Avtor |
Sporočilo |
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 27/Junij/2018 ob 13:21 |
Originalno objavil(-a) Gostja
Originalno objavil(-a) gostja
Vsi samo nekaj panetujete in pisete neke domneve.Kako lahko to napises in ves,...aja....si napisala"po moje".Razumem,vsak misli po svoje in ima svoje veleume in teorije.Dejstev pa ne poznamo,to,kar mi pisemo,so samo cveki. |
Pol pa mi ti povej vsevedna. Kaj pa je po tvoje oseba, ki brez kart pove stvari, ki drzijo in napove dolocene stvari brez kart? |
Jaz bi pa vprasala,zakaj morajo uporabljat pripomocke,ce so jasnovidni.Zdaj bo nekdo rekel,za pomoc,da boljse vidi.Torej ni jasnovidna,ce potrebuje karte in podobne stvari.Ce je nekdo jasnoviden,vidi brez vsega,zato pa je j a s n o v i d e n .
|
IP shranjen |
|
Gostja
Gost
|
 Objavljeno: 27/Junij/2018 ob 13:40 |
Vsi samo nekaj panetujete in pisete neke domneve.Kako lahko to napises in ves,...aja....si napisala"po moje".Razumem,vsak misli po svoje in ima svoje veleume in teorije.Dejstev pa ne poznamo,to,kar mi pisemo,so samo cveki. |
Pol pa mi ti povej vsevedna. Kaj pa je po tvoje oseba, ki brez kart pove stvari, ki drzijo in napove dolocene stvari brez kart? |
Jaz bi pa vprasala,zakaj morajo uporabljat pripomocke,ce so jasnovidni.Zdaj bo nekdo rekel,za pomoc,da boljse vidi.Torej ni jasnovidna,ce potrebuje karte in podobne stvari.Ce je nekdo jasnoviden,vidi brez vsega,zato pa je j a s n o v i d e n . |
Vsak tvoj post se zacne: “jaz bi pa vprasala” ... ne rabis niti sprasevat, saj vse ves pametnjakovicka ozkogledna! Pol pa niti ne sprasuj vec, ce vse ves in ce niti ne dovolis, da drugi izrazijo svoje mnenje.
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 27/Junij/2018 ob 14:19 |
Jaz bi pa vprasala,zakaj morajo uporabljat pripomocke,ce so jasnovidni.Zdaj bo nekdo rekel,za pomoc,da boljse vidi.Torej ni jasnovidna,ce potrebuje karte in podobne stvari.Ce je nekdo jasnoviden,vidi brez vsega,zato pa je j a s n o v i d e n . |
Vsak tvoj post se zacne: “jaz bi pa vprasala” ... ne rabis niti sprasevat, saj vse ves pametnjakovicka ozkogledna! Pol pa niti ne sprasuj vec, ce vse ves in ce niti ne dovolis, da drugi izrazijo svoje mnenje. |
A tebe so siptarji vzgajali?To tut mebe zanima,kako je lahko jasnovidec;ce ma zraven kramo za pripomocke.In ja,jaz bi vprasala...
|
IP shranjen |
|
Gost
Gost
|
 Objavljeno: 27/Junij/2018 ob 14:31 |
Samo sporočam, od Selene nula od napovedi. Isto vso sranje omenjeno tukaj gor. Edino Bojana se nisem probala. Sem pa našla skupino na FB kjer je gor kup vedeževalcev in gledajo ko imajo čas in lahko rečem za ene kapo dol. Izpred let dobra tudi Miša, samo časwovno vidi nek mesec, ne vidi pa leta. Isto Jelka precej dobro vidi, lahko rečem 90% pravičlne napoveedi. Najhujši obup pa Vladimir, Milka,ena Milica ko sem se vozla 100 km do nje da je nakladala, ostalo se niti ne spounem obup kok sm zagonla za nebuloze  vredu je tudei Barbara s Šmaja, vidla v nulo prav!!! delno tudi Maruška dobra. Zinka tko tko, neki vidi v nulo, neki mimo.
zdj se sam še ržim svoje intuicije pa mogoče Bojana še mislim klicat. Na Seleno sem pa najbl stavla.
Sem sprašvala za eex, pa niti ena sama ni vidla, da bo nazaj skupaj z bivšo in zdj celo otroka pričakujeta! men so pa vse po vrsti nakldale, da bova nazaj skupaj, zato samo previdno da ne boste emele lažnih obljub kot jaz. Selena je sicer vidla da z njim ne bom skupi, je pa rekla da je med njim pa bivšo zgodba končana, isto Maja karte katastrofa rekla da see nebo izšlo, pa sm jst vedla da se bo, ker ne pozabiš kr tko dolga leta veze. Skratka vse so zatrjevale da kaže samoto pr njemu, noben ni vidu da bo nazaj skup z bivšo.Tolko o napovedih.
|
IP shranjen |
|
Gostja
Gost
|
 Objavljeno: 27/Junij/2018 ob 14:35 |
Vsak tvoj post se zacne: “jaz bi pa vprasala” ... ne rabis niti sprasevat, saj vse ves pametnjakovicka ozkogledna! Pol pa niti ne sprasuj vec, ce vse ves in ce niti ne dovolis, da drugi izrazijo svoje mnenje. |
A tebe so siptarji vzgajali?To tut mebe zanima,kako je lahko jasnovidec;ce ma zraven kramo za pripomocke.In ja,jaz bi vprasala... |
Raje šiptarji, kot pa tvoji starši. Dejansko nihče ni odgovoril na moje vprašanje. VPRAŠALA SEM, KAJ JE PO TVOJE OSEBA, KI TI POVE DOLOČENE STVARI BREZ KART IN ŠELE NATO NEKAJ STVARI Z KARTAMI? POVEDALA SEM SVOJE IZKUŠNJE. PO MENI TO NE MORE BITI NAUČENO, DA TI OSEBA BREZ PRIPOMOČKOV POVE TAKŠNE STVARI! ALI PAČ??? Po tem se vidi, kakšni butci ste.
|
IP shranjen |
|
Gostja
Gost
|
 Objavljeno: 27/Junij/2018 ob 14:38 |
Originalno objavil(-a) Gost
Samo sporočam, od Selene nula od napovedi. Isto vso sranje omenjeno tukaj gor. Edino Bojana se nisem probala. Sem pa našla skupino na FB kjer je gor kup vedeževalcev in gledajo ko imajo čas in lahko rečem za ene kapo dol. Izpred let dobra tudi Miša, samo časwovno vidi nek mesec, ne vidi pa leta. Isto Jelka precej dobro vidi, lahko rečem 90% pravičlne napoveedi. Najhujši obup pa Vladimir, Milka,ena Milica ko sem se vozla 100 km do nje da je nakladala, ostalo se niti ne spounem obup kok sm zagonla za nebuloze vredu je tudei Barbara s Šmaja, vidla v nulo prav!!! delno tudi Maruška dobra. Zinka tko tko, neki vidi v nulo, neki mimo.
zdj se sam še ržim svoje intuicije pa mogoče Bojana še mislim klicat. Na Seleno sem pa najbl stavla.
Sem sprašvala za eex, pa niti ena sama ni vidla, da bo nazaj skupaj z bivšo in zdj celo otroka pričakujeta! men so pa vse po vrsti nakldale, da bova nazaj skupaj, zato samo previdno da ne boste emele lažnih obljub kot jaz. Selena je sicer vidla da z njim ne bom skupi, je pa rekla da je med njim pa bivšo zgodba končana, isto Maja karte katastrofa rekla da see nebo izšlo, pa sm jst vedla da se bo, ker ne pozabiš kr tko dolga leta veze. Skratka vse so zatrjevale da kaže samoto pr njemu, noben ni vidu da bo nazaj skup z bivšo.Tolko o napovedih. |
kk je pol lahko selenina napoved v nulo, ce pa je falila za bivsega?
|
IP shranjen |
|
Gostja
Gost
|
 Objavljeno: 27/Junij/2018 ob 14:38 |
Ti pa tako bluzis,da si neverjetna.
Ampak zanimivo...omenjas,da znajo brati misli....a ti jih znas?Dej raje bluzi dalje in zivi v svojem blodnjaku nelogicnih misli.Po moje sama ne ves,kaj si pisala,kaj sele drugi...Bog pomagaj,kaj zemlja nosi. |
 bravo!!! se podpišem. Takšnega bluzenja še pa nisem zasledila, pa sem že vse sorte vidla  v glavnem, noben ne bere naših misli in kot pravi, da sklepajo, pa to je ja otroški vrtec??  pravi vedeževalec VIDI, dejte si to že enkrat v te vaše da ne rečem kašne glave  se pravi ne da UGANE, NE DA BERE, AMPAK VIDI!!!
|
IP shranjen |
|
Gostja
Gost
|
 Objavljeno: 27/Junij/2018 ob 14:48 |
Samo sporočam, od Selene nula od napovedi. Isto vso sranje omenjeno tukaj gor. Edino Bojana se nisem probala. Sem pa našla skupino na FB kjer je gor kup vedeževalcev in gledajo ko imajo čas in lahko rečem za ene kapo dol. Izpred let dobra tudi Miša, samo časwovno vidi nek mesec, ne vidi pa leta. Isto Jelka precej dobro vidi, lahko rečem 90% pravičlne napoveedi. Najhujši obup pa Vladimir, Milka,ena Milica ko sem se vozla 100 km do nje da je nakladala, ostalo se niti ne spounem obup kok sm zagonla za nebuloze vredu je tudei Barbara s Šmaja, vidla v nulo prav!!! delno tudi Maruška dobra. Zinka tko tko, neki vidi v nulo, neki mimo.
Sem sprašvala za eex, pa niti ena sama ni vidla, da bo nazaj skupaj z bivšo in zdj celo otroka pričakujeta! men so pa vse po vrsti nakldale, da bova nazaj skupaj, zato samo previdno da ne boste emele lažnih obljub kot jaz. Selena je sicer vidla da z njim ne bom skupi, je pa rekla da je med njim pa bivšo zgodba končana, isto Maja karte katastrofa rekla da see nebo izšlo, pa sm jst vedla da se bo, ker ne pozabiš kr tko dolga leta veze. Skratka vse so zatrjevale da kaže samoto pr njemu, noben ni vidu da bo nazaj skup z bivšo.Tolko o napovedih. |
kk je pol lahko selenina napoved v nulo, ce pa je falila za bivsega? |
nisem napisala v nulo za Seleno, ampak nula od napovedi za bivšega in njegovo bivšo. O tem razlagam. Da je viddla samoto pri njemu, pa ni temu tko. Je pa edin to vidla prav, da midva ne bova več skupej. Za naprej mi je pa mlajšega napovedla, ampak je kontra zdj vse njenim napovedim. Sem z nekom drugim skupi. Meni ni nič posebnega Selena. Me pa Barbara Šmarje mika, ampak mi je trikrat že oblubla da jo lohka pokličem pol se mi pa javla sploh ni. No to me pa odbije pol že odnos, ker linije pa nima, lani sm jo na mobi klicala pa mi je pofvedla v 5 min da naj pozabim da bo še kej z bivšim, takrat se mi je svet podrl. Je vidla da bova nazaj skup za en čas in je res blo, vse je blo res. Samo nisva ostala skup, napovedla mi je druzga opisala kok bo star, vse drži. Tak da Barbara je dobra vidi. Isto ene astrologinja s Celja je tudi dobra.
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 27/Junij/2018 ob 15:19 |
A tebe so siptarji vzgajali?To tut mebe zanima,kako je lahko jasnovidec;ce ma zraven kramo za pripomocke.In ja,jaz bi vprasala... |
Raje šiptarji, kot pa tvoji starši. Dejansko nihče ni odgovoril na moje vprašanje. VPRAŠALA SEM, KAJ JE PO TVOJE OSEBA, KI TI POVE DOLOČENE STVARI BREZ KART IN ŠELE NATO NEKAJ STVARI Z KARTAMI? POVEDALA SEM SVOJE IZKUŠNJE. PO MENI TO NE MORE BITI NAUČENO, DA TI OSEBA BREZ PRIPOMOČKOV POVE TAKŠNE STVARI! ALI PAČ??? Po tem se vidi, kakšni butci ste. |
He he,a si se u spegu pogledala in koncno ugotovila,da si ti tisti gnus in ne drugi,in da si ti neumna in ne drugi?.Vsi na forumu so zate neumni,sam ti si pametna.Se dobr,da mas spegle pr bajti.
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 27/Junij/2018 ob 15:21 |
kk je pol lahko selenina napoved v nulo, ce pa je falila za bivsega? |
Napisala je nula od napovedi.Saj je napisala prav.Raztolmaci si Nula,nic od Selenine napovedi.
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 27/Junij/2018 ob 15:24 |
Ti pa tako bluzis,da si neverjetna.
Ampak zanimivo...omenjas,da znajo brati misli....a ti jih znas?Dej raje bluzi dalje in zivi v svojem blodnjaku nelogicnih misli.Po moje sama ne ves,kaj si pisala,kaj sele drugi...Bog pomagaj,kaj zemlja nosi. |
bravo!!! se podpišem. Takšnega bluzenja še pa nisem zasledila, pa sem že vse sorte vidla v glavnem, noben ne bere naših misli in kot pravi, da sklepajo, pa to je ja otroški vrtec?? pravi vedeževalec VIDI, dejte si to že enkrat v te vaše da ne rečem kašne glave se pravi ne da UGANE, NE DA BERE, AMPAK VIDI!!! |
Macka,ti si carica!!!Podpis za tvoj post,bravo!!!!
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 27/Junij/2018 ob 15:27 |
Tudi meni je Selena vse zgresila,no,skoraj vse.Videla je ke take nepomembne stvari,ki so splosne in je pac logicno sklepala.Sem bila res razocarana,identicno mi je bilo kot pri Misi pred leti.Vsa navdusena,uau,grem k Misi,na koncu pa vse mimo.Glede na hvale za Seleno sem mislila,da bo kaj od tega,pa vse skupaj nic.Skoda dnarja,casa,voznje in vsega.Ce bi vedela,bi raje sla v soping.
|
IP shranjen |
|