvi korak oz. prestop praga v novo situacijo (lahko v smislu 'prestopiti prag podjetja, organizacije' ipd.). Pokazale se je tudi zanimivo zaporedje kart, ki spominja na 'zaposlitveni intervju', vse od tvoje ponudbe preko proučevanja le-te na kadrovski do predstavitve ter morda celo novega šefa (moška oseba). Je pa to morda le izraz humorja, s katerim karte ponazorijo situacijo. Torej, potek v smeri zaposlitve se nakazuje, morda bo šlo za zaposlitev kje ob vodi (morje, jezero) ali 'čez vodo', torej tudi v tujini, in zdi se, da boš nekaj ali nekoga morala pustiti za sabo oz. bodo stiki s tem/z nekom postali redkejši. V igri zna biti čas junij-julij. Če bi pa striktno odgovorila samo na "kdaj" in upoštevala pač prvo karto, ki se je odprla, pa gre za pomladni čas (marec-maj).

Upam, da gre po željah.
Lep pozdrav!
MT
***V letu 2019 bom odgovarjala, kolikor mi bo dopuščal čas.***

Najlepša hvala za dogovor. naj pojasnim zakaj sem tako vprašala. namreč v preteklosti sem že kdaj povprašala kakšno - ne tukaj, ko je šlo za službo, pa so mi vse po vrsti razgovore oz. vabila na razgovore tolmačile z zaposlitvijo. kar seveda to ni.
Sem imela pred leti izkušnjo, ko sta me dva moška grdo izigrala, namreč v postopku razgovorov sta mi dejala da zaposlitev imam - in da mi pošljeta pogodbo, vendar sta mi poslala pogodbo , ki pa je nista hotela podpisati in sta z realizacijo obljube iz osebnega razgovora,da sem službo dobila torej odlašala.

Ena šlogarca mi je v tej zadevi takrat rekla,da vidi da jaz službo imam po tem razgovoru in da je brezposelnost končana - ja pač videla je tisto obljubo, ni pa videla, da je bila ta obljuba zlagana in nikoli uresničena.

Zato direktno zdaj vprašam, kdaj sem na delovnem mestu. ker obljube še ne pomenijo zaposlitve. In žal imam preveč takih izkušenj, ko so ljudje lažno obljubljali, pa ne izpolnili stvari, torej sem ostala še vedno brezposelna. Zato mene zanima kdaj začnem delati - torej da sem na delovnem mestu in da opravljam delo - ker to pomeni,da je taka ali drugačna obljuba ali pozitiven razgovor tudi udejanjen in samo to pomeni dejansko tudi končanje brezposelnosti.
In ko karte pokažejo to, pomeni,da je bilo tudi vse ostalo predhodno izpeljano ok in iskreno.

Kot rečeno do sedaj so mi vedno obljube zamenjevali z dobljeno zaposlitvijo, kar pa je seveda zgrešeno, nihče ni videl lažnih obljub, ki so se kot take izkazale v reali.

S tega vidika moram reči,da mi je tudi vaš odgovor nekako nerazumljiv, predvsem časovno - enkrat junij julij, enkrat pa marec maj. Mi ni najbolj razumljivo.

In ravno to me tudi v vašem odgovoru najbolj bega spet - ker ni videti situacije da dela, vidijo se pa spet neki postopki kao pozitivni vmes... očitno bi rekla spet lažne obljube, če potem ni dejanskega dela.
ne azumem tudi kaj ste mislili s tistim izraz humorja, s katerim se ponazarja situacija.
meni namreč je vse skupaj hudo mučno, neznanska stiska in tudi nezaupanje že v vse te procese, samo želim si delati, da lahko uporabim svoje znanje, da sem koristna in da tudi zaslužim za preživetje.
Tega od prvih korakov, zaposlitvenih razgovorov nenehnih in nenehnega iskanja ter praznih obljub, in humornosti v tem (ja se zdi, da nekatere na drugi strani - delodajalce tako izkoriščanje in zafrakancije zabavajo). Mene pa daleč od tega res. Meni je to najhujša nočna mora, ki jo doživljam, ker ni denarja za preživetje.
In ta pride šele ko začneš delati, služiti z opravljanjem dela na delovnem mestu, ne od zaposlitvenih razgovorov in praznih obljub. Kvečjemu imam od tega samo stroške.
pa se mi ni zgodilo samo enkart - v eni firmi sem hodila na tridnevno brezplačno uvajanje - vse od potnih stroškov vse, sem se trudila, na koncu so mi rekli,da sem uspešno opravila, da sledi še samo podpis pogodbe, ki jo bodo pripravili. Se odpeljem domov, dobim klic, da so si premislili in da bodo nadomeščali iz notranjih virov. Vse moje delo, vsi stroški, vožnje, vse je šlo v nič, skoraj me je pobralo. Od šoka in nemoči, ker sploh ne vem več kaj naj sem v trenutku dobila pulz čez dvesto ziher.

Da ne govorim še o tretjem tipu, ki se je znašel po vseh teh izkušnjah, ki pa tudi laže, obljublja in nikoli ni obljube uresničil.
Sem prišla tako daleč,da si sploh ne upam več iskati, ker me je strah novih zafrkancij in izkoriščanj in laganj teh delodajalcev. Ni me strah zavrnitve, strah me je praznih zlaganih obljub, lažnega upanja,da in danih besed, ki jih potem požrejo, in se ti podre svet, ker si dal vse, pa so te tako hudo izkoristili in ti povzročili stroške še. Se bojim tudi za zdravje.

Sem se razpisala,da pojasnim zakaj me zanima natančno kdaj delam in zakaj mi obljube o neskončnih razgovorih ne pomenijo nič dobrega, prej samo stres in stroške, in očitno spet lažne obljube, ki jih šlogarji vedno vidite, in jih večina napačno interpretira z zaposlitvijo, ki to ni. sploh, če mi napišete,da se ne vidi, da delam po tem - torej po razgovoru. Potem pač očitno obeti niso dobri, sploh, če mi navedete,da je oseba moški, je najverjetneje to ta, ki že lep čas laže,da me bo zaposlil, pa tega še ni uresničil in izpolnil, čeprav, bi že zdavnaj lahko.

Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Januar/2019 ob 11:13
Dodam se samo.:
To ste zadeli, da moska oseba vidi v teh laznih obljubah zabavo in humornost kao procesu zaposlovanja, ki ga opisujete. To ze traja lep cas lazne obljube, njegovo smejanje ob tem ko vidi da sem v stresu in ja on iz meseca v.mesec si izmisljuje nove lazi o zacetku dela. Saj ne da mu verjamem, ampak ocitno se vam.je pokazalv kartah, ker je tako vztrajen s to njegovo igro in si hrani svoj ego. Jaz ne racunam nanj sploh vec. Je pa ocitno glede na vas razvlecen cas v napovedi jasno, da bo to se pocel. Namrec resna firma, ki bi zaposlila nekoga razgovorov ne bi vlekla cetrt leta kot vi pisete od marca do maja oz do julija za zaposlitev.
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 21/Januar/2019 ob 16:55
Post je namenjen punci ki isce zaposlitev in vsem ki jim anglescina ni tuja. Skratka sama sem obupala nad nasivi vedezevalci in sem se odlocila pogledat sirse. Na youtube sem nasla ko delajo tuje vedezevalke pick a card reading, tam sem nasla eno Eileen nothernlight Tarot. Placas preko paypalla 25 evrov. 5 vprasanje. Ona ti preko youtube naredi oseben video tvojega readinga in ti poslje na email link od videa. Gledam njene videe in sledi ji vec tisoc ljudi.sprobajte
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 21/Januar/2019 ob 20:00

hvala za nasvet - večkrat, pravzaprav redno gledam te razne you tuberje in njihove splošne napovedi tako po mesecih, kaj se kaj obeta, čeprav je splošno, pa včasih nekateri kar kaj zadanejo od tega kaj se kaj obeta. Je tudi dobra vaja angleščine :)
tako,da hvala za nasvet. Te ne poznam jo bom pa pogooglala.

Imaš prav vsi ti naši so falirani - vsaj jaz imam take izkušnje - niso videli točno zame je to kiks, če nekdo ne vidi, da mi moška oseba daje lažne obljube, ki jih nima namena uresničiti.
mene zanima končni rezultat - torej, kdaj sem zaposlena, če je nekdo napovedovalec prihodnosti torej usode - potem po moji logiki to ve povedat. In meni je logično, da če mi je nekaj namenjeno, da se zgodi, torej, da pri nekomu delam, potem bodo jasno tudi vsi postopki pred tem stekli pozitivno. Zato vmesni postopki zame v napovedi sploh niso merodajni. če vem končni rezultat.

Kot rečeno najbolj grozljive so mi prazne obljube teh delodajalcev - se trudiš, in vlagaš polno truda in dela in potem nič, celo "ukradejo" cele poslovne načrte.
Ali pa prazne obljube neiskrene tega zadnjega - na začetku, ko sem mu verjela, je govoril takrat in takrat bo - in jaz verjela si preštudirala stroške in denar tako,da takrat pa res bo. In, ko je prišel čas za zaposlitev, oni z nasmehom reče ne ne še zdaj, pa čez dva meseca. Ma to me ubija, ker potem ko že vsak cent prešteješ si narediš točen načrt in računaš na zaposlitev in denar od plače, in potem tega ni, ker se je on samo norčeval in se ob tem zabava. mene to "ubije" res. Ni besed,da pojasnim, kako je to grozljivo. Šok in zdravje trpi potem.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 21/Januar/2019 ob 20:17
Originalno objavil(-a) Ss

Post je namenjen punci ki isce zaposlitev in vsem ki jim anglescina ni tuja. Skratka sama sem obupala nad nasivi vedezevalci in sem se odlocila pogledat sirse. Na youtube sem nasla ko delajo tuje vedezevalke pick a card reading, tam sem nasla eno Eileen nothernlight Tarot. Placas preko paypalla 25 evrov. 5 vprasanje. Ona ti preko youtube naredi oseben video tvojega readinga in ti poslje na email link od videa. Gledam njene videe in sledi ji vec tisoc ljudi.sprobajte

hvala še enkrat za link, sem jo takoj pogledala - dobra je.
Eni pravijo, da je ta pick a card reading zelo dober približek osebnemu šloganju.
Meni je trofnila v keltskem križu za 2019 u nulo vsaj sedanje stanje. Jo bom redno spremljala.

Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 21/Januar/2019 ob 21:01
Ja nevem nekak sem obupala nad nasimi in osebno ko sem sla in na 090..med njimi opevana selena, maruska,mira t., nessa, milka,.. Ni da ni. Bom sedaj raje tole nothernlight tarot. Pa 25 evrov za 5 vprasanj plus dodatna razlaga . plus video posnetek. Mislim da je ugodna. Kar se tice tvoje sluzbe te razumem . sama sem sicer delidajalka in sem veckrat izigrana s strani delavk.
Gostja33
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja33 Odgovorbullet Objavljeno: 21/Januar/2019 ob 21:42
Tarot najbrž ste spregledala moje vprašanje par dni nazaj ali bom letos OZ prihodnje leto vnovič mamica? Lp S.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 21/Januar/2019 ob 21:58
jaz imam odlične izkušnje iz takih do katerih sem naletela slučajno in osebno. In to že pred davnimi davnimi leti v času začetka študija zgodilo se je to kar so napovedale.
tem na tv in 090 ne verjamem nič kot rečeno, ko sem izgubila službo sem vedno sma iskala službo, in potem ko so bili razgovori, klicala na hitro če bo (pač to je tvar na katero nimam vpliva, ne morem vedeti kako se bodo drugi odločili) pa so mi vse kiksnile.
Ena in edina je bila ena, ki sem jo nekoč pred davnimi leti slišala na enem lokalnem radiu, in potem je imela 090 - milsim,da je bila mojca, to je bilo leta 2007, ko sem iskala službo, ker se mi je tista za določen čas iztekala.
Takrat vem,da sem šla na en razgovor, kjer sem si službo zelo želela, takoj po razgovoru sem jo poklicala in ji rekla, kak bo razplet - je rekla tale služba je že oddana, vsi razgovori so bili samo kamuflaža. In takrat res niso zaposlili nikogar iz razgovorov, zaposlena je bila hčerka zaposlene v kadrovski, ki je ravno diplomirala in je rabila službo. Seveda je brez vsakih izkušenj in z diplomo iz čist x področja prišla na delovno mesto, za katerega so od nas na razgovoru zahtevali določeno izobrazbo in izkušnje.
je imela ta šlogarca točno prav.
In mi je tudi povedala dobite službo za določen čas, kjer vas bodo samo izkoriščali, delala boste pridno, a vas bodo samo izkoristili, pazite se ženske s temnimi lasmi, ki vam bo nagajala. takoj jo zaustavite.

In se je res zgodilo dobila sem takrat službo, ki je bila za določen čas, z možnostjo za nedoločen in jaz sem verjela,da bom dobila za nedoločen. Evo in se je zgodilo, da je šefica (črnolasa, ali zelo temno rjava) zvedela,da delam šolo in se je začel mobing in kar naenkrat po tistem je bilo možnosti za določen čas konec. seveda so me pa izkoriščali za delo, medtem ko sta oni dve izvajali svoje hudobije in špancirali po dopustih.

Točno je zadela - zadela je razplet, da bo služba za določen čas (ne gelede na to,da je bila obljuna za nedoločen) videla je dogodke, ki so vplivali na to,da se je to spremenilo. TTo je zame prava napoved...
ampak te ženske na 090 jaz več ne najdem :((((
ko sem takrat, ko se mi je ta služba izrtekala, hotela klicat je že ni bilo več nje na liniji. Oglasila se je ena druga z drugim imenom. :(((

ta je edina, ki je imela prav. Ampak kot da se je v zemljo ugreznila. :(

mi je pa še prav napovedala tudi že takrat,da me čaka materialna neiskrenost in stiska... in res zaradi nekoga, ki me je spravil v to situacijo in pomagal tej šefici iz prejšnje zgodbe vse zasebne stvari nositi in me odpustiti sem ostala v globoki finančni krizi, ki je kar ni konec in daje same laži... tudi to je zadela ta takrat :(((

Jaz nimam denarja zdaj za nobeno šloganje in ne kličem nikamor, takole kaj vprašam, pa iz časa pubertete in cosmota takrat imam veliko arkano z razlagami - včasih si za kak dogodek vržem karto izmed teh velike arkane,da vidim kaj pokaže ali pozitivno, negativno. In velikokrat srhljivo točno pokaže.
ne znam razlagat v cele zgodbe - samo pogledam eno karto ali je pozitivna za točen dogodek ali ne in preberem razlago iz tistega.

vsem tem na tv ne verjamem - to je nategunstvo za vlečenje denarja. Kliče moja sestra, ki je ful obremenjena z mojim življenjem in hoče vedet kaj se dogaja in se predstavlja pod raznimi imeni zame - in vidim in poslušam kako falijo vse na tvjih.

Bom spremljala tako preko you tuba - mogoče pa se kaj uresniči.

aja pa še- če je delodajalec izigran je hudo, ampak lahko ukrepa in ti še ostane finančna stabilnost. Ko je izigran delavec, ki je v podrejenem položaju, ostaneš brez vsega, dostojanstva in vseh najosnovnejših sredstev za življenje.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Januar/2019 ob 23:35
Originalno objavil(-a) gost

jaz imam odlične izkušnje iz takih do katerih sem naletela slučajno in osebno. In to že pred davnimi davnimi leti v času začetka študija zgodilo se je to kar so napovedale.
tem na tv in 090 ne verjamem nič kot rečeno, ko sem izgubila službo sem vedno sma iskala službo, in potem ko so bili razgovori, klicala na hitro če bo (pač to je tvar na katero nimam vpliva, ne morem vedeti kako se bodo drugi odločili) pa so mi vse kiksnile.
Ena in edina je bila ena, ki sem jo nekoč pred davnimi leti slišala na enem lokalnem radiu, in potem je imela 090 - milsim,da je bila mojca, to je bilo leta 2007, ko sem iskala službo, ker se mi je tista za določen čas iztekala.
Takrat vem,da sem šla na en razgovor, kjer sem si službo zelo želela, takoj po razgovoru sem jo poklicala in ji rekla, kak bo razplet - je rekla tale služba je že oddana, vsi razgovori so bili samo kamuflaža. In takrat res niso zaposlili nikogar iz razgovorov, zaposlena je bila hčerka zaposlene v kadrovski, ki je ravno diplomirala in je rabila službo. Seveda je brez vsakih izkušenj in z diplomo iz čist x področja prišla na delovno mesto, za katerega so od nas na razgovoru zahtevali določeno izobrazbo in izkušnje.
je imela ta šlogarca točno prav.
In mi je tudi povedala dobite službo za določen čas, kjer vas bodo samo izkoriščali, delala boste pridno, a vas bodo samo izkoristili, pazite se ženske s temnimi lasmi, ki vam bo nagajala. takoj jo zaustavite.

In se je res zgodilo dobila sem takrat službo, ki je bila za določen čas, z možnostjo za nedoločen in jaz sem verjela,da bom dobila za nedoločen. Evo in se je zgodilo, da je šefica (črnolasa, ali zelo temno rjava) zvedela,da delam šolo in se je začel mobing in kar naenkrat po tistem je bilo možnosti za določen čas konec. seveda so me pa izkoriščali za delo, medtem ko sta oni dve izvajali svoje hudobije in špancirali po dopustih.

Točno je zadela - zadela je razplet, da bo služba za določen čas (ne gelede na to,da je bila obljuna za nedoločen) videla je dogodke, ki so vplivali na to,da se je to spremenilo. TTo je zame prava napoved...
ampak te ženske na 090 jaz več ne najdem :((((
ko sem takrat, ko se mi je ta služba izrtekala, hotela klicat je že ni bilo več nje na liniji. Oglasila se je ena druga z drugim imenom. :(((

ta je edina, ki je imela prav. Ampak kot da se je v zemljo ugreznila. :(

mi je pa še prav napovedala tudi že takrat,da me čaka materialna neiskrenost in stiska... in res zaradi nekoga, ki me je spravil v to situacijo in pomagal tej šefici iz prejšnje zgodbe vse zasebne stvari nositi in me odpustiti sem ostala v globoki finančni krizi, ki je kar ni konec in daje same laži... tudi to je zadela ta takrat :(((

Jaz nimam denarja zdaj za nobeno šloganje in ne kličem nikamor, takole kaj vprašam, pa iz časa pubertete in cosmota takrat imam veliko arkano z razlagami - včasih si za kak dogodek vržem karto izmed teh velike arkane,da vidim kaj pokaže ali pozitivno, negativno. In velikokrat srhljivo točno pokaže.
ne znam razlagat v cele zgodbe - samo pogledam eno karto ali je pozitivna za točen dogodek ali ne in preberem razlago iz tistega.

vsem tem na tv ne verjamem - to je nategunstvo za vlečenje denarja. Kliče moja sestra, ki je ful obremenjena z mojim življenjem in hoče vedet kaj se dogaja in se predstavlja pod raznimi imeni zame - in vidim in poslušam kako falijo vse na tvjih.

Bom spremljala tako preko you tuba - mogoče pa se kaj uresniči.

aja pa še- če je delodajalec izigran je hudo, ampak lahko ukrepa in ti še ostane finančna stabilnost. Ko je izigran delavec, ki je v podrejenem položaju, ostaneš brez vsega, dostojanstva in vseh najosnovnejših sredstev za življenje.

OMG kolk nakladanja zarad ene faking službe. Ti tud nis čist uredu nede? 🙄
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 22/Januar/2019 ob 08:56
tukaj je forum izmenjavanja izkušenj:
pisala sem o svojih izkušnjah.
če te ne zanima ne beri.
Raje kot da sodiš mene, se povprašaj kako je s teboj, da si vzameš čas in tratiš forum to zato da človeka žališ.
Tvoj zapis pove več o tebi kot o meni. čeprav se trudiš napadati mene.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 22/Januar/2019 ob 10:51
Originalno objavil(-a) gost

tukaj je forum izmenjavanja izkušenj:
pisala sem o svojih izkušnjah.
če te ne zanima ne beri.
Raje kot da sodiš mene, se povprašaj kako je s teboj, da si vzameš čas in tratiš forum to zato da človeka žališ.
Tvoj zapis pove več o tebi kot o meni. čeprav se trudiš napadati mene.

Mi je jasno zakaj naletavaš na tak folk glede službe. Sam teb ni.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide