Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Marec/2019 ob 14:22
Klicala Bojana,me je zanimalo za ljubezensko podrocje.Na zalost je imel prav,tipa in celotno situacijo videl v nulo.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Marec/2019 ob 17:13
Originalno objavil(-a) gostja

Klicala Bojana,me je zanimalo za ljubezensko podrocje.Na zalost je imel prav,tipa in celotno situacijo videl v nulo.

gostja,a tut ti smetis.A si attention whore...koga zanima tvoja napoved????In kaj zdaj,ce je Bojan na zalost imel prav???Koga briga tvoj tip???
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Marec/2019 ob 19:24
Lepo prosim ce mi pogledate kako bo z osebo na črko s v tem letu..se premakne na bolje..hvala
Gostja33
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja33 Odgovorbullet Objavljeno: 12/Marec/2019 ob 19:51
Moj tarot najbrž ste spregledala moje vprašanje in sperme najbolj zanima, ali bom postala ponovno mama to ali prihodnje leto? Ali je to se morda zelo daleč? Za odgovor vam bom iz srca hvaležna!
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 13/Marec/2019 ob 02:43
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot,kako mi kaže glede financ v letu 2019

Vprašanje na str. 325 (23.2.2019, 7:18)
Zdi se, da so se tokrat karte odprle z velikim poudarkom na metaforičnosti. Pokazale so se tri močne (po sporočilnosti, simboliki itd.) karte, ki vse vsebujejo samo gole osebe, okoli teh treh pa dodatne karte z močno zagrnjenimi, oblečenimi osebami. Zdi se, kot da se izoblikuje kontrast med 'popolnim razdajanjem' (razdajanjem željam, užitkom, potrebam itd.) in 'treznim glasom razuma', nekakšno 'bremzo'. Morda bo prišlo do 'finančnih apetitov', v smislu ali večjega priliva financ (morda lahko nekoliko nejasnega izvora ali nejasne logike), ali večjih finančnih zmožnosti, ali večjih finančnih potreb, ki se jim ne boš mogla ali hotela upreti (morda zaradi česa v zvezi z družino ali s partnerstvom) in bodo dejansko začasno šle skozi - pride torej do nekakšnega finančnega pogona, ki pa se zna spremeniti v past ali toliko zaplesti, da bo potreben zunanji poseg (morda sodišča, davčne uprave, računovodstva itd.). Morda sicer ne bo tako dramatično, morda bo v igri ali (družinsko) podjetje in obračun dobička ali delitev premoženja. Krovno sporočilo, se zdi, je, da se ti v financah sprostijo zavore (gole osebe na kartah), to morda za sabo potegne željo po več, a bo v končni fazi treba 'računati s krčmarjem', torej s tem, da bo končni izkupiček tega finančnega pogona manjši od apetitov - in, kot kaže karta prihodnjih tendenc, bo tako tudi najbolje. Odtenek je, da se ti (kljub morda manjšemu izkupičku ali zapletom) na koncu dobro izide.

Upam, da se obrne prav.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 13/Marec/2019 ob 02:45
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot, zanima me, ce vidite letos selitev v mojem zivljenju in kdaj letos se to zgodi. Hvala

Vprašanje na str. 326 (24.2.2019, 1:06)
Zdi se, da se selitev letos ne bo realiziriala kot zaključeno dejstvo, kaže pa se, da se letos zgodi vse ali vsaj bistveno potrebno za selitev, namreč neke vrste 'pretrganje vezi'. To pretrganje, se zdi, je predpogoj, da se selitev realizira, časovno se zna decembra ali (več možnosti) januarja prihodnje leto. Veliko kart kaže, kot da pod površino že brbota, da torej 'sedenje na mestu' ni več opcija. Pokazale so se aktivnosti, ki bi jih lahko interpretirala kot 'iskanje izhoda' ali 'čekiranje lokacije', torej tisto, kar je potrebno storiti pred selitivjo. Morda oviro za selitev predstavlja delo, služba, nekaj v zvezi s kako dejavnostjo, ki te (ali koga drugega v zvezi s tabo) priklepa nase, lahko pa ta kombinacija kart ('priklenjenost na delo') sporoča, da bodo priprave na selitev potekale počasi, postopno, metodično oz. jih bo treba potrpežljivo načrtovati. Kakorkoli, v zvezi s temi predpripravami na selitev zna biti v igri druga polovica avgusta oz. od takrat dalje.

Upam, da gre v željeno smer.
Lep pozdrav!
MT
rija
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom rija Odgovorbullet Objavljeno: 13/Marec/2019 ob 11:11
Originalno objavil(-a) Gost.ja

gostja,a tut ti smetis.A si attention whore...koga zanima tvoja napoved????In kaj zdaj,ce je Bojan na zalost imel prav???Koga briga tvoj tip???

Spoštovana kaj delate na tem forumu ta forum je namenjen za izmenjavo informacij o vedeževalcih...gospa je samo omenila da je Bojan imel prav..
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Marec/2019 ob 15:38
Originalno objavil(-a) rija

Originalno objavil(-a) Gost.ja

Spoštovana kaj delate na tem forumu ta forum je namenjen za izmenjavo informacij o vedeževalcih...gospa je samo omenila da je Bojan imel prav..

Hahaha, ti si pa tud spoštovana, ja. Najbrž si se včeraj rodila in danes prvič pogledalq na forum.
No, naj te razsvetlim: te besede, ki sem jih napisala (če je "gostja" attention whore in to) so COPY-PASTE NJENIH LASTNIH BESED!!! Ja, točno to: ta "gostja" je na tem forumu oseba, ki drugim piše točno to, kar sem ji zdaj jaz napisala, sem ji samo servirala NJENE LASTNE BESEDE! In ta "gostja" je edina na forumu, ki zmerja ljudi, se vtikuje v zadeve, ki sploh niso njej namenjene, komandira druge, žali, vpije, tuli, zmerja in skoči v hrbet vsakemu, ki reče kaj, kar je za pikico drugače od njenega mnenja! Brez skrbi, bruha tudi po tistih, ki se ji prilizujejo, tako kot zdaj ti, samo napisati moraš kaj, kar ji za pikico ne bo všeč (recimo da tebi Bojan ni dober - zanjo je Bojan bog i batina, tako da takoj ko boš rekla kaj čez njega, boš dobila porcijo blata od nje).
Zdaj veš, s kom imaš opravka, boš pa verjetno kmalu sama spoznala, ker oseba "gostja" je mentalno motena oseba, o čemer se lahko sama prepričaš skozi vso zgodovino tega foruma: odpri katerokoli stran in preberi, kaj piše tale "gostja", pa se boš prepričala.
Tako da, ja, med drugim je ona tudi attention whore. Je že vedela, kaj piše, saj piše vedno samo svoje lastne projekcije.
Ds
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ds Odgovorbullet Objavljeno: 13/Marec/2019 ob 17:02
In zgornji post je napisala picka kateri hre v nos jeznorita..in njun fajt traja ze 10 let. In ta , ki pise jeunoriti nazaj ne razume, da s tem njunim besedicenjem se moramo mi premikat po totem kurcevem foromu. Ker ne razume, da se bo zmeraj najdla kaksna jeznorita ki bo pisala in pisala psiholoske nebuloze. In opet se bojo kuzle kregale.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Marec/2019 ob 20:34
Originalno objavil(-a) Ds

In zgornji post je napisala picka kateri hre v nos jeznorita..in njun fajt traja ze 10 let. In ta , ki pise jeunoriti nazaj ne razume, da s tem njunim besedicenjem se moramo mi premikat po totem kurcevem foromu. Ker ne razume, da se bo zmeraj najdla kaksna jeznorita ki bo pisala in pisala psiholoske nebuloze. In opet se bojo kuzle kregale.

Ti si pa isto psihopatsko govedo kot psihicno bolna gost.ja,da provociras z jeznorito.A ne znas in nisi sposobna funkcionirati normalno,da moras uporabljati izraz jeznorita.Sploh ni poante.Simfas druge,sama si pa isti gnoj.Vsi imate isto lastnost,da ste psihicno bolne in da vam je kreg dusevna hrana.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Marec/2019 ob 21:24
Originalno objavil(-a) Ds

In evo, kaj si dosegla, ko si se kao postavila na stran jeznorite motenke? Samo jeznorito gnojnico je po tebi zlila. To pa dobiš, če hočeš bit normalen z motenimi bipolarkami!
Jeznorita je psihični bolnik, vendar na žalost psihiatri smatrajo, da ji bo življenje v zunanjem svetu pomagalo. Kot vidiš, ji ne pomaga, ampak samo stopnjuje svojo mentalno defektnost. Zato jo je teba pregnat od tu, brez usmiljenja! Z njo naj se ukvarjajo psihiatri, tule nima kaj početi! In jaz bom tukaj toliko časa, dokler jeznorita motenka dokončno ne zgine stran! Od mene jih bo za vsak post dobila nazaj po gobcu!
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Marec/2019 ob 09:28

Tudi meni sede Bojan, samo se njega poklicem.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide