Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 27/Januar/2019 ob 22:48 | |||
Aja, pa dajmo se spomnit, kolk ponosa premore ta bipolarka gostja-Prešiček! Da ti gre klečeplazit k eni baburi, ki ji je dala "napoved" z riganjem od jogurta ... In bipolarka je vse to plačevala!!! Kako moreš biti res brez ponosa, da se spuščaš v tako greznico in še plačaš! In poglejte, to je bilo leta 2009! Pred 10 leti!!! In bipolarka gostja-Prešiček še danes klečeplazi in plačuje žegnane vodice, da jih poliva po postlji, ki je pa kar prazna in prazna, hahaha! In taka motenka bo diktirala, kdo sme bit tu gor in kdo ne. In obtožuje neko bajeslovno štajersko bitje Astrokarticetarotvedeževalko, da je brezposelna in dela samo škodo ljudem ... sama se pa takole brez pikice ponosa vlači pri nekih rigajočih vedeževalkah in jim še plačuje!!! Fuuuj!!! Še pomije imajo več ponosa od tele bipolarke gostje-Prešiček!!!
|
||||
IP shranjen | ||||
biba
Gost |
Objavljeno: 27/Januar/2019 ob 23:07 | |||
A mi lahko lepo prosim napišete kontakt gospe Mare, seveda bom z vami delila svojo izkušnjo tanja.schwarz377@gmail.com |
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 27/Januar/2019 ob 23:32 | |||
Ce pise o sebi. |
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 27/Januar/2019 ob 23:38 | |||
Ne vem,zakaj eni tako dramatizirate o tej Mari,njen kontakt se dobi v vsakem kaficu in po celem Pobrezju.Mislim,srecna naj bo,da ji kapne se kak evro zraven penzijona. |
||||
IP shranjen | ||||
Gost.ja
Gost |
Objavljeno: 28/Januar/2019 ob 00:39 | |||
Dokler obstajajo take motenke brez ponosa kot ti, ki klečeplazijo pred raznimi rigajočimi Magdalenami iz Dupleka, se ji gotovo ni treba bat za easy money! "Rajši plačam, kot da mi zastonj fali! Pa tudi če zraven riga!" |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 28/Januar/2019 ob 03:13 | |||
Vprašanje na str. 299 (14.1.2019, 22:11) V zvezi s tvojimi pričakovanji in željami se obeta, da se ti nekaj od tega uresniči. Zdi se, da bo situacija z vajinim odnosom taka, da boš kar veselo sklepala, da sta 'spet skupaj'. Karte nakazujejo, da tako zna tudi biti, niso pa nedvoumno pokazale, da bosta skupaj kot 'potrjen' par. Da sicer bosta 'skupaj', a kot da bo ta 'skupaj' obdan z družbo oz. se bo dogajal ob prilikah druženja nasploh. Kar pa bosta 'sama skupaj' v smislu, da sta par, pa se zna še dogajati, da bo ostajala senca dvoma, morda zadržanost z njegove strani, nekakšen 'spomin na hude čase', v smislu 'kogar je kača pičila, se boji tudi zvite vrvi'. Kot rečeno, izgledalo bo (tebi), kot da ti je dal še eno priložnost, v kartah je prisotna karta 'začetka z nule', a neki refleksi iz preteklosti bodo še ostali, tako pri njem kot pri tebi, in če želiš iz 'nove priložnosti' potegniti najboljše, se boš morala kdaj tudi pri čem zadržati in iti korak za korakom, brez preskakovanja. V igri zna biti čas tako februarja kot julija (s prehodom v avgust) - a to razumi le za orientacijo. Upam, da gre po željah. Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 28/Januar/2019 ob 03:21 | |||
Vprašanje na str. 299 (15.1.2019, 8:24) Na vprašanja, podobna temu, bom od zdaj odgovarjala nekoliko drugače, in sicer bom posredovala zgolj tendenco, ki se nakaže v kartah, brez dodatnih zgodb ipd., ker takšna vprašanja ne izkazujejo interesa za 'ozadje', pač pa le bolj ali manj za 'da' ali 'ne'. V tem primeru je tendenca kart naklonjena, da se uresniči pozitivno. Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 28/Januar/2019 ob 03:31 | |||
Vprašanje na str. 298 (13.1.2019, 18:07) Tendenca kart je naklonjena temu, da se uresniči po pričakovanjih. Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen | ||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 28/Januar/2019 ob 06:01 | |||
Vedeževalka,
tudi sama bi vas vpršala glede ljubezni, sem samka. Zanima me kako mi kaže glede ljubezni kdaj in kje spoznam partnerja, in ali bom imela otroka, in ali je vidno kako napredovanje v službi? Katja 29.10 Hvala |
||||
IP shranjen | ||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 28/Januar/2019 ob 21:08 | |||
Moj tarot: kdaj spoznam osebo s katero bom v resni partnerski vezi? Hvala :)
|
||||
IP shranjen | ||||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 29/Januar/2019 ob 02:52 | |||
Vprašanje na str. 300 (15.1.2019, 16:50) Vprašanj je tule kar nekaj in zdijo se mi nekoliko križem kražem, vendar se zdi, da se je v kartah izrisala določena situacija in obeti. Glede "redne zaposlitve" težko rečem, saj istočasno sprašuješ o zagonu lastnega podjetja. Zdi se, da ta ideja o lastnem podjetju pri tebi prevladuje oz. ti pomeni motivacijsko silo. S tega vidika je glede na karte tvoja duševna energija bolj usmerjena v podjetje, zato "redna zaposlitev" nekako izpade iz sistema - se je odprla karta, ki pomeni 'ostati zunaj na hladnem'. Ima tudi pomen 'reorganizacije financ', torej se zdi, da boš vire financ usmerjala za zagon lastnega podjetja (se pravi, tudi če dobiš zaposlitev = vir financiranja, se zdi, da ti bo le odskočna deska za lastno podjetje, zato težko govorim o "redni" zaposlitvi). Karte so se nekako kar osredotočile na to idejo podjetja in so pokazale dobre, pozitivne obete. Pri planiranju podjetja bo najbrž prišlo do (začasnega) 'premetavanja', do 'brainstorminga', do podiranja in vnovičnega grajenja, torej boš imela dinamični, ustvarjalni kaos. Se je pa pokazala tudi karta z osebo, ki v tvojem primeru najbolj spominja na 'financerja', na 'poslovnega partnerja', torej je večja možnost, da ti zagon podjetja uspe v solastništvu. Obeti za uspeh so po kartah dobri. Vsebujejo tudi element 'skoka v neznano', a hkrati tudi modrost: "ko skočiš v neznano, moraš verjeti v eno od dveh stvari: da boš pristal na nogah ali da boš dobil krila." Močan je tudi namig 'gledanja čez planke', torej usmerjenost na širši (svetovni trg), to pa podpira še karta, ki v tvojem primeru sugerira 'prodor', 'idejo, ki seka', 'zadetek'. V taki postavitvi se zdi, da boš uspela svojo zamisel spraviti v pogon. Časovno zna biti v igri april (ali nekako v okviru od konca marca do srede maja) - to vzemi le za orientacijo. Upam, da gre v dobro smer! Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja33
Gost |
Objavljeno: 29/Januar/2019 ob 10:16 | |||
Moj tarot se opravičujem že tretjič vam pisem nevem ali ste spregledala , zanima pa me, ali bom letos oz.drugo leto postala vnovič mamica in Ali se mi obeta ob tem tudi selitev? Hvala
|
||||
IP shranjen | ||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |