Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost8888
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost8888 Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2019 ob 18:00
Originalno objavil(-a) Ss

Moj tarot pozdravljena. Prislo je do razvoja situacije z moskim z izgubljeno voznisko 😜. Odlocila sem se ga posikati sama kjer dela..in ja govorila sva 10 minut..clovek se je transformiral..verjetno resuje situacijo doma, in hkrati vse kar mu je to leto ko je izgubil voznisko prineslo...rekel je da se me ima v mislih in custvih..da trenutno je status q.. Nato je rekel da se v roku leta bo vrnil..to je bilo to. Sedaj me zanima ali se ima namen vrniti do mene? In kdaj bi to lahko bilo..ce bo to prej kot v letu dni?? Hvala za odgovor.

O moj bog kot bi bral vrtcevskega otroka...a tebi ni razumljivo,da ce te ima nekdo zarws rad enostavno nima izgovorov,niti te ne pusti cakat!? To ne rabis nobene jasnovidke zato da ti to pove. Ce bi te imel zares rad bibil s teboj vrjemi mi!!!!
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/December/2019 ob 23:31
Originalno objavil(-a) Gost8888

Originalno objavil(-a) Ss

Moj tarot pozdravljena. Prislo je do razvoja situacije z moskim z izgubljeno voznisko 😜. Odlocila sem se ga posikati sama kjer dela..in ja govorila sva 10 minut..clovek se je transformiral..verjetno resuje situacijo doma, in hkrati vse kar mu je to leto ko je izgubil voznisko prineslo...rekel je da se me ima v mislih in custvih..da trenutno je status q.. Nato je rekel da se v roku leta bo vrnil..to je bilo to. Sedaj me zanima ali se ima namen vrniti do mene? In kdaj bi to lahko bilo..ce bo to prej kot v letu dni?? Hvala za odgovor.

O moj bog kot bi bral vrtcevskega otroka...a tebi ni razumljivo,da ce te ima nekdo zarws rad enostavno nima izgovorov,niti te ne pusti cakat!? To ne rabis nobene jasnovidke zato da ti to pove. Ce bi te imel zares rad bibil s teboj vrjemi mi!!!!

Se strinjam z zgornjim postom.Pustimo to,da se ti smeji cel forum,ampak vklopi možgane in razmisli.Če bi tipu bilo kaj do tebe,bi našel pot in način priti do tebe.Se mi res ne da igrat policajke,ne grem listat nazaj,ampak po moje že celo leto najedaš s tem vozniškim.
Glej:res je,ne rabiš vedeževalke.Vsak normalen človek bi doumel.Ti ne vem,če boš kdaj.Kaj imaš od lajfa,da ti on uravnava življenje.
Če bi jaz imela nekoga rada,ga ljubila,imela čustva do njega,pa da nimam vozniškega dovoljenja,najdem druge opcije.Obstajajo frendi z avtom,avtobusi,vlaki,javni prevoz.Ne mi reči,da še vedno verjameš v ljubezen z njim.Zbudi se in začni živet.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2019 ob 00:08
Sam gost.ja pa vedno bolj nazaduje.Eno samo kokodajsanje,vedno iste besede,fraze,kako lahko to stvorenje živi sama s seboj in kaka muka mora to bit,da vse to prenaša.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2019 ob 00:10
Da bi vsaj oplemenitila svoj besedni zaklad.Hmmm....očitno svojo diagnozo hoče na vsak način prezrcalit na druge.Bolnico dat na ignore,problem rešen.Že ko preberem samo prvih nekaj vrstic,me nekam prime.Tega ni možno do konca prebrat,vsaj meni ne uspeva.Na sreco.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2019 ob 03:18
Originalno objavil(-a) Nataška

MT mene ste spustila
Kako kaže odnosu s hčerko.. bo kdaj popustil vpliv njenega očeta nanjo

Vprašanje na str. 437 (10.12.2019, 6:42)
Kaj je "vpliv njenega očeta nanjo" in koliko lahko "popusti", so tvoje subjektivne ocene, zato je težko reči, ali bo vpliv "popustil", ker tako ga doživljaš ti. Po kartah se prej zdi, da je dobršen del blokade na tvoji strani, lastna občutja pa potem prevagaš na pleča drugih. Zato karte morda ne govorijo samo o 'njih', ampak precej tudi o tebi. Obetajo pa 'odprtje'. Delujejo silnice, ki so v močno oporo vašim skrhanim odnosom. Kar se zdaj 'maje' med vami ali v odnosu s hčerjo, bo počasi dobivalo oporo in hkrati bo nekdo, ki je bil do zdaj 'zaprt' in 'posesiven', trmasto oklepajoč se nekega svojega 'prav' (tudi ti si lahko vključena v ta opis), vendarle 'razprl roke' in pogledal dlje od sebe. Karte v končni napovedi kažejo pozitiven razplet, in sicer, da bo konec nelagodne razpetosti med vami ali vama s hčerjo. Zdi se, da 'razpeti' ostanete, toda to bo pomenilo trezen odnos med vami, sprejemanje obeh strani, ne da bi se ti dve strani prepletali in spotikali druga ob drugo. Morala pa se boš sprijazniti, da kar je namenjeno tebi, boš tudi dobila in to morala sprejeti točno v taki obliki; kar pa bo pripadlo drugi strani (možu?), bo njeno in sprijazniti se boš morala, da tega ti ne boš imela. Karte kažejo, da se bo situacija razvila tako, da boš tako razdelitev sprejela, se z njo strinjala in jo občutila kot zadovoljivo rešitev. Kako natančno in v katerih podrobnostih se bo to zgodilo, pa je iz kart težko reči.

Upam, da se stvari postavijo na svoje pravo mesto.
Lep pozdrav!
MT
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2019 ob 04:27
Pozdravljene, zanima me, ali je Uroš Vid na fb-ju komu pravilno napovedal za področje ljubezni? Meni je pravilno opisal trenutno situacijo, vendar je na forumu napisane toliko kritike na njegov račun, (da je dober za vsa področja razen za ljubezensko), da se mi zdi, da obstaja večja verjetnost, da se bo zgodilo ravno obratno od napovedanega. Hvala že vnaprej. Lp
Nataška
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Nataška Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2019 ob 06:34
Hvala MT

Jaz sem sprejela, da ona živi pri očetu, da pa odklanja stike in noče priti niti na obisk,pač ne morem. Ta žalost me ubija, ker je moj otrok, ki sem ga nosila in rada bi imela z njo dober odnos.
Gist
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gist Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2019 ob 10:54
Zakaj ma sploh oce otroka? Mislim ne zamerit no ampak enostavno otrok je vecina ce ni kj narobe z mamo,pri njej. Ne razumem,ce niste pijaka alu drigerasuca oz.v arestu,bi tamala z vami mirala bit
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2019 ob 11:06
Originalno objavil(-a) Gist

Zakaj ma sploh oce otroka? Mislim ne zamerit no ampak enostavno otrok je vecina ce ni kj narobe z mamo,pri njej. Ne razumem,ce niste pijaka alu drigerasuca oz.v arestu,bi tamala z vami mirala bit

Ne pisi bedarij,ce ne poznaš celotne situacije.Otrok ima pravico do obeh,če so okoliščine in starši vredu.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2019 ob 11:09
Originalno objavil(-a) Gostja

Pozdravljene, zanima me, ali je Uroš Vid na fb-ju komu pravilno napovedal za področje ljubezni? Meni je pravilno opisal trenutno situacijo, vendar je na forumu napisane toliko kritike na njegov račun, (da je dober za vsa področja razen za ljubezensko), da se mi zdi, da obstaja večja verjetnost, da se bo zgodilo ravno obratno od napovedanega. Hvala že vnaprej. Lp

Meni je videl prav za finance,zdravje,neko konkretno zadevo,za ljubezen pa zgrešil že štartu

Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2019 ob 15:01
Gost.ja....a ne znas izbrisat spamov???No,besedni zaklad ostaja isti.V bistvu pa itak opisujes sebe.Neverjetno,koliko obupa,groze,sovraznosti,brezizhodnega trplenja je v tebi.Vprasam cist resno:kaj te je pahnilo v tako grozno psiholosko stanje?
D
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom D Odgovorbullet Objavljeno: 11/December/2019 ob 15:35
Jaz nikjer nisem prebrala kritik na racun uros vida..da kao kiksne za ljubezensko podrocje. Pa nikoli mi ni napisal..da mu ljudje posiljajo po 40e..niti prijateljicam...kuj nekaj no
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide