Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2019 ob 21:59
Originalno objavil(-a) gostja

Mene pa zanima,kako ste zadovoljni tisti,ki vam je dala napovedi moj tarot.Se je kaj uresničilo?
Spostujem moj tarot in njen trud in pomoc, a vendar meni se nic od njenih napovedi zal ni uresnicilo. Prebere trenutno in preteklo situacijo ok, ampak kar pove za prihodnost se pa ni uresnicilo. Zal.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Oo
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Oo Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2019 ob 22:32
Dalec trenutno najboljsi gospod uros vid iz fb-ja , stran mi kdo pogleda v karte. Clovek je fenomen in magari na 10 vprasanj odgovori brezplacno ter ima samo prostovolni prispevek. Ze to mi je dovolj da mi za razlicna podrocja vse prav napove..pa tudi ce se za katero podrocje ne izide..ostale so prav..Car
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2019 ob 02:08
Originalno objavil(-a) Oo

Dalec trenutno najboljsi gospod uros vid iz fb-ja , stran mi kdo pogleda v karte. Clovek je fenomen in magari na 10 vprasanj odgovori brezplacno ter ima samo prostovolni prispevek. Ze to mi je dovolj da mi za razlicna podrocja vse prav napove..pa tudi ce se za katero podrocje ne izide..ostale so prav..Car

Lepo,da poves svojo osebno izkusnjo z njim.Meni je bil tako,tako.Za ljubezensko podrocje falil,ze trenutno situacijo je zgresil,da ne govorim o prihodnosti.100% napovedi ti ne bo nihce dal.Je pa cist kul,ce ti sede.
MT pa tudi meni ni imela nic prav.Lepo,da se trudi,ampak trikrat sem ji postavila vprasanje,pa vse mimo.Saj se pa vidi tudi,kako je tisto ubogo punco vlekla za nos glede vozniskega.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2019 ob 03:11

Imam vprašanje za Moj Tarot.Bi mi lahko prosim pogledali,če bom za novo leto sama ali bom s kom.Nimam nikogar,kar se tiče čustvenega področja,ampak bi rada vedela,če bom sama ali ne.MT,če mi boste odgovorili,vam bom res hvaležna.
Lp

Vprašanje na str. 436 (7.12.2019, 13:24)
Še najbljižji povzetek odgovora ni bil, da karte 'delajo zate'. Niso se odprle 'romantične' karte na prvo žogo, toda take, kot so se, so tiste vrste kart, ki človeka enostavno ne morejo pustiti na cedilu. En del kart je pokazal najbrž okoliščine, v katerih si: ljudje, ki 'nimajo časa', tisti, ki gledajo stran, čeprav morda vedo, da si sama in bi te lahko povabili medse. Ali bo na koncu kdo od njih ali morda kdo popolnoma drug, zdi se, da iz vse te 'gneče prezaposlenih ljudi' do tebe pride ali povabilo ali določeno sporočilo. Nekdo bo stegnil roko proti tebi. Ni stoprocentno gotovo, ali gre točno za silvestrovo ali morda šele za prvi dan novega leta, a po kartah se ti obeta 'prerojenje', v smislu povsem svežega koraka (v novo leto?), ki bo drugačen od tistih znanih korakov iz preteklosti v smislu 'Še eno novo leto, pa že takoj vse po starem'. Karte te morda spodbujajo, da greš kam na javni prostor ali da ne zavrneš povabila nekam, kamor bi se ti sicer morda zdelo trapasto iti. Kot rečeno, strogo 'romantičnih' kart, ki bi govorile o praznovanju v dvoje, ni bilo, a te, ki so, kljub vsemu obetajo določeno pozitivno, lahko tudi osrečujoče doživetje.

Upam, da se zgodi po najboljših pričakovanjih.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2019 ob 03:13

Imam vprašanje za Moj Tarot.Bi mi lahko prosim pogledali,če bom za novo leto sama ali bom s kom.Nimam nikogar,kar se tiče čustvenega področja,ampak bi rada vedela,če bom sama ali ne.MT,če mi boste odgovorili,vam bom res hvaležna.
Lp

(Pardon za popravek.)
Vprašanje na str. 436 (7.12.2019, 13:24)
Še najbljižji povzetek odgovora bi bil, da karte 'delajo zate'. Niso se odprle 'romantične' karte na prvo žogo, toda take, kot so se, so tiste vrste kart, ki človeka enostavno ne morejo pustiti na cedilu. En del kart je pokazal najbrž okoliščine, v katerih si: ljudje, ki 'nimajo časa', tisti, ki gledajo stran, čeprav morda vedo, da si sama in bi te lahko povabili medse. Ali bo na koncu kdo od njih ali morda kdo popolnoma drug, zdi se, da iz vse te 'gneče prezaposlenih ljudi' do tebe pride ali povabilo ali določeno sporočilo. Nekdo bo stegnil roko proti tebi. Ni stoprocentno gotovo, ali gre točno za silvestrovo ali morda šele za prvi dan novega leta, a po kartah se ti obeta 'prerojenje', v smislu povsem svežega koraka (v novo leto?), ki bo drugačen od tistih znanih korakov iz preteklosti v smislu 'Še eno novo leto, pa že takoj vse po starem'. Karte te morda spodbujajo, da greš kam na javni prostor ali da ne zavrneš povabila nekam, kamor bi se ti sicer morda zdelo trapasto iti. Kot rečeno, strogo 'romantičnih' kart, ki bi govorile o praznovanju v dvoje, ni bilo, a te, ki so, kljub vsemu obetajo določeno pozitivno, lahko tudi osrečujoče doživetje.

Upam, da se zgodi po najboljših pričakovanjih.
Lep pozdrav!
MT
Nataška
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Nataška Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2019 ob 06:42
MT mene ste spustila

Kako kaže odnosu s hčerko.. bo kdaj popustil vpliv njenega očeta nanjo

gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2019 ob 11:06

Se strinjam, da je Uroš dobr, vendar se ne strinjam, da ne zahteva plačila. Meni je sicer dvakrat, trikrat brezplačno pogledal, vendar sedaj ko mu pošljem vprašanje zmeraj zahteva plačilo. Celo ko ti tretje sporočilo napiše, zahteva da se ga nagradi in sicer napiše da ljudje navadno na 3- 5 vprašanj pošljejo 20 do 30 eur.Tako da saj je razumljivo, da ne more zastonj gledat vsem po vrsti. So pa v skupini na fb mi kdo pogleda v karte take, ki res zastonj gledajo,kako dobre so, pa ne vem, težko rečem. vem da 70% teh babnic nima pojma in se učijo na ljudeh bi rekla...
Ena34
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ena34 Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2019 ob 11:52
Moj tarot ste me izpustila, sem psiala že dvakrat prej.

Zanima me, ali bom v trenutni službi dobila pogodbo za nedoločen čas. Bo to že naslednje leto? hvala
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2019 ob 15:41
Motenka spet trosi svoje bipolarne modrosti!
Za nos da vlečejo šlogarce??! O, a res al kaj?! 3x, trikrat, TRIKRAT!!!! si ti moledovala Moj tarot za napoved, trikrat!!! Pa čeprav si skoz neki hujskala po njej. Aja, zdaj pa ONA tebe vleče za nos, pa daj nehaj, budala glupa!!! In una butara z vozniško isto! Kdo koga vleče za nos, če sprašuješ ENO IN ISTO v razmaku parih dni???! Pa ne samo mt, ampak še kup drugim šlogarcam je najedala naprej in nazaj! Še na youtubu je našla neke bajalice pa v angleščini pisala bohve kakim šarlatankam ... ampak glavno, da po bipolarni logiki to pomeni, da NJO vlečejo za nos! Pa daj bit glupa!!!
In ti si isti pofl od pameti, da ne boš kaj mislila!! Vsako možno šlogarco v vsaki možni vukojebini oblajaš, potem pa ONE tebe vlečejo za nos????! Ej, one imajo svoj biznis, saj veš: RAJE PLAČAM, KOT DA MI ZASTONJ FALI! Hahahaha! Kdo koga pol za nos vleče, če jim TI znosiš ves denar, a???
Pa očitno je s tabo še velik hujš, kot kaže bipolarna motnja! Toliko ljudi je že pohvalilo tega Uroša na fb, ne, samo ti moraš nergat, kako ti je vse falil! Ja, a se ne bi vprašala, kaj pa, če si ti ista trola kot una z vozniško? Sprašuješ butaste stvari, na katere odgovora sploh bit ne more. Potem si pa vsa vesela, da lahko pljuvaš po drugih!!! To je tvoja motnja! Osebnostno si tolk defektna, da iščeš samo priložnosti, da se boš pritoževala in pljuvala! In potem tolk časa najedaš kakemu šlogarju (Bojan, a ne), dokler ti jasno da fali! Potem pa evo, gremo pljuvat!!! Motena si totalno, pa še osebnostno si šrot!!!

Lepo,da poves svojo osebno izkusnjo z njim.Meni je bil tako,tako.Za ljubezensko podrocje falil,ze trenutno situacijo je zgresil,da ne govorim o prihodnosti.100% napovedi ti ne bo nihce dal.Je pa cist kul,ce ti sede.
MT pa tudi meni ni imela nic prav.Lepo,da se trudi,ampak trikrat sem ji postavila vprasanje,pa vse mimo.Saj se pa vidi tudi,kako je tisto ubogo punco vlekla za nos glede vozniskega.
S
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom S Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2019 ob 15:55
Iskreno mi je g uros vid odgovoril na vsaj 10 vprasanj...z milijon podprasanji...pa sem vse skup poslala v 1 letu 40 e
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2019 ob 16:00
Moj tarot pozdravljena. Prislo je do razvoja situacije z moskim z izgubljeno voznisko 😜. Odlocila sem se ga posikati sama kjer dela..in ja govorila sva 10 minut..clovek se je transformiral..verjetno resuje situacijo doma, in hkrati vse kar mu je to leto ko je izgubil voznisko prineslo...rekel je da se me ima v mislih in custvih..da trenutno je status q.. Nato je rekel da se v roku leta bo vrnil..to je bilo to. Sedaj me zanima ali se ima namen vrniti do mene? In kdaj bi to lahko bilo..ce bo to prej kot v letu dni?? Hvala za odgovor.
S
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom S Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2019 ob 16:12
Kar se tice pa vseh napovedi ki sem jih imela...ja dejansko nihce ni napovedal pravilno kdaj se bo tip z voznisko vrnil.dejansko sem sama prevzela vajeti. Je pa moj tarot nazadnje se priblizala temu dogodku.
Za mij tarot:
Podpvprasanje za zgoraj omenjeno vprasanje
Zanima me ce ta moski se zeli kaj z mano ali je tule konec? Ceprav mi konca ni dal. Hvala
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide