Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 29/December/2019 ob 19:46
Po moje je najboljše,če tole gost.jo damo vsi na ignore.Namrec,vsak feedback je njej duševna hrana.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 29/December/2019 ob 20:43
 Ja se strinjam!
Čeprav se bo še verjetno naprej vtikovala v komentarje, ki jih komentatorji dajejo in pri tem s seboj vlekla dolge rdeće repe spamov, je to edina rešitev, da se ohrani kolikor toliko  normalna komunikacija na tem forumu.
Torej nobenih odzivov na njene prispevke, pa ne glede kakšni bodo. Morda se bo potem naveličala, če ne bo dobila odziva.
Sicer pa upam, da ne bo tudi z nobene strani ostalih  komentatorjev vtikovanja v komentarje drugih.
Smisel tega foruma naj bi bil, da komentiramo ali seveda tudi kritiziramo naše osebne zkušnje o vedeževalkah, NE PA DA KOMENTIRAMO IN PRI TEM CELO ŽALIMO komentarje drugih. Vsak pač ima pravico do svojega mnenja o vedeževalki s katero je imel kontakt.
Niki
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Niki Odgovorbullet Objavljeno: 30/December/2019 ob 12:55
Moj tarot, žal se vaša napoved ni uresničila v nobenem pomenu. Hvala vseeno in srečno 2020.

Originalno objavil(-a) Niki

Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) Niki

Moj tarot,
bom za letošnje silvestrovo še vedno samska?
Hvala.

Vprašanje na str. 408 (14.9.2019, 19:42)
Karte so zelo verjetno pokazale silvestrovo (ognjemet, pokanje) in zraven osebo, ki je sama. Toda celoten potek kart namiguje, da gre za osebo, ki je spet sama za razliko od še vedno. Do silvestrovega se bo življenje še večkrat preobrnilo in zdi se, da ti nekdo pride naproti. Potem bo nastopilo vprašanje, ali se zmoreta uskladiti. Če ne uspeš najti pravega ravnovesja (z njim), boš morda ti tista, ki ga boš še pred silvestrovim odgnala od sebe.

Upam, da se vse zadovoljivo izide.
Lep pozdrav!
MT

Moj tarot, najlepša hvala. Je možno vaš odgovor brati v kontekstu, da bom zopet sama, ker ne bova mogla biti skupaj, tj. se lokacijsko uskladiti in ne zaradi tega, ker bi ga zares odgnala?
V preteklosti se je namreč podobno že zgodilo...
Srečno, Niki
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/December/2019 ob 13:05
MT je tut men zgresila,ko sem jo vprasala,ce bom sama.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 31/December/2019 ob 15:54
Suzana MB mi je zgresila.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 31/December/2019 ob 23:36
Ojla,mene pa zanima,če ste vprašali vedeževalke,če boste za silvestrovo same ali ne.In če so vam povedale prav ali so vam zgrešile.lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 01/Januar/2020 ob 12:34
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) gostja

Imam vprašanje za Moj Tarot.Bi mi lahko prosim pogledali,če bom za novo leto sama ali bom s kom.Nimam nikogar,kar se tiče čustvenega področja,ampak bi rada vedela,če bom sama ali ne.MT,če mi boste odgovorili,vam bom res hvaležna.
Lp

Vprašanje na str. 436 (7.12.2019, 13:24)
Še najbljižji povzetek odgovora ni bil, da karte 'delajo zate'. Niso se odprle 'romantične' karte na prvo žogo, toda take, kot so se, so tiste vrste kart, ki človeka enostavno ne morejo pustiti na cedilu. En del kart je pokazal najbrž okoliščine, v katerih si: ljudje, ki 'nimajo časa', tisti, ki gledajo stran, čeprav morda vedo, da si sama in bi te lahko povabili medse. Ali bo na koncu kdo od njih ali morda kdo popolnoma drug, zdi se, da iz vse te 'gneče prezaposlenih ljudi' do tebe pride ali povabilo ali določeno sporočilo. Nekdo bo stegnil roko proti tebi. Ni stoprocentno gotovo, ali gre točno za silvestrovo ali morda šele za prvi dan novega leta, a po kartah se ti obeta 'prerojenje', v smislu povsem svežega koraka (v novo leto?), ki bo drugačen od tistih znanih korakov iz preteklosti v smislu 'Še eno novo leto, pa že takoj vse po starem'. Karte te morda spodbujajo, da greš kam na javni prostor ali da ne zavrneš povabila nekam, kamor bi se ti sicer morda zdelo trapasto iti. Kot rečeno, strogo 'romantičnih' kart, ki bi govorile o praznovanju v dvoje, ni bilo, a te, ki so, kljub vsemu obetajo določeno pozitivno, lahko tudi osrečujoče doživetje.

Upam, da se zgodi po najboljših pričakovanjih.
Lep pozdrav!
MT

MT hvala za napoved,ampak se ni zgodilo niti 0,0000000000001% od tega,kar ste napovedali.
Nič o "trapasto iti",nič.
Vseeno hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 01/Januar/2020 ob 16:06
Astrotatot,moj tarot,karkoli že si,vtakni si te tvoje karte nekam,čas,ki ga namenjaš za napovedi,pa zapolni z nečim,kar znaš oz. bi se naučila.Boljše,da kvačkaš al kej tazga,ker vedeževanje ziher ni zate.Si tudi meni zgrešila vse,ampak res vse,do potankosti zgrešeno za zdravstveno stanje in ljubezensko področje.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 01/Januar/2020 ob 19:04
Gost.ja..glede na to,da dežuraš tuki 24/7...a te nič ne pere??Po moje ti dajejo konkretne doze antidepresivov,antishizofrenikov,....a to stranski učinki butajo vn al kako...#resnovprašam
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 02/Januar/2020 ob 13:50
Se je komu kaj uresničilo,kakšne napovedi,zdaj,ko smo v novem letu?
GostXY
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom GostXY Odgovorbullet Objavljeno: 02/Januar/2020 ob 16:05
Meni se je veliko in to od Marte iz viča.
Vsem želim zdravo in notranje izpopolnjeno novo leto. Za določene osebe pa velja - kar želiš drugim, dobiš sam. Zato v premislek vsem žaljenjem in zlobnim željam na tem forumu.
Karma vrača.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 02/Januar/2020 ob 16:43
Originalno objavil(-a) GostXY

Meni se je veliko in to od Marte iz viča.
Vsem želim zdravo in notranje izpopolnjeno novo leto. Za določene osebe pa velja - kar želiš drugim, dobiš sam. Zato v premislek vsem žaljenjem in zlobnim željam na tem forumu.
Karma vrača.

Lepo.In ja,prav si napisala.
Sem že pred leti želela k njej,pa je bila gospa bolna.Kdaj si bila pri njej?
Hvala in lep pozdrav
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide