![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Po moje je najboljše,če tole gost.jo damo vsi na ignore.Namrec,vsak feedback je njej duševna hrana.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ja se strinjam! Čeprav se bo še verjetno naprej vtikovala v komentarje, ki jih komentatorji dajejo in pri tem s seboj vlekla dolge rdeće repe spamov, je to edina rešitev, da se ohrani kolikor toliko normalna komunikacija na tem forumu. Torej nobenih odzivov na njene prispevke, pa ne glede kakšni bodo. Morda se bo potem naveličala, če ne bo dobila odziva. Sicer pa upam, da ne bo tudi z nobene strani ostalih komentatorjev vtikovanja v komentarje drugih. Smisel tega foruma naj bi bil, da komentiramo ali seveda tudi kritiziramo naše osebne zkušnje o vedeževalkah, NE PA DA KOMENTIRAMO IN PRI TEM CELO ŽALIMO komentarje drugih. Vsak pač ima pravico do svojega mnenja o vedeževalki s katero je imel kontakt.
|
|||
![]() ![]() |
|||
Niki
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Moj tarot, žal se vaša napoved ni uresničila v nobenem pomenu. Hvala vseeno in srečno 2020.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
MT je tut men zgresila,ko sem jo vprasala,ce bom sama.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Suzana MB mi je zgresila.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ojla,mene pa zanima,če ste vprašali vedeževalke,če boste za silvestrovo same ali ne.In če so vam povedale prav ali so vam zgrešile.lp
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
MT hvala za napoved,ampak se ni zgodilo niti 0,0000000000001% od tega,kar ste napovedali. Nič o "trapasto iti",nič. Vseeno hvala |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Astrotatot,moj tarot,karkoli že si,vtakni si te tvoje karte nekam,čas,ki ga namenjaš za napovedi,pa zapolni z nečim,kar znaš oz. bi se naučila.Boljše,da kvačkaš al kej tazga,ker vedeževanje ziher ni zate.Si tudi meni zgrešila vse,ampak res vse,do potankosti zgrešeno za zdravstveno stanje in ljubezensko področje.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Gost.ja..glede na to,da dežuraš tuki 24/7...a te nič ne pere??Po moje ti dajejo konkretne doze antidepresivov,antishizofrenikov,....a to stranski učinki butajo vn al kako...#resnovprašam
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Se je komu kaj uresničilo,kakšne napovedi,zdaj,ko smo v novem letu?
|
|||
![]() ![]() |
|||
GostXY
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Meni se je veliko in to od Marte iz viča.
Vsem želim zdravo in notranje izpopolnjeno novo leto. Za določene osebe pa velja - kar želiš drugim, dobiš sam. Zato v premislek vsem žaljenjem in zlobnim željam na tem forumu. Karma vrača. |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Lepo.In ja,prav si napisala. Sem že pred leti želela k njej,pa je bila gospa bolna.Kdaj si bila pri njej? Hvala in lep pozdrav |
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |