Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Tijana
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Tijana Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2019 ob 23:03
Originalno objavil(-a) Jaz

Originalno objavil(-a)

Originalno objavil(-a) Strinjam se z vami

Originalno objavil(-a) penelopa

Originalno objavil(-a) Gostja

Ja samo na Fb je Uros Vid.
Kako pa stopiš z njim v stik da dobiš odgovor, verjetno je plačljiv.

Moj tarot naklada.
Se lahko javi kdo,   ki je bolj realen. Z veseljem bi šla do takega človeka potem osebno, če bi res kaj prav videl. Vsega ne more nihče, ključne stvari pa ne bi smel zgrešiti. Se lahko še javi kdo in se malo stestira.

Osebno mu postavljam eno vprašanje.

Kaj vidi na mojem ljubezenskem področju? Prosim za par besed nazaj in za naprej. Takoj mu bom poslala feedback.
Hvala vnaprej   

Nisem uporabila pravi citat, a se mi ga zdaj ne da več iskat, ker si nisem zapomnila st. strani, skratka nekdo je Moj tarot lepo obrazložil glede vozniškega dovoljenja, da se mu ga vzeli zaradi sankcij. Sama pa tega ni videla in toliko enih besed zabila v prazno, etc. Skratka nelogičnost njenih odgovorov res ni na mestu,   ne glede na njen trud. Prosim,   nisem jaz ta, ki je postavila vprašanje. Mi je pa zgrešila za pomembno vprašanje na žalost       

pises,da ti je zgresila.u redu, imas pravico do tega. ampak potem bi lahko vsaj citirala svoje vprasanje,ne pa da ven vlacis zadevo od ene druge,ki se tebe nic ne tice. glede na napisano do zdaj tudi jaz ze malo dvomim koliko so zenske tu gor sploh zanesljive. u redu,sej ti je lahko zgresila, ampak u resnici res ne moremo vedet,ce pises po resnici,sploh ce nic ne poves o svojem vprasanju in kater odgovor je bil. mi si na forumu lahko mislimo tudi,da je tole napisala katera od vedezevalk na fbju,ki se hoce reklamirat.

Ha ni blo fer sen poleg pa tudi napisala, da odgovor ba vprašanje ni moj...

Je pa Moj tarot res napisala filmsko sceno, ne ljubi se mi nazaj listat,   ker je to res predalec. Imam močan spomin da mi niti ni treba. Za isto dilemo sem ji postavila vprašanje trikrat in vedno je bil enak odgovor v skupnem seštevku. Ni pa sprememb, nič,..., ne gre za varanje, ljubosumje itd... Iz moje strani je odločitev,   da ne gre. In kart, be nikogar glede tega ne nameravam več spraševat...    

Jaz, mislim da nisi nikomur dolžna razlagati kako in kaj. Sploh ne nekmu virtualnemu osebku. Osebno sem mnenja, da si se pravilno odločila. Kar te “boli” sedaj, bo čez čas samo še medel spomin. Bedne fraze in pametovanje, vendar bo. Bila na istem in sem preživela! Zmagovalka pa sem bila takrat, ko je tipson stal 5 metrov stran od mene, meni pa se je jeba.. za njega. Nisem vrjela da je to mogoče, pa je. Filing super, sploh ko sem vidla njegov pogled, ki mu ni bilo super. Iz te izkušnje sem se nekaj naučila: kakšnega tipa si ne želim! Ampak ker je življenje tako kot je, me je dal ponovno na preizkušnjo; spoznala tipa, ki sicer ni slab po srcu, je pa slab v obnašanju do mene na način, da ne ve kaj bi sam s sabo, kaj šele z mano... in prejšnja izkušnja me je naučila, da tega ne želim in pika! Priznam, da boli vsakič ko ga vidim, ker mi je noro hud, da si želim, da bi bil on nor na mene, pa pač ni. In sem se umaknila, živim dalje, grem v poletje bolj sproščena, brez čakanja na njegov sms, brez solz... moški, ki je nor na žensko bi stene premikal, tvoj z vozniško in moj z zmedeno glavo to ni... me pa tolaži misel, da bo obema enkrat prekleto žal, da sta se obnašala, kot sta se. midve pa se bova čez čas temu smejali in uživali life tako, kot si zasluživa. Ženska se mora ob moškem počutiti srečno, ne kontra da išče pozornost. Vse dobro ti želim!
IP IP shranjen Prijavi objavo
Jaz
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Jaz Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2019 ob 00:06
Originalno objavil(-a) Tijana

Originalno objavil(-a) Jaz

Originalno objavil(-a)

Originalno objavil(-a) penelopa

Originalno objavil(-a) Gostja

Ja samo na Fb je Uros Vid.
Kako pa stopiš z njim v stik da dobiš odgovor, verjetno je plačljiv.

Moj tarot naklada.
Se lahko javi kdo,   ki je bolj realen. Z veseljem bi šla do takega človeka potem osebno, če bi res kaj prav videl. Vsega ne more nihče, ključne stvari pa ne bi smel zgrešiti. Se lahko še javi kdo in se malo stestira.

Osebno mu postavljam eno vprašanje.

Kaj vidi na mojem ljubezenskem področju? Prosim za par besed nazaj in za naprej. Takoj mu bom poslala feedback.
Hvala vnaprej   

Nisem uporabila pravi citat, a se mi ga zdaj ne da več iskat, ker si nisem zapomnila st. strani, skratka nekdo je Moj tarot lepo obrazložil glede vozniškega dovoljenja, da se mu ga vzeli zaradi sankcij. Sama pa tega ni videla in toliko enih besed zabila v prazno, etc. Skratka nelogičnost njenih odgovorov res ni na mestu,   ne glede na njen trud. Prosim,   nisem jaz ta, ki je postavila vprašanje. Mi je pa zgrešila za pomembno vprašanje na žalost       

pises,da ti je zgresila.u redu, imas pravico do tega. ampak potem bi lahko vsaj citirala svoje vprasanje,ne pa da ven vlacis zadevo od ene druge,ki se tebe nic ne tice. glede na napisano do zdaj tudi jaz ze malo dvomim koliko so zenske tu gor sploh zanesljive. u redu,sej ti je lahko zgresila, ampak u resnici res ne moremo vedet,ce pises po resnici,sploh ce nic ne poves o svojem vprasanju in kater odgovor je bil. mi si na forumu lahko mislimo tudi,da je tole napisala katera od vedezevalk na fbju,ki se hoce reklamirat.

Ha ni blo fer sen poleg pa tudi napisala, da odgovor ba vprašanje ni moj...

Je pa Moj tarot res napisala filmsko sceno, ne ljubi se mi nazaj listat,   ker je to res predalec. Imam močan spomin da mi niti ni treba. Za isto dilemo sem ji postavila vprašanje trikrat in vedno je bil enak odgovor v skupnem seštevku. Ni pa sprememb, nič,..., ne gre za varanje, ljubosumje itd... Iz moje strani je odločitev,   da ne gre. In kart, be nikogar glede tega ne nameravam več spraševat...    

Jaz, mislim da nisi nikomur dolžna razlagati kako in kaj. Sploh ne nekmu virtualnemu osebku. Osebno sem mnenja, da si se pravilno odločila. Kar te “boli” sedaj, bo čez čas samo še medel spomin. Bedne fraze in pametovanje, vendar bo. Bila na istem in sem preživela! Zmagovalka pa sem bila takrat, ko je tipson stal 5 metrov stran od mene, meni pa se je jeba.. za njega. Nisem vrjela da je to mogoče, pa je. Filing super, sploh ko sem vidla njegov pogled, ki mu ni bilo super. Iz te izkušnje sem se nekaj naučila: kakšnega tipa si ne želim! Ampak ker je življenje tako kot je, me je dal ponovno na preizkušnjo; spoznala tipa, ki sicer ni slab po srcu, je pa slab v obnašanju do mene na način, da ne ve kaj bi sam s sabo, kaj šele z mano... in prejšnja izkušnja me je naučila, da tega ne želim in pika! Priznam, da boli vsakič ko ga vidim, ker mi je noro hud, da si želim, da bi bil on nor na mene, pa pač ni. In sem se umaknila, živim dalje, grem v poletje bolj sproščena, brez čakanja na njegov sms, brez solz... moški, ki je nor na žensko bi stene premikal, tvoj z vozniško in moj z zmedeno glavo to ni... me pa tolaži misel, da bo obema enkrat prekleto žal, da sta se obnašala, kot sta se. midve pa se bova čez čas temu smejali in uživali life tako, kot si zasluživa. Ženska se mora ob moškem počutiti srečno, ne kontra da išče pozornost. Vse dobro ti želim!

Hvala za lepe želje. Želim ti enako. Nisem pa ta z vozniško, kar lahko oseba tudi sama potrdi, v kolikor se javi., :) Ja je nekak tak, kot opisuješ,   usoda dodeli nekaj, kar bi moral sfurat ne glede na posledice in dodeli se slabše - to sem ugotovila brez da sem se šla vezo ali bilo kaj.. .. . V to se spoznam.... in na to ne dam nič več. Je škoda cajta. Drži se svojega stava.:)

Uživaj, črtaj vse iz preteklosti..,!!!   
Lora
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Lora Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2019 ob 12:06
Pozdravljena,

kako bi lahko prišla v kontakt s tem jasnovidcem iz Maribora?

Hvala
Jovanka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Jovanka Odgovorbullet Objavljeno: 17/Julij/2019 ob 11:15
Srbska jasnovidka Gordana Tomaševic vam ne bo izdala računa za opravljeno storitev, dela na črno. Kot zaščito vam bo prodala lovorjev list (150 EUR), njena sodelavka Mira Tahirovič pa 300 EUR, prav tako brez računa. Nič ne pomaga. Sama sem neumna da sem nasedla, ne bodite vi še tako nori. Lp
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 17/Julij/2019 ob 13:05
Jovanka...saj je bilo o tej Gordani že kar nekaj napisanega kakšna bleferka je so jo ujeli kako blefira preko tv odaje  jo je ena ženska razkrinkala. vse te srbske nategunke so si enake obrat človeka ki je v stiski, vključno z novim imenom kao jasnovidka evropskega formataVioleta Burić, ki se je pojavilo na slo sceni bleferjev. To  bleferko pa trži potovalna agencija Izvir.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 18/Julij/2019 ob 11:45
Mislim da sta pred časom Gordana in astrologinja Dolores delali skupaj na TV.
Imate morda izkušnje z to astrologinjo Dolores.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 18/Julij/2019 ob 12:42
Te čefurke in vse,ki delajo z njimi,so totalen nateg.Pa še cene tako brutalne,za kozlat,ko da je baba Vanga.Sfejkane vse do konca,samo da nategnejo folk.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 18/Julij/2019 ob 13:17
Se popolnoma strinjam z gostjo PloskPloskPlosk sam stran od teh nategunk 
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 18/Julij/2019 ob 13:23
Gordana in njena tajnica katastrofa, bila pri njej na osebnem obisku, pol ure je 60 €, nekaj je govorila o kabali, pol pa že časa zmanjka za vprašanje. Škoda denarja.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 18/Julij/2019 ob 13:25
A tale astrologinja Dolores je slovenka?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 18/Julij/2019 ob 16:32
Originalno objavil(-a) Gost

Ja, Celjanka. Kolikor vem zdaj dela zase.
Ima katera/i izkušnje z njeno astrološko napovedjo.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Julij/2019 ob 11:18

Ja, Celjanka. Kolikor vem zdaj dela zase.
Ima katera/i izkušnje z njeno astrološko napovedjo.

Mislim,da že to vse pove.Da padeš tako nizko,da lupiš denar z neko balkansko navlako,ti mora biti verjetno že vse jasno.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide