Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Januar/2020 ob 10:22
A ta forum še obstaja?Madonca,nekaj malega postov,ostalo pa zopet ta bipolarna motenka gost.ja.Pa to je neverjetno,kaj se tukaj dogaja.Naj jo nekdo odpelje na psihiatrijo.Lani ni bila tukaj vsak dan,letos pa so jo očitno izpustili na prostost,zaključili njeno zdravljenje in evo,to so dnevni rezultati.Mislim,vdak VSAK DAN srat tu gor,to ni normalno.Pa nonstop isto...vedno iste besede,izrazi,ko lajna.
A ji res nihče ne more pomagat,da pride ta bolnica k pameti?Po vsem napisanem,njene žalitve,obtoževanja,dvomim.Njej ne more pomagat nihče na svetu.Resno sprašujem...kaj se ji mora dogajat v glavi,da je lahko nekdo tako neuravnovešen,zloben,psihično nestabilen...
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 03/Januar/2020 ob 10:45
Karma dela svoje!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Januar/2020 ob 10:54
Originalno objavil(-a) Gost

Karma dela svoje!

Roko na srce,se ti zdi to normalno početje,kar se dogaja na forumu?Ženska je zblaznela,druge besede ne najdem.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 03/Januar/2020 ob 14:05
Gost.ja 1.1.2020 ob 18.30h...........preprosto umri
Gost.ja 1.1-2020 ob 19.26h..........si res produkt incesta

Dno, dna. Zrelo za prijavo!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Januar/2020 ob 14:39
Originalno objavil(-a) Gost

Gost.ja 1.1.2020 ob 18.30h...........preprosto umri
Gost.ja 1.1-2020 ob 19.26h..........si res produkt incesta
Dno, dna.Zrelo za prijavo!

Se popolnoma strinjam.Ker to je pa višek vsega.Mislim halo,kaj se ti mora dogajat v glavi,da je nekdo sploh zmožen napisati take nizkotne,primitivne stvari.Bom vprasala mojo pravnico,vprašat ni greh.

No,bodite pozorne na njen naslednji post s 3 metrskim spamom,ki ga ona sploh ne vidi.

gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Januar/2020 ob 14:46
Obstaja AKOS v Sloveniji in ENISA,evropsko združenje proti zlorabam in za varnost na internetu.Nekaj bomo ze naredili,da se to konča.Že ko slišim besedo incest,me zvije.Koliko žrtev tega gnusnega dejanja je po svetu,ona pa piše o tem,ozmerja in obtožuje.KONEC TEMU.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Januar/2020 ob 21:20
Punce,treba bo it v akcijo.Ni druge.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Januar/2020 ob 23:55
Originalno objavil(-a) gostja

Obstaja AKOS v Sloveniji in ENISA,evropsko združenje proti zlorabam in za varnost na internetu.Nekaj bomo ze naredili,da se to konča.Že ko slišim besedo incest,me zvije.Koliko žrtev tega gnusnega dejanja je po svetu,ona pa piše o tem,ozmerja in obtožuje.KONEC TEMU.

Incest je po zakonodaji kaznivo dejanje in z njim obtoževati kogar koli je sprevrženo dejanje, res dno dna. Verjetno bo napadena oz. obtoževana  čimprej ukrepala.

gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Januar/2020 ob 00:13
Umiri se Gost.ja, ne bo nobenega vreščanja, vsi postopki gredo zakonito po pismeni poti.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Januar/2020 ob 09:00
Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a) gostja

Incest je po zakonodaji kaznivo dejanje in z njim obtoževati kogar koli je sprevrženo dejanje, res dno dna. Verjetno bo napadena oz. obtoževana  čimprej ukrepala.

Pusti jo,naj pise,kar hoce.Cimvec njenega materiala se bo nabralo,boljse bo in vec dokazov proti njej.IP naslova pa res ni tezko ugotoviti,edino prijavo je treba dati.
Z vsakim postom jo podzigate,najboljse,da nehate,vem pa,da se bo vpicila tudi v moj post.in ja,tudi jaz bom "bipolarna motenka"
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Januar/2020 ob 09:02
Spamov pa se kr ne vidi,jih se dalje lepi zraven.To pa mora bolet.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Januar/2020 ob 11:59
Jaz se ravno ne bi upala vsakodnevno tako peteliniti na forumu,glede na to,kakšne posledice lahko nastanejo.Kot vidim,je prej bil vsaj nekaj casa mir,zdaj je pa ze vsakodnevno.Se en znak vec,da ta oseba ni prisebna,ce se sploh ne zaveda,kaj pise in kaj lahko sledi.Res srcno upam,da nekdo poda prijavo.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide