Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||||||
Tijana
Gost |
Objavljeno: 15/Julij/2019 ob 23:03 | ||||||
Jaz, mislim da nisi nikomur dolžna razlagati kako in kaj. Sploh ne nekmu virtualnemu osebku. Osebno sem mnenja, da si se pravilno odločila. Kar te “boli” sedaj, bo čez čas samo še medel spomin. Bedne fraze in pametovanje, vendar bo. Bila na istem in sem preživela! Zmagovalka pa sem bila takrat, ko je tipson stal 5 metrov stran od mene, meni pa se je jeba.. za njega. Nisem vrjela da je to mogoče, pa je. Filing super, sploh ko sem vidla njegov pogled, ki mu ni bilo super. Iz te izkušnje sem se nekaj naučila: kakšnega tipa si ne želim! Ampak ker je življenje tako kot je, me je dal ponovno na preizkušnjo; spoznala tipa, ki sicer ni slab po srcu, je pa slab v obnašanju do mene na način, da ne ve kaj bi sam s sabo, kaj šele z mano... in prejšnja izkušnja me je naučila, da tega ne želim in pika! Priznam, da boli vsakič ko ga vidim, ker mi je noro hud, da si želim, da bi bil on nor na mene, pa pač ni. In sem se umaknila, živim dalje, grem v poletje bolj sproščena, brez čakanja na njegov sms, brez solz... moški, ki je nor na žensko bi stene premikal, tvoj z vozniško in moj z zmedeno glavo to ni... me pa tolaži misel, da bo obema enkrat prekleto žal, da sta se obnašala, kot sta se. midve pa se bova čez čas temu smejali in uživali life tako, kot si zasluživa. Ženska se mora ob moškem počutiti srečno, ne kontra da išče pozornost. Vse dobro ti želim! |
|||||||
IP shranjen | |||||||
Jaz
Gost |
Objavljeno: 16/Julij/2019 ob 00:06 | ||||||
Hvala za lepe želje. Želim ti enako. Nisem pa ta z vozniško, kar lahko oseba tudi sama potrdi, v kolikor se javi., :) Ja je nekak tak, kot opisuješ, usoda dodeli nekaj, kar bi moral sfurat ne glede na posledice in dodeli se slabše - to sem ugotovila brez da sem se šla vezo ali bilo kaj.. .. . V to se spoznam.... in na to ne dam nič več. Je škoda cajta. Drži se svojega stava.:) Uživaj, črtaj vse iz preteklosti..,!!! |
|||||||
IP shranjen | |||||||
Lora
Gost |
Objavljeno: 16/Julij/2019 ob 12:06 | ||||||
Pozdravljena,
kako bi lahko prišla v kontakt s tem jasnovidcem iz Maribora? Hvala |
|||||||
IP shranjen | |||||||
Jovanka
Gost |
Objavljeno: 17/Julij/2019 ob 11:15 | ||||||
Srbska jasnovidka Gordana Tomaševic vam ne bo izdala računa za opravljeno storitev, dela na črno. Kot zaščito vam bo prodala lovorjev list (150 EUR), njena sodelavka Mira Tahirovič pa 300 EUR, prav tako brez računa. Nič ne pomaga. Sama sem neumna da sem nasedla, ne bodite vi še tako nori. Lp
|
|||||||
IP shranjen | |||||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 17/Julij/2019 ob 13:05 | ||||||
Jovanka...saj je bilo o tej Gordani že kar nekaj napisanega kakšna bleferka je so jo ujeli kako blefira preko tv odaje jo je ena ženska razkrinkala. vse te srbske nategunke so si enake obrat človeka ki je v stiski, vključno z novim imenom kao jasnovidka evropskega formataVioleta Burić, ki se je pojavilo na slo sceni bleferjev. To bleferko pa trži potovalna agencija Izvir.
|
|||||||
IP shranjen | |||||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 18/Julij/2019 ob 11:45 | ||||||
Mislim da sta pred časom Gordana in astrologinja Dolores delali skupaj na TV.
Imate morda izkušnje z to astrologinjo Dolores. |
|||||||
IP shranjen | |||||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 18/Julij/2019 ob 12:42 | ||||||
Te čefurke in vse,ki delajo z njimi,so totalen nateg.Pa še cene tako brutalne,za kozlat,ko da je baba Vanga.Sfejkane vse do konca,samo da nategnejo folk.
|
|||||||
IP shranjen | |||||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 18/Julij/2019 ob 13:17 | ||||||
Se popolnoma strinjam z gostjo sam stran od teh nategunk
|
|||||||
IP shranjen | |||||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 18/Julij/2019 ob 13:23 | ||||||
Gordana in njena tajnica katastrofa, bila pri njej na osebnem obisku, pol ure je 60 €, nekaj je govorila o kabali, pol pa že časa zmanjka za vprašanje. Škoda denarja.
|
|||||||
IP shranjen | |||||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 18/Julij/2019 ob 13:25 | ||||||
A tale astrologinja Dolores je slovenka?
|
|||||||
IP shranjen | |||||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 18/Julij/2019 ob 16:32 | ||||||
Ja, Celjanka. Kolikor vem zdaj dela zase. Ima katera/i izkušnje z njeno astrološko napovedjo. |
|||||||
IP shranjen | |||||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Julij/2019 ob 11:18 | ||||||
Mislim,da že to vse pove.Da padeš tako nizko,da lupiš denar z neko balkansko navlako,ti mora biti verjetno že vse jasno. |
|||||||
IP shranjen | |||||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |