Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 20:07 | ||
O pa znajo, prave z darom znajo. Vem, da je prihodnost odvisna od vsakega pos. Ampak pravi slogar vifi koncni razplet kako se ti odlocis. Meni je ena slogarca napovedala vnaprej da.mi bo starejsi gospid iz tujine veliko pomagal v soli. To je napovedala se predno sem ga spoznala, celo leto ali se vec pred tem predno sem se jaz sama aploh zacela zanimati za tisto stvar v kateri sem ga spoznala in mi je pomagal. To je pravo napovedovanje... videla je tocno kako se bom jaz v prihodnosti odlocala in kaj me bo zanimalo in s kom bo to povezano, ceprav v trenutku ko je dala napoved, se meni sami o tem se sploh ni sanjalo. To so napovedovalke prave, branje ze prisotnih energij, to si nekako znam tudi sama... doma imam eno veliko arkano tarota iz ene revije pred keti in zraven opis pomena kart, a ves da trenutne aituacije, ki so ze prisotne vrze vn karte in ce preberem pome dejansko drzi... panisem nobena slogarca... torej to lahko si prakticno vsak naredi doma s pripomocki. Prava slogarca napove prihodnost in je ne spreminja... vidi vnaprej kako se bos ti odlocil |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 20:34 | ||
Ja to je pa tudi seveda res. Jst mislim da pravi vidijo dejansko kako bo, vidijo nase koncne.odlocitve cetudi se vmes nevem kaj zgodi. So pa redki to.
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 27/Maj/2019 ob 20:45 | ||
Totalna bedarija.Ta prave vedezevalke vidijo.Pa se lahko se ne vem kolk trudis,ce je usojeno,da se bo nekaj zgodilo,se bo.V tem je ravno poanta taprave vedezevalke.Da VIDI. |
|||
IP shranjen | |||
Moj Tarot
Gost |
Objavljeno: 28/Maj/2019 ob 01:09 | ||
Vprašanje na str. 354 (6.5.2019, 13:00) Zdi se, da zgodba še ni končana, toda po drugi strani so se odprle podobne karte kot že nekajkrat prej. Podčrtujejo, da zgodba ni končana zato, ker gre za zgodbo o 'jari kači'. Vedno znova se odpirajo karte, ki kažejo nestrpnost pričakovanja na eni strani in osamljenost na drugi, čakanje na eni in dajanje oz. sprejemanje na drugi, prihajanje na eni in odhajanje na drugi. Spet se je pokazala možnost, da on pride ali se ti pokaže, toda spet bo odšel in znova pognal v pogon to gujsanje z ene na drugo stran (čakanje - kontaktiranje). Karte nakazujejo, da imaš v sebi precejšnjo mero odločenosti do potrpljenja, da z nekim notranjim smislom čakaš na to, da nekaj dobiš. Težko z gotovostjo rečem, da on pride točno do tebe, a zdi se, da pride. Toda kot rečemo, njegov prihod ne obeta nobene gotovosti, nobenih fiksnih urnikov, po katerih bi se vnaprej redno srečevala. Zdi se, da je edini redni urnik v tem vajinem razmerju tvoja potrpežljivost, in dokler bo ta vztrajala, zgodba ne bo končana. Upam, da se razplete čim bolje. Lep pozdrav! MT |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 28/Maj/2019 ob 06:59 | ||
Moj tarot zanima me moje zdravje na splosno..hvala
|
|||
IP shranjen | |||
Realna
Gost |
Objavljeno: 28/Maj/2019 ob 08:04 | ||
Drage moje, tiste, ki trdite, da se da videt prihodnost dajte potem povedat katere so te vedeževalke, ki res vidijo... Mislim, da jih še nismo našli in smo še vedno v iskanju...
|
|||
IP shranjen | |||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 28/Maj/2019 ob 09:31 | ||
|
|||
IP shranjen | |||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 28/Maj/2019 ob 09:32 | ||
|
|||
IP shranjen | |||
Sara
Gost |
Objavljeno: 28/Maj/2019 ob 10:16 | ||
Penelopa, a nisi bila včasih zadovoljna tudi z Vladimirjem? To so bili časi, ko smo vsi množično rinili k njemu. No, kakorkoli, od njegovih napovedi se mi ni uresničilo nič. Čeprav je znal kako tako stvar povedati, da si samo zijal (nevsakdanjo). Jaz sem dolgo časa kar vrjela, da bo. Pa ni bilo. Edino za službo mi je eno malenkost videl, pa glede mene same..karakterno..težave..ampak, to je bilo takrat bolj trenutno stanje. |
|||
IP shranjen | |||
penelopa
Gost |
Objavljeno: 28/Maj/2019 ob 10:39 | ||
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 28/Maj/2019 ob 11:24 | ||
Moj tarot,
prosila bi vas, če mi zaupate, kako kaže z moževim privat poslom? Se mu bo kaj odprlo...? Hvala lepa in lep pozdrav. |
|||
IP shranjen | |||
Realna
Gost |
Objavljeno: 28/Maj/2019 ob 12:14 | ||
Stara gospa iz avbra? Živa? |
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |