Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Januar/2020 ob 22:16
Pri Seleni sem bila samo 1x,predlani.Nic od nic.Zgresila vse.Se je slo za bolj komplicirano stvar glede neke osebe in na podrocju sluzbe,ampak cel kup dejavnikov zraven.Ni videla kljucne in ful pomembne zadeve,no,zgodilo se je lani poleti.Selena mi je napovedala za neko zadevo da ne bo prislo do tega,ampak je zgresila,ker se je uresnicilo,zal,lani poleti.In se zmeraj je tako.In verjetno bo tako ostalo.
Sem pa bila pred kratkim pri eni drugi,videla v nulo,ampak je rekla,da ta oseba ne bo ostala.Malo komplicirano vse skupaj.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Januar/2020 ob 22:24
gostja,a tut ti smetis.A si attention whore...koga zanima tvoja napoved????In kaj zdaj,ce ti je Selena zgresila???

No, oglejte si to deviško nedolžnost bipolarne zasvojenke z vedeževanjem! Spodaj citiram, kaj je ona odgovorila neki uporabnici, ki je povedala svojo izkušnjo, za kar vse kričite, da je forum sploh namenjen. No, uporabnica pove svojo izkušnjo, in kako so odzove bipolarna zasvojenka z vedeževenjam "gostja"? Dokumentirano spodaj!!!

Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) ivanka

Bom še jaz povedala svoje mnenje. Spet se je vnel prepir, se mi zdi,da popolnoma za brezveze. Ena uporabnica tule znova in znova dela konflikte,so pa še druge, ki tudi rade vskočijo. Tile vaši prepiri so tisto,kar smeti tale forum, ne pa Astro in Tarot. Zakaj smetite forum z žolčnimi napadi in zmerljivkami, a ni škoda? Namesto da podite Astro in tarot dol od tle, dajte raje pogledat z druge plati. Poglejte,koliko ljudi je začelo obiskovat ta forum, tudi moških je že kar nekaj. Namesto da vsakič znova zasmetite forum z zmerjanjem, dajte raje navezat stik s temi ljudmi,ki pridejo na novo in jih dajte raje povprašat, če imajo kakšne izkušnje še drugje. Namesto da delate galamo,dajte raje izkoristiti večji promet na forumu. Sem prepričana, da bi kdo od teh,ki pišejo Astro in Tarot, imel kaj za povedat o izkušnjah. Zakaj vam je zmerjanje in kreganje tako ljubše?

Pa da še jaz povem nekaj. Sem pisala Dei Tarot, tisti iz Hrvaške. Evo, tole mi je odgovorila prvič:
po ovim kartama postoji velika vjerojatnost da se sretnete,ali moram na nešto upozoriti.Ovo je karmička priča,a pretpostavljam da znate kako karmične veze znaju biti vrlo teške.

Potem je dala še eno pojasnilo za isto vprašanje, takole gre:
Budućnost je nešto što večina ljudi jako krivo percipira.Datumom i trenutkom rođenja čovjek dobiva zacrtan dio svoje budućnosti.To je ono što nazivamo sudbinom ili sudbinskim točkama i nikako ne možemo izbjeći.Na to se odnosi otprilike samo dio naše budućnosti,otprilike oko 35 %,a ostalo kreiramo sami birajući svojom voljom puteve od jedne do druge sudbinske točke.
Tu sad tarot dobiva svoju pravu svrhu da vam kaže da li je nešto ispravan put za vas ili nije.
S obzirom na vaše pitanje i datume rođenja ja vas moram upozoriti da ovaj dečko za vas nije nimalo dobar izbor i to u konačnici ne može dobro završiti.
Ovdje bi svakako došlo do treće osobe u vezi.
Znači,da sumiram,tarot vam ovdje ne preporučuje bilo kakav odnos,a na vama je hoćete li to poslušati ili ne.

Tole je zdaj že skoraj dve leti od tega. Uresničilo se ni! Vsaj v teh dveh letih se ni. Nobenega srečanja z "dečkom", nobenih karmičnih vezi, nič.
Ampak veste kaj? Niti na kraj pameti mi ne pade, da bi zdaj pisala Dei in jo zmerjala in zaničevala in zlivala gnojnico po njej,tako kot se je pred kratkim zgodilo z eno uporabnico,ki je po mojem mnenju ćist po nepotrebnem prišla sem delat galamo,pa kakor sem razuzmela,napoved niti ni bila zgrešena. Pa saj ni važno. Meni je Dea Tarot, ki sicer pobere denar za vedeževanje, zgrešila. Res je bilo tisto vprašanje zastonj.Ampak da bi jo šla zdaj zmerjat tako kot se je to zgodilo tule pred kratkim, mi pa ne pade na pamet! Dea se je potrudila kot se je in če je zgrešila, ja pa kaj? A mislite,da mi je zdaj kredit na banki propadel, da se mi je hiša porušila, da ne vem kaj? Nič! Pač malo za zabavo in to je to.

Tako da, tiste, ki tule smetite in zmerjate, dajte malo pomisliti no, da je tale forum poden zaradi vas, ne pa zaradi Astro in tarot. Pač izkoristite večje število ljudi, ki pride sem na forum! A ni to potem en velik plus?

Ivanka,a tut ti smetis.A si attention whore...koga zanima tvoja napoved????In kaj zdaj,ce ti je Dea zgresila???Astrotarot se norca vsak dan tuki in smeti s kretenskimi napovedmi.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2020 ob 08:49
Poanta foruma je vedezevanje.Ni logike,da Gost.ja nonstop laja in zliva zolc za brezveze.Potem pa naj gre na forum o avtomehanikih,pa naj tam serje s svojimi izpadi.To moras bit defekten v glavi,da pljuvas po necem,cemur je forum namenjen.Mislim...ding dong
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2020 ob 09:21
Ja zlivanje žolča  v stanju v katerem se ubožica nahaja je za njo zdravilna terapija, da se potem za nekaj časa malo umiri, dokler se spet ne vznemiri.
 Njeni za njo seveda zelo pomembni prispevki pa upam, da bodo administratorja pripravili, da bo ponovno ustrezno reagiral, saj je ta forum dejansko ustvaril za namen vedeževanja.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2020 ob 09:30
Zlivanje žolča je premil izraz.Pa res nihče ne vidi,da s to žensko nekaj ni vredu?V kakem okolju živi,kako jo spremlja okolica,kako jo lahko prenašajo starši in nližnji?A na primer v trgovini ali kjerkoli v javnosti tudi nori in se dere,ozmerja bipolarna motenka,produkt incesta,rjava magija itd...resno sprašujem:kaj se dogaja v glavi takemu osebku?Povem čist odkrito,sem popoln laik,nisem v zdravstveni stroki,ampak Gost.ja ni normalna.Normalni in zdravi možgani ne odreagirajo tako in ne pišejo takih perverznosti.Do kdaj še?Niti slučajno je ne bi upala imeti v svoji bližini.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2020 ob 09:32

Ja zlivanje žolča  v stanju v katerem se ubožica nahaja je za njo zdravilna terapija, da se potem za nekaj časa malo umiri, dokler se spet ne vznemiri.
 Njeni za njo seveda zelo pomembni prispevki pa upam, da bodo administratorja pripravili, da bo ponovno ustrezno reagiral, saj je ta forum dejansko ustvaril za namen vedeževanja.

Ubožica?Tebi se smili?Meni niti malo,smili se mi njena okolica.To je psihično bolna oseba,ki ne čuti empatije.Saj pa vidiš,kaj vse piše.Bolano do konca.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2020 ob 09:55

Ubožica?Tebi se smili?Meni niti malo,smili se mi njena okolica.To je psihično bolna oseba,ki ne čuti empatije.Saj pa vidiš,kaj vse piše.Bolano do konca.

Seveda se strinjam. Bolano do konca. Malo ironije je bilo v zapisu, ha,ha.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2020 ob 11:28
A je kdo zadovoljen morda s temi, ki so v skupini MI KDO POGLEDA V KARTE na Fb?? Meni se zdi kar dober Uroš Vid, Jožica Kancler pa ena Lara, Sandra Rudl.... je pa še kup takih, ki gledajo v kavo, ena Azira pa Vanja, Nada Matko... ima kdo kake izkušnje? kaj pa mediji?

Ali pa osebno, da se je zgodilo res napovedano?
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2020 ob 11:31
Meni so bile pred časom dobre Barbara iz Šmarja, Maruška, delno Selena(ampak ona konstantno spreminja napovedI), nekoč mi je bila dobra Jelka iz Žalca ampak zadnje čase polom, kr neko ugibanje pa vrtanje, zadovoljna tudi z Zdenko iz Zapuž.

Pa mizico, ki prerokuje tudi pravijo, da se kar veliko uresniči.

Bila sem pred leti pri Dubravki, ona je vse mimo napovedala, probala sem tudi vedeževanje SUZI, sem kar zadovoljna. In še Rok vedeževanje pa vse to ampak sem ugotovila, da je še najboljši osebni obisk.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2020 ob 12:48
MI KDO POGLEDA V KARTE ali je možen tudi osebni obisk pri vedeževalcih iz te skupine?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2020 ob 14:11
Ne vem, to pa moreš sama vprašat
Sara
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sara Odgovorbullet Objavljeno: 08/Januar/2020 ob 14:42
Originalno objavil(-a) gost

Meni so bile pred časom dobre Barbara iz Šmarja, Maruška, delno Selena(ampak ona konstantno spreminja napovedI), nekoč mi je bila dobra Jelka iz Žalca ampak zadnje čase polom, kr neko ugibanje pa vrtanje, zadovoljna tudi z Zdenko iz Zapuž.

Pa mizico, ki prerokuje tudi pravijo, da se kar veliko uresniči.

Bila sem pred leti pri Dubravki, ona je vse mimo napovedala, probala sem tudi vedeževanje SUZI, sem kar zadovoljna. In še Rok vedeževanje pa vse to ampak sem ugotovila, da je še najboljši osebni obisk.

Dubravka-telefonsko, gledala je preko slik, ni se nič izšlo, kot je napovedala. Sploh ljubezen čisto mimo.
Selena-telefonsko, ne rečem da ne vidi, menjala pa je tudi meni napovedi. Najprej kao da se bo uredilo, čez 2 meseca pa vse negativno. Ampak ok, izšlo se res ni.
Maruška-telefonsko, včasih vidi res veliko, včasih malo manj, ampak razplet mi je še vedno zadela. Nazadnje za ljubezen-ni se izšlo.

Gostja, ali si mogoče kdaj Maruško klicala v razmiku npr. parih mesecev in ti je potem mogoče še kaj dodatno videla?
Ker jaz sem jo klicala prvič poleti, takrat mi je rekla, naj ne obupam nad nekim odnosom in res se je takrat odnos malo bolj razvijal.
V jeseni pa mi je takoj rekla, da naj ne pričakujem nič od tega odnos in potem je res vse šlo samo še na slabše.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide