Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 27/Januar/2019 ob 22:48
Aja, pa dajmo se spomnit, kolk ponosa premore ta bipolarka gostja-Prešiček! Da ti gre klečeplazit k eni baburi, ki ji je dala "napoved" z riganjem od jogurta ... In bipolarka je vse to plačevala!!! Kako moreš biti res brez ponosa, da se spuščaš v tako greznico in še plačaš! In poglejte, to je bilo leta 2009! Pred 10 leti!!! In bipolarka gostja-Prešiček še danes klečeplazi in plačuje žegnane vodice, da jih poliva po postlji, ki je pa kar prazna in prazna, hahaha! In taka motenka bo diktirala, kdo sme bit tu gor in kdo ne. In obtožuje neko bajeslovno štajersko bitje Astrokarticetarotvedeževalko, da je brezposelna in dela samo škodo ljudem ... sama se pa takole brez pikice ponosa vlači pri nekih rigajočih vedeževalkah in jim še plačuje!!! Fuuuj!!! Še pomije imajo več ponosa od tele bipolarke gostje-Prešiček!!!

Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Gostja

Kaksne so izkusnje z Magdaleno iz dupleka ?

Dobronamerno,ne hodi k njej.Skoda dnarja in casa.Sem ze pred leti pisala o njej.Ona govori vsem,da z njenim ogabnim riganjem cisti negativo iz ljudi.Dejstvo je,da se pred tem nazre muslija in jogurta,to njeno ogabno riganje je samo riganje in nobeno ciscenje.Meni je bluzila neke brezvezne stvari,videla ni nic,dala mi je"kao"blagoslovljeno vodo in sem jo morala poskropiti po najini postelji.Slo se je takrat za ljubezen.Cez cas sem sla k eni drugi,ki je videla in me tudi vprasala,ce sem dobila kaksno vodo za skropit.Sem rekla da ja,no,ta vedezevalka je rekla,da je bilo to z vodo eno navadno sranje.Fejk.Magdalena je navadna prevarantka,vsaj jaz imam take izkusnje z njo.Bilo pa je to leta 2009.Nikoli vec k njej.

IP IP shranjen Prijavi objavo
biba
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom biba Odgovorbullet Objavljeno: 27/Januar/2019 ob 23:07
Originalno objavil(-a) gost

O nobeni Mari ni bilo govora.Nekdo je samo nekaj postov nazaj spraseval za njo.Tudi v izbrisanem delu ni bilo govora o njej.

O ga. Mari sem pisala jaz pred časom, oz. pred izbrisom komentarjev.

Gospa se nahaja v Mariboru, že precej priletna, ampak gospa dobro vidi. Sicer sem dala njen kontakt dvema osebama, ki pa nista nikoli javile povratnih informacij. Sicer pa dobra stara šlogarca...lahko rečem - obvlada.

Danes sem videla da je nekdo spraševal za mnenje o njej. Predvidevam da se nanaša na že izbrisane komentarje.

A mi lahko lepo prosim napišete kontakt gospe Mare, seveda bom z vami delila svojo izkušnjo    

tanja.schwarz377@gmail.com
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/Januar/2019 ob 23:32
Originalno objavil(-a) Ss

Stara pa ti si isto motena kot bipolarka o kateri pises

Ce pise o sebi.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 27/Januar/2019 ob 23:38
Originalno objavil(-a) biba

O nobeni Mari ni bilo govora.Nekdo je samo nekaj postov nazaj spraseval za njo.Tudi v izbrisanem delu ni bilo govora o njej.

Gospa se nahaja v Mariboru, že precej priletna, ampak gospa dobro vidi. Sicer sem dala njen kontakt dvema osebama, ki pa nista nikoli javile povratnih informacij. Sicer pa dobra stara šlogarca...lahko rečem - obvlada.

Danes sem videla da je nekdo spraševal za mnenje o njej. Predvidevam da se nanaša na že izbrisane komentarje.

A mi lahko lepo prosim napišete kontakt gospe Mare, seveda bom z vami delila svojo izkušnjo    

Ne vem,zakaj eni tako dramatizirate o tej Mari,njen kontakt se dobi v vsakem kaficu in po celem Pobrezju.Mislim,srecna naj bo,da ji kapne se kak evro zraven penzijona.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Januar/2019 ob 00:39

Originalno objavil(-a) biba

Ne vem,zakaj eni tako dramatizirate o tej Mari,njen kontakt se dobi v vsakem kaficu in po celem Pobrezju.Mislim,srecna naj bo,da ji kapne se kak evro zraven penzijona.

Dokler obstajajo take motenke brez ponosa kot ti, ki klečeplazijo pred raznimi rigajočimi Magdalenami iz Dupleka, se ji gotovo ni treba bat za easy money! "Rajši plačam, kot da mi zastonj fali! Pa tudi če zraven riga!"
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 28/Januar/2019 ob 03:13
Originalno objavil(-a) Gostja9999

MOJ TAROT...ali bova se z osebo rojeno 18.2.1986 kdaj skupaj? Mi bo dal novo priloznost in..ce ja...kdaj bo to?
Iskrena hvala za vas odgovor in cas

Vprašanje na str. 299 (14.1.2019, 22:11)
V zvezi s tvojimi pričakovanji in željami se obeta, da se ti nekaj od tega uresniči. Zdi se, da bo situacija z vajinim odnosom taka, da boš kar veselo sklepala, da sta 'spet skupaj'. Karte nakazujejo, da tako zna tudi biti, niso pa nedvoumno pokazale, da bosta skupaj kot 'potrjen' par. Da sicer bosta 'skupaj', a kot da bo ta 'skupaj' obdan z družbo oz. se bo dogajal ob prilikah druženja nasploh. Kar pa bosta 'sama skupaj' v smislu, da sta par, pa se zna še dogajati, da bo ostajala senca dvoma, morda zadržanost z njegove strani, nekakšen 'spomin na hude čase', v smislu 'kogar je kača pičila, se boji tudi zvite vrvi'. Kot rečeno, izgledalo bo (tebi), kot da ti je dal še eno priložnost, v kartah je prisotna karta 'začetka z nule', a neki refleksi iz preteklosti bodo še ostali, tako pri njem kot pri tebi, in če želiš iz 'nove priložnosti' potegniti najboljše, se boš morala kdaj tudi pri čem zadržati in iti korak za korakom, brez preskakovanja. V igri zna biti čas tako februarja kot julija (s prehodom v avgust) - a to razumi le za orientacijo.

Upam, da gre po željah.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 28/Januar/2019 ob 03:21
Originalno objavil(-a) Mia

Moj Tarot, prosim za en pokuk v karte.
Govori se o napredovanju v službi na neko drugo pozicijo, nekje od aprila dalje bi bilo možno. Bo prišlo do tega?

Vprašanje na str. 299 (15.1.2019, 8:24)
Na vprašanja, podobna temu, bom od zdaj odgovarjala nekoliko drugače, in sicer bom posredovala zgolj tendenco, ki se nakaže v kartah, brez dodatnih zgodb ipd., ker takšna vprašanja ne izkazujejo interesa za 'ozadje', pač pa le bolj ali manj za 'da' ali 'ne'.
V tem primeru je tendenca kart naklonjena, da se uresniči pozitivno.

Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 28/Januar/2019 ob 03:31

Moj tarot,

ali lahko pri odhodu v pokoj pričakujem odpravnino.

Vprašanje na str. 298 (13.1.2019, 18:07)
Tendenca kart je naklonjena temu, da se uresniči po pričakovanjih.

Lep pozdrav!
MT
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 28/Januar/2019 ob 06:01
Vedeževalka,
tudi sama bi vas vpršala glede ljubezni, sem samka. Zanima me kako mi kaže glede ljubezni kdaj in kje spoznam partnerja, in ali bom imela otroka, in ali je vidno kako napredovanje v službi?
Katja 29.10

Hvala
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 28/Januar/2019 ob 21:08
Moj tarot: kdaj spoznam osebo s katero bom v resni partnerski vezi? Hvala :)
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2019 ob 02:52

Moj Tarot,
Hvala, da ste podaljšali rok za vpogled v karte.
Vprašala bi vas, kdaj lahko pričakujem zaposlitev za nedoločen čas in pa če mi bo uspelo odpreti in uspešno zagnati svoje lastno podjetje, morda tudi v solastništvu s poslovnim partnerjem? Zanima me področje financiranja podjetja in pa predvsem kakšen bi bil interes in odziv kupcev storitve oz produkta?
Najlepša hvala in lep pozdrav.

Vprašanje na str. 300 (15.1.2019, 16:50)
Vprašanj je tule kar nekaj in zdijo se mi nekoliko križem kražem, vendar se zdi, da se je v kartah izrisala določena situacija in obeti. Glede "redne zaposlitve" težko rečem, saj istočasno sprašuješ o zagonu lastnega podjetja. Zdi se, da ta ideja o lastnem podjetju pri tebi prevladuje oz. ti pomeni motivacijsko silo. S tega vidika je glede na karte tvoja duševna energija bolj usmerjena v podjetje, zato "redna zaposlitev" nekako izpade iz sistema - se je odprla karta, ki pomeni 'ostati zunaj na hladnem'. Ima tudi pomen 'reorganizacije financ', torej se zdi, da boš vire financ usmerjala za zagon lastnega podjetja (se pravi, tudi če dobiš zaposlitev = vir financiranja, se zdi, da ti bo le odskočna deska za lastno podjetje, zato težko govorim o "redni" zaposlitvi). Karte so se nekako kar osredotočile na to idejo podjetja in so pokazale dobre, pozitivne obete. Pri planiranju podjetja bo najbrž prišlo do (začasnega) 'premetavanja', do 'brainstorminga', do podiranja in vnovičnega grajenja, torej boš imela dinamični, ustvarjalni kaos. Se je pa pokazala tudi karta z osebo, ki v tvojem primeru najbolj spominja na 'financerja', na 'poslovnega partnerja', torej je večja možnost, da ti zagon podjetja uspe v solastništvu. Obeti za uspeh so po kartah dobri. Vsebujejo tudi element 'skoka v neznano', a hkrati tudi modrost: "ko skočiš v neznano, moraš verjeti v eno od dveh stvari: da boš pristal na nogah ali da boš dobil krila." Močan je tudi namig 'gledanja čez planke', torej usmerjenost na širši (svetovni trg), to pa podpira še karta, ki v tvojem primeru sugerira 'prodor', 'idejo, ki seka', 'zadetek'. V taki postavitvi se zdi, da boš uspela svojo zamisel spraviti v pogon. Časovno zna biti v igri april (ali nekako v okviru od konca marca do srede maja) - to vzemi le za orientacijo.

Upam, da gre v dobro smer!
Lep pozdrav!
MT
Gostja33
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja33 Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2019 ob 10:16
Moj tarot se opravičujem že tretjič vam pisem nevem ali ste spregledala , zanima pa me, ali bom letos oz.drugo leto postala vnovič mamica in Ali se mi obeta ob tem tudi selitev? Hvala
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide